Kasimda geçirdim kimyasal ama bu ay klomen kullandığım icin yumurtalarım 5 gün erken çatladıAynen cnm aynen..Bende 6 yıl sonra hamile oldum şimdi hemen hamile kalckmsm gibi hissediorm çok farklı bi his.böyle hissetmem iyi mi kötü mü bilemiorm ama inşallah Allah m bu içimizdeki duygulri karşılıksız bırakma
Ben önden mi gidiorm kisslarrShinSeGi Sen bizden önceki ay kimyasal geçirdin dimi.. Salliala mybaby24 biz 3 umz aynı ay geçirdik zannediorm.Benm artık ocak bat belli sizde beni çok bekletmeyin koşun koşun gelin.bu arada yazalım bat lrmzi benm su an 16 ocak en uzak benim galiba
Ay çok heyecanlı o zaman senden umutluyuzbenim bat cok karışık bu ay klomenden dolayi 3 gün arayla 2yumurtam catladigi icin. bat önümüzdeki salı yada cuma :)))
Kimyasaldan sonra bi adet geçirdin sonra klomene basladiniz demi ?Kasimda geçirdim kimyasal ama bu ay klomen kullandığım icin yumurtalarım 5 gün erken çatladı
hayır canim hemen kimyasal gebelik kanamasinda başladı doktor takibe. benim zaten beta hgc cok yükselmemişti en son 20 olmuştu oyuzden beni fiziki olarak çok etkilemediKimyasaldan sonra bi adet geçirdin sonra klomene basladiniz demi ?
Anladım canım bu ayki hamişimiz sen olabilirsin o zaman :) belirti var mı ilk çatlamadan 10gun geçmiş sanırımhayır canim hemen kimyasal gebelik kanamasinda başladı doktor takibe. benim zaten beta hgc cok yükselmemişti en son 20 olmuştu oyuzden beni fiziki olarak çok etkilemedi
inşallah canim yaaa.. bu kimyasal gebelik bana da umut oldu artik zihnimde bende hamile kalabilirim diye bi umut var. benim zaten yumurta oluşmasında hiç problem olmuyor ama nedense hamile de kalamiyordumAy çok heyecanlı o zaman senden umutluyuz
hiç bi belirtim yoktu ama 2 gündür kabızlık başladı ve aşırı yorgun hissediyorum tabi hamilelikten midir bilemiyorum insallah öyledir :)Anladım canım bu ayki hamişimiz sen olabilirsin o zaman :) belirti var mı ilk çatlamadan 10gun geçmiş sanırım
İnşaallah öyledir :) Benim 15inde çatladı sözde 16 sında ilişki oldu. Bir belirti yok zaten umudum da yok pek..hiç bi belirtim yoktu ama 2 gündür kabızlık başladı ve aşırı yorgun hissediyorum tabi hamilelikten midir bilemiyorum insallah öyledir :)
olsun belirtiye çok takılma kirmizilar gelene kadar umut edicezİnşaallah öyledir :) Benim 15inde çatladı sözde 16 sında ilişki oldu. Bir belirti yok zaten umudum da yok pek..
Hadi inşaallah diyelim görelim mevlam beyler neylerae güzel eylerolsun belirtiye çok takılma kirmizilar gelene kadar umut edicez
geçmiş olsun cnm insallah bi ay kendiliğinden hamile kalirsinmerhaba arkadaşlar. öncelikle ALLAH hepimize yardım etsin. ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım. kısaca hikayemi anlatayım. eşimde bir sorun yok. doğal yolla hamile kalamayınca 6 ay önce doktora gittik ve fsh değerimin 14.73 olduğunu ve tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik. raporlu olarak devletten 3 hakkımız olduğunu öğrendik ve üniversitede 2 aşılama yaptırarak (sonuçlar negatif oldu) tüp bebek raporumuzu aldık. ilk tüp bebek tedavimize başladık. 19 kasımda ilk iğnemize başladık. 4 aralıkta transfer oldu. 16 aralıkta ilk beta değerim 13 çıktı. 18 aralıkta 22 çıktı. takip edilmesi gereken bir değer dediler. böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı olan gebelikler de varmış. malesef 21 aralıkta değer 6 ya düştübugün doktorumuzla görüştük. kimyasal olduğunu söyledi. bu arada 19 aralıkta kanamam başladı. kanama bitince bu ay kendiniz deneyin dedi. (raporu tekrar çıkartacağımız için şuandaki adet döneminde tedavi yok) ilk adet olduğumda 2. tedaviye başlayacağız. ilaçlarım ilkinde gonal,orgalutran,pregnyl di. şimdi ise menapur,cetrotide,pregnyl kullanacağım. ayrıca kan sulandırıcı iğne ve intralipid serum yapılacak. bu serum yeni çıkan bir ilaç. duymuş olabilirsiniz. belki bi mucize olur da kendiliğimden hamile kalırım. inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
merhaba arkadaşlar. öncelikle ALLAH hepimize yardım etsin. ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım. kısaca hikayemi anlatayım. eşimde bir sorun yok. doğal yolla hamile kalamayınca 6 ay önce doktora gittik ve fsh değerimin 14.73 olduğunu ve tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik. raporlu olarak devletten 3 hakkımız olduğunu öğrendik ve üniversitede 2 aşılama yaptırarak (sonuçlar negatif oldu) tüp bebek raporumuzu aldık. ilk tüp bebek tedavimize başladık. 19 kasımda ilk iğnemize başladık. 4 aralıkta transfer oldu. 16 aralıkta ilk beta değerim 13 çıktı. 18 aralıkta 22 çıktı. takip edilmesi gereken bir değer dediler. böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı olan gebelikler de varmış. malesef 21 aralıkta değer 6 ya düştübugün doktorumuzla görüştük. kimyasal olduğunu söyledi. bu arada 19 aralıkta kanamam başladı. kanama bitince bu ay kendiniz deneyin dedi. (raporu tekrar çıkartacağımız için şuandaki adet döneminde tedavi yok) ilk adet olduğumda 2. tedaviye başlayacağız. ilaçlarım ilkinde gonal,orgalutran,pregnyl di. şimdi ise menapur,cetrotide,pregnyl kullanacağım. ayrıca kan sulandırıcı iğne ve intralipid serum yapılacak. bu serum yeni çıkan bir ilaç. duymuş olabilirsiniz. belki bi mucize olur da kendiliğimden hamile kalırım. inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Çok geçmiş olsn cnm.üzücü bi durum zor zamanlar yaşamışsn.ama ümitli ol bence çünkü ilkinde bu şekilde olduysa ikinci de ihtimal daha yüksek bence.belki ikinci denemeye bile gerek kalmayablr.Allah yardmcn olsun cnm inşallah bebisin seni çok bekletmez
Çok geçmiş olsn cnm.üzücü bi durum zor zamanlar yaşamışsn.ama ümitli ol bence çünkü ilkinde bu şekilde olduysa ikinci de ihtimal daha yüksek bence.belki ikinci denemeye bile gerek kalmayablr.Allah yardmcn olsun cnm inşallah bebisin seni çok bekletmez
Çok geçmiş olsun canım. Neler çekmişsin.. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşaallah tez zamanda mükafatını alırsın. Bu dediğin tedavi ve ilaclari bilmiyorum ama derdine derman olsunlar bir an evvel umarım. Bakarsın kendiliğinden gelir bebismerhaba arkadaşlar. öncelikle ALLAH hepimize yardım etsin. ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım. kısaca hikayemi anlatayım. eşimde bir sorun yok. doğal yolla hamile kalamayınca 6 ay önce doktora gittik ve fsh değerimin 14.73 olduğunu ve tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik. raporlu olarak devletten 3 hakkımız olduğunu öğrendik ve üniversitede 2 aşılama yaptırarak (sonuçlar negatif oldu) tüp bebek raporumuzu aldık. ilk tüp bebek tedavimize başladık. 19 kasımda ilk iğnemize başladık. 4 aralıkta transfer oldu. 16 aralıkta ilk beta değerim 13 çıktı. 18 aralıkta 22 çıktı. takip edilmesi gereken bir değer dediler. böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı olan gebelikler de varmış. malesef 21 aralıkta değer 6 ya düştübugün doktorumuzla görüştük. kimyasal olduğunu söyledi. bu arada 19 aralıkta kanamam başladı. kanama bitince bu ay kendiniz deneyin dedi. (raporu tekrar çıkartacağımız için şuandaki adet döneminde tedavi yok) ilk adet olduğumda 2. tedaviye başlayacağız. ilaçlarım ilkinde gonal,orgalutran,pregnyl di. şimdi ise menapur,cetrotide,pregnyl kullanacağım. ayrıca kan sulandırıcı iğne ve intralipid serum yapılacak. bu serum yeni çıkan bir ilaç. duymuş olabilirsiniz. belki bi mucize olur da kendiliğimden hamile kalırım. inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Haklısın canım tabii de bata benim kaldı bir hafta hiçbir şey hissetmiyorum. Aksine sanki erken adet olacakmısım gibi geliyor.. Senin kaç bat?
merhaba arkadaşlar. öncelikle ALLAH hepimize yardım etsin. ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım. kısaca hikayemi anlatayım. eşimde bir sorun yok. doğal yolla hamile kalamayınca 6 ay önce doktora gittik ve fsh değerimin 14.73 olduğunu ve tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik. raporlu olarak devletten 3 hakkımız olduğunu öğrendik ve üniversitede 2 aşılama yaptırarak (sonuçlar negatif oldu) tüp bebek raporumuzu aldık. ilk tüp bebek tedavimize başladık. 19 kasımda ilk iğnemize başladık. 4 aralıkta transfer oldu. 16 aralıkta ilk beta değerim 13 çıktı. 18 aralıkta 22 çıktı. takip edilmesi gereken bir değer dediler. böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı olan gebelikler de varmış. malesef 21 aralıkta değer 6 ya düştübugün doktorumuzla görüştük. kimyasal olduğunu söyledi. bu arada 19 aralıkta kanamam başladı. kanama bitince bu ay kendiniz deneyin dedi. (raporu tekrar çıkartacağımız için şuandaki adet döneminde tedavi yok) ilk adet olduğumda 2. tedaviye başlayacağız. ilaçlarım ilkinde gonal,orgalutran,pregnyl di. şimdi ise menapur,cetrotide,pregnyl kullanacağım. ayrıca kan sulandırıcı iğne ve intralipid serum yapılacak. bu serum yeni çıkan bir ilaç. duymuş olabilirsiniz. belki bi mucize olur da kendiliğimden hamile kalırım. inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Bilmiyorum canım hiç duymadım da araştır bakalım
Aynen cnm aynen..Bende 6 yıl sonra hamile oldum şimdi hemen hamile kalckmsm gibi hissediorm çok farklı bi his.böyle hissetmem iyi mi kötü mü bilemiorm ama inşallah Allah m bu içimizdeki duygulri karşılıksız bırakma
Ben önden mi gidiorm kisslarrShinSeGi Sen bizden önceki ay kimyasal geçirdin dimi.. Salliala mybaby24 biz 3 umz aynı ay geçirdik zannediorm.Benm artık ocak bat belli sizde beni çok bekletmeyin koşun koşun gelin.bu arada yazalım bat lrmzi benm su an 16 ocak en uzak benim galiba
İnşaallah canım :) bende grio olcam gibi basımda bi ağrı var limonlu çay iciyorum bol bol.. Aylardir İlaç bile kullanmıyorum ya hep bi ihtimal ...
inşallah canim yaaa.. bu kimyasal gebelik bana da umut oldu artik zihnimde bende hamile kalabilirim diye bi umut var. benim zaten yumurta oluşmasında hiç problem olmuyor ama nedense hamile de kalamiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?