Rapor aldım işte ona rağmen 150 yi göremedik henüz. Zaten araştırıyorum canım. Ama dediğine göre 120 ikisine verdiysen normal gibi 150 tl. Bakalım alıcaz yapcak bişey yok.
bende o gonal f ye bi sürü para verdim. raporlu 3 kutusu 450 tl. hic başka eczaneye sormak da aklima gelmedihatta 1 kutusu hala duruyor tekrar aşılama filan denersem diye dolapta saklıyorum insallah gerek kalmaz. hamileysem birine hediye etcem:))))
inşallah hediye edersin canımbende o gonal f ye bi sürü para verdim. raporlu 3 kutusu 450 tl. hic başka eczaneye sormak da aklima gelmedihatta 1 kutusu hala duruyor tekrar aşılama filan denersem diye dolapta saklıyorum insallah gerek kalmaz. hamileysem birine hediye etcem:))))
Yok canım üç tanesine 150 tl vericem inşallah. Evet 3 tane lazım dedi doktor. Ben de anlamıyorumki.tatlım dediğim gibi benim ilacım 450tl kusur seninki 250 gibi bişey yani
gonal f 300lük 3 kutu mu alcakmışşsın ?
o yüzden kutusuna mı 150 vericeksin demek istediğini ben anlamadım sanırım
Yok canım üç tanesine 150 tl vericem inşallah. Evet 3 tane lazım dedi doktor. Ben de anlamıyorumki.
aynen. doktor duruma göre miktarı ayarlıyor.mesela ben 2 ay 2 kutu kullandim. 3. kutu kaldi. Rapor 1 kere çıkarılıyormus doktor o yuzden 3 kutu al bulunsun demiştihımmm ozmn tmm
ben yanlış anladım diyorum bi terslik varşimdi oldu canım
zaten yumilerini kontrol edecek ya dr un düzenli şekilde gerekli görürse kullanacaksın kuzum
3 kutu dedi diye 3 kutu bitecek diye bişey yok
klomen kullandin mi? klomeni bende bu ay denedim ilk kez acaip etki etti bana 5 gün erken çatladı yumurtaminşallah hediye edersin canım
banada dr um regl olunca gel ilaç tedavsi uygulucam dedi ama
inşallah iğne değildir ilaç dediği haptır
çok iğne oldum zaten bide iğne kullanacaksam gider aşılama yaptırım devlette dimi ama
Sende de pko mu var canım ? Bende kullandım klomen etkili bi ilaç. Tek doz kullandim kutunun yarısı duruyor hatta. Kimyasal da o ay olmuştu benim.klomen kullandin mi? klomeni bende bu ay denedim ilk kez acaip etki etti bana 5 gün erken çatladı yumurtam
A süpermiş o zaman ben de doktor kombo yapcak heralde dedimhımmm ozmn tmm
ben yanlış anladım diyorum bi terslik varşimdi oldu canım
zaten yumilerini kontrol edecek ya dr un düzenli şekilde gerekli görürse kullanacaksın kuzum
3 kutu dedi diye 3 kutu bitecek diye bişey yok
aynen. doktor duruma göre miktarı ayarlıyor.mesela ben 2 ay 2 kutu kullandim. 3. kutu kaldi. Rapor 1 kere çıkarılıyormus doktor o yuzden 3 kutu al bulunsun demişti
NedaFarah sağol canım amin cümlemizin kucağına versin :) ilaç konusunu ilk kez duydum canımvah halimizeresmen insanların zaaflarını kullanıyorlar desene.
Aynen çok dikkat etmek lazım bunlara. Doğum kontrol hapını da bi sorayım hepsine nasılsa gezicez dedim. Çok oynamasa da hepsi ayrı fiyat söyledi.
aşılama için verdi doktor yumurta kalitesini arttırıyormuş doktor o yüzden vermişti banaA süpermiş o zaman ben de doktor kombo yapcak heralde dedimyumurta olmayınca. Bizim doktor pek riske girmez çünkü. Çok garantici.
Kızlar siz neden kullandınız bu gonal f i? Yumurtaları mı büyütüyo bu ilaç?
klomen kullandin mi? klomeni bende bu ay denedim ilk kez acaip etki etti bana 5 gün erken çatladı yumurtam
NedaFarah sağol canım amin cümlemizin kucağına versin :) ilaç konusunu ilk kez duydum canımvah halimizeresmen insanların zaaflarını kullanıyorlar desene..
mybaby24 canım bilmiyorum bakalım ne olacak zaten alışkın değilim ben düzenli regle
Aa belirtiler var gibi annen de haklı ama ilk o gelir aklımıza
A süpermiş o zaman ben de doktor kombo yapcak heralde dedimyumurta olmayınca. Bizim doktor pek riske girmez çünkü. Çok garantici.
Kızlar siz neden kullandınız bu gonal f i? Yumurtaları mı büyütüyo bu ilaç?
aşılama için verdi doktor yumurta kalitesini arttırıyormuş doktor o yüzden vermişti bana
Hmm tamam zaten benim folikül az olduğu için mecburen verdi demekki.yok canım gerekli görürse kullanadabilir
ben gonalf i tüp bebek tedavisinde kullandım hemde kaç kutu
benzer olanıda işte aşılamada kullandım
bu iğneler klomenlerin gelişmişi gibi öyle düşün canım
çogul folikül oluşturmak için kullanılıyor tatlım
canım yumurtanın kalitesini artırmaz
benim tüp bebekte 14 yumurtam toplandı
ama kaliteli sadece 2 taneydi
sadece sayı olarak daha fazla folikül elde etmek için
tüp bebekte fazla dozda vuruluyorsun ve çok yumurta oluşuyor
aşılamada ise az dozda vuruyorsun ve çok fazla sayı olmuyor
zaten normalide o haliyle
Hmm tamam zaten benim folikül az olduğu için mecburen verdi demekki.
Zaten biz bir kez aşılama denicez. Sonra tüp bebeğe geçicez orda da kullanırım diye de üç tane istemiş olabilir. Bu kutu dediğiniz içinde bi tane mi var yoksa bi kaç tane var mı? Çatlatma iğnesiyle alakası yok dimi bunun? O başka bişey. O zaman çatlatma için ayrıca mı iğne isticek? Bi de acaba aşılama yumurta çatladıktan sonra mı yapılıyor? Öyleyse ondan sonra ilişkiye girmek gerekmez dimi?
Anladım canım çok teşekkür ederim. Benim doktor çok yoğun olduğu için iki dk da bişi soramıyorum. Ya unutuyorum. Ya da doktor çok konuştuğu için fırsat bulamıyırum. İyiki sizler varsınız.canım hem sayıyı hemde olgunlaşmasını sağlıyor yuminin
çatlatma iğnesi başka bişey
çatlatma iğnesini vurduktan sonra 36 saat içinde yumurta çatlıyor
dr unda çatlamadan sana aşılamayı yapacak çatladıgında spermler hazır halde beklemiş olcak böylece
ilişki dr bana aşılama oldugu gün ve bi gün sonrası yasak sonrasında serbest dedi
sende dr un bilgilendirmesine göre hareket edersin canım
bir de aklıma gelmişken 4 gün önce de yaptım ovulasyon testi onda doğru düzgün hiç bisi çıkmamıştı 2. çizgi varla yok arasiydi. hatta öyle çıktı diye çöpe atmıştım
ben de çok heyecanlıyım bugün ya da yarın kan tahlili yaptircamCnmcmm yaa inanmiyrmm yanii yumurtlama dönemin geçti neden böyle kii bende çok heyecanlandm gebelik testi alsana hemen nta da kan versydn sağlık ocağına falan
Benmde yumurtlamam yaklaştı daha heyecanlanmamak için az girmeye calisiorm yine de girip bakiorm merak ediorm sizleri ama stres yapmamaya çalışıyorum
Senin 2.ayın dimi elimde kimyasal olmuştu senin
Ayyy çok heycanlndm hadi haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?