Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Rahatvtut içini testle bir ilgili yok bu işlerin bence :) ne güzel takvime uyuyorsa önemli olan çalışmalar gün aşırı devam bende daha rwgl olmadan esime gün aşırı bu sefer tembellik yok diyorum

canim ilkinde idrar çok az fazla gelmiştir ondan ortadaki çizgi çıkmıştır. benim bazı aylar en fazla bu kadar koyulaşıyor ovulasyon testi bazı aylar bundan sadece 1 tık fazla. bende bazi aylar yoğun akinti oluyor öyle fark ediyorum ama bazı aylar hiç bişey olmuyor. sen bu günü değerlendir :) yeni yil bebeği olsun

Rahatvtut içini testle bir ilgili yok bu işlerin bence :) ne güzel takvime uyuyorsa önemli olan çalışmalar gün aşırı devam bende daha rwgl olmadan esime gün aşırı bu sefer tembellik yok diyorum

Ayy aynen cnmm inşallah tembellik etmezler yani ben de senin gibi önden söylüyorum yoksa utaniorm hadi çalışma zamanı demeye

İnşallah cnm inşallah nasip bakalım
Dediğin gibi ilk testte hemen ilerlemedi test bende biraz fazla damlattm bi daha yapmiim bari

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Asilama yla olur da tüpe gerek kalmaz. Fsh kaç çıktı. Bir de 1 asilama dan sonra tüpe geçeceğiz demişsin. Rapor için mi bu dediğin 1 asilama.

Kisslar günaydın
Sabah sabah kasiklrmda sanciyla şok oldum neden ki acaba die.ilişkiden ne kadar sonra döllenme oluo falan merak ettim bakındım.güzel bi yazı okudum sizinle paylaşmak istedim.buyrun sizde okuyun bana da akıl verinilk günden heyecan yaptım kafaya takmiim derkengaz mi acaba die wc ye gittim ama tuvaletim yoktu zaten karnımda da değil kasiklrmdydi.neyse bakalım hayrlsi

Döllenmeden sonra, döllenmiş yumurta (zigot) yaklaşık 30 saat, dıştan tespit edilebilir bir değişiklik olmaksızın sessiz kalır. Bu sırada erkek ve dişiden gelen kromozomlar birleşmiş, yeni canlının kromozomları oluşmuştur. Rahim tüplerinin içinde gerçekleşen döllenmeden sonra, zigot tüpün içinde rahime doğru ilerler. Rahme ulaşması 3-5 gün sürer. Bu aşamalarda zigot, bölünerek çoğalır. Hücre sayısı 2, 4, 8, 16... olarak artar. Yuvalanma aşamasındaki zigot, bir boşluğu çevrelemiş, tek tabaka halinde dizilmiş hücrelerden oluşur. Bu hücre topluluğunun bir tarafındaki hücreler sayıca ve tabaka olarak daha fazla gelişir. Bu bölge rahime yapışma bölgesidir. Bu aşamadaki yeni canlıya embriyo adı verilmektedir.

Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8’ inci günlerde başlar, 9-10’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır. Kadın, adetinin olmaması ile gebeliğini fark ettiğinde, embriyo yaklaşık 15-20 günlük olmuştur.

Embriyo, rahme yuvalandıktan sonra hızla gelişmesine devam eder. Döllenmeden sonra, ikinci aya kadar olan döneme, embriyo dönemi denilmektedir. Daha sonra fetüs adını alan yeni canlı, doğuma kadar gelişimini devam ettirir.

Dur bakalım canım sakin hadi inşaallah ona işarettir ağrın ama sanki bir iki gün daha vardir. Dün müydü ilişki ? eger bugün testin siliklesirse yumurta çatlama sancısı olabilir. Bazı kişiler ondan da anlıyor çünkü çatladığını

herşey olabilir :) sen olumlu düşün ama fazlada düşünmemeye çalış ki vücudun sakin sakin görevini yapsın bebeği oluştursun tutsun :)))) sanırım biz çok heyecan yaptığımız zaman da olmuyor. ben kimyasal geçirdiğim ay mantar olmuştum. mantar varken hamile kalmak cok zor demişti doktor ondan o ay hiç düşünmedim sadece adet olmayı bekledim ve gerçekten hiç aklımda yokken poztifi gördüm :)

ShinSeGi canım seninde regl gelmedi demi daha ?
yok canım gelmedi işin daha ilginci ne regl belirtim var ne hamilelik normalde ben adet olmadan 2-3 gun önce karnım şişer göğüslerim çok acır ordan anlarım ama suan hic bisi yok. hormonlar kafayi yedi sanırım iyice ya da benim tahlil hastanede karıştı

Al benden de o kadar aynı durumdayız benimde lekelenme olurdu yok hiçbirşey. Ne karın ağrısı ne bel ağrısı be göğus şişkinliği hiçbirşey yok.

Bu geceydi cnm 24 saat bile geçmedi ayy çok utandımama naapalm yorum yapablmek için dimi mecbur kaliyrz maalesef
Bende alakalı oldgnu dusunmuyrm ama velevki yumurta catlamsti hemen dollenio mu ki onu bilemedim.cumartesi dio yumurtlama ama bilemiorm ki..test yine 5 6 gibi yapaym diorm aynı saat olması önemli mi acaba bilio msnz.

Doğru diosn nasip cnm.aslında pek aklımda yoktu daha çok var ya hem yumurtlamam da ç.tesi görünüo ama birden kasiklra sancı girince nooluyrz dedimhayırlısı tabi bu ay olmayablr de düşünüyorum

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Asilama yla olur da tüpe gerek kalmaz. Fsh kaç çıktı. Bir de 1 asilama dan sonra tüpe geçeceğiz demişsin. Rapor için mi bu dediğin 1 asilama.

Sağol canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe. Hayırlısı. Fsh 9,4 çıktı. Erken menapoza girebilirmişim. O yüzden hiç beklemeden tüp bebeğe geçicez dedi doktor. Annemle de konuştum. Gerçekten o da 40 yaşında girmiş menapoza. Ben de 31 yaşındayım. 35 ten sonra girme ihtimalim var yani. O yüzden aşılamanın turma da % si düşük ya hemen tüp bebeğe geçicez. Tabi devlet 3 taneye kadar karşılıyomuş. Onun için de aşılama denememiz gerekiyormuş. Yoksa karşılamıyomuş. Rapor almıcam ben herhalde. Tıp fakültesinde doktorum. Dışarda denemek için bu üç denemeyi beklicem. Olmazsa dışarda denerim.

cnm tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı da var dimi? yaza kadar olmazsa bende yazın tüp bebek düşünüyorum da

evet ayni saatlerde yaparsan daha rahat anlarsın farki. bence de yumurtan çatlıyor olabilir

cnm tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı da var dimi? yaza kadar olmazsa bende yazın tüp bebek düşünüyorum da
Onu bilmiyorum canım yaa. Ben de 2 yıllık evliyim. Eğer öyle bişey varsa bizimki de olmaz o zaman. Raporda şart arıyolar bildiğim kadarıyla ama biz rapor almıcaz. Belki ilaçlar için gerekebilir. Artık ona da katlancaz. Bakalım yeni yeni öğreniyorum ben de. Öğrenirsem yazarım.

Artık bende dusunuyorum tup bebek bır ay daha denıycem.zaman kaybetmek ıstemıyorım(((((

Benim de 14.73 çıktığında aynısını dedi doktor erken menopoz olabilir diye. Her üniversite farklı mi acaba. Rapor için bana 2 asilama yapıldı. Ondan sonra rapor aldım. Bir tane asilama demişsin de bu devletin genel kuralı değil mi acaba diye düşündüm. Zaman kaybetmeden tüpe geçsen iyi olur. Adet oldun mu. Başladınız mi ıgneler.

Ben rapor çıkardım . 3 yıl evli olma şartı. 23-39 yaş arası olma şartı. Son 900 gün kesintisiz çalışıyor olma şartı. Siz çalışmiyör iseniz Eşinizin son 900 gün çalışma şartı. Bir de baska çocuğunuzun olmaması şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…