0 lanmıştır canım artık içini ferah tutkızlar çarşamba kan testi vermiştim ya b hcg için
bgn gittim sonucu almaya
bizim aile doktorumuz yokmuş
başka dr a girdim onunda bilgisayarında görünmedi sonucum
normalde sonuç kagıtlarını dr un kapısına bırakıyorlardı
tüm doktorların kapısına baktım sonuç kagıdım da yoktu
yani anlıcagınız teee pazartesiye kaldı öğrenmem
Kizlar ya umutlanmak istemiyorum ama ayıptır söylemesi idrarım da bi koku hissediyorum aynı geçen ayki gibi... Bi an garip oldum. Bugün hafif hafif sızı da var kasıklarımda aynı tarafa uzun sure yatamiyorum.
Pazartesi test yaparım bi.. Bugün hissettim birşeyler öncesinde yoktu..kuzum olur mu olur hiç belli olmaz
inşallah hayırlısı olsun diyelim ne zmna kdr bekliceksin peki
0 lanmıştır canım artık içini ferah tut
Pazartesi test yaparım bi.. Bugün hissettim birşeyler öncesinde yoktu..
canım sen canını sıkma hiç
öyle amh testi falan bakılmadan da yumurta rezervi az denilmesi bilmiyorum
inşallah tüm testlerin normal çıkar ve şahane haberler verirsin bize
Kizlar ya umutlanmak istemiyorum ama ayıptır söylemesi idrarım da bi koku hissediyorum aynı geçen ayki gibi... Bi an garip oldum. Bugün hafif hafif sızı da var kasıklarımda aynı tarafa uzun sure yatamiyorum.
öyle tabi canım çok şükür böyle tüp bebek gibi imkanlarımız var,
kendiliğinden olmazsada yardımcı yöntemlerde yararlanabiliyoruz dimi ama
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin
hayırlısı olsun hakkınızdada
çok mucizeler okuduk oyle tüp bebek tedavisi öncesi hamile olan
umarım sende onlardan olursun
kızlar çarşamba kan testi vermiştim ya b hcg için
bgn gittim sonucu almaya
bizim aile doktorumuz yokmuş
başka dr a girdim onunda bilgisayarında görünmedi sonucum
normalde sonuç kagıtlarını dr un kapısına bırakıyorlardı
tüm doktorların kapısına baktım sonuç kagıdım da yoktu
yani anlıcagınız teee pazartesiye kaldı öğrenmem
Çok geçmiş olsun canım. Benim ilk gittiğim doktor farklıydı. O da vajinal muayene yapmıştı. Bişey demedi işte. Keşke o zaman gelseymişim tıpa. Neyse. 3 yıl şartını bilmiyorum. Öğrenicez artık bizde herşeyi. Aynen maddi manevi zor. İnşallah en kısa zamanda olur. Amin :)ben de 3,5 senelik evliyim. biz de 16 ay önce düşünmeye başladık. ilk düşünmeye başlayınca ben de doktora gittim. vajinal muayene etti. orda yumurtaların az demedi,ondan dedim canım muayenede belli oluyor mu diye. belki de benim doktor söylemedi bilmiyorum.temiz dedi bir sorun yok dedi. e peki dedik biz de denemeye başladık. her ay bu ay olur diyerek geçti. kafamıza taktık herhalde ondan olmuyor dedik. 6 ay sonra yıne doktora gıttım,başka bir doktora. o da bısey yok dedi. şu gunler deneyın dedi,yolladı. baktık 10 ay oldu olmuyor. 1 sene sonunda olmuyorsa gelin diyor ya doktorlar. biz de gittik. fsh testi yaptı. tabi ben o ana kadar fsh,amh vs testleri bilmiyordum. şuan uzman olduk,o ayrı:) fsh 14.73 çıkınca hemen tüp dedi. hemen tüp diyene kadar ilk muayeneye gelen hastalara fsh a bir baktırın deseler,biz de boşuna 10 ay denemezdik.1,5 yıl önce başlardık bu tedaviye. ama yok. 1 sene olmazsa gelin diyorlar. neyse sonra da raporla 3 hakkımız olduğu öğrendik sonra. cerrahpaşaya gittik hemen. histereskopi yapıldı hemen. rahim temiz dendi. sonra 2 aşılama yapıldı. tabiki tutmadı. yüksek fsh la zormuş aşılamanın tutması,ama tabi tutanlar varsa bilemem. 2 aşılama sonunda ya üniversitede yaptıracaktım sıraya girip ya da dışarı rapor alacaktım. sırayı beklesem 2016 mayısta anca sıra gelir dediler. e zaman geçiyor. yok dedik biz raporu alalım. aldık raporumuzu,bursaya döndük. Eurofertilde yaptırdık ilk denemeyi. şimdi yine 2. yi de aynı yerde yaptıracağız. işte bu defa allah ne verdiyse yükleneceğiz dedi doktor. intralipid serum verecekler bu sefer. ama 3 yıllık evli olma şartı var benim bildiğim rapor almak için. her üniversite farklı mı acaba? ben de bu arada 32 yaşındayım. beklemeye vaktimiz yok bizim. ama tabi bu işler maddi manevi zor işler. rabbim kısa zamanda bizlere nasip eder inşallah. uzun oldu biraz ama :)
0 lanmıştır canım artık içini ferah tut
Çok geçmiş olsun canım. Benim ilk gittiğim doktor farklıydı. O da vajinal muayene yapmıştı. Bişey demedi işte. Keşke o zaman gelseymişim tıpa. Neyse. 3 yıl şartını bilmiyorum. Öğrenicez artık bizde herşeyi. Aynen maddi manevi zor. İnşallah en kısa zamanda olur. Amin :)
üniversiteye gidiyorum deyince sen, ben rapor almak için gidiyorsun diye düşündüm. uludağ üniversitesinin 2016 randevuları bile daha açılmamıştı ben yeni araştırmaya başladığımda ( 6 ay önce). o yüzden üniversitelerde yaptırmayı düşünemedim. üniversitelerden tüp bebek raporu çıkarıp dışarıda sgk ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerinde yaptırınca devletin tüp bebek ücretinin ve ilaçların yarısını ödediğini öğrenince biz de yararlanmak istedik. sonuçta pahalı tedaviler. cerrahpaşada raporu çıkartıp dışarda özelde yaptırıyoruz biz. 1 hakkımı kullandım. 2 hakkım kaldı şimdi devletten yararlanmak için. üniversitelerde yaptırmak istersen dışarıya sana rapor vermiyor. listeye adını yazdırıyorsun. sıra gelince yapıyorlar tedavini. ama işte üniversitelerde sıra 7 8 aydan önce gelmiyor. en azından bursa ve istanbul böyle. diğer üniversiteleri bilemiyorum,yoğunluğunu.İstedi canım zaten eşimde vercek. 3 yıl şartı ne için var tam olarak? Yani raporu tüp bebek için mi alıyoruz yoksa özel tıp merkezlerinde yaptırmak için mi? Tıp fakültesinde olursa rapora gerek yokmu? Bir de bu ne raporu? Ne için alıyoruz? Devlet karşılıyo diye mi?
üniversiteye gidiyorum deyince sen, ben rapor almak için gidiyorsun diye düşündüm. uludağ üniversitesinin 2016 randevuları bile daha açılmamıştı ben yeni araştırmaya başladığımda ( 6 ay önce). o yüzden üniversitelerde yaptırmayı düşünemedim. üniversitelerden tüp bebek raporu çıkarıp dışarıda sgk ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerinde yaptırınca devletin tüp bebek ücretinin ve ilaçların yarısını ödediğini öğrenince biz de yararlanmak istedik. sonuçta pahalı tedaviler. cerrahpaşada raporu çıkartıp dışarda özelde yaptırıyoruz biz. 1 hakkımı kullandım. 2 hakkım kaldı şimdi devletten yararlanmak için. üniversitelerde yaptırmak istersen dışarıya sana rapor vermiyor. listeye adını yazdırıyorsun. sıra gelince yapıyorlar tedavini. ama işte üniversitelerde sıra 7 8 aydan önce gelmiyor. en azından bursa ve istanbul böyle. diğer üniversiteleri bilemiyorum,yoğunluğunu.
baktırabilirsen özelde baktırsaydın canım. nasıl dayanacaksın:) ben olsam valla duramazdım:)
canım ben yeni yaptıracaksın sandım o yuzden ozelde yaptır dedim . kusura bakma. sıfırlandı mı dıye baktırmıssın.
Yok canım benim doktorum orda. Baya ünlü bi doktor da o yüzden. İyi o zaman onunla devam edersem orda olur tedavi. Gerçi kararsızım ama bakalım. Teşekkür ederim açıklaman için. Öğrendiğim iyi oldu önceden. Belki burda sıra yoktur. Küçük bi yer burası. Hayırlısı artık. İnşallah bi an önce tutarda senin de benim de kavuşuruz bebişlerimize.üniversiteye gidiyorum deyince sen, ben rapor almak için gidiyorsun diye düşündüm. uludağ üniversitesinin 2016 randevuları bile daha açılmamıştı ben yeni araştırmaya başladığımda ( 6 ay önce). o yüzden üniversitelerde yaptırmayı düşünemedim. üniversitelerden tüp bebek raporu çıkarıp dışarıda sgk ile anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerinde yaptırınca devletin tüp bebek ücretinin ve ilaçların yarısını ödediğini öğrenince biz de yararlanmak istedik. sonuçta pahalı tedaviler. cerrahpaşada raporu çıkartıp dışarda özelde yaptırıyoruz biz. 1 hakkımı kullandım. 2 hakkım kaldı şimdi devletten yararlanmak için. üniversitelerde yaptırmak istersen dışarıya sana rapor vermiyor. listeye adını yazdırıyorsun. sıra gelince yapıyorlar tedavini. ama işte üniversitelerde sıra 7 8 aydan önce gelmiyor. en azından bursa ve istanbul böyle. diğer üniversiteleri bilemiyorum,yoğunluğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?