Regl olunca gidicem kadin doguma Yada sonuca göre tabii. Evet acil doktorundan isticem açık açık söyleyeceğim kimyasal korkum olduğunu.bence de hatta olmadı bi kadın doğuma da git. bu arada acilde kan tahlili nasıl yaptırılıyor? hamilelik testi istiyorum deyince yapiyorlarmi?
bizim dr tanidik bi ebe cuma gelin acilde yapariz dedi ama insallah sorun olmaz. özele gidip parar vermek istemiyorum artik. pozitif cikarsa doktoruma giderimRegl olunca gidicem kadin doguma Yada sonuca göre tabii. Evet acil doktorundan isticem açık açık söyleyeceğim kimyasal korkum olduğunu.
Acilde yapıyorlar ya ben geçen ay da oradan öğrenmiştim. Regl günüm kimyasal gebelik oldu geçen ay beta öğrenmek istiyorum her ihtimale karşı dedim yazdı hemen.bizim dr tanidik bi ebe cuma gelin acilde yapariz dedi ama insallah sorun olmaz. özele gidip parar vermek istemiyorum artik. pozitif cikarsa doktoruma giderim
Gunaydiiiinnn kizlar? neler yapiyorsunuz? Ben çok şükür dün adet olmadımcumayada olmazsam şahane
bence de hatta olmadı bi kadın doğuma da git. bu arada acilde kan tahlili nasıl yaptırılıyor? hamilelik testi istiyorum deyince yapiyorlarmi?
Acilde yapıyorlar ya ben geçen ay da oradan öğrenmiştim. Regl günüm kimyasal gebelik oldu geçen ay beta öğrenmek istiyorum her ihtimale karşı dedim yazdı hemen.
Sonuç negatif canlar çok geçmeden gelsin kirmizilar inşaallah
diğer aya olur insallah cnmSonuç negatif canlar çok geçmeden gelsin kirmizilar inşaallah
acilden o kadar para isterse yaptirmam cumartesi kendi doktoruma giderimohh ohh şahaneeee
bende acile gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum diye
çünkü mesai saati geçmişti saat 6 gibiydi
gebelik testini acilden ücretsiz yapamazsınız dedi çalışan
kayıt açtı sırf test parası 50tl verdim
gerçi sonucuna değerdi ama direk istiyorum diyince yapmadılar bana
demekki yerine dr una göre değişior bu durum herhalde
sen şanslıymışsın kuzum
kadın geri gönderdi acil kaydinı sildirip test için kayıt yaptırın diye
bi hamilenin halinden anlamıyorlar
hayırlısı olsun canımnapıyoruz yeni bi aya umutla bakıyoruz güzel şeyler düşünüyouz dimi
acilden o kadar para isterse yaptirmam cumartesi kendi doktoruma giderim
hımmmm şimdi anladim. ben de devlette para aldılar sandımyani ki ben o gün idrar testi almadan direk test yaptırayım diye
bi girdim hastaneye mesai saatlerinde dedim b hcg yaptırcam 50 tl dedi
ohoo dedim ben idrar testi alayım iyisimi
çıktım ordan eczaneye 20 tl erken gebelik testi aldım
eve geldim biraz zaman geçince test yaptım
pozitif olunca yine koştur koştur hasteneye bu sefer ayıla bayıla verdim 50tl
oldumu sana 70 liralık b hcg testi
ama şimdi dediğin gibi bi gecikmem olsa sağlık ocagına giderim
bi gün sonra sonucu öğrenirim
acilik bi durum olmadıgı sürece sıkıntı yok
devlet hastaneleirnde nasıl oluyo bi bilgim yok ama :)
bahsettiğim özel,yakınımda devlet hast yok
hımmmm şimdi anladim. ben de devlette para aldılar sandım
Ben devlette yaptırdım canım. Özel öyle tabii.yani ki ben o gün idrar testi almadan direk test yaptırayım diye
bi girdim hastaneye mesai saatlerinde dedim b hcg yaptırcam 50 tl dedi
ohoo dedim ben idrar testi alayım iyisimi
çıktım ordan eczaneye 20 tl erken gebelik testi aldım
eve geldim biraz zaman geçince test yaptım
pozitif olunca yine koştur koştur hasteneye bu sefer ayıla bayıla verdim 50tl
oldumu sana 70 liralık b hcg testi
ama şimdi dediğin gibi bi gecikmem olsa sağlık ocagına giderim
bi gün sonra sonucu öğrenirim
acilik bi durum olmadıgı sürece sıkıntı yok
devlet hastaneleirnde nasıl oluyo bi bilgim yok ama :)
bahsettiğim özel,yakınımda devlet hast yok
kimyasaldan sonra değişiklikler oluyor olabilirHiç de regl belirtisi yok ya ben öyle pat diye olan bir insan değilim mutlaka bi lekelenme dönemi olur şaşkınlıkla bekliyorum.
Olabilir bende ona bağlıyorum şuan. Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Söktürücü çaylar da içeyim. İyi oldu tahlil yaptırdım içim rahat :) geç gelecek olsaydı hep bi kimyasal korkusu olacaktı içimde.kimyasaldan sonra değişiklikler oluyor olabilir
evet özel parayla yapıyor. ben de küçük bir ilçedeyim evimin yanında tıp merkezi var 25 liraya yapıyor ama sabah 10a kadar verirsen o gün 3 gibi aliyorsun sonucu. 10dan sonra verirsen ertesi güne kalıyor. sağlık ocağına yaptır daha iyi yani
Hiç de regl belirtisi yok ya ben öyle pat diye olan bir insan değilim mutlaka bi lekelenme dönemi olur şaşkınlıkla bekliyorum.
Merhaba kızlar bugün doktor maceramızı anlatayım size. Sonuçlarımızı aldık ve doktora gittik. Sonuçlarda da onaylandığı üzere yumurta rezervim azmış. Bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam ve birdahaki aya aşılama yapıcaz. Bunu da tabi devlet tüp bebeği karşılasın diye yapıcaz. Yani direk tüp bebeğe geçicez. 1 kez aşılama yapıcaz. Aşılama için gonal f 300 kullanıcam. Doktor 500 tl derler sana ama sakın 150 tl den fazla verme dedi. Tamam dedik çıktık. Meğer rapor yazılması gerekiyormuş. Eczaneye gitmeden öğrendiğim için hemen raporu yazdırdık. 3 adet lazımmış. Bi eczeneye sorduk 450 tl fiyat çıkardı. Neredeyse alıyorduk. Doktor tekine 150 dedi zannettik. Meğer değilmiş. Bi kaç eczane dolaştık. 250 -450 -180 tl fiyatlarını aldık. Şok oldum. Ne denk gelirse fiyat veriyorlar. Eczanelerde böyle olursa vay bu devletin haline. Neyse artık araştırmaya karar verdik. Rapor da henüz onaylanmamış zaten. Bi kaç gün soruşturcaz bakalım. Kullanan varsa okur inşallah burayı. Tutturabildiğine gidiyo ilaç. Belki bu fiyat bile fazla olabilir bilemiyorum. Bilen varsa bana yazarsa da çok sevinirim. Durum bu kızlar. Kimyasal gebelikten nerelere geldik. Herşeyin hayırlısı tabi. Allah büyük. Ne zaman nasip ederse o zaman olacaktır. Allah hepinize bi an evvel bebişlerinizi nasip eder inşallah.
Rapor aldım işte ona rağmen 150 yi göremedik henüz. Zaten araştırıyorum canım. Ama dediğine göre 120 ikisine verdiysen normal gibi 150 tl. Bakalım alıcaz yapcak bişey yok.canım ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırmıştım
1 kutu iğne ve 1 çatlatma iğnesi aldım
raporum da çıktıgı için toplam iki ilaca 120tl verdim
aşılama vs için başka hiç para vermedim.
benim ilacım da puregon600 lük dü (450tl gibi oda )
senin 300 lük daha uygun aslında ama ben bilemedim nasıl oldu rapor vs işiniz
cnm ben cuma günü devlette acilde yaptırmayı denicem olmazsa doktorum özel hastanede cumartesiye randevu aldim o zama yaptırırım artık testiaynen öylesen napıcaksın şimdi sağlık ocagına mı gidicen ozmn ?
canım belki döngün hafif şaşmış olabilir bi gebelik geçirdik sonuçta
ama bide benm acaba hamilemiyim düşüncesine kapıldıgım aylarda gecikir
ne zmn test yaparım negatifi görürüm hoop saat içinde gelir
senn de öyle olmuş olabilir
benimde belim agrıyo hafiften bide şişkinlik var
afedersin 3 gündür istifra ediyorum akşam yemeğinden sonra
midemde ekşime oluyor
anneme söyledim de ahh demez olaydım yoksa hamilemisin dedi
ben şooook dedim iyi sizde alıştınız hamileliğe
canım ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırmıştım
1 kutu iğne ve 1 çatlatma iğnesi aldım
raporum da çıktıgı için toplam iki ilaca 120tl verdim
aşılama vs için başka hiç para vermedim.
benim ilacım da puregon600 lük dü (450tl gibi oda )
senin 300 lük daha uygun aslında ama ben bilemedim nasıl oldu rapor vs işiniz
bende o gonal f ye bi sürü para verdim. raporlu 3 kutusu 450 tl. hic başka eczaneye sormak da aklima gelmediMerhaba kızlar bugün doktor maceramızı anlatayım size. Sonuçlarımızı aldık ve doktora gittik. Sonuçlarda da onaylandığı üzere yumurta rezervim azmış. Bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam ve birdahaki aya aşılama yapıcaz. Bunu da tabi devlet tüp bebeği karşılasın diye yapıcaz. Yani direk tüp bebeğe geçicez. 1 kez aşılama yapıcaz. Aşılama için gonal f 300 kullanıcam. Doktor 500 tl derler sana ama sakın 150 tl den fazla verme dedi. Tamam dedik çıktık. Meğer rapor yazılması gerekiyormuş. Eczaneye gitmeden öğrendiğim için hemen raporu yazdırdık. 3 adet lazımmış. Bi eczeneye sorduk 450 tl fiyat çıkardı. Neredeyse alıyorduk. Doktor tekine 150 dedi zannettik. Meğer değilmiş. Bi kaç eczane dolaştık. 250 -450 -180 tl fiyatlarını aldık. Şok oldum. Ne denk gelirse fiyat veriyorlar. Eczanelerde böyle olursa vay bu devletin haline. Neyse artık araştırmaya karar verdik. Rapor da henüz onaylanmamış zaten. Bi kaç gün soruşturcaz bakalım. Kullanan varsa okur inşallah burayı. Tutturabildiğine gidiyo ilaç. Belki bu fiyat bile fazla olabilir bilemiyorum. Bilen varsa bana yazarsa da çok sevinirim. Durum bu kızlar. Kimyasal gebelikten nerelere geldik. Herşeyin hayırlısı tabi. Allah büyük. Ne zaman nasip ederse o zaman olacaktır. Allah hepinize bi an evvel bebişlerinizi nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?