Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bilmiyorum ki hiç ne oldu ne bitti suan gelen giden yok ağrı yok öyle biraz belimde var o da çok dikildim bugün nobetciydim okulda ondandır. Neyse ne bakalım çıkacak şurada en fazla 5 güne ne olduğu belli olacak. Haklısın takmamam lazım

Hayırlısı cnmbenimde 5 güne adet bitio inşallah heyecanlanmamak istiorm ama çok heyecanlaniorm yaa

Hayırlısı cnmbenimde 5 güne adet bitio inşallah heyecanlanmamak istiorm ama çok heyecanlaniorm yaa
Engel olmak çok zor demi.bende değişken duygular içindeyim bi umutlu bir umutsuz. Mesela dün akşamki açık kahveden sonra hiç gelmedi hatta beyaz bile değil şeffaf bir akıntı geldi tekrar umutlandım yaa öyle saçma haller işte. Ne hale geldik biz böyle

Adet olcaksn gibi gelio artık bana da cnmcm belirti zaten yok gibi bi de benmde adet olmadn önce öyle olmuştu bazen şeffaf bazen leke hatta ondan ovu.testi alem bakiim die ama test gelmedn kendi geldi

Adet olcaksn gibi gelio artık bana da cnmcm belirti zaten yok gibi bi de benmde adet olmadn önce öyle olmuştu bazen şeffaf bazen leke hatta ondan ovu.testi alem bakiim die ama test gelmedn kendi geldi
Olayım adet ama zamanında şimdi değil. Haftaya olayım normal olsun bir sefer kendiliğinden

kızlar ben geldim ama ellerim boş geldim
kan sonucum öğlen 2 de çıkacaktı ben evden 11 de çıktım arkadaşımla avm ye gttim dolaştım
eve daha yeni geldim ve haliyle sağlk ocagı kapandı.dönüşte alayım diyordum yetişemedim
ama napimm yılbaşı indirimi heryerde, her dükkana gir çık derken çok oyalandık
şimdi meraktan çatlıyorum ama
yrn sabah erkenden gidip alıp geleyim
19 ve 20 sinde şeffaf yumurtlama akıntısı olmuştu 21 indede çatladıgını düşünmüştüm yogun agrım vardı
bgn yine o şeffaf akıntıdan olmuştu valla düzenimiz şaştı kızlar
ne zmn adet olcaz ne zaman yumurtladık bu ay karıştı hepten

Sen de mi bendensin.. Neyse artik bu ayı böyle geçireceğiz galiba artık önümüzdeki aylara bakarız

Durun kızlar yaa ümitsiz olmayalim, pes etmek yok. Kırmızıları görene kadar umut kesilmez

Durun kızlar yaa ümitsiz olmayalim, pes etmek yok. Kırmızıları görene kadar umut kesilmez

valla benim umudum yok kendimden
ama sizi bilemem tabiki inşallah kimyasal sonrası gebe kalmamız daha kolay olur
ben 6 yılda ilk kez gebe kalmıştım o yüzden çok şaşkınım
ama artık sanki hep olcakmış gibide umut doluyum niyeyse
benim eş dost akrabada hep düşüğün arkası çabuk olur diyor
artık ne derece dogru bilmiyorum bekleyip görcez
bide belime yakı yapıştırmayı düşünüyorum ben reglim bittikten sonra
bikaç forumda okudum dayanabilirmiyim bilmiyorum ama daha araştırmalarım devam ediyor
yanlış bişey de yapmak istemiyorum Allah korusun

Bilmiyorum canım hiç duymadım da araştır bakalım

Aynen cnm aynen..Bende 6 yıl sonra hamile oldum şimdi hemen hamile kalckmsm gibi hissediorm çok farklı bi his.böyle hissetmem iyi mi kötü mü bilemiorm ama inşallah Allah m bu içimizdeki duygulri karşılıksız bırakma
Ben önden mi gidiorm kisslarr ShinSeGi Sen bizden önceki ay kimyasal geçirdin dimi.. Salliala mybaby24 biz 3 umz aynı ay geçirdik zannediorm.Benm artık ocak bat belli sizde beni çok bekletmeyin koşun koşun gelin.bu arada yazalım bat lrmzi benm su an 16 ocak en uzak benim galiba

Sen bu adet bitiminde korunmayacaksın demi ? O bat gelmesin inşaallah

Aynen cnm 1 ay korunduk ışte o 1 ay geçtiğimiz aydi yeter ona bile zor dayandim
İnşallah o bat larimz hiiiiç gelmesin cnmcm
İnşaallah canım :) bende grio olcam gibi basımda bi ağrı var limonlu çay iciyorum bol bol.. Aylardir İlaç bile kullanmıyorum ya hep bi ihtimal ...

Haklısın canım tabii de bata benim kaldı bir hafta hiçbir şey hissetmiyorum. Aksine sanki erken adet olacakmısım gibi geliyor.. Senin kaç bat?
benim bat cok karışık bu ay klomenden dolayi 3 gün arayla 2yumurtam catladigi icin. bat önümüzdeki salı yada cuma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…