Sıvı tüketimini azalt sorun olmazÖyle mii bilmiodm bak salı sabahı ilk idrarla yaptım çok hafif silik çıktı.dün akşam da akıntı değişti sanki bu sabah yapmayı unuttum ama ondan sana sorym dedm.İyi bakalm 3 gibi falan yapaym ama ben zırt pirt idrar cikiorm sorun olmaz dini 3 gibi olan idrarla yapsam
Sıvı tüketimini azalt sorun olmazbende su içmeden duramayanlardanım maalesef o zor oluyor bana da.
Üzülme canım inşaallah 2016 bize uğurlu gelsin. Ferah tut içini. İlaçların etkisi olabilir evet.kızlar kan tahlili yaptırdım malesef negatif 0.21. yaşadıklarımın hepsi ilaçtan demekki
kızlar kan tahlili yaptırdım malesef negatif 0.21. yaşadıklarımın hepsi ilaçtan demekki
Canım istediğin zaman yapabilirsin. Ben sıvı alımına da pek dikkat etmiyorum aslında. En fazla 1 saat ile yapabiliyorum hep. Çünkü dehşet derecede susayan biriyim. 5te 8 de 10 da filan olur yanı sıkıntı değilBu arada benm eşimin yanına geldim destek kuvvet olarak yardıma ovulasyon testin kaldı yarın sabah 11 gibi mi yapaymm cnmcmSalliala kahvaltidn önce olsa olur mu
bayanlar lh sabah salgilanmaya başlıyormuş o yüzden sabah idarariyla yapmayın diyorlar bugün bayaga araştırdım onu :)Bu arada benm eşimin yanına geldim destek kuvvet olarak yardıma ovulasyon testin kaldı yarın sabah 11 gibi mi yapaymm cnmcmSalliala kahvaltidn önce olsa olur mu
Aynen bende öyle biliyorum canım kullanma talimatlarında da ilk idrar ile yapmayın yazıyordu.bayanlar lh sabah salgilanmaya başlıyormuş o yüzden sabah idarariyla yapmayın diyorlar bugün bayaga araştırdım onu :)
Aynen cnm son kez iceyim dedim dayanamadımilacımi içeym dedm hemde 4 gibi yaparm olmadi.
folikasit iciosnz dimi kisslarShinSeGi
kızlar kan tahlili yaptırdım malesef negatif 0.21. yaşadıklarımın hepsi ilaçtan demekki
Aynen bende öyle biliyorum canım kullanma talimatlarında da ilk idrar ile yapmayın yazıyordu.
evet cnm adet olursam kimyasaldan sonra ilk adetim olcak. bu sefer doktora gitmemeyi planlıyorum.evet folikasit 5 senedir benimle
ara ara hep 1 2 haftalık bıraktıgım dönemlerde oldu tabi
ama içmeye devam ediyorum ya hamileysem diye diyee
kuzumüzülmek yok yolumuza devam ediyoruz
yeni ay yeni umutlar
hamile değilsen bu kimyasal sonrası ilk reglin mi olacak peki ?
bende o testlerden tee ne zmn önce kullandıydım ama hep sabah idrarıyla yaptıydım
o zmnlar bilgisizmişim demekki
şimdi baya herşeyi durumdayım yahu
bazı aylar içtim bazı aylar bıraktım 20 ay olunca tabi...Aynen cnm son kez iceyim dedim dayanamadımilacımi içeym dedm hemde 4 gibi yaparm olmadi.
folikasit iciosnz dimi kisslarShinSeGi
evet folikasit 5 senedir benimle
yeni ay yeni umutlar
bende o testlerden tee ne zmn önce kullandıydım ama hep sabah idrarıyla yaptıydım
bazı aylar içtim bazı aylar bıraktım 20 ay olunca tabi...
istersen bi resmini yükle bakalimKisslar eve geldim test yaptım 2 gün önce yaptgmdn daha da koyuama bu yeni aldgm test biraz garip çizgileri çizik çizik gibi çıkıo normal dimi.dümdüz açık pempe değil yani bi tarafı daha açık bi tarafı daha koyu garip yani ama hepsi aynı olduğu için dogrudr die düşünüyorum
Bende şurada eylülden beri doğru düzgün araştırır öğrenir oldum canim herseyi :)evet folikasit 5 senedir benimle
yeni ay yeni umutlar
Bi gönder bakalımKisslar eve geldim test yaptım 2 gün önce yaptgmdn daha da koyuama bu yeni aldgm test biraz garip çizgileri çizik çizik gibi çıkıo normal dimi.dümdüz açık pempe değil yani bi tarafı daha açık bi tarafı daha koyu garip yani ama hepsi aynı olduğu için dogrudr die düşünüyorum
Baya koyu canım bugün o zamanBunların ikisini de bugün yaptım kizlar
İlk yaptgimn ortasmdn çizgi çıkar gibi oldu ilk idrar ilerlerken bozuk test die beklemedn yenisini açmıştım.ne de olsa test bol diesonra o çizgi silindi diğerine damlatirkn öyle bakın bakalımEki Görüntüle 1732609 Eki Görüntüle 1732609
Baya koyu canım bugün o zamançift gibi bile geldi bana bakalım yarın ne olacak. Ben takip edemiyorum onu yorumlayamıyorum kendim vücudumu dinlememe rağmen akıntı kıvamında ağrısından vücut ısısından anlayanlardan değilim maalesef. O yüzden testten devam ederim ben bu regl den sonra doktor takip yapmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?