Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Baya geldi şu an. Çok ağrım var.

çok enteresan olmuş cidden doktora bi sor bakalim ne dicek merak ettim valla

Şimdi aradım yarın hocanın ameliyat günü. 2. günü yani yarın testleri vercem, çarşamba da hocayla görüşcem inşallah. Hem iyi oldu kızlar eşimde yarın verebilcekti :) onunkini de alıp çarşamba hepsini gösteririm inşallah. Bi an önce de tedaviye başlarız Allahın izniyle. Ama bu yumurtlama olayını sorcam. ya normalde yumurtlama olmadan adet olması biraz garip geliyo bana. internette araştırdım baya normal bi adet olmuyomuş. daha uzun sürüyomuş ve damla damla oluyomuş. gerçi şu an uzun mu sürcek bilmiyorum ama en azından damla damla değil. hayırlısı bakalım hakkımızda. Daha neler görcez :)

Cokniyi olmuş ikisinin aynı anda çıkması zaman kaybı olmayacak inşaallah çaresiz çözümsüz bir sorun çıkmaz hemencecik gebelik olur :)

yumurt catlamadan adet oluna sanırım sadece kalinlasan rahim sökülüp atılıyor

Hayir canim.tam yaptiracakken hamile oldugumu ogrendim aimdi yaptirscagiz acisi cok buyuk ve cok yeni

anladım canım kendini hazır hissettiğin zaman yaptırırsın
ben üniversite hastanesinde yaptırdım 3 ay sonra çıktı sonuçlar
hatta bende sonuçları aldıgım ay hamile oldugumu öğrendim
ama kimyasal gebelik oldu işte
pıhtılaşmam çıktı benimde ,gebeliğim devam etseydi dr um 9 ay boyunca her gün iğne devam edicez dedi

bnm bugün o adet olacakmışım hissim gitti canım
ve ben tahminen 4 ocak gibi bekliyorum reglimi
bu arada sağlık ocagından sonucumuda aldım
0,04 çıkmış sonuç yani sıfırlanmış The_new
sende merak etme eger bi gebelik yoksa zamanında olursun herhalde
yeni ay yeni umutlar

Baya geldi şu an. Çok ağrım var.

canım kan testi yaptırmışsın ve ardından regl mi oldun
geçmiş olsun . bnmde reglimin ilk günü çok agrım olur
hayırlısı olsun,üzülmee tamam mı adet olabilmekde büyük bişey gerçekten

Öyle canım hiç üzülmüuorum adet olursam diye. Sorun değil yani :) sevindim değerine. Hadi artık katlanan değerler girmek nasip olsun inşaallah

Kasık ağrım var böyle bacaklarımdan damarlarımdan doğru çekiyor. Sanırım kırmızılar geliyor yarın birgün

Öyle canım hiç üzülmüuorum adet olursam diye. Sorun değil yani :) sevindim değerine. Hadi artık katlanan değerler girmek nasip olsun inşaallah

aynen öyle canım, bu ayı saymıyoruz zaten dimi
öbür aya inşallah katlanan degerleri görürüz
senin beklenen adet tarihin ne zmn ?

aynen öyle canım, bu ayı saymıyoruz zaten dimi
öbür aya inşallah katlanan degerleri görürüz
senin beklenen adet tarihin ne zmn ?
15. İnde ovulasyon çift çizgiydi. Ertesi gün çatladı sayarsam çarşamba perşembe gelir herhalde kayma olmazsa.

15. İnde ovulasyon çift çizgiydi. Ertesi gün çatladı sayarsam çarşamba perşembe gelir herhalde kayma olmazsa.

bnmde tahminen 21 aralıkda çatladı
hem o gün agrım vardı tek taraflı
hemde regl takvimime görede o gün çatladıgını gösteriyordu
o yüzden hemen hemen geleceği tarihten emin gibiyim
snn 15.inde çatladıysa 29u gibi regl olması lazım canım dediğin gibi
haydi bakalım hayırlısı

Hafiften alarm vermeye başladı Bakalim :) henüz lekelenme yok genelde olurdu. Sarı bir akıntı var..

Hafiften alarm vermeye başladı Bakalim :) henüz lekelenme yok genelde olurdu. Sarı bir akıntı var..

ya benm psikolojik midir nedir geçen ayki gibi hissediyorum
yine reglime 1 hafta varken şişkinliğim vardı
karnımda balon varmış gibi nefesim daralıyor
kasıgım gergin gergin
ama 23aralık test verdim 0,04 çıktı b hcg
ovulasyonumda tahmini 21 aralık olsa
sanırım yine saçmalıyorumm
ama az önce bi forumda okudum reglisine 6 gün varken 0,2 çıkmış
regl günü gitmiş 11 çıkmış ve sonrasında katlanarak artmış
ayyy bende neylerden umut ediyorum ama ne bilim
sanki aynı şekilde hissediyorum
bebişlerimiz süprizzz yapıomuş bide

Bekle bakalım bir hafta kaldı o zaman neden olmasın ya olur belki :) bende bugün sabah gebelikte negatifi görmeme rağmen bi de ovulasyon testi yaptım koyulaşmış 4 gün öncesine göre tekrar bi umutlandim. Şimdi yine umutsuzum öyle karışık haller. Bi de acayip grip var her tarafından ağrıyor yattım bugün gün boyu doğru düzgün birşey de yiyemiyorum öksürük hapsırık gidiyor... Acile gidip muayene mi olsam bile dedim. Şüpheyi de söylerdim ilaçtan önce bi tahlil yapardı belki. Sonra bu saatte acil kalabalıktır sabah erken Kalkıyorum diye vazgeçtim..

sonra diyorum ki kendi kendime
tabi gergin hissedersin akıllım
akşam yemeginde çok kaçırdm bugün çünkü
sonrada neymiş karnım şişmiş miş
mış mış mış da muş muş muş laa laa laa laayy laa laaa
valla ben o testlere pek inanmıyorum canım regl gelene kdr umut var
bide sanada geçmiş olsun

Kızlar bişey sorucam arkadaşım anyibiyotik kullanıcaktı ama hamilelik şüpheside vardı önce test yap diye ısrar ettim adete 3 gün kala idrar testi yaptı dün ilk 1 saat negatifmis ama 4 saat sonra atmak için teste baktığında ince bir çizgi olarak 2. cizgiyi görmüş. normalde yarim saat sonrasi geçerli değil diye biliyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler olmus. sizce doğruluk ihtimali nedir?

bilmiyorum canım evrt 10dk dan sonra gecersiz denir genelde. ne olur ne olmaz kan tahlili yapsin yada bu sabah ilk idrarla tekrarların bi testi bakalım.

merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce düşük yaptım bu kimyasal gebelik miydi anlayamadım bhcg 1000 leri gördü sonra bi an da 114 e düştü ertesi gün kanamam oldu. yaşadığım yer sağlık açısından problemli bir yer.. bazı arkadaşlar korunmam gerektiğini ısrarla söylüyo bazıları bu ay yine denemem gerektiğini ben tabi ki yine olsun istiyorum hemen ama ne kadar mantıklı bilemem.. sizce?

Geçmiş olsun çok. Bence doktora bi git değerin baya yüksekmiş parça filan kalma riski olmasın. Doktor senin durumuna gire korun yada korunma der büyük ihtimal. Hepimize farklı şeyler söyleniyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…