Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Merak edip durmaktansa test yapmak mantıklı ama ben gebelik beklemiyorumki bu ay. Mucize olur yani. O yüzden şu adet geciksin belki öyle bakılır duruma göre. Bu yumurta çatlamayınca hem adet gecikiyo hem de yumurta kiste mi dönüyo kızlar biliyomusunuz hiç?

Yani foliküller kalıyor öyle zararsız kistler oluşturuyor. Evet adet gecikebilir, lekelenme olabilir. Benim hiç adet olmadan 3 ay beklemisliğim de var üniversite yıllarında. Bu sefer kontrol hapını bıraktıktan sonra da aksine regl bitince 1 hafta sonra lekelenmem başlıyordu bi hafta on gün de o sürüyordu. Hep farklı olabiliyor yanı.

Lekelenme yada başka bişi yok. Bu ay çok tuhaf şeyler oluyo yaa. Bi geçsin zaman artık :)

Kizlar ya ben bazen geçen ayla karşılaştırıyorum belirtileri sonra da tereddüte düşüyorum sonuçta o sağlıksız bir gebelikti sağlıklı gebelikle farklı olabilir demi belirtiler ? Siz ne düşünüyorsunuz?

Hayir canim hic gecikmezdi. Ben de ayni seyi dusunuyodum. Normal bir gebelikte gecen ay yasadikkarini yasamazsin bence. Sonucta tutunamadi kimyasalda bebis. Insallah hamissindir canim yaa.

Hayir canim hic gecikmezdi. Ben de ayni seyi dusunuyodum. Normal bir gebelikte gecen ay yasadikkarini yasamazsin bence. Sonucta tutunamadi kimyasalda bebis. Insallah hamissindir canim yaa.
Yok canım bende birşey hissetmiyorum fazla aslında o yüzden sordum.. Kendi kendimi umutlandırıyorum gibi geliyor bi an. Sonra da tekrar umutlaniyorum filan karışık haller.. Daha da vakitbvar yanı erken havalandım yine..

Cnmcm biz bmt busrayla aynı gün kan sonucunu aldık hamilelgmzi öğrenmiştik ve belirtilrmz çok benziodu.sonra benm bitti tabi belirtiler
Ama benm hiç kasıkta batma ağrı olmamıştı o da ayrı.kanama sırasında biraz oldu

Evet haklısın şöyle birşey de var bir kadının iki ayrı gebeliği bile birbirine benzemiyor farklı olabiliyor. Belirtilere takılmak çok da mantıklı değil sanırım...

Kızlar eve geldim ama test yapmaktan korkuyorum. Sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Gece gelme ihtimalini de hesaba katarak. Bu ay yumurtlama olmadıysa diye korkarak.

Kızlar eve geldim ama test yapmaktan korkuyorum. Sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Gece gelme ihtimalini de hesaba katarak. Bu ay yumurtlama olmadıysa diye korkarak.
O korkuyu yenmenin tek yolu benim için test sen bilirsin canım tabiî

benim de tsh değerim yüksekti. 1 sene önce cildiyeye gitmiştim ayağımda çıkan birşeyden dolayı. orda kan tahlili istediler. orda tsh 5 çıktı. bir senedir ilaç kullanıyorum. bana da demişti doktor gebelik olması için 2 nin altında olması gerek diye. gebelik olursa da her ay kontrol edilmesi gerekir dedi. tmm bir sene korunmasız ilişkiden sonra gelin diyorlar da, benim fsh ım yüksekse ya da çok sınırdaysa ben neden boşu boşuna deneyeyim ki. olmayacağı belliyse. ama en başta bi kan testi isteseler ben de ona göre hareket ederim. bekarların bile bu testi yaptırmaları lazım. fsh yuksekse sınırdaysa,daha da evlenmemişse yumurtalarını dondurabilirler. dünya sağlık örgütü dünyadaki en yaygın 3. hastalığı kısırlık olarak açıklamış. bu kadar yaygın bir mevzuda bizi bilgilendirmeleri gerekir ama işte olmuyor malesef hersey. bazı şeyleri yaşayıp öğreniyoruz.

e2 yi bilmiyorum ama fsh değerinin adetin 2. veya 3. günü bakılıyor. benim doktorum fsh ın 15 üstünde çıkması yumurta kalitesinin azalmaya başladığının göstergesi demişti.

test yapınca sabah hemen bize de bildir :) benim de bugün misafirlerim vardi sabahtan beri temizlik yemek filan acaip yoruldum. Yorgunluktan mi bilmiyorum ara ara kasiklarim belim ağrıdı adet olcam diye ödüm kopuyor daha adet olmama da var aslinda 4-5 gün. insallah olmam insallah hamileyimdir... insallah hepimiz en yakin zamanda hamiş kalırız

Geç döllenme diye bişey var dimi sonuçta.
canım biraz önce kızların gazına geldim yaptım negatif maalesef adette olmadım. Hiç gecikme yaşamadım. Şu an vücudumda neler oluyo hiç bilmiyorum. Kimyasaldan sonra geç yumurtlama olabilir diye duymuştum. Ama bilemiyorum. Yumurtlamamış da olabilirim. Test negatif malesef.

İnşallah sen hamişsindir. Ben de adet olcam diye korkuyodum ama test negatif olunca neden olmuyorum diye korkuyorum şimdi.

sabah idrariyla yapsan daha iyiydi aslında

Ya bu umutlar niye hiç bitmiyo valla anlamadım. Kan testi yaptırsam ondada umutlancak bişi bulcam heralde :) test var artik gelmedikce tekrarlarim ben bu testleri

Dikkat et kendine ne olur ne olmaz. Bende hamile olsam da olmasam da ağır filan almamay çalışıyorum hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum.

İnşallah sen hamişsindir. Ben de adet olcam diye korkuyodum ama test negatif olunca neden olmuyorum diye korkuyorum şimdi.
Canım inşaallah kötü şeyler olmaz bi bekle bakalım Hemen korkutma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…