Yani foliküller kalıyor öyle zararsız kistler oluşturuyor. Evet adet gecikebilir, lekelenme olabilir. Benim hiç adet olmadan 3 ay beklemisliğim de var üniversite yıllarında. Bu sefer kontrol hapını bıraktıktan sonra da aksine regl bitince 1 hafta sonra lekelenmem başlıyordu bi hafta on gün de o sürüyordu. Hep farklı olabiliyor yanı.Merak edip durmaktansa test yapmak mantıklı ama ben gebelik beklemiyorumki bu ay. Mucize olur yani. O yüzden şu adet geciksin belki öyle bakılır duruma göre. Bu yumurta çatlamayınca hem adet gecikiyo hem de yumurta kiste mi dönüyo kızlar biliyomusunuz hiç?
Normalde gecikmez miydi senin hiç?Lekelenme yada başka bişi yok. Bu ay çok tuhaf şeyler oluyo yaa. Bi geçsin zaman artık :)
Yok canım bende birşey hissetmiyorum fazla aslında o yüzden sordum.. Kendi kendimi umutlandırıyorum gibi geliyor bi an. Sonra da tekrar umutlaniyorum filan karışık haller.. Daha da vakitbvar yanı erken havalandım yine..Hayir canim hic gecikmezdi. Ben de ayni seyi dusunuyodum. Normal bir gebelikte gecen ay yasadikkarini yasamazsin bence. Sonucta tutunamadi kimyasalda bebis. Insallah hamissindir canim yaa.
Yok canım bende birşey hissetmiyorum fazla aslında o yüzden sordum.. Kendi kendimi umutlandırıyorum gibi geliyor bi an. Sonra da tekrar umutlaniyorum filan karışık haller.. Daha da vakitbvar yanı erken havalandım yine..
Evet haklısın şöyle birşey de var bir kadının iki ayrı gebeliği bile birbirine benzemiyor farklı olabiliyor. Belirtilere takılmak çok da mantıklı değil sanırım...Cnmcm biz bmt busrayla aynı gün kan sonucunu aldık hamilelgmzi öğrenmiştik ve belirtilrmz çok benziodu.sonra benm bitti tabi belirtiler
Ama benm hiç kasıkta batma ağrı olmamıştı o da ayrı.kanama sırasında biraz oldu
O korkuyu yenmenin tek yolu benim için test sen bilirsin canım tabiîKızlar eve geldim ama test yapmaktan korkuyorum. Sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Gece gelme ihtimalini de hesaba katarak. Bu ay yumurtlama olmadıysa diye korkarak.
Aynen cnm mutlaka bi hayr vardr öyle dusun ama doktorlr çok rahatlar maalesef
Ben kimyasal gecirdm kürtaj falan yok yaşım olmuş 28.6 yıllık evliyim.yeni çocuk istemeye basladk ama sonuçta yaşım az değil yani.ilk gittigim doktor 3 ay korun dedi.ne demek 3 ay yanii.kadın beni direk gonderiodu düşük yapmssn dedi eee bu kadar.evde kedim var onun için test istedim Allah tn o zaman tiroidime de bakmış.tiroidim yüksek çıkmış telefonda sonuç öğrendim şimdilik ilaca gerek yok dedi.neden gerek yok normalde 2 2.5 olması gerekioms benm 3.65 dusuge de sebep olabilioms.başka doktora gittim kanamadn sonra o da bi dahaki ay tiroidine baktralm dedi tanıdık doktor oldgu için rahattm yanında Allah tn.1 ay kaybetmek istemiorm şimdiden baktrsak olmaz mi dedim.olur dedi endokrine git düşük yaptım de alırlar dedi ve ben hasimato hastası oldgmu ogrendm tiroid ilacina basladm 2 tane de nodulum varmış.endokrin doktoru düşük bundan kaynaklanio olablr dedi bundan sonra asla olmaz da diyemeyiz biz ilacimzi kullanp kontrolrmzi yapcaz dedi.
Yani demek istedgm bize de çok iş düşüo.tiroid değeri 1 ayda normale gelioms 3 ay korun 1 ay da tiroid ilacını bekle al sana 4 ay ondan sonra da 3 5 ay daha bekle oldu mu sana yaş 29.30 dn sonra yumurtalr azalio bunu hep söylüyorlar.bazen doktorlr umursamio.otomatiğe baglamslr.korunmasız 1 yıl ilişki diolar ama benm Allah korusun olmasaydı bu ay gidip 1 yıldır korunmuyrz diyip bütün degerlrme baktrmayi düşünüyordum.Allah tn kimyasal oldu da o da umut oldu.sizde bence umudunzu kaybetmeyin kızlarNedaFarah ikinize de tüp bebek demişler ama ben inanıyorum kavuscaksnz bebislrnize inşallah en hayırlı şekilde
valla hic bilemedim cnm. benim adetin 3. günü bakıldı. bir de yumurta çatladığı gun e2 bakıldı o da 240 gibi birşeydi. yumurta çatlayacağında östrojen yükselmesi oluyormuş ondan e2 ye bakmıştı
test yapınca sabah hemen bize de bildir :) benim de bugün misafirlerim vardi sabahtan beri temizlik yemek filan acaip yoruldum. Yorgunluktan mi bilmiyorum ara ara kasiklarim belim ağrıdı adet olcam diye ödüm kopuyorKızlar eve geldim ama test yapmaktan korkuyorum. Sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Gece gelme ihtimalini de hesaba katarak. Bu ay yumurtlama olmadıysa diye korkarak.
canım biraz önce kızların gazına geldim yaptım negatif maaleseftest yapınca sabah hemen bize de bildir :) benim de bugün misafirlerim vardi sabahtan beri temizlik yemek filan acaip yoruldum. Yorgunluktan mi bilmiyorum ara ara kasiklarim belim ağrıdı adet olcam diye ödüm kopuyordaha adet olmama da var aslinda 4-5 gün. insallah olmam insallah hamileyimdir... insallah hepimiz en yakin zamanda hamiş kalırız
İnşallah sen hamişsindir. Ben de adet olcam diye korkuyodum ama test negatif olunca neden olmuyorum diye korkuyorum şimdi.test yapınca sabah hemen bize de bildir :) benim de bugün misafirlerim vardi sabahtan beri temizlik yemek filan acaip yoruldum. Yorgunluktan mi bilmiyorum ara ara kasiklarim belim ağrıdı adet olcam diye ödüm kopuyordaha adet olmama da var aslinda 4-5 gün. insallah olmam insallah hamileyimdir... insallah hepimiz en yakin zamanda hamiş kalırız
bekle bakalım bi kaç gün. geç yumurtlamis da olabilirsinİnşallah sen hamişsindir. Ben de adet olcam diye korkuyodum ama test negatif olunca neden olmuyorum diye korkuyorum şimdi.
sabah idrariyla yapsan daha iyiydi aslındaGeç döllenme diye bişey var dimi sonuçta.
canım biraz önce kızların gazına geldim yaptım negatif maalesefadette olmadım. Hiç gecikme yaşamadım. Şu an vücudumda neler oluyo hiç bilmiyorum. Kimyasaldan sonra geç yumurtlama olabilir diye duymuştum. Ama bilemiyorum. Yumurtlamamış da olabilirim. Test negatif malesef.
Dikkat et kendine ne olur ne olmaz. Bende hamile olsam da olmasam da ağır filan almamay çalışıyorum hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum.test yapınca sabah hemen bize de bildir :) benim de bugün misafirlerim vardi sabahtan beri temizlik yemek filan acaip yoruldum. Yorgunluktan mi bilmiyorum ara ara kasiklarim belim ağrıdı adet olcam diye ödüm kopuyordaha adet olmama da var aslinda 4-5 gün. insallah olmam insallah hamileyimdir... insallah hepimiz en yakin zamanda hamiş kalırız
Canım inşaallah kötü şeyler olmaz bi bekle bakalım Hemen korkutma kendini.İnşallah sen hamişsindir. Ben de adet olcam diye korkuyodum ama test negatif olunca neden olmuyorum diye korkuyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?