Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Biri bana dur desin bu sabah yöne yaptım tabii yine negatif ben niye tutamıyorum ki kendimi dün 4 tane aldım akldi 2 test. Değilim herhalde ya kasık ağrısı filan yok öyle biraz belimde sadece. Geçen ayki gibi bi akıntı var sarımsı. Deli hallerdeyim..

Ya aynı durumdayım. Negatif olduğunu bile bile yapmak istemiyorum. Kan testi vercem onuda eşim yarını bekleyelim diyo. Deliricem galiba ben de böyle giderse.

malesef cnm yaa eşim bana erken test yapmayi yasakladı :) bırak da heyecanını yaşayalım diyor. bi kac gün sonra yaparim insallah adet olmazsam
Vuu çok heyecanlı. Benim esim hic karışmıyor umutsuz zaten olmaz diyor nedense.. Ben ilaç almıyorum ağır kaldırıyorum bebis vardır diye takılıyorum o da görcez bakalım diyor..

İşte varsa çıkması lazımdı dimi idrarda dün? Günüm geçsin öyle yapcam diyodum. Geçti yapıyom niye çıkmıyo yaaa. Offf

İşte varsa çıkması lazımdı dimi idrarda dün? Günüm geçsin öyle yapcam diyodum. Geçti yapıyom niye çıkmıyo yaaa. Offf
Bilmem bence de öyle ama bellibolmaz tabii geç döllenme muhabbeti var öyle birşey olabilir mi acaba

Yok yaa kendimi kandırmak istemiyorum daha fazla. Bu böyle olmayacak yarın gidip kan testi istemek en güzeli. Beklicem.

Tüh cnm yaa kötü olmuş üzüldüm bende biran önce ogrenseydik iyiydisenin kanaman ne zaman baslamsti.sat neydi

sat 7 aralık canım
dediğim gibi regl gelmesi için kendime ocagın 7sine kdr musade ettim:)
yrın öğrenicez artık. umarım sıfırlanmıştır
yada bi süprizle 14ün üstüne çıkmış ve yeni bi sağlıklı bi gebeliğiin habericisi olur
korunmazsız ilişki oldu çünkü ama ovu zamanımdan sonraydı bilmiyorum

canım üzülme ne olur belki devamı gelmez
bgn ne durumdasın ?

Vuu çok heyecanlı. Benim esim hic karışmıyor umutsuz zaten olmaz diyor nedense.. Ben ilaç almıyorum ağır kaldırıyorum bebis vardır diye takılıyorum o da görcez bakalım diyor..

benim eşim de test yapmama çok kızıyor
bu kimyasalda bile ben cuma test yapim demiştim yok pazartesiyi bekle dedi
bekledim ve pazartesi öğrenmiştim kendini üzüyorsun diyor haklıda
bende artık öyle yapıyorum mesela 28 günde bir regl oluyorum ama
30günü doldurup geçene kdr test yapmıyorum
çünkü bazen 1 2 gün geçebiliyor yada erken gelebiliyor
ayhh inşallah yeniden hepimiz çift çizgileri görürüz
kanda kat kat artıgınıda görürüz

canım illa çıkacak diye bişey yok
bazen çıkmayadabiliyor
mesela geç döllenme olduysa şuan b hcg idararda çıkcak kdr yüksek olmayabilir
yani umutlandırmak da istemiyorum ama
demek istediğim illa idrar testinde çıkacak diye bi şart yok
bence regl olana kdr umut devam ediyor
hatta bazı durumlar var regl gibi olup hamile oldugunu öğrenenler bile

akşamdan beri kanama yok gelmiyo valla tabi bende umutlar tavan yaptı

Bin kaç gün öncesinde ne kadar umutsuzduk ne oldu birden bize bilmem hakkımızda hayırlısı olsun a dostlar sağlıklı sıhhatli günlere bebislere inşaallah.

bence günün geçince kan testi yaptir en garanti
Perşembe adet günüm. 30 unda 14. Gün oluyor yumurtlamadan sonraki. 1 ocakta kan evet planım öyle şuan. Ama tabii elimde kalan 2 tane idrar testini de ben o zamana kadar yapar bakarım sabredebilirsem salı ve perşembe yaparım onları da. Aslında bugün yapmam çok saçma idi yarını beklesem yarın 12. Gün olacak

ya perşembe ya cuma kan tahlili yaptircam insallah :) ne güzel ayni günlerde öğrencez

ya perşembe ya cuma kan tahlili yaptircam insallah :) ne güzel ayni günlerde öğrencez
Evet canım güzel olacak ama senin şansın çifter çifter inşaallah umutluyum senden benim bi kerecik çalışma oldu tutarsa bahtımıza bakalım. Esimde ondan umutsuz biraz aslında.

Bin kaç gün öncesinde ne kadar umutsuzduk ne oldu birden bize bilmem hakkımızda hayırlısı olsun a dostlar sağlıklı sıhhatli günlere bebislere inşaallah.

umut doldu içimize, gebe kalabiliyoruz diye
artık hemen olcakmış hissi oluştu bence
Amin inşallah topiğimizin adını kimyasal gebelik sonrası anne olanlar diye değişitiriz belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…