Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kızlar teşekkür ederim. Hala gelen giden bişey yok The_new canım inşallah öyle olur. E2 düşük biraz internete baktım ama ben doktora 16 aralıkta gittim yum çatladıysa 12 si gibi çatlamış olmalı. Ondan sonra düşüyormuş zaten e2. Ne karışık işlermiş yaa kafam allak bullak. Bugün de bi hayırlısıyla geçsin. Kızlar test yapmaktan korkmayın bence hayal kırıklığı oluyo biliyorum ama ne kadar uzarsa o kadar çok hayal kırıklığı oluyo. Bi an önce yapın kafanız rahat eder.

Senin bat bugün galiba yaptın sen bi test? Ben az önce yaptım kızlar 10. Gün bugun negatif tabiiki. Pazartesi sabah ilki idrarla tekrarların bakalım nasip.

Yok ben yapmadım bugün. Yani 4 gün önce yaptım negatifti. Şimdi bugün geçsin eğer gelmezse yaparım diye düşünüyorum. Ama üzülme canım testlere güvenilmiyo bence. Yani geçen ay kimyasalda 6 gün önce silik çıkmıştı. Bilemiyorum tabi. Ben test derken kanda demek istedim. Tabi bu çubuk testlere güven olmuyo. Kafan rahat olsun istiyosan en güzeli betahcg.

evet canım yumurta catladiktan sonra düşmeye başliyo. benim adetin 3.günü e2 20 idi yumurta catladigi gün 240. aradaki farkı düşün yani !

Erken evet daha 12. Günde filan çıkıyor silik. Önce bi idrarı yoyim kan testini de bat gününde yaparım ona göre. Bundan sonra böyle bekleyişler ile geçecek bebis gelene kadar

dene bakalım eğlenceli oluyo :) çamaşır suyuyla dene ama :)))) benim bata 5 gün filan var ortalama
Aynı sayılır senle bizim bat. Erken canım daha bende az önce idrar testi yaptım negatif çıktı tabii. Pazartesi salı belli olur ak köyün kara koyun

Erken evet daha 12. Günde filan çıkıyor silik. Önce bi idrarı yoyim kan testini de bat gününde yaparım ona göre. Bundan sonra böyle bekleyişler ile geçecek bebis gelene kadar
ben daha hiç idrarda pozitifi göremedim biliyo musun içimde kaldı. silik bile göremedim 2. çizgiyi :) kimyasal benim kanda çıkmıştı haftaya idrar testi yaparım diyodum ama kısmet olmadı

Aynı sayılır senle bizim bat. Erken canım daha bende az önce idrar testi yaptım negatif çıktı tabii. Pazartesi salı belli olur ak köyün kara koyun
evet daha erken o yuzden test yapmıyorum ben. çamaşır suyunuda merak ettim nasıl bisi oluyo diye ondan denedim. Akşam esime anlattim çok güldük

Canım gelen giden yok hala. Bi kramp giriyo kasıklarıma arada. Çok hafif bi ağrı. Test var da şu ucuz olanlardan var. Onlarda çıkmıyo hemen. Ben şimdi bebek mevlüdündeyim. Akşam gidince belki yaparım. Ama yarın da gelebilir benim. Acaba tam 14. Gün mü olmam gerek yoksa 15. Gün mü? O yüzden yarını da beklemek istiyorum. Kimyasaldan sonra kan testi vermek istemiyorum hiç. Korkuyorum.

Bende hep ucuz olanlardan yapıyorum ya fark etmez bence sen yap yine de

Kimyasal olduğunda ucuz olanda çıkmamıştı. 4 gün öncede ondan yaptım çıkmadı. Bakqlım yapayım akşam.

Senin değerin kaçtı? Benim 11,6 gibi bişeydi o yüzden çıkmadı sanırım. Şimdi de erken diye düşünüyorum. Ama yapayım. Bi sürü var evde zaten ben gebelik olduğunu pek düşünmüyorum. Belirti yok hiç. Sadece yumurta çatladımı çatlamadımı onu anlayamadım. Adet olmazsam çatlamamış olcak onda sıkıntı var. Noluyo ne bitiyo çok karışık.

Tabii canım ondan çıkmamıştır. Benim 3 gün 2 gün sonra 85 idi ilk kan tahlili.

Aynen cnm çoook katiliorm erkendn yapmak daha iyi oluo bencede

Kendi evimde degilim ya kaynanamdayiz yapamam şimdi burada neyse az sonra anneme geçerken eczaneden test alırım.

Ne testii sabahtn beri yoktum yoksa test mi yaptn sonraki msjlra koşmam lazimmm

Benmde cnm testte cikmamsti 2 gün sonra leke gelince adet oldum zannetmstm 7gun sonra testte de pozitif cikmstiama kimyasalms maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…