evet ayni saatlerde yaparsan daha rahat anlarsın farki. bence de yumurtan çatlıyor olabilir
rapor çıkartınca maliyeti ne kadara geliyor cnm? bir de nerde yaptircan özelde mi?Ben rapor çıkardım . 3 yıl evli olma şartı. 23-39 yaş arası olma şartı. Son 900 gün kesintisiz çalışıyor olma şartı. Siz çalışmiyör iseniz Eşinizin son 900 gün çalışma şartı. Bir de baska çocuğunuzun olmaması şart.
Benim de 14.73 çıktığında aynısını dedi doktor erken menopoz olabilir diye. Her üniversite farklı mi acaba. Rapor için bana 2 asilama yapıldı. Ondan sonra rapor aldım. Bir tane asilama demişsin de bu devletin genel kuralı değil mi acaba diye düşündüm. Zaman kaybetmeden tüpe geçsen iyi olur. Adet oldun mu. Başladınız mi ıgneler.
rapor çıkartınca maliyeti ne kadara geliyor cnm? bir de nerde yaptircan özelde mi?
Canım ben rapor almıcam. Üni de olcak zaten sanırım onun için rapora gerek yok. Emin değilim tabi. Daha başlamadık. Bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam. Adet olunca gidicem. İğneyi söyledi doktor. Gonal f 300 al dedi. Giderken götürcem. Önce baskılayıp sonra iğneyle çoğaltmayı düşünüyo sanırım doktor. Öyle bişey anlattı. Zaten doktorum da bi an önce başlıcaz dedi tüpe. Aşılamayı o yüzden bi kez yapcaz dedi. Ben çalışıyorum. Sigortada sıkıntı yok ama diğer şartları sağlamıyorum o zaman ben. İşte bilmiyorum şu aşılama bi yapılsın da bakalım ondan sonra öğrenicez hepsini. Siz biliyorsanız anlatırsanız sevinirim.
Kızlar size bişey sorcam..yumurtlama döneminde 5 i bi yerde bitki çaylari oluo ya içmek sakıncalı mdr acaba.zayiflama çayları gibi ben onlardn iciodm ama bikac gündür icmiorm etkiler die bilemedm içsem mi ne dersnz sizin ictgnz çaylar var mi
rapor çıkartınca maliyeti ne kadara geliyor cnm? bir de nerde yaptircan özelde mi?
Ben istanbulda Cerrahpaşa'dan aldım raporumu. Ödediklerimi yazayım arkadaşım.
1. Asilama:
Prof. Muayene ücreti 122 tl
Ilaclar (2 kutu menogon 2 kutu ovitrelle) 125 tl
Asilama için kullanılan bir malzeme var(kanül) 33 tl.
2.asilama
Muayene ücreti 122 tl
Ilac lar (1 kutu menogon 1 kutu gonal f 1 kutu ovitrelle) 307 tl. Gonalf pahali bi ilaç olduğu için fiyat yüksek çıktı.
Kanül için 33 tl. ( biliyosun üniversitelerde malzemeleri sen aliyosun)
2 asilama tutmayınca raporumuzu verdiler dışarıda özel tüp bebek merkezinde yaptırmak için . Eğer isteseydik Cerrahpaşa'da sıraya girip oradaki hocaya tüp bebek yaptırabilirdik ama 2016 mayısta önce sıra gelmeyeceğini söylediler. Benim fsh im yüksek olduğu için bekleyemezdim. Bursaya döndük burada Eurofertil tüp bebekte 1. Yi yaptirdik tutmadı geçen ay. Kimyasal oldu . Bu ay adet olunca başlayacağız 2. Ye. Tüp bebek masraflarını öğrenmek istersen yazarım onu da.
Bu rapor ilaç için değil dimi tüp bebek için? Ben gonal f için rapor aldım da henüz bişey ödemedim.Doktoruna danışmadan içmesen
Unutmuşum yazmayı. Bir de rapor almak için haftanın 1 günü heyet toplanıyor. Dosyanızı inceliyorlar. Ondan sonra rapor çıkıyor. Onun için de Üniversiteye 200 tl oduyorsun.
Doktoruna danışmadan içmesen
Unutmuşum yazmayı. Bir de rapor almak için haftanın 1 günü heyet toplanıyor. Dosyanızı inceliyorlar. Ondan sonra rapor çıkıyor. Onun için de Üniversiteye 200 tl oduyorsun.
Teşekkürler. Evet üni de kendin alıyosun canım. Bi tane aşılama için bi kutu gonal f yetiyo o zaman dimi? Niye 3 kutu istediki doktor benden? Acaba tüp bebekte de kullanılıyo mu? Tüp bebek masraflarını da yazarsan çok sevinirim canım. Ben de tutmazsa ya da sıra çoksa aynı şeyleri düşünüyorum. Hatta rapor alamıyacağım için 3 sene olmadı çünkü raporsuz ne kadar tutuyo onu yazabilirsen denediysen yani çok sevinirim. İnşallah rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder.
Bu rapor ilaç için değil dimi tüp bebek için? Ben gonal f için rapor aldım da henüz bişey ödemedim.
ben de bi ara onları çok içiyordum forum çayları filan, artik korkudan icmiyorum. neyin nasıl etki edeceğini bilemediğim için. ara ara ihlamur ve böğürtlen çayı içiyorumKızlar size bişey sorcam..yumurtlama döneminde 5 i bi yerde bitki çaylari oluo ya içmek sakıncalı mdr acaba.zayiflama çayları gibi ben onlardn iciodm ama bikac gündür icmiorm etkiler die bilemedm içsem mi ne dersnz sizin ictgnz çaylar var mi
Onun için doktoru aramaya çekinirim cnm ama icmiicm cok da içmek zorunda değilim.zararlı olma ihtimali oldgnu düşünüyorum sonuçta hamileler için bitki çayları çok onerilmio.Yani tutunma aşamasında etkileyeblr die icmiicm artık.
Teşekkür ederm cnmcmm
çok açıklayıcı bilgiler vermişsin canim çok sağolRapor her ikisi için de. Raporun bi sayfasında sana yapılan asilamalar ve bu asilama ların tutmadigini ve tüp bebeğe uygun olduğuna dair bir yazı var. Diğer sayfada kullanacağınız ilaçların adı var. Tüp bebek merkezinde yaptıracaksan eger özelde yani, tüp bebek sana isteyeceği ilaçların yazılı olduğu bir reçete veriyor. Sen bu reçeteyi üniversiteye götürüyorsun. Üniversite bu ilaçların adını, günlük kullanacağın dozu detaylı yazıyor. Devlet görmek istiyor hangi ilaçları ödeyeceğini. Sonra bu ilaçların ve uygulanan asilama tedavisinin yazılı olduğu rapor eşinize veriliyor. Rapor için heyete sadece eşim gitmişti, erkek gidiyor heyete. 2 tane raporun aslını verdiler. 2 tane de aslı gibidir kaşesi olan rapor verdiler. Aslı gibi yazarları tüp bebek merkezine verdik. Onlar bütün evraklarimizla beraber SGK ya teslim ediyorlar. Bu arada rapordan faydalanmak için gittiğin tüp bebek merkezinin SGK ile anlaşması olmalı. Yoksa ödeme devlet. Devlet yardımıyla özelde yaptırma hakkımiz 3.
canim galiba aşılama ilaçları için 1 kere rapor çıkıyormuş o yuzden doktor hakkin varken 3 kutu al dedi olmazsa diger kutulari da kullancaz dedi. ya aşılama tutarsa nolcak demiştim birine hediye edersin demişti. ama 2 kutu bitti bebek yokTeşekkürler. Evet üni de kendin alıyosun canım. Bi tane aşılama için bi kutu gonal f yetiyo o zaman dimi? Niye 3 kutu istediki doktor benden? Acaba tüp bebekte de kullanılıyo mu? Tüp bebek masraflarını da yazarsan çok sevinirim canım. Ben de tutmazsa ya da sıra çoksa aynı şeyleri düşünüyorum. Hatta rapor alamıyacağım için 3 sene olmadı çünkü raporsuz ne kadar tutuyo onu yazabilirsen denediysen yani çok sevinirim. İnşallah rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder.
ben de bi ara onları çok içiyordum forum çayları filan, artik korkudan icmiyorum. neyin nasıl etki edeceğini bilemediğim için. ara ara ihlamur ve böğürtlen çayı içiyorum
Bi de bazı çaylar rahim duvarını inceltiyor. Doktorun sorun yoksa derse isen daha iyi. :))
Rica ederim . Tedaviye baslamadan bunları çok merak ediyor insan. Ben de böyleydim şimdi uzman olduk:) 6 ay önce fsh tan haberim yoktu.çok açıklayıcı bilgiler vermişsin canim çok sağol
Süt iç :)Hiçbirini icmiicm kisslar gerenk yokaçık çay içerim sadece demli zaten sevmem çayı da sevmem gerçi günlerce icmesem aramam
Süt iç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?