Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ya kızlar çok moralim bozuk az önce az bişey kan geldi ((( bi anda karnım da şişti hafif bel kasık ağrımda vardı. galiba adet olucam. Ama daha cooook erken. Adetimin 20. günü bugün düşünsenize. Hadi klomenden dolayı ilk yumurtam 5 gün erken çatladı ama o durumda bile 3 gün sonra adet olmam gerek. Offff bu ne şimdi. Karnım şişmese ağrım olmasa yerleşme kanaması dicem ama hiç kendimi kandirasim yok

Canım bence adet olmazsın ya yumurtanın ne zaman çatladığını biliyosun dimi sen? Yumurta çatladıktan 14 gün geçmesi gerekiyor o yüzden bu başka bişey. Tam olarak ne olduğuna yorum yapamıyorum ama inşallah yerleşme kanamasıdır.

cnm 2 tane yumurtam catladi doktor kontrolundeydim. ilk catlayan yumurtamin ustunden 12 gün gecti. Adet oluyosam zaten sabah kadar sökülür. Nolur dua edin yerlesme kanaması olsun. Rabbim noluuuurrr

Ederim canım tabiki. Ama boşuna üzülme sabaha bile olcak olsa 13 gün olur. Olmaz yani. 14 olması gerekmiyo mu? Merak etme bence.

Canim ben de bu ay kimyasal yasadim.. normalde yumurtlamam adetin 14 yada 15. Gunleri olurken bu ay 21-22. Gunler oldu.. o yuzden panik yapma.. moralini bozma

Canim gelmediyse ozaman yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek.. dikkat et dinlen agir is yapma evden cikma yat.. hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin de bize de umut olur :)

Canim gelmediyse ozaman yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek.. dikkat et dinlen agir is yapma evden cikma yat.. hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin de bize de umut olur :)
inşallah ya... sabaha kadar uyuyamadim. Rabbim nolur bu ay hepimizin yüzünü güldürsün. Dua edin bana nolur

Aynen öyle cnm asli da bazı doktorlar 30 yaşına yakın bayanlarda 6 ay korunmasız ilişki sonrası tedaviye başlıolar ama kadın dogumcu ablası olan arkadsm aynı yastyz o bana da demişti bekleyemem yalan soyliicm gidip 1 yıl die demişti.maalesef çok rahat davranan doktorlar var.çocuk sahibi olmanın bu zamanda ne kadar zor oldgnu bizden çok daha iyi biliolar ama. Bilmiorm neden böyleler.Allah m iyi insanlarla iyi doktorlarla karsilastrsn inşallah

cnm 2 tane yumurtam catladi doktor kontrolundeydim. ilk catlayan yumurtamin ustunden 12 gün gecti. Adet oluyosam zaten sabah kadar sökülür. Nolur dua edin yerlesme kanaması olsun. Rabbim noluuuurrr

Hadi yapsana test cnmcmmm

Son düzenleme:
malesef cnm yaa eşim bana erken test yapmayi yasakladı :) bırak da heyecanını yaşayalım diyor. bi kac gün sonra yaparim insallah adet olmazsam

Kisslarr günaydınnnn
hayırlı mutlu pazarlar

NedaFarah Ne alemdesn cnm var mi gelen giden sabah idraryla test yaptın mi yoksa
Canım hala gelen giden yok. Yaa ben çok merak ediyorum şu an. Ben de eşime test yapsammı diyorum. Yap bişey çıkmaz zaten diyo. Off o da heyecanlanıyo ama bilemedim. Adet olcak gibiyim. Bütün belirtiler var. Ama neden olmuyorum yaa

Ay bu ay hepimiz hamiş kalırsak ne güzel olur. Sabah idrarıyla yapamadım canım hasta olcakmış gibi kalktım tuvalete koştum. Kaçırdım yani yapamadım. Onun sebebi beklemiş olması mı acaba 3 saat falan tutsam aynı olur mu ki? Tabi tutabilirsem :)

Evet cnm sıvı almadn bikac saat sabret
Kahvaltı yaptin mi ama

evet cnm sabah idrari en yoğun olduğu için en belirgin onda çıkıyor dusunsene nerdeyse 7-8 saatlik idrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…