Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Rapor aldım işte ona rağmen 150 yi göremedik henüz. Zaten araştırıyorum canım. Ama dediğine göre 120 ikisine verdiysen normal gibi 150 tl. Bakalım alıcaz yapcak bişey yok.

tatlım dediğim gibi benim ilacım 450tl kusur seninki 250 gibi bişey yani
gonal f 300lük 3 kutu mu alcakmışşsın ?
o yüzden kutusuna mı 150 vericeksin demek istediğini ben anlamadım sanırım

Hahaha inşallah canım hamişsindir de hediye edersin. Allah nasip etsin hepimize.

Salliala canım test yaptırmışsın sanırım. İnşallah yeni aya olur umutlar bitmesin hiç. Pko olanlarda kolay olmasa da oluyo gebelik. Hiç moral bozmadan devam et. Yakındır bence. Allah senin kucağına bi bebiş versin inşallah.

inşallah hediye edersin canım
banada dr um regl olunca gel ilaç tedavsi uygulucam dedi ama
inşallah iğne değildir ilaç dediği haptır
çok iğne oldum zaten bide iğne kullanacaksam gider aşılama yaptırım devlette dimi ama

tatlım dediğim gibi benim ilacım 450tl kusur seninki 250 gibi bişey yani
gonal f 300lük 3 kutu mu alcakmışşsın ?
o yüzden kutusuna mı 150 vericeksin demek istediğini ben anlamadım sanırım
Yok canım üç tanesine 150 tl vericem inşallah. Evet 3 tane lazım dedi doktor. Ben de anlamıyorumki.

Yok canım üç tanesine 150 tl vericem inşallah. Evet 3 tane lazım dedi doktor. Ben de anlamıyorumki.

hımmm ozmn tmm
ben yanlış anladım diyorum bi terslik var şimdi oldu canım
zaten yumilerini kontrol edecek ya dr un düzenli şekilde gerekli görürse kullanacaksın kuzum
3 kutu dedi diye 3 kutu bitecek diye bişey yok

aynen. doktor duruma göre miktarı ayarlıyor.mesela ben 2 ay 2 kutu kullandim. 3. kutu kaldi. Rapor 1 kere çıkarılıyormus doktor o yuzden 3 kutu al bulunsun demişti

klomen kullandin mi? klomeni bende bu ay denedim ilk kez acaip etki etti bana 5 gün erken çatladı yumurtam

NedaFarah sağol canım amin cümlemizin kucağına versin :) ilaç konusunu ilk kez duydum canımvah halimizeresmen insanların zaaflarını kullanıyorlar desene..
mybaby24 canım bilmiyorum bakalım ne olacak zaten alışkın değilim ben düzenli regle
Aa belirtiler var gibi annen de haklı ama ilk o gelir aklımıza

klomen kullandin mi? klomeni bende bu ay denedim ilk kez acaip etki etti bana 5 gün erken çatladı yumurtam
Sende de pko mu var canım ? Bende kullandım klomen etkili bi ilaç. Tek doz kullandim kutunun yarısı duruyor hatta. Kimyasal da o ay olmuştu benim.

A süpermiş o zaman ben de doktor kombo yapcak heralde dedim yumurta olmayınca. Bizim doktor pek riske girmez çünkü. Çok garantici.

aynen. doktor duruma göre miktarı ayarlıyor.mesela ben 2 ay 2 kutu kullandim. 3. kutu kaldi. Rapor 1 kere çıkarılıyormus doktor o yuzden 3 kutu al bulunsun demişti

Kızlar siz neden kullandınız bu gonal f i? Yumurtaları mı büyütüyo bu ilaç?

aşılama için verdi doktor yumurta kalitesini arttırıyormuş doktor o yüzden vermişti bana

canım daha önce 3 aylık bi tedavim oldu klomenle
yumurta çok büyüyor çatlıyor ama işte

valla 23 ünde verdiğim test 0,4 çıktıgı için umudum hiç yok
midemide üşütmüş olabilirm bilmiorum

yok canım gerekli görürse kullanadabilir

ben gonalf i tüp bebek tedavisinde kullandım hemde kaç kutu
benzer olanıda işte aşılamada kullandım
bu iğneler klomenlerin gelişmişi gibi öyle düşün canım
çogul folikül oluşturmak için kullanılıyor tatlım

aşılama için verdi doktor yumurta kalitesini arttırıyormuş doktor o yüzden vermişti bana

canım yumurtanın kalitesini artırmaz
benim tüp bebekte 14 yumurtam toplandı
ama kaliteli sadece 2 taneydi
sadece sayı olarak daha fazla folikül elde etmek için
tüp bebekte fazla dozda vuruluyorsun ve çok yumurta oluşuyor
aşılamada ise az dozda vuruyorsun ve çok fazla sayı olmuyor
zaten normalide o haliyle

Hmm tamam zaten benim folikül az olduğu için mecburen verdi demekki.

Zaten biz bir kez aşılama denicez. Sonra tüp bebeğe geçicez orda da kullanırım diye de üç tane istemiş olabilir. Bu kutu dediğiniz içinde bi tane mi var yoksa bi kaç tane var mı? Çatlatma iğnesiyle alakası yok dimi bunun? O başka bişey. O zaman çatlatma için ayrıca mı iğne isticek? Bi de acaba aşılama yumurta çatladıktan sonra mı yapılıyor? Öyleyse ondan sonra ilişkiye girmek gerekmez dimi?

canım hem sayıyı hemde olgunlaşmasını sağlıyor yuminin
çatlatma iğnesi başka bişey
çatlatma iğnesini vurduktan sonra 36 saat içinde yumurta çatlıyor
dr unda çatlamadan sana aşılamayı yapacak çatladıgında spermler hazır halde beklemiş olcak böylece
ilişki dr bana aşılama oldugu gün ve bi gün sonrası yasak sonrasında serbest dedi
sende dr un bilgilendirmesine göre hareket edersin canım

Anladım canım çok teşekkür ederim. Benim doktor çok yoğun olduğu için iki dk da bişi soramıyorum. Ya unutuyorum. Ya da doktor çok konuştuğu için fırsat bulamıyırum. İyiki sizler varsınız.

kızlar ben bugün dayanamadım bi test yapayım dedim ama gebelik testim yoktu ovulaston testim vardi. ovulasyon testi ile hamile kaldığını öğrenen çok olmuş ama onlar adet olmasi gereken gün yapmış ve ikinci çizgi koyu kirmizi çıkmış. ben de yaptim 2. çizgi koyulasti ama çok koyulasmadi. zaten ben hic bi zaman 2. çizgiyi kopkoyu görmemem. yumurtalama olduğunda da bundan 1 tık daha koyu oluyor. tabi ben testi bi de sabah idrariyla yaptim :) sabah idrariyla yapilan testler bi gun öncesinin lh seviyesini gösteriyormuş. yani hamileyim demek icin yeterli bi sonuc olmadi ama bugünde normalde bu kadar koyu çıkmamasi lazimdi. aaayyyyyy iyice heyecanli bi bekleyiş oldu benimki :)

Eklentiler

• 20151231_074312.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 42
bir de aklıma gelmişken 4 gün önce de yaptım ovulasyon testi onda doğru düzgün hiç bisi çıkmamıştı 2. çizgi varla yok arasiydi. hatta öyle çıktı diye çöpe atmıştım

bir de aklıma gelmişken 4 gün önce de yaptım ovulasyon testi onda doğru düzgün hiç bisi çıkmamıştı 2. çizgi varla yok arasiydi. hatta öyle çıktı diye çöpe atmıştım

Cnmcmm yaa inanmiyrmm yanii yumurtlama dönemin geçti neden böyle kii bende çok heyecanlandm gebelik testi alsana hemen nta da kan versydn sağlık ocağına falan
Benmde yumurtlamam yaklaştı daha heyecanlanmamak için az girmeye calisiorm yine de girip bakiorm merak ediorm sizleri ama stres yapmamaya çalışıyorum
Senin 2.ayın dimi elimde kimyasal olmuştu senin
Ayyy çok heycanlndm hadi haber ver

ben de çok heyecanlıyım bugün ya da yarın kan tahlili yaptircam ben gecen ay kimyasal oldum eğer hamile kalmışsam kimyasaldan sonraki diğer ay hemen hamile kalcam insallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Eşine keci boynuzu kürü yap istersen yumurtlama zamanı çok ilişki oluyor ya arka arkaya sperm kalitesi düşmesin diye yaptim ben de eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…