eğer adet olursan düzenin belli olur en azındanVe evet adetten önceki yoğunluk hissi var kasıklarımda.. Yakındır benim kırmızı kart. Herhalde eski adet tarihine adet olacağım
Ama 15inde yumurtlamadan çift çizgi vardı. Ben ona gore hesaplıyordum adet.eğer adet olursan düzenin belli olur en azından
belki de adet olmazsin yaaa dur bakalım. ben kimyasal gebelik olduğu ay aynı adet olcak gibiydim çantama ped bile koymuştum bugün kesin gelir diyeAma 15inde yumurtlamadan çift çizgi vardı. Ben ona gore hesaplıyordum adet.NedaFarah acaba benimki de mi çatlamadi senin gibi neden çift çizgi vardı o zaman?
Yok ama hiç ağrı filan da sadece o yoğunluk hissi. Ben kimyasalimda hissetmiştim tajip etmistim belirtileri. bunlardan farklıydı hep. Hatta 11. Gün test yaptım negatif idi sonra ertesi gün tekrar yaptım 12. Günde gormüştüm silik cizgiyi..belki de adet olmazsin yaaa dur bakalım. ben kimyasal gebelik olduğu ay aynı adet olcak gibiydim çantama ped bile koymuştum bugün kesin gelir diye
Kimyasaldan oncekinson bat 24 ekimdi. Kimyasal kanaması 1 aralık aynı senle. Ve şuan açık kahve bi akıntı geldi yarın adet olurum gibi geliyorCanım bilemiyorumki. Aslında ben yumurtlamadığımı düşünmüyorumya doktor demediki bişey. yumurtlama olmazsa regl de olmuyomuş. Ya gecikiyomuş yada lekelenmeler şeklinde uzun sürüyormuş. Genellikle pko olunca oluyomuş. E ben adet olursam ki şu an belirtileri var olucam sanırım. Yumurtlama olmuş demek. Bence senin de çatladı ve adet olabilirsin tabi gebelik olma ihtimali de var. Bizim seninle aynı gündü 1 aralık öyle hatırlıyorum. Senin döngü kaç gün? Bir de bu ay ben de aynı şeyleri hissediyorum kimyasaldaki gibi. Bacaklarım ağrıyo, göğüslerim şiş ve çok acıyo gibi. Tek fark kasığımdaki ağrılar şu an geçti. Bi kaç gün öncesine kadar bi sızı vardı. Hamile gibi hissetmiyorum. Bir de bir hafta öncesinden gelen pembe leke gelmedi. Biraz tuhaf ama galiba regl olcam. Normalde regl de öncesinde böyle şeyler yaşamazdım. 26 aralıkta olurum diye düşünüyorum. Senin ne zaman bat? Normalde?
Benim doktor adet olunca gel dedi.öyle tedaviye başlarız dedi. Adeti bekliyorum bende o yüzden evde kendim ovulasyon testi yaptım ne oldu ne bitti bi fikrin yok ama benim catlamadigini zamanlarda gitmedim hiç çift çizgi önceki aylarda..Canım yumurtlama olmamış olabilir. Sen neden yumurta takibi falan yaptırmıyosun. Durumunu bilmediğim için soruyorum. Benim doktorum daha ilk gitmemde tedaviye başlıcaz dedi de. Ben şoktayım tabi ama bu iyi bişey. Bi an önce tedavi ol. İzin al gerekirse. Hiçbişey sağlıktan daha önemli değil.
Bende şuan o durumdayım. Bakalım yarın ne olacak.mHmm anladım canım. Aynı durumdayız hemen hemen. Ben de ovulasyonu ilk defa yaptığım için bişi diyemiyorum test için. Ne güzel o zaman adet olunca gidersin bi an önce başlarsın tedaviye. Ben öyle bakıyorum. Şu üç gün bi geçse.
The_new canım seninde kimyasal oncesindeki bat gününde lekelenme gelmişti sanki demi ? Kaç gün sonra söküldün ?
Yok canım ben gebeliği demiyorum bu aykini soruyorumAynen cnm bat tan 1 gün önce leke geldi.benm adetim de öyle başlar lekeyle en geç 4.gün sökülür.4.5.gün sökülmeyi bırak lekelenme azaldı.6gun sürdü lekelenme 7.gün test yaptım pozitif çıktı.sökülme olmadığı için hamile oldgmu anlamstm yani cnm
Yok canım ben gebeliği demiyorum bu aykini soruyorum
anladım canım bu akşam da açık kahve bi leke geldi bana yarına adet olurum gibi geliyor.. O yüzden sordum. Kısmet değilmiş yine. Ama kafama takıldı tabii ben yumurta çatladı olarak biliyorum ovulasyon testine gore eğer yarın adet olursam 14 gün geçmemiş olacak. Doktor yolları göründü bana..Belirti olarak sarı akıntı gibi 3 4 gün geldi herhalde ama adet başlangıcı kabul ettiğim geldktn sonraki 3.gün kanama başladı
anladım canım bu akşam da açık kahve bi leke geldi bana yarına adet olurum gibi geliyor.. O yüzden sordum. Kısmet değilmiş yine. Ama kafama takıldı tabii ben yumurta çatladı olarak biliyorum ovulasyon testine gore eğer yarın adet olursam 14 gün geçmemiş olacak. Doktor yolları göründü bana..
Evet normal olan bu. Bebim tahmin ettiğim gibi olmuşsun sen adet evet. Bende öyle olacağım yani kimyasal kanamasının başladığı gün değil gebelikten onceki son adet günümde gelmiş olacak bugün başlarsa kanamam. Henüz gelmedi ama gelir diye düşünüyorum. Benimki normal olmayacak ama işte 14 gün geçmedi daha ..Cnmcmm dün gece uyuyodm tam algilayamadm.ben adet günlerimde bekledklrmde biraz karıştı bilio msn.hamile kalmadn önceki son sat 18 ekim di.bat 14 kasım di 13 nde leke gelmişti.meğer hamilelik varms.ben de 13 nde oldum sayarak 10 11 aralık gibi beklemistim ama belki de doğru olan 18 ekimi baz almak bilemiorm.20 aralkta adet oldum.ama benmde yumurtlama zannettgm dönemin üstünden çok gün geçti adet oldum.bi dk.çok gün geçti dedm de şimdi saydım.yumurtlamadn 14 gün sonra mi adet olunuo.ben tam 15.gün olmuşum bu ay.normal olmuşum yaa.kafamız allak bullak oldu yani.bende tahminim den geç oldum diodm ama normalmis bak şimdi kontrol ettim önceki aylar da yumurtlamadn sonraki 14.gün falan olmuşum.
Normal olması gereken yumurtlamadn sonra 14.gün adet başlaması öyle mi.bilmiodm bunu da
Evet normal olan bu. Bebim tahmin ettiğim gibi olmuşsun sen adet evet. Bende öyle olacağım yani kimyasal kanamasının başladığı gün değil gebelikten onceki son adet günümde gelmiş olacak bugün başlarsa kanamam. Henüz gelmedi ama gelir diye düşünüyorum. Benimki normal olmayacak ama işte 14 gün geçmedi daha ..
evet cnm yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunuyorCnmcmm dün gece uyuyodm tam algilayamadm.ben adet günlerimde bekledklrmde biraz karıştı bilio msn.hamile kalmadn önceki son sat 18 ekim di.bat 14 kasım di 13 nde leke gelmişti.meğer hamilelik varms.ben de 13 nde oldum sayarak 10 11 aralık gibi beklemistim ama belki de doğru olan 18 ekimi baz almak bilemiorm.20 aralkta adet oldum.ama benmde yumurtlama zannettgm dönemin üstünden çok gün geçti adet oldum.bi dk.çok gün geçti dedm de şimdi saydım.yumurtlamadn 14 gün sonra mi adet olunuo.ben tam 15.gün olmuşum bu ay.normal olmuşum yaa.kafamız allak bullak oldu yani.bende tahminim den geç oldum diodm ama normalmis bak şimdi kontrol ettim önceki aylar da yumurtlamadn sonraki 14.gün falan olmuşum.
Normal olması gereken yumurtlamadn sonra 14.gün adet başlaması öyle mi.bilmiodm bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?