YAa ne güzel olurumut doldu içimize, gebe kalabiliyoruz diye
artık hemen olcakmış hissi oluştu bence
Amin inşallah topiğimizin adını kimyasal gebelik sonrası anne olanlar diye değişitiriz belli mi olur
ya benim daha önce de böyle bi sürü yumurtam oldu gününü denk getirdik ama hamile kalmadımEvet canım güzel olacakama senin şansın çifter çifter inşaallah umutluyum senden benim bi kerecik çalışma oldu tutarsa bahtımıza bakalım. Esimde ondan umutsuz biraz aslında.
insallah üzülmeme gerek kalmaz :)ayy hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız canım
hayırlısı olsun, ama sonuç ne olursa olsun üzülmek yok taam mı
Amin kuzum inşaallahAynen cnmmmybaby24 çok iyi fikir
İnşallah 1 ay sonra bugünlerde hayata geciririzzamiiinnn Ya Rabbim aminn binlerle aminn...
Kızlar ben dayanamiorm artık.. dün ikea ya gitmstk hep bebek mobilyasi bebek bilmem nesi bebekte bebek hep bebek şeyleri baktm yaaaz öncede tv de bebek programi vardı onu gördüm yine pc den bebek eşyaları bakiorm Allah m biz çok istiorz inşallah sende çok iste nasip et bize en yakın zamanda
Aynen cnmmmybaby24 çok iyi fikir
İnşallah 1 ay sonra bugünlerde hayata geciririzzamiiinnn Ya Rabbim aminn binlerle aminn...
Kızlar ben dayanamiorm artık.. dün ikea ya gitmstk hep bebek mobilyasi bebek bilmem nesi bebekte bebek hep bebek şeyleri baktm yaaaz öncede tv de bebek programi vardı onu gördüm yine pc den bebek eşyaları bakiorm Allah m biz çok istiorz inşallah sende çok iste nasip et bize en yakın zamanda
evet hatırladım umut olmuştun sen bize. Ne çok seviistim senin için... Çok üzüldüm canım.. Bir an evvel sağlıklı gebeliklerde nasip etsin Rabbim.. Hemen sebebini araştırmaya başlayın. Çok geçmiş olsun. Rabbim Hz. Eyüb sabrından versin gönlüne..Kizlar beni hatirladinizmi 8+5 ve bebegimi kaybettim 3.kaybimi yasadim
Amin canım çok harap etme kendini.. Korunun mutlaka sebebi araştırılıp bulunana kadar. İnşaallah tekrarı olmaz bu son olur. Çok acı tahmin bile edemeyiz eminim neler hissettiklerinizi. Sarılın sıkı sıkı birbirize. Çok sukur hamile kalabiliyorsun öyle bir umudu olmayan insanlar da var maalesef.. Rabbim büyük her sıkıntının elbet bir mükafatı olacaktır inanıyoruz elhamdülillah... Güvenimiz sonsuz.Amin bitanem birbirimkze umut olalim.yine hep ynyana birlik olalim. Birbirimizi tanimasakta beni en cok mutlu eden sizlersiniz yarin tekrar gidicem atarmi kalbi diyorim Allahtan umut diyorim ama imkansiz sali gunu kurtaj olcam bugun alicakti fakat gucum yokti aglamaktan geberdik esimle arastirmaya baslayacagiz bu arada ama yeni bi gebelik icin takatim kalamdi biraz dinlenmem gerek hamile kaliyorim ama devami yok hemde bu kadar buyumisken.minigim birskip gitti bizi saglikli hamilelikler hayirlo evlatlar nasip etsin rabbim aglamicam Allaha sitem etmis gibi olmak istemyrm ama refleks duygular cok baska allah kimseye yasatmasim benimde son olsin insallah
anlaştık ozmn
ya canım bende bgn ablamın kaç sene önce aldıgı bebek kıyafeti vardı ona denk geldim
gözümde internette hamile kıyafetlerine bebek kıyafetlerine takılıyor sürekli
denk geldiğim tavsiye ürünleri kenara not ediyorum falan
Amin canım Amin inşallah hayırlısıyla olcak o günlerde Rabbim nasip etsin
çok geçmiş olsun cnm sebebi bulunur insallah da sağlıklı bi bebeğin olur tez zamandaAmin bitanem birbirimkze umut olalim.yine hep ynyana birlik olalim. Birbirimizi tanimasakta beni en cok mutlu eden sizlersiniz yarin tekrar gidicem atarmi kalbi diyorim Allahtan umut diyorim ama imkansiz sali gunu kurtaj olcam bugun alicakti fakat gucum yokti aglamaktan geberdik esimle arastirmaya baslayacagiz bu arada ama yeni bi gebelik icin takatim kalamdi biraz dinlenmem gerek hamile kaliyorim ama devami yok hemde bu kadar buyumisken.minigim birskip gitti bizi saglikli hamilelikler hayirlo evlatlar nasip etsin rabbim aglamicam Allaha sitem etmis gibi olmak istemyrm ama refleks duygular cok baska allah kimseye yasatmasim benimde son olsin insallah
Kizlar beni hatirladinizmi 8+5 ve bebegimi kaybettim 3.kaybimi yasadim
İnşaallah canım az kaldı bakalımya benim daha önce de böyle bi sürü yumurtam oldu gününü denk getirdik ama hamile kalmadıminsallah bu sefer olmuştur tutmuştur... kimyasal gebelik bana umut oldu
Kizlar beni hatirladinizmi 8+5 ve bebegimi kaybettim 3.kaybimi yasadim
Hayir canim.tam yaptiracakken hamile oldugumu ogrendim aimdi yaptirscagiz acisi cok buyuk ve cok yenicanım Rabbim sabır versin
hamile kalıyorsun çok şükür ,kaybetmenin sebebi de bulununca inşallah önlemini alıp sağlıkla kucagınada alıcaksın
pıhtılaşma ve genetik testlerinizi yaptırmışmıydınız daha önce ?
Aynı şey bende de var inanır misin ?? Bi de bu sabah yine test yaptım negatifti.. 12 günde çıkmadı yani bu ay boş geçecek sanırım. Vaktinde olsam yeter ama olsun üzülüyorum :) çünkü kendi kendime yumurtanın catlamadigini ve tan 14 gün sonra regl olduğumu bilmek yeter bana bu bile büyük bir ilerlemeregl olacakmışım gibi belim ve karnım ağrıyor gibi gibi
erken mi olucam acaba ki
Canım çatlamazsa da görürsün adet o farketmez. Her ay düzenli adet olup sonradan yumurtlamadığını öğrenen insanlar var. Belli olmaz o sadece adet ile yanı. Ama ara sır doktorunu bakalım adetin de sökülür belki.Kızlar geri bildirim yapayım hemen. Dün gece dayanamadım hcg testi yaptırdım 0.0 çıktıbugün doktora gidecektim, adet olunca gel demişti ya olmayınca da bi sorayım dicektim ama sabah uyanamadım. Az önce de lekelenme oldu. Sanırım adet başlıyor. O zaman demekki 14 ünde çatlamış yumurta. Ama o zaman 16 sında doktora gitmiştim. Doktorun gördüğü yumurta neydi hiç anlamadım. Aslında dün gece kafamda oluşmuştu bişeyler. 16 sında gördüğü yumurta 19 -20 gibi çatlasa diyordum 2-3 ocak gibi adet olurum diyodum. Beklicektim yani ama öyle olmadı. Çok enterasan şeyler oluyor. Demek ki bu doktorlar yumurta çatladıktan sonrasını göremiyo ultrasonda. Yumurta çatlamasa adet olamam dimi. Emin olamıyorum. Neyse doktorun yarın ameliyat günü herhalde çarşamba giderim. Bi de ona sorayım neler oluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?