Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ben sütü çok severim ama şimdi daha dikkat ediyorum. Hergün 1 büyük bardak süt 1 kase varsa ev yoğurdu yoksa mecbur hazır 1 yumurta 2 3 ceviz 2 3 fındık tüketiyorum. Biliyorum ceviz fındık pahalı ama eve kola ketçap cips vs. Zararlı yiyecekleri içecekleri sokmayinca bunlara para kalıyor ama yine de pahalı o ayri(

Kisslar bugünkü ovu.testimnediosnz ben pek anlamiyrm daha yumurtlamadm sanırım çünkü yumurtlamadn sonra akıntı oluoms beyaz şeffaf falan suan akinti yok diyeblrm yani

Aynen cnm bende kimyasal oldgnu bilmeden önce eşim almsti sağolsun ceviz fındık üzüm vs.dikkat etmeye baslamstm.çok şükür yoğurt mayalamayi öğrendim artık ev yoğurdum var ama hazır süt iciorm o ayrı.ama ben suan dikkat etmiorm etsem mi kii..Bi de eşim o dönem kabuksuz ceviz fındık almsti.kabuklu almamz gerekioms bilio mydnz ben bilmiodm sizin de aklinzda olsn

Kisslar bugünkü ovu.testimnediosnz ben pek anlamiyrm daha yumurtlamadm sanırım çünkü yumurtlamadn sonra akıntı oluoms beyaz şeffaf falan suan akinti yok diyeblrm yaniEki Görüntüle 1733089
az kalmis bence yarına koyulasir. ama bazi kişilerin lh seviyesi cok yukselmiyormus oyuzden cok koyu olmayabiliyormus. sen bugunu de degerlendir en iyisi :)

Evet Canan hoca kızıyor kabuksuza. Kendiniz kırın diyor. Canan Karatay yani.

Canım sanki bi tık daha koyulaşması lazım. Bak bu benimkiydi. Eki Görüntüle 1733106

Aynen cnm seninki daha koyu sanki benmki dunkunden açık gibi geldi de aynı gibi ya da bilmiyrm.senin birden bariz koyulasmis.bakalm bizim nasıl olcak

az kalmis bence yarına koyulasir. ama bazi kişilerin lh seviyesi cok yukselmiyormus oyuzden cok koyu olmayabiliyormus. sen bugunu de degerlendir en iyisi :)

Zaten ovu.günü yarın görünüo cnm takvime göre bakalım inşallah.dediğin gibi renk koyulasmazsa akıntıya bakarız artık bilemiyrm nasip.gunasiri çalışmaya dvm inşallah

B bursa_83 evet 1kere kimyasal yaşadım cnmcm.6 yıllık evliyim ama eşim istemiodu.korunmayı bıraktıktan 3.ay sonra da kimyasal oldu ışte şimdi 4. Ayimz sayılır

B bursa_83 evet 1kere kimyasal yaşadım cnmcm.6 yıllık evliyim ama eşim istemiodu.korunmayı bıraktıktan 3.ay sonra da kimyasal oldu ışte şimdi 4. Ayimz sayılır

Kendimiz cnm.doktor hamile kalınca yine gelirsin demişti.kontrolde herşey normal demisti yumurtalrn çok güzel demişti kanda kimyasalin sıfırlandgni da gördük sonra bi daha gitmedim.
Hayirlsi bakalm inşallah

Hayırlısı inşallah hakkınızda.

Kisslarr naapiosnz
Sesinz çıkmıoo
Ben ovulasyon için ugrasiorm
Yine su icmeden duramiorm
Tam şu saatte yapcm diorm sonra bi baktm yine icmisim ertelenio..İnşallah 1 saat sonra falan yapcm.bugün büyük gündür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…