Rahatvtut içini testle bir ilgili yok bu işlerin bence :) ne güzel takvime uyuyorsa önemli olan çalışmalar gün aşırı devamCnm bende çok anlamiorm belirtiden falan takip edeyim diorm ama pek beceremiorm
Test bozuk değil diosn yani dimi.cumartesi yi gosterio takvimim ama yarın da yapaym bakalm.daha önce 1 kere yapmstm o da takvimn dediği gün aynı renk gibi koyuydu öyle.Benmki takvime uyuyo Allah tn.
Bu arada sanki böyle durmadan test yaparsam hamile kalamiickmymsm gibi geliosanki çok üstünde duruomsm gibi.yanlış düşünüyorum dimi
canim ilkinde idrar çok az fazla gelmiştir ondan ortadaki çizgi çıkmıştır. benim bazı aylar en fazla bu kadar koyulaşıyor ovulasyon testi bazı aylar bundan sadece 1 tık fazla. bende bazi aylar yoğun akinti oluyor öyle fark ediyorum ama bazı aylar hiç bişey olmuyor. sen bu günü değerlendir :) yeni yil bebeği olsunCnm bende çok anlamiorm belirtiden falan takip edeyim diorm ama pek beceremiorm
Test bozuk değil diosn yani dimi.cumartesi yi gosterio takvimim ama yarın da yapaym bakalm.daha önce 1 kere yapmstm o da takvimn dediği gün aynı renk gibi koyuydu öyle.Benmki takvime uyuyo Allah tn.
Bu arada sanki böyle durmadan test yaparsam hamile kalamiickmymsm gibi geliosanki çok üstünde duruomsm gibi.yanlış düşünüyorum dimi
Rahatvtut içini testle bir ilgili yok bu işlerin bence :) ne güzel takvime uyuyorsa önemli olan çalışmalar gün aşırı devambende daha rwgl olmadan esime gün aşırı bu sefer tembellik yok diyorum
canim ilkinde idrar çok az fazla gelmiştir ondan ortadaki çizgi çıkmıştır. benim bazı aylar en fazla bu kadar koyulaşıyor ovulasyon testi bazı aylar bundan sadece 1 tık fazla. bende bazi aylar yoğun akinti oluyor öyle fark ediyorum ama bazı aylar hiç bişey olmuyor. sen bu günü değerlendir :) yeni yil bebeği olsun
Hmm tamam zaten benim folikül az olduğu için mecburen verdi demekki.
Zaten biz bir kez aşılama denicez. Sonra tüp bebeğe geçicez orda da kullanırım diye de üç tane istemiş olabilir. Bu kutu dediğiniz içinde bi tane mi var yoksa bi kaç tane var mı? Çatlatma iğnesiyle alakası yok dimi bunun? O başka bişey. O zaman çatlatma için ayrıca mı iğne isticek? Bi de acaba aşılama yumurta çatladıktan sonra mı yapılıyor? Öyleyse ondan sonra ilişkiye girmek gerekmez dimi?
herşey olabilir :) sen olumlu düşün ama fazlada düşünmemeye çalış ki vücudun sakin sakin görevini yapsın bebeği oluştursun tutsun :)))) sanırım biz çok heyecan yaptığımız zaman da olmuyor. ben kimyasal geçirdiğim ay mantar olmuştum. mantar varken hamile kalmak cok zor demişti doktor ondan o ay hiç düşünmedim sadece adet olmayı bekledim ve gerçekten hiç aklımda yokken poztifi gördüm :)Dur bakalım canım sakin hadi inşaallah ona işarettir ağrınama sanki bir iki gün daha vardir. Dün müydü ilişki ? eger bugün testin siliklesirse yumurta çatlama sancısı olabilir. Bazı kişiler ondan da anlıyor çünkü çatladığını
yok canım gelmedi işin daha ilginci ne regl belirtim var ne hamilelikShinSeGi canım seninde regl gelmedi demi daha ?
Al benden de o kadar aynı durumdayızyok canım gelmedi işin daha ilginci ne regl belirtim var ne hamileliknormalde ben adet olmadan 2-3 gun önce karnım şişer göğüslerim çok acır ordan anlarım ama suan hic bisi yok. hormonlar kafayi yedi sanırım iyice ya da benim tahlil hastanede karıştı
Dur bakalım canım sakin hadi inşaallah ona işarettir ağrınama sanki bir iki gün daha vardir. Dün müydü ilişki ? eger bugün testin siliklesirse yumurta çatlama sancısı olabilir. Bazı kişiler ondan da anlıyor çünkü çatladığını
herşey olabilir :) sen olumlu düşün ama fazlada düşünmemeye çalış ki vücudun sakin sakin görevini yapsın bebeği oluştursun tutsun :)))) sanırım biz çok heyecan yaptığımız zaman da olmuyor. ben kimyasal geçirdiğim ay mantar olmuştum. mantar varken hamile kalmak cok zor demişti doktor ondan o ay hiç düşünmedim sadece adet olmayı bekledim ve gerçekten hiç aklımda yokken poztifi gördüm :)
Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Asilama yla olur da tüpe gerek kalmaz. Fsh kaç çıktı. Bir de 1 asilama dan sonra tüpe geçeceğiz demişsin. Rapor için mi bu dediğin 1 asilama.
cnm tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı da var dimi? yaza kadar olmazsa bende yazın tüp bebek düşünüyorum daSağol canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe. Hayırlısı. Fsh 9,4 çıktı. Erken menapoza girebilirmişim. O yüzden hiç beklemeden tüp bebeğe geçicez dedi doktor. Annemle de konuştum. Gerçekten o da 40 yaşında girmiş menapoza. Ben de 31 yaşındayım. 35 ten sonra girme ihtimalim var yani. O yüzden aşılamanın turma da % si düşük ya hemen tüp bebeğe geçicez. Tabi devlet 3 taneye kadar karşılıyomuş. Onun için de aşılama denememiz gerekiyormuş. Yoksa karşılamıyomuş. Rapor almıcam ben herhalde. Tıp fakültesinde doktorum. Dışarda denemek için bu üç denemeyi beklicem. Olmazsa dışarda denerim.
evet ayni saatlerde yaparsan daha rahat anlarsın farki. bence de yumurtan çatlıyor olabilirBu geceydi cnm 24 saat bile geçmediayy çok utandım ama naapalm yorum yapablmek için dimi mecbur kaliyrz maalesef
Bende alakalı oldgnu dusunmuyrm ama velevki yumurta catlamsti hemen dollenio mu ki onu bilemedim.cumartesi dio yumurtlama ama bilemiorm ki..test yine 5 6 gibi yapaym diorm aynı saat olması önemli mi acaba bilio msnz.
Doğru diosn nasip cnm.aslında pek aklımda yoktu daha çok var ya hem yumurtlamam da ç.tesi görünüo ama birden kasiklra sancı girince nooluyrz dedimhayırlısı tabi bu ay olmayablr de düşünüyorum
Onu bilmiyorum canım yaa. Ben de 2 yıllık evliyim. Eğer öyle bişey varsa bizimki de olmaz o zaman. Raporda şart arıyolar bildiğim kadarıyla ama biz rapor almıcaz. Belki ilaçlar için gerekebilir. Artık ona da katlancaz. Bakalım yeni yeni öğreniyorum ben de. Öğrenirsem yazarım.cnm tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı da var dimi? yaza kadar olmazsa bende yazın tüp bebek düşünüyorum da
Sağol canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe. Hayırlısı. Fsh 9,4 çıktı. Erken menapoza girebilirmişim. O yüzden hiç beklemeden tüp bebeğe geçicez dedi doktor. Annemle de konuştum. Gerçekten o da 40 yaşında girmiş menapoza. Ben de 31 yaşındayım. 35 ten sonra girme ihtimalim var yani. O yüzden aşılamanın turma da % si düşük ya hemen tüp bebeğe geçicez. Tabi devlet 3 taneye kadar karşılıyomuş. Onun için de aşılama denememiz gerekiyormuş. Yoksa karşılamıyomuş. Rapor almıcam ben herhalde. Tıp fakültesinde doktorum. Dışarda denemek için bu üç denemeyi beklicem. Olmazsa dışarda denerim.
cnm tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı da var dimi? yaza kadar olmazsa bende yazın tüp bebek düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?