Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

canım geçmiş olsun. bende aşılama tüp bebek denemiştim
kimyasal olan gebeliğim kendiliğinden olmuştu bu ay
inşallah seninde tez vakit tedaviye gerek kalmadan nasip olur mucizen
intralipid serumu bilmiyorum ama diğer ilaçları bende kullandım
Allah ım yardımcımız olsun
yılmak yok bize bizler güçlü anneler olacağız
her zorluga göğüs gerip bebeklerimze kavuşacağız inşallah

Cumleten hayırlı cumalar kabul olsun dualarımız grip oldum bende... Oturduğum yerden ders anlattım ilk kez...

ilaç içmiyorum canım ya ne olur ne olmaz diye. Öğlen gidince kafayı vurur yatarim. Ilık şeyler iciyorum sürekli..

Ayy pardon sana diorm ama bende hiç icmedim arada usutuo gibi oldum da.kii senin bi de ihtimalin varsakin içme cnm bebis gelio belkidee

tutunamamayla fsh yüksekliğinin bir ilgisi yok. fsh yüksek olunca yumurta sayın diğer kadınlara göre daha düşük olmuş oluyor ve zaman kaybetmeden hemen tüp bebek denemeleri yapman gerekiyor. 35 yasından sonra yumurta sayısı daha cok dusmeye basladıgını soyluyor doktorlar. ben 32 yasındayım. zaman kaybetmemem lazım. fsh yuksek olunca daha az yumurta elde edılıyor tedavı sonucunda. ama onemlı olan cok yumurta degıl,kalıtelı yumurta olması. bir tane olsun,bizim olsun:) amh testi yaptırdım ben bir de. sen yaptırdın mı? fsh ın kaç çıktı?

doğru diyosun canım. bizler gibi bebeklerimiz de güçlü bebekler olacak bence. bu serum tedavisi yoğun bakım hastalarında uygulanırmıs,artık tüp tedavisi görenlere de uygulanıyormuş. dunyada 4-5 yıldır uygulanıyor ama ulkemıze yenı geldı. benım gıttıgım merkezde uygulanan bır yontem. vücudun bağışıklık sistemini düzenliyor. sonuçta hamilelik vücut için değişik bir durum. bazı hastalarda vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılar ve vücuttan atarmış. o yüzden değişik yöntemleri denememiz lazım. inşallah tabi bunların hiçbirine gerek kalmadan hamile kalabilsek, ama kalamıyorsak da bunları deneyeceğiz.

Yok canım adet olunca gel dedi işte. Daha hiçbir testim yapılmadı. Yarın olurum büyük ihtimalle. Pazartesi gidicem inşallah. Fsh istemiş doktor tetkiklerde gördüm ama amh göremedim. Acaba onu önce istediklerinde mi yaptı? onları hiç görmedim de ben. Amh testi adet döneminde bakılmıyormu? benim işte dediğim gibi hemen tedaviye başlıcaz dedi. Şu adet bi gelse de başlasak bi an önce. Etrafımdaki herkes hamile maşşallah. Kıskanmak istemiyorum ama Allah biliyo ya çok istiyorum ben de. Hayırlısı tabi hakkımızda. Yapcak bişey yok. Bakalım nolcak yarın ve pazartesi.

ben fsh baktırdın sanıyordum. ınsallah dusuk cıkar fsh ın ve yumurtaların az degıldır:) fsh adetın 2. ya da 3. günü yapılıyor. amh testi için adetli olman şart değil. herhangi bir zamanda yaptırabilirsin.ben üniversiteden tüp bebek raporu çıkarttığım için orda amh testi yatırmak şarttı. her doktor amh istemeyebilir. benim de çevremde çok var hamile olan veya yeni doğum yapan. bu kıskanmak değil,biz de istiyoruz,özeniyoruz. ve herkezin hadi neyi bekliyorsunuz sorusu üzüyor insanı. adetin 2. ya da 3. günü iğnelere başlarsınız inşallah. 1 defa kimyasal mı yaşadın canım sen,doğal yolla mı hamile kalmıştın.? geçmişini bilmiyorum da.

bir de fsh a bakılmadıysa yumurta sayının az olduğunu nerden anladı doktor?
ben normal vajinal muayenemi olurken doktorum hiç böyle bişey demedi bana. fsh a bakınca anladı.

Aynen canım. Amh ilk gittiğim gün kan verdim orda olabilir belki onları görmedim. Ama alttan muayene etti maalesef az yumurtalarım. Hatta sol yumurtalıkta hiç yokmuş. Ben de tıpa gidiyorum. Önce aşılama sonra tüp bebek olcak sanırım. Aynen çok özeniyorum. 2 yıllık evliyim keşke daha önce başlasaymışım. Şimdi belki bebek olcaktı. Biz bir sene hiç düşünmüyoduk. Doğal yollarla korunduk. İkinci sene başladık düşünmeye bir senedir olmadı bi kez doktora gitmiştim 6 ay önce herşey normal demişti. Ben de pek umursamadım. Sonra geçen ay kimyasal oldu işte doğal yolla oldu. Ondan sonra doktora gittim. Bu ay çokkk umutluydum niyeyse ama doktor yumurta az diyince moralim bozuldu. Sonra düşününce en azından bi yolu var olması için diyorum şu an. Allah büyük elbet nasip edeceği bir zaman vardır. İnşallah tedaviyle kolay olur. ben de 31 yaşındayım bu arada. Benim de çok zamanım yok sanırım. Doktor o yüzden hemen tedavi dedi galiba.

tıpa gidiyorum dediğin neresi canım

Süleyman demirel üniversitesi cnm. Herkes testlerle anlaşılır diyo ama muayenedede görülebilirmiş. Testlere de bişey kalmadı zaten. Hayırlısı bakalım.

öyle tabi canım çok şükür böyle tüp bebek gibi imkanlarımız var,
kendiliğinden olmazsada yardımcı yöntemlerde yararlanabiliyoruz dimi ama
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin
hayırlısı olsun hakkınızdada
çok mucizeler okuduk oyle tüp bebek tedavisi öncesi hamile olan
umarım sende onlardan olursun

Süleyman demirel üniversitesi cnm. Herkes testlerle anlaşılır diyo ama muayenedede görülebilirmiş. Testlere de bişey kalmadı zaten. Hayırlısı bakalım.

canım sen canını sıkma hiç
öyle amh testi falan bakılmadan da yumurta rezervi az denilmesi bilmiyorum
inşallah tüm testlerin normal çıkar ve şahane haberler verirsin bize

Kizlar ya umutlanmak istemiyorum ama ayıptır söylemesi idrarım da bi koku hissediyorum aynı geçen ayki gibi... Bi an garip oldum. Bugün hafif hafif sızı da var kasıklarımda aynı tarafa uzun sure yatamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…