Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

değerin yüksekmiş zaten önce değerin sıfırlanması gerekiyor. keseyi görmüşmüydünüz ultrasonda?

kese gözükmedi hiç..
kese gozukmeyip kanda çıkınca kimyasal diyorlar evet ama senin değerin bayaga artmış oyuzden 1 ay korunman gerekebilir zaten değer anca sifilanir. tabi doktorlar daha iyi bilir. benim beta hgc en fazla 20 olmuştu mesela ondan doktor korunmana gerek yok dedi zaten hemen sifirlandi. çok geçmiş olsun bu arada

cnmcm benm de öyle olmuştu kimyasaldan önce kan verdm kanda negatif çıktı maalesef ondan pek güvenilir değil ama olanlar da varmış ya testi tekrarlsn ya da kan versin. bize de haber ver merak ettim

geçmiş olsn cnmm..kese görünmedyse kimyasal yaşamşsn ama arkadaşlrmn dediği gibi herkesn bünyesine göre belkide farklı şeyler yaşıyrzbenm değerim 85 çıkmştı 3.haftada sıfırlandı değerim kanamam 10 günden fazla sürmştü.bi tanıdığm yeni geçirdi mesela onunda 105 çıkmış ilk gün sonra 6 ya düşmüş hemen ve kanama da olmams doğru düzgün.sonuç hepimiz farklı şeyler yaşayabiliorz maalesef
benm doktorum kanda değerin sıfırlandğnı görmemz lazım demişti.bazı durumlrda sıfırlanmayabilioms kürtaj ihtimali oluoms1 ay korunmamızı tavsiye etti. belki adet geçirince sıfırlanmş mı olur bilemiorm.

cnmcm benm de öyle olmuştu kimyasaldan önce kan verdm kanda negatif çıktı maalesef ondan pek güvenilir değil ama olanlar da varmış ya testi tekrarlsn ya da kan versin. bize de haber ver merak ettim
biraz karamsar bir arkadaşım benim zorumla test yapmıştı bi daa yaparsa söylerim

benimde birkaç saat sonra belirmişti 2. çizgi belli belirsiz hayalet gibiydi. ilaç kullanması gerekiyorsa , onların sınıfları var tehlike yaratabilme durumlarına göre A,B,C diye C en az eklikeli olanı hamilelikte de kullanılabilendir. kan testi yaptırmak en güzeli bu durumda

evet cnm doğru söylüyorsun

Bugun bebegim.gitti kurtaj oldum yine umarim birdha yasamam ve hicbirimiz yasamaiz insallah simdi.umutlar baska bahara kaldi

Bugun bebegim.gitti kurtaj oldum yine umarim birdha yasamam ve hicbirimiz yasamaiz insallah simdi.umutlar baska bahara kaldi

canım geçmiş olsun,Allah kimseye yaşatmasın
Rabbim yeniden sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize

allah sabır versin cnm çok geçmiş olsun..inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Gunaydiiiinnn kizlar? neler yapiyorsunuz? Ben çok şükür dün adet olmadım cumayada olmazsam şahane

Benim bugün 14. Gün. Hiçbir belirti yok. Ne regl ne gebelik. Bugün iğne için acile gitcem o sırada bi tahlil yaptırcam. Ne olur ne olmaz kanamam başlasa bile için rahat olsun istiyorum kimyasal ihtimine karşı.

Benim bugün 14. Gün. Hiçbir belirti yok. Ne regl ne gebelik. Bugün iğne için acile gitcem o sırada bi tahlil yaptırcam. Ne olur ne olmaz kanamam başlasa bile için rahat olsun istiyorum kimyasal ihtimine karşı.
bence de hatta olmadı bi kadın doğuma da git. bu arada acilde kan tahlili nasıl yaptırılıyor? hamilelik testi istiyorum deyince yapiyorlarmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…