Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kasimda geçirdim kimyasal ama bu ay klomen kullandığım icin yumurtalarım 5 gün erken çatladı

Kimyasaldan sonra bi adet geçirdin sonra klomene basladiniz demi ?
hayır canim hemen kimyasal gebelik kanamasinda başladı doktor takibe. benim zaten beta hgc cok yükselmemişti en son 20 olmuştu oyuzden beni fiziki olarak çok etkilemedi

hayır canim hemen kimyasal gebelik kanamasinda başladı doktor takibe. benim zaten beta hgc cok yükselmemişti en son 20 olmuştu oyuzden beni fiziki olarak çok etkilemedi
Anladım canım bu ayki hamişimiz sen olabilirsin o zaman :) belirti var mı ilk çatlamadan 10gun geçmiş sanırım

Ay çok heyecanlı o zaman senden umutluyuz
inşallah canim yaaa.. bu kimyasal gebelik bana da umut oldu artik zihnimde bende hamile kalabilirim diye bi umut var. benim zaten yumurta oluşmasında hiç problem olmuyor ama nedense hamile de kalamiyordum

Anladım canım bu ayki hamişimiz sen olabilirsin o zaman :) belirti var mı ilk çatlamadan 10gun geçmiş sanırım
hiç bi belirtim yoktu ama 2 gündür kabızlık başladı ve aşırı yorgun hissediyorum tabi hamilelikten midir bilemiyorum insallah öyledir :)

hiç bi belirtim yoktu ama 2 gündür kabızlık başladı ve aşırı yorgun hissediyorum tabi hamilelikten midir bilemiyorum insallah öyledir :)
İnşaallah öyledir :) Benim 15inde çatladı sözde 16 sında ilişki oldu. Bir belirti yok zaten umudum da yok pek..

merhaba arkadaşlar. öncelikle ALLAH hepimize yardım etsin. ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım. kısaca hikayemi anlatayım. eşimde bir sorun yok. doğal yolla hamile kalamayınca 6 ay önce doktora gittik ve fsh değerimin 14.73 olduğunu ve tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik. raporlu olarak devletten 3 hakkımız olduğunu öğrendik ve üniversitede 2 aşılama yaptırarak (sonuçlar negatif oldu) tüp bebek raporumuzu aldık. ilk tüp bebek tedavimize başladık. 19 kasımda ilk iğnemize başladık. 4 aralıkta transfer oldu. 16 aralıkta ilk beta değerim 13 çıktı. 18 aralıkta 22 çıktı. takip edilmesi gereken bir değer dediler. böyle yavaş yavaş yükselip sağlıklı olan gebelikler de varmış. malesef 21 aralıkta değer 6 ya düştü bugün doktorumuzla görüştük. kimyasal olduğunu söyledi. bu arada 19 aralıkta kanamam başladı. kanama bitince bu ay kendiniz deneyin dedi. (raporu tekrar çıkartacağımız için şuandaki adet döneminde tedavi yok) ilk adet olduğumda 2. tedaviye başlayacağız. ilaçlarım ilkinde gonal,orgalutran,pregnyl di. şimdi ise menapur,cetrotide,pregnyl kullanacağım. ayrıca kan sulandırıcı iğne ve intralipid serum yapılacak. bu serum yeni çıkan bir ilaç. duymuş olabilirsiniz. belki bi mucize olur da kendiliğimden hamile kalırım. inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

geçmiş olsun cnm insallah bi ay kendiliğinden hamile kalirsin

Çok geçmiş olsn cnm.üzücü bi durum zor zamanlar yaşamışsn.ama ümitli ol bence çünkü ilkinde bu şekilde olduysa ikinci de ihtimal daha yüksek bence.belki ikinci denemeye bile gerek kalmayablr.Allah yardmcn olsun cnm inşallah bebisin seni çok bekletmez

yeni bir dönem evet. yeni dönem yeni umut demek. inşallah hepimizin hamile haberlerini alırız.

çok teşekkür ederim. 2,3,4 denemeye devam. durmak yok:)

Çok geçmiş olsun canım. Neler çekmişsin.. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşaallah tez zamanda mükafatını alırsın. Bu dediğin tedavi ve ilaclari bilmiyorum ama derdine derman olsunlar bir an evvel umarım. Bakarsın kendiliğinden gelir bebis umut her zaman var

Haklısın canım tabii de bata benim kaldı bir hafta hiçbir şey hissetmiyorum. Aksine sanki erken adet olacakmısım gibi geliyor.. Senin kaç bat?

Canim sanki bende erken olcakmisim gibi hissediyorum. 2 gun var gerci benim az kaldi ama bunlar normal galiba. Ben hic regl oncesi bu agrilari yasamadim. Hep agrim oldugu gun olurdum. O yuzden bence cok takilma ayrica umudunu da kaybetme cunku eger sen yumurtladiysan ben senin hamis olacagini dusunuyorum.

Gecmis olsun cnm. Insallah hicbiseye gerek kalmadan hamis kalirsin bu ay. Fsh yuksek olunca bebek tutunamiyormu? Cunku kimyasal olduysa bi sorun yok sanirim sizde de. Neden hemen tedaviye basladi doktor? Benimkide hemen tedavi dedi de o yuzden soruyorum. Benim yumurta sayim azmis.

NedaFarah yok canım aslında erken yumurtlamadım 15 inde ovulasyon testi çift çizgi idi 16 sında ilişki oldu. Kaldı bir hafta bakalım görcez ne oldu ne bitti. Gelmedi bugün leke filanda. Adet olmazsam eğer yaparım ben pazar 28 29 unda bi test

Evet canim bencede gelmezse yap. Kafani mesgul etcegine rahatlarsin. Vee insallah hamis olursun :)

Bilmiyorum canım hiç duymadım da araştır bakalım

valla forumlarda okuyorum canım
ben eski ben olaydım hemen denerdim de
ahh ahh neler denedim neler bi sürü koca karı ilacı yaptırdılar
şimdi duydugum şeyleri hemen deneme hevesim yok o yüzden

aynen canım dimi öyle bişi oldu sanki artık hep olacakmış gibi
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin
benim 7 aralıkda kanamam başladı işte
bat da 4 ocak gibi sanırım

İnşaallah canım :) bende grio olcam gibi basımda bi ağrı var limonlu çay iciyorum bol bol.. Aylardir İlaç bile kullanmıyorum ya hep bi ihtimal ...

canım bende şu koca 6 yılda ne zmn emin oldum gebe olmadıgıma ozmn içtim ilaç
onun dışında o ihtimal için hiç ilaç almadım, yalnız değilsin yani
napalım bebişlerimiz iyi olsunda biz çayla vs ile iyi oluruz

inşallah canim yaaa.. bu kimyasal gebelik bana da umut oldu artik zihnimde bende hamile kalabilirim diye bi umut var. benim zaten yumurta oluşmasında hiç problem olmuyor ama nedense hamile de kalamiyordum

aynen canım bende diyorum dogal gebe kalabildim
en azından tek tüpüm açıkmış diye eminim artık
evet kimyasal olması üzdü ama iyi tarafından bakarsak buda güzel bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…