Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

rica ederim. aminnn:)

Ben de yaptım az önce bayaga köpürdü kabardı yoğun bi köpük oldu :) hamile olmayan bi arkadaşa denettim benimki kadar yoğun bi köpük olmadı... aslında biraz saçma geldi ama yine de bi umut

Kızlar az önce tıfakültesinin laboratuvar sonuçlarına baktım. Fsh 9,4 e2 de 55 çıkmış. Bunlara adetin 3. Günü bakılmaycakmıydı. Şu an bişey ifade edermi? Ederse ne olması gerek bu değerin? Bilen var mı?

Bence inanmayın arkadaşlar çamasır suyu testine ben yaptım kac ay hepsındede bardaktan tasana kadar kopurdu ve ben yenı bı gebelik yasadım ondada yaptım çmasır suyu testini yıne kopurdu gerci kımyasal gebelikdi yasadığım ama yınede inanmayın yani

Yaaavvv zaten bana ilk duyduğumda komik geldi :) ama eğlence olsun diye yapayım dedim :) adetim gecikene kadar test yapmayacağım ama vakitte geçmek bilmiyor sanki ondan işte böyle çamaşır sularıyla filan vakit geciriyoruz

valla hic bilemedim cnm. benim adetin 3. günü bakıldı. bir de yumurta çatladığı gun e2 bakıldı o da 240 gibi birşeydi. yumurta çatlayacağında östrojen yükselmesi oluyormuş ondan e2 ye bakmıştı

Tüh cnm yaa kötü olmuş üzüldüm bende biran önce ogrenseydik iyiydisenin kanaman ne zaman baslamsti.sat neydi

Kizlar ya umutlanmak istemiyorum ama ayıptır söylemesi idrarım da bi koku hissediyorum aynı geçen ayki gibi... Bi an garip oldum. Bugün hafif hafif sızı da var kasıklarımda aynı tarafa uzun sure yatamiyorum.

Cnmcmm yaa test yapsana nasıl dayancaksin ben dayanamiicm burda
Ne alemdsn benmde idrarim köpürüodu baloncklr oluodu yani koku hissetmemiştm de bi de gaz vardıgüzel haber ver bize inşallah

ShinSeGi cnm bende karbonat testi yapmstm önceki ay hamile değildim ama baya baya kopurmustu adetim de gecikmsti kesin hamileym diodm yani kan verdm tirtbaya umitlenmstm evdeki testtede yarım saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı o zaman test geçersiz diolar ama öyle hamile oldgnu öğrenen de var umutlanmstm baya yani güvenilmez yani

Cnm bende hiç bilmiorm bu değerleri

evet daha geç olabilirdi ama işte ilk doktora gittiğimde fsh a baktırıver deseydi 1,5 sene beklemezdık ama vardır herseyde bir hayır. ne diyelim. olacağına inanmamız lazım.

Aynen cnm mutlaka bi hayr vardr öyle dusun ama doktorlr çok rahatlar maalesef
Ben kimyasal gecirdm kürtaj falan yok yaşım olmuş 28.6 yıllık evliyim.yeni çocuk istemeye basladk ama sonuçta yaşım az değil yani.ilk gittigim doktor 3 ay korun dedi.ne demek 3 ay yanii.kadın beni direk gonderiodu düşük yapmssn dedi eee bu kadar.evde kedim var onun için test istedim Allah tn o zaman tiroidime de bakmış.tiroidim yüksek çıkmış telefonda sonuç öğrendim şimdilik ilaca gerek yok dedi.neden gerek yok normalde 2 2.5 olması gerekioms benm 3.65 dusuge de sebep olabilioms.başka doktora gittim kanamadn sonra o da bi dahaki ay tiroidine baktralm dedi tanıdık doktor oldgu için rahattm yanında Allah tn.1 ay kaybetmek istemiorm şimdiden baktrsak olmaz mi dedim.olur dedi endokrine git düşük yaptım de alırlar dedi ve ben hasimato hastası oldgmu ogrendm tiroid ilacina basladm 2 tane de nodulum varmış.endokrin doktoru düşük bundan kaynaklanio olablr dedi bundan sonra asla olmaz da diyemeyiz biz ilacimzi kullanp kontrolrmzi yapcaz dedi.
Yani demek istedgm bize de çok iş düşüo.tiroid değeri 1 ayda normale gelioms 3 ay korun 1 ay da tiroid ilacını bekle al sana 4 ay ondan sonra da 3 5 ay daha bekle oldu mu sana yaş 29.30 dn sonra yumurtalr azalio bunu hep söylüyorlar.bazen doktorlr umursamio.otomatiğe baglamslr.korunmasız 1 yıl ilişki diolar ama benm Allah korusun olmasaydı bu ay gidip 1 yıldır korunmuyrz diyip bütün degerlrme baktrmayi düşünüyordum.Allah tn kimyasal oldu da o da umut oldu.sizde bence umudunzu kaybetmeyin kızlar NedaFarah ikinize de tüp bebek demişler ama ben inanıyorum kavuscaksnz bebislrnize inşallah en hayırlı şekilde

benim de bu gebelik istediğim süreçte 6. ayda tshım 3tü doktor önemsemedi ama ben işkillendim zaten bizim ailede guatir genetik. bi kaç ay sora endokronolojiye gittim ben tsh olmus 7 , hemen ilaca başlattı Allahtan gitmişim. Şimdi 1,7 tsh ım çok şükür. bence hamile kalmayı tsh çok etkiliyor

Daha 10 gün oldu bi iki gün daha bekliyim. Yatarken belimde ağrı oluyor. Öyle başka da pek belirti yok. Bi ümit işte. Evet gaz bende de var daha cok mide gazı...

Bilmiyorum hiç canım ya normalde hormon 3. Gün yapılır evet diğer günleri saymazlar pek.

Ben de yaptım az önce bayaga köpürdü kabardı yoğun bi köpük oldu :) hamile olmayan bi arkadaşa denettim benimki kadar yoğun bi köpük olmadı... aslında biraz saçma geldi ama yine de bi umut
Aa kız kaç gün var senin ki bata ben bike merak ettim şimdi yapsam mı ne

Aynen öyle cnm bence de çok etkilio ve maalesef doktorlrmzn durumu bu

Daha 10 gün oldu bi iki gün daha bekliyim. Yatarken belimde ağrı oluyor. Öyle başka da pek belirti yok. Bi ümit işte. Evet gaz bende de var daha cok mide gazı...

o zaman 2 gün daha bekle cnm zaten surda pazartesiye ne kaldı

Aa kız kaç gün var senin ki bata ben bike merak ettim şimdi yapsam mı ne

Yap bencedee karbonatla da yapilabilioo istediğini dene haber ver bize

Aynen öyle cnm bence de çok etkilio ve maalesef doktorlrmzn durumu bu

o zaman 2 gün daha bekle cnm zaten surda pazartesiye ne kaldı

Yap bencedee karbonatla da yapilabilioo istediğini dene haber ver bize
Kendi evimde degilim ya kaynanamdayiz yapamam şimdi burada neyse az sonra anneme geçerken eczaneden test alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…