değerin yüksekmiş zaten önce değerin sıfırlanması gerekiyor. keseyi görmüşmüydünüz ultrasonda?merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce düşük yaptım bu kimyasal gebelik miydi anlayamadım bhcg 1000 leri gördü sonra bi an da 114 e düştü ertesi gün kanamam oldu. yaşadığım yer sağlık açısından problemli bir yer.. bazı arkadaşlar korunmam gerektiğini ısrarla söylüyo bazıları bu ay yine denemem gerektiğini ben tabi ki yine olsun istiyorum hemen ama ne kadar mantıklı bilemem.. sizce?
kese gozukmeyip kanda çıkınca kimyasal diyorlar evet ama senin değerin bayaga artmış oyuzden 1 ay korunman gerekebilir zaten değer anca sifilanir. tabi doktorlar daha iyi bilir. benim beta hgc en fazla 20 olmuştu mesela ondan doktor korunmana gerek yok dedi zaten hemen sifirlandi. çok geçmiş olsun bu aradakese gözükmedi hiç..
Kızlar bişey sorucam arkadaşım anyibiyotik kullanıcaktı ama hamilelik şüpheside vardı önce test yap diye ısrar ettim adete 3 gün kala idrar testi yaptı dün ilk 1 saat negatifmis ama 4 saat sonra atmak için teste baktığında ince bir çizgi olarak 2. cizgiyi görmüş. normalde yarim saat sonrasi geçerli değil diye biliyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler olmus. sizce doğruluk ihtimali nedir?
merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce düşük yaptım bu kimyasal gebelik miydi anlayamadım bhcg 1000 leri gördü sonra bi an da 114 e düştü ertesi gün kanamam oldu. yaşadığım yer sağlık açısından problemli bir yer.. bazı arkadaşlar korunmam gerektiğini ısrarla söylüyo bazıları bu ay yine denemem gerektiğini ben tabi ki yine olsun istiyorum hemen ama ne kadar mantıklı bilemem.. sizce?
biraz karamsar bir arkadaşım benim zorumla test yapmıştı bi daa yaparsa söylerimcnmcm benm de öyle olmuştu kimyasaldan önce kan verdm kanda negatif çıktı maalesefondan pek güvenilir değil ama olanlar da varmış ya testi tekrarlsn ya da kan versin. bize de haber ver merak ettim
benimde birkaç saat sonra belirmişti 2. çizgi belli belirsiz hayalet gibiydi. ilaç kullanması gerekiyorsa , onların sınıfları var tehlike yaratabilme durumlarına göre A,B,C diye C en az eklikeli olanı hamilelikte de kullanılabilendir. kan testi yaptırmak en güzeli bu durumdaKızlar bişey sorucam arkadaşım anyibiyotik kullanıcaktı ama hamilelik şüpheside vardı önce test yap diye ısrar ettim adete 3 gün kala idrar testi yaptı dün ilk 1 saat negatifmis ama 4 saat sonra atmak için teste baktığında ince bir çizgi olarak 2. cizgiyi görmüş. normalde yarim saat sonrasi geçerli değil diye biliyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler olmus. sizce doğruluk ihtimali nedir?
evet cnm doğru söylüyorsunbenimde birkaç saat sonra belirmişti 2. çizgi belli belirsiz hayalet gibiydi. ilaç kullanması gerekiyorsa , onların sınıfları var tehlike yaratabilme durumlarına göre A,B,C diye C en az eklikeli olanı hamilelikte de kullanılabilendir. kan testi yaptırmak en güzeli bu durumda
çok geçmiş olsun. insallah en yakin zamanda sağlıklı bir gebelikle mutlu eder RabbimBugun bebegim.gitti kurtaj oldum yine umarim birdha yasamam ve hicbirimiz yasamaiz insallah simdi.umutlar baska bahara kaldi
Bugun bebegim.gitti kurtaj oldum yine umarim birdha yasamam ve hicbirimiz yasamaiz insallah simdi.umutlar baska bahara kaldi
Geçmiş olsun. Rabbim sabır versin acına.. Tekrar yaşatmasın inşaallah.Bugun bebegim.gitti kurtaj oldum yine umarim birdha yasamam ve hicbirimiz yasamaiz insallah simdi.umutlar baska bahara kaldi
Evet canım dinlen güzelce araştırma sonuçlansın bekle. Hem moral olarak toparlanarak başlamış olursun tedaviye deAmiiin kizlar Rabbim kimseye yaşatmasinn insallahh simdi beklicem uzun suree
Bugun bebegim.gitti kurtaj oldum yine umarim birdha yasamam ve hicbirimiz yasamaiz insallah simdi.umutlar baska bahara kaldi
Aaaa süper :)Gunaydiiiinnn kizlar? neler yapiyorsunuz? Ben çok şükür dün adet olmadımcumayada olmazsam şahane
bence de hatta olmadı bi kadın doğuma da git. bu arada acilde kan tahlili nasıl yaptırılıyor? hamilelik testi istiyorum deyince yapiyorlarmi?Benim bugün 14. Gün. Hiçbir belirti yok. Ne regl ne gebelik. Bugün iğne için acile gitcem o sırada bi tahlil yaptırcam. Ne olur ne olmaz kanamam başlasa bile için rahat olsun istiyorum kimyasal ihtimine karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?