Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Sıvı tüketimini azalt sorun olmaz bende su içmeden duramayanlardanım maalesef o zor oluyor bana da.

kızlar kan tahlili yaptırdım malesef negatif 0.21. yaşadıklarımın hepsi ilaçtan demekki

Bu arada benm eşimin yanına geldim destek kuvvet olarak yardıma ovulasyon testin kaldı yarın sabah 11 gibi mi yapaymm cnmcm Salliala kahvaltidn önce olsa olur mu

Bu arada benm eşimin yanına geldim destek kuvvet olarak yardıma ovulasyon testin kaldı yarın sabah 11 gibi mi yapaymm cnmcm Salliala kahvaltidn önce olsa olur mu
Canım istediğin zaman yapabilirsin. Ben sıvı alımına da pek dikkat etmiyorum aslında. En fazla 1 saat ile yapabiliyorum hep. Çünkü dehşet derecede susayan biriyim. 5te 8 de 10 da filan olur yanı sıkıntı değil

Aynen cnm son kez iceyim dedim dayanamadımilacımi içeym dedm hemde 4 gibi yaparm olmadi.
folikasit iciosnz dimi kisslar ShinSeGi

evet folikasit 5 senedir benimle
ara ara hep 1 2 haftalık bıraktıgım dönemlerde oldu tabi
ama içmeye devam ediyorum ya hamileysem diye diyee

kızlar kan tahlili yaptırdım malesef negatif 0.21. yaşadıklarımın hepsi ilaçtan demekki

kuzum üzülmek yok yolumuza devam ediyoruz
yeni ay yeni umutlar
hamile değilsen bu kimyasal sonrası ilk reglin mi olacak peki ?

Aynen bende öyle biliyorum canım kullanma talimatlarında da ilk idrar ile yapmayın yazıyordu.

bende o testlerden tee ne zmn önce kullandıydım ama hep sabah idrarıyla yaptıydım
o zmnlar bilgisizmişim demekki
şimdi baya herşeyi durumdayım yahu

evet cnm adet olursam kimyasaldan sonra ilk adetim olcak. bu sefer doktora gitmemeyi planlıyorum.

Kisslar eve geldim test yaptım 2 gün önce yaptgmdn daha da koyuama bu yeni aldgm test biraz garip çizgileri çizik çizik gibi çıkıo normal dimi.dümdüz açık pempe değil yani bi tarafı daha açık bi tarafı daha koyu garip yani ama hepsi aynı olduğu için dogrudr die düşünüyorum

bazı aylar içtim bazı aylar bıraktım 20 ay olunca tabi...

Kiyamam cnm olsun sen içmeye dvm et.Ben sadece folikasit iciorm folbiol ekstra vitaminlr içermeyen.sadece folikasit takviyesi bile yumurtalri etkilioms geliştirioms die duydum bi de ondan daha da dikkat etmeye calisiorm nasip bakalm zamanı gelince folikasite falan bakmaz da ışte naapalm

istersen bi resmini yükle bakalim

Bende şurada eylülden beri doğru düzgün araştırır öğrenir oldum canim herseyi :)

Bi gönder bakalım

Bunların ikisini de bugün yaptım kizlar
İlk yaptgimn ortasmdn çizgi çıkar gibi oldu ilk idrar ilerlerken bozuk test die beklemedn yenisini açmıştım.ne de olsa test bol die sonra o çizgi silindi diğerine damlatirkn öyle bakın bakalım

Baya koyu canım bugün o zaman çift gibi bile geldi bana bakalım yarın ne olacak. Ben takip edemiyorum onu yorumlayamıyorum kendim vücudumu dinlememe rağmen akıntı kıvamında ağrısından vücut ısısından anlayanlardan değilim maalesef. O yüzden testten devam ederim ben bu regl den sonra doktor takip yapmazsa.

Cnm bende çok anlamiorm belirtiden falan takip edeyim diorm ama pek beceremiorm
Test bozuk değil diosn yani dimi.cumartesi yi gosterio takvimim ama yarın da yapaym bakalm.daha önce 1 kere yapmstm o da takvimn dediği gün aynı renk gibi koyuydu öyle.Benmki takvime uyuyo Allah tn.
Bu arada sanki böyle durmadan test yaparsam hamile kalamiickmymsm gibi geliosanki çok üstünde duruomsm gibi.yanlış düşünüyorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…