Evet canım sabh en yoğun hali olduğu için Bi de yemek su tuketmiyoruz ya ondan en iyi sonuç diyorlar. Yarın sabahı bekle istersenYaptım kahvaltı. Sıvı almıcak mıyım?
Vuu çok heyecanlı. Benim esim hic karışmıyor umutsuz zaten olmaz diyor nedense.. Ben ilaç almıyorum ağır kaldırıyorum bebis vardır diye takılıyorum o da görcez bakalım diyor..malesef cnm yaa eşim bana erken test yapmayi yasakladı :) bırak da heyecanını yaşayalım diyor. bi kac gün sonra yaparim insallah adet olmazsam
Hadi senin günün geçti benim geçmedi de daha var 3 4 gün ortalamaYa aynı durumdayım. Negatif olduğunu bile bile yapmak istemiyorum. Kan testi vercem onuda eşim yarını bekleyelim diyo. Deliricem galiba ben de böyle giderse.
bence günün geçince kan testi yaptir en garantiHadi senin günün geçti benim geçmedi de daha var 3 4 gün ortalama
kanda insallah pozitif çıkar :)Ya aynı durumdayım. Negatif olduğunu bile bile yapmak istemiyorum. Kan testi vercem onuda eşim yarını bekleyelim diyo. Deliricem galiba ben de böyle giderse.
Bilmem bence de öyle ama bellibolmaz tabii geç döllenme muhabbeti var öyle birşey olabilir mi acabaİşte varsa çıkması lazımdı dimi idrarda dün? Günüm geçsin öyle yapcam diyodum. Geçti yapıyom niye çıkmıyo yaaa. Offf
Tüh cnm yaa kötü olmuş üzüldüm bende biran önce ogrenseydik iyiydisenin kanaman ne zaman baslamsti.sat neydi
ya kızlar çok moralim bozuk az önce az bişey kan geldi((( bi anda karnım da şişti hafif bel kasık ağrımda vardı. galiba adet olucam. Ama daha cooook erken. Adetimin 20. günü bugün düşünsenize. Hadi klomenden dolayı ilk yumurtam 5 gün erken çatladı ama o durumda bile 3 gün sonra adet olmam gerek. Offff bu ne şimdi. Karnım şişmese ağrım olmasa yerleşme kanaması dicem ama hiç kendimi kandirasim yok
Vuu çok heyecanlı. Benim esim hic karışmıyor umutsuz zaten olmaz diyor nedense.. Ben ilaç almıyorum ağır kaldırıyorum bebis vardır diye takılıyorum o da görcez bakalım diyor..
İşte varsa çıkması lazımdı dimi idrarda dün? Günüm geçsin öyle yapcam diyodum. Geçti yapıyom niye çıkmıyo yaaa. Offf
akşamdan beri kanama yok gelmiyo valla tabi bende umutlar tavan yaptısat 7 aralık canım
dediğim gibi regl gelmesi için kendime ocagın 7sine kdr musade ettim:)
yrın öğrenicez artık. umarım sıfırlanmıştır
yada bi süprizle 14ün üstüne çıkmış ve yeni bi sağlıklı bi gebeliğiin habericisi olur
korunmazsız ilişki oldu çünkü ama ovu zamanımdan sonraydı bilmiyorum
canım üzülme ne olur belki devamı gelmez
bgn ne durumdasın ?
benim eşim de test yapmama çok kızıyor
bu kimyasalda bile ben cuma test yapim demiştim yok pazartesiyi bekle dedi
bekledim ve pazartesi öğrenmiştimkendini üzüyorsun diyor haklıda
bende artık öyle yapıyorum mesela 28 günde bir regl oluyorum ama
30günü doldurup geçene kdr test yapmıyorum
çünkü bazen 1 2 gün geçebiliyor yada erken gelebiliyor
ayhh inşallah yeniden hepimiz çift çizgileri görürüz
kanda kat kat artıgınıda görürüz
canım illa çıkacak diye bişey yok
bazen çıkmayadabiliyor
mesela geç döllenme olduysa şuan b hcg idararda çıkcak kdr yüksek olmayabilir
yani umutlandırmak da istemiyorum ama
demek istediğim illa idrar testinde çıkacak diye bi şart yok
bence regl olana kdr umut devam ediyor
hatta bazı durumlar var regl gibi olup hamile oldugunu öğrenenler bile
akşamdan beri kanama yok gelmiyo valla tabi bende umutlar tavan yaptı
Kan testinin sonucuna gore doktora gidersin doğru mantıklı canım daha çok beklemenin bi anlamı yok.Yok yaa kendimi kandırmak istemiyorum daha fazla. Bu böyle olmayacak yarın gidip kan testi istemek en güzeli. Beklicem.
Perşembe adet günüm. 30 unda 14. Gün oluyor yumurtlamadan sonraki. 1 ocakta kan evet planım öyle şuan. Ama tabii elimde kalan 2 tane idrar testini de ben o zamana kadar yapar bakarımbence günün geçince kan testi yaptir en garanti
ya perşembe ya cuma kan tahlili yaptircam insallah :) ne güzel ayni günlerde öğrencezPerşembe adet günüm. 30 unda 14. Gün oluyor yumurtlamadan sonraki. 1 ocakta kan evet planım öyle şuan. Ama tabii elimde kalan 2 tane idrar testini de ben o zamana kadar yapar bakarımsabredebilirsem salı ve perşembe yaparım onları da. Aslında bugün yapmam çok saçma idi yarını beklesem yarın 12. Gün olacak
Evet canım güzel olacakya perşembe ya cuma kan tahlili yaptircam insallah :) ne güzel ayni günlerde öğrencez
Bin kaç gün öncesinde ne kadar umutsuzduk ne oldu birden bize bilmemhakkımızda hayırlısı olsun a dostlar sağlıklı sıhhatli günlere bebislere inşaallah .
ya perşembe ya cuma kan tahlili yaptircam insallah :) ne güzel ayni günlerde öğrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?