cnm 2 tane yumurtam catladi doktor kontrolundeydim. ilk catlayan yumurtamin ustunden 12 gün gecti. Adet oluyosam zaten sabah kadar sökülür. Nolur dua edin yerlesme kanaması olsun. Rabbim noluuuurrrCanım bence adet olmazsın ya yumurtanın ne zaman çatladığını biliyosun dimi sen? Yumurta çatladıktan 14 gün geçmesi gerekiyor o yüzden bu başka bişey. Tam olarak ne olduğuna yorum yapamıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır.
inşallah... ağzından bal damlıyorEderim canım tabiki. Ama boşuna üzülme sabaha bile olcak olsa 13 gün olur. Olmaz yani. 14 olması gerekmiyo mu? Merak etme bence.
Canim var mi bir gelismecnm 2 tane yumurtam catladi doktor kontrolundeydim. ilk catlayan yumurtamin ustunden 12 gün gecti. Adet oluyosam zaten sabah kadar sökülür. Nolur dua edin yerlesme kanaması olsun. Rabbim noluuuurrr
Canim ben de bu ay kimyasal yasadim.. normalde yumurtlamam adetin 14 yada 15. Gunleri olurken bu ay 21-22. Gunler oldu.. o yuzden panik yapma.. moralini bozmaGeç döllenme diye bişey var dimi sonuçta.
canım biraz önce kızların gazına geldim yaptım negatif maalesefadette olmadım. Hiç gecikme yaşamadım. Şu an vücudumda neler oluyo hiç bilmiyorum. Kimyasaldan sonra geç yumurtlama olabilir diye duymuştum. Ama bilemiyorum. Yumurtlamamış da olabilirim. Test negatif malesef.
yok canım ya bi daha kan gelmedi akşam çok ağrım oldu ama şu an ağrılarım da geçti sadece karnım şiş. kafam allak bulak. bi sürü topiğe yazdım belki ben gibi olan olmuştur diye kimse cevap yazmadı.Canim var mi bir gelisme
Canim gelmediyse ozaman yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek.. dikkat et dinlen agir is yapma evden cikma yat.. hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin de bize de umut olur :)yok canım ya bi daha kan gelmedi akşam çok ağrım oldu ama şu an ağrılarım da geçti sadece karnım şiş. kafam allak bulak. bi sürü topiğe yazdım belki ben gibi olan olmuştur diye kimse cevap yazmadı.
inşallah ya... sabaha kadar uyuyamadim. Rabbim nolur bu ay hepimizin yüzünü güldürsün. Dua edin bana nolurCanim gelmediyse ozaman yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek.. dikkat et dinlen agir is yapma evden cikma yat.. hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin de bize de umut olur :)
benim de tsh değerim yüksekti. 1 sene önce cildiyeye gitmiştim ayağımda çıkan birşeyden dolayı. orda kan tahlili istediler. orda tsh 5 çıktı. bir senedir ilaç kullanıyorum. bana da demişti doktor gebelik olması için 2 nin altında olması gerek diye. gebelik olursa da her ay kontrol edilmesi gerekir dedi. tmm bir sene korunmasız ilişkiden sonra gelin diyorlar da, benim fsh ım yüksekse ya da çok sınırdaysa ben neden boşu boşuna deneyeyim ki. olmayacağı belliyse. ama en başta bi kan testi isteseler ben de ona göre hareket ederim. bekarların bile bu testi yaptırmaları lazım. fsh yuksekse sınırdaysa,daha da evlenmemişse yumurtalarını dondurabilirler. dünya sağlık örgütü dünyadaki en yaygın 3. hastalığı kısırlık olarak açıklamış. bu kadar yaygın bir mevzuda bizi bilgilendirmeleri gerekir ama işte olmuyor malesef hersey. bazı şeyleri yaşayıp öğreniyoruz.
cnm 2 tane yumurtam catladi doktor kontrolundeydim. ilk catlayan yumurtamin ustunden 12 gün gecti. Adet oluyosam zaten sabah kadar sökülür. Nolur dua edin yerlesme kanaması olsun. Rabbim noluuuurrr
malesef cnm yaa eşim bana erken test yapmayi yasakladı :) bırak da heyecanını yaşayalım diyor. bi kac gün sonra yaparim insallah adet olmazsamAynen öyle cnm asli da bazı doktorlar 30 yaşına yakın bayanlarda 6 ay korunmasız ilişki sonrası tedaviye başlıolar ama kadın dogumcu ablası olan arkadsm aynı yastyz o bana da demişti bekleyemem yalan soyliicm gidip 1 yıl die demişti.maalesef çok rahat davranan doktorlar var.çocuk sahibi olmanın bu zamanda ne kadar zor oldgnu bizden çok daha iyi biliolar ama. Bilmiorm neden böyleler.Allah m iyi insanlarla iyi doktorlarla karsilastrsn inşallah
Hadi yapsana test cnmcmmm
malesef cnm yaa eşim bana erken test yapmayi yasakladı :) bırak da heyecanını yaşayalım diyor. bi kac gün sonra yaparim insallah adet olmazsam
Canım hala gelen giden yok. Yaa ben çok merak ediyorum şu an. Ben de eşime test yapsammı diyorum. Yap bişey çıkmaz zaten diyo. Off o da heyecanlanıyo ama bilemedim. Adet olcak gibiyim. Bütün belirtiler var. Ama neden olmuyorum yaaKisslarr günaydınnnn
hayırlı mutlu pazarlar
NedaFarah Ne alemdesn cnm var mi gelen giden sabah idraryla test yaptın mi yoksa
Ay bu ay hepimiz hamiş kalırsak ne güzel olur. Sabah idrarıyla yapamadım canım hasta olcakmış gibi kalktım tuvalete koştum. Kaçırdım yani yapamadım. Onun sebebi beklemiş olması mı acaba 3 saat falan tutsam aynı olur mu ki? Tabi tutabilirsem :)
evet cnm sabah idrari en yoğun olduğu için en belirgin onda çıkıyor dusunsene nerdeyse 7-8 saatlik idrarAy bu ay hepimiz hamiş kalırsak ne güzel olur. Sabah idrarıyla yapamadım canım hasta olcakmış gibi kalktım tuvalete koştum. Kaçırdım yani yapamadım. Onun sebebi beklemiş olması mı acaba 3 saat falan tutsam aynı olur mu ki? Tabi tutabilirsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?