Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

bir de aklıma gelmişken 4 gün önce de yaptım ovulasyon testi onda doğru düzgün hiç bisi çıkmamıştı 2. çizgi varla yok arasiydi. hatta öyle çıktı diye çöpe atmıştım
İnşaallah gitgide koyulaşır. Bugün drmi senin de bat. Gelmesin kırmızılar gelsin bebiş inşaallah

Benim bundan köyü çıktı 2 gün üst üste ama kan negatif.. Sanırım lh yıne artışta benim. Son hormon tahlili eylülde olmuştu. Bu regl de bi tekrarlasam iyi olacak sanırım.

Adete yakın canım. Pazartesi ,salı...
yani adete yakın lh yükselmesi gebelik var anlamina gelmeyebilir o zaman neyse hayırlısı. zaten o kadar çok negatif sonuç aldım ki bünye alıştı artık. pozitif sonucu ilk kez geçen ay almıştım ne yapacağımı bilemedim sadece ağladım :) bu ay bakalım ne olcak

Ama yok canım sen iyibtut moralini. Herkeste farklı çünkü cidden bu şekilde gebelik öğrenenler var. Benim büyük ihtimal pko atağa geçti.. Şimdi kendi kendime acaba yumurta çatlamadi mi bile diyorum ben. Lh degerim yüksektir benim genelde zaten. Hatta geçenlerde aklima doğum kontrol hapı kullanırken yaptırdığım hormon tahlilleri geldi onlara baktım yine aynıymış hep.. Çünkü benim hap kullandığım dönemde bile ara lekelenmeler adet gecikmeleri olurdu...

Hayırlısı cnm gelmeyen kirmizi dan ümit kesilmezms.güzel düşünelim.kimyasaln uzerindn daha adet dönemi geçirmedn o.zaman sende cnmcm
Salliala Sen naaptn cnm geldi mi kırmızılar

Hayırlısı cnm gelmeyen kirmizi dan ümit kesilmezms.güzel düşünelim.kimyasaln uzerindn daha adet dönemi geçirmedn o.zaman sende cnmcm
Salliala Sen naaptn cnm geldi mi kırmızılar
Yok canım ya gelecek gibi de bir belirti yok. Herhalde çatlamadi benim bu yumyum beni kandırdı test.. Pazartesiye kadar olmazsam doktora giderim.

Yok canım ya gelecek gibi de bir belirti yok. Herhalde çatlamadi benim bu yumyum beni kandırdı test.. Pazartesiye kadar olmazsam doktora giderim.

Hayırlısı olsun cnm ya kimyasal sonrası düzensizlikte normal ya ben de adet te kanamam biraz farklydi sanki yine tortulu gibi düşük kanamasndaki gibi sanki acaba tam yumurtlayamadm mi ki falan die de aklıma geldi ondan çok takma bence normaldir pco da etkiliodr belki ama kimyasal da etkilidr bence

Olabilir canım beklemeye devam her türlü sen ayağını sıcak tut kendini yorma bu günlerde

Çok ilginç ya .başka bi topicte okumuştum. birinin adet 1 hafta gecikince kan tahlili yaptırmış negatif, adet sokturucu kullanmış 1 hafta geçmiş yine adet olamamış tekrar tahlil yaptırmış bu sefer pozitif. ne ilginç demi

Olabilir canım beklemeye devam her türlü sen ayağını sıcak tut kendini yorma bu günlerde

Kiyamam cnm benmmAllah razı olan iyiki varsnzevdeym inşallah pazartesiye kadar bugün birazck iş yapaym da sonra yatcm bikacgun takvime göre cumartesi yumurtlama ama bugün bu sabah idrarini kaçırdım saat kaçta test yapaym cnmcm sen daha iyi biliosn

Aynen cnmm ilginç durumlar oluo..nasip ya sağlıklı olsun bizimle olsun da ilgincte kabulumuz olsun yeter ki

Kız bana böyle ilginç şeyler anlatmayı umutlanirim bak ben. bu sefer sakin atlattım negatifi neden bilmem keyfin yerinde kafam rahat. Kar sevinci midir bilmem :) şaka bir yana bizim zaten bu ay tutsaydı bir çalışma ile benim esime sperm sayın düşük tüp bebek harici olmaz diyen doktorun yüzüne vuracaktık biz raporu. Geçen ayki kimyasalda yapamadik icimizde kaldi

Eğer son 2 saattir sıvı tüketmediysen şimdi yapabilirsin. İctiysen birşeyler 3 te yap ben hep öğlen yaparım. Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz diye biliyorum çünkü. Gün içinde gitgide yükselen bir değermis.

Cnmcmm bi kere oldu ya bende ondan umudumuz arttı demekki olabilio die bu ay negatif görsek te inşallah önümüzdeki aya umudumuz varinşallah bu ay hemen hamile kalirsnzda çok geçmeden o doktorun yüzüne vurursnz ultrason kağıdını

Öyle mii bilmiodm bak salı sabahı ilk idrarla yaptım çok hafif silik çıktı.dün akşam da akıntı değişti sanki bu sabah yapmayı unuttum ama ondan sana sorym dedm.İyi bakalm 3 gibi falan yapaym ama ben zırt pirt idrar cikiorm sorun olmaz dini 3 gibi olan idrarla yapsam

Haklısın onun rahatlığı var tedavinin ise yaradığını görüp bilmek iyi geliyor nasip bakalım görürüz inşaallah o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…