kolay gelsin ovulasyon testleri de zor be :) ben de bugün geziyorum :) bu arada hala adet olmadım adet olcak gibi de değilim noluyo anlamadım :) kan testi yaptirmasam kesin hamileyim derdimSalliala sen naptin?
Bende sen gibiyim şuan canım birebir duygular acabalar geliyor arada tabii umt fakirin ekmeği demişlerkolay gelsin ovulasyon testleri de zor be :) ben de bugün geziyorum :) bu arada hala adet olmadım adet olcak gibi de değilim noluyo anlamadım :) kan testi yaptirmasam kesin hamileyim derdimSalliala sen naptin?
anladım canım bende ilk adetimi olucam son 2 gün geri sayım başladıevet cnm adet olursam kimyasaldan sonra ilk adetim olcak. bu sefer doktora gitmemeyi planlıyorum.
Kiyamam cnm olsun sen içmeye dvm et.Ben sadece folikasit iciorm folbiol ekstra vitaminlr içermeyen.sadece folikasit takviyesi bile yumurtalri etkilioms geliştirioms die duydum bi de ondan daha da dikkat etmeye calisiorm nasip bakalm zamanı gelince folikasite falan bakmaz da ışte naapalm
Bi de yumurtlama döneminde bel ağrısı oluo mydu
mybaby24 ne alemdesin canım nedir son durumlar ??
cnm tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı da var dimi? yaza kadar olmazsa bende yazın tüp bebek düşünüyorum da
Onu bilmiyorum canım yaa. Ben de 2 yıllık evliyim. Eğer öyle bişey varsa bizimki de olmaz o zaman. Raporda şart arıyolar bildiğim kadarıyla ama biz rapor almıcaz. Belki ilaçlar için gerekebilir. Artık ona da katlancaz. Bakalım yeni yeni öğreniyorum ben de. Öğrenirsem yazarım.
Benim de 14.73 çıktığında aynısını dedi doktor erken menopoz olabilir diye. Her üniversite farklı mi acaba. Rapor için bana 2 asilama yapıldı. Ondan sonra rapor aldım. Bir tane asilama demişsin de bu devletin genel kuralı değil mi acaba diye düşündüm. Zaman kaybetmeden tüpe geçsen iyi olur. Adet oldun mu. Başladınız mi ıgneler.
Ben rapor çıkardım . 3 yıl evli olma şartı. 23-39 yaş arası olma şartı. Son 900 gün kesintisiz çalışıyor olma şartı. Siz çalışmiyör iseniz Eşinizin son 900 gün çalışma şartı. Bir de baska çocuğunuzun olmaması şart.
Canim senin kimyasal sonrasi kanaman ayin kacinda basladi? Bir de ovulasyon testiyle yumurtlama takip ettin mi? Neye gore belirledin adet tarihini?kolay gelsin ovulasyon testleri de zor be :) ben de bugün geziyorum :) bu arada hala adet olmadım adet olcak gibi de değilim noluyo anlamadım :) kan testi yaptirmasam kesin hamileyim derdimSalliala sen naptin?
Teşekkürler. Evet üni de kendin alıyosun canım. Bi tane aşılama için bi kutu gonal f yetiyo o zaman dimi? Niye 3 kutu istediki doktor benden? Acaba tüp bebekte de kullanılıyo mu? Tüp bebek masraflarını da yazarsan çok sevinirim canım. Ben de tutmazsa ya da sıra çoksa aynı şeyleri düşünüyorum. Hatta rapor alamıyacağım için 3 sene olmadı çünkü raporsuz ne kadar tutuyo onu yazabilirsen denediysen yani çok sevinirim. İnşallah rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder.
Kisslarr naapiosnz
Sesinz çıkmıoo
Ben ovulasyon için ugrasiorm
Yine su icmeden duramiorm
Tam şu saatte yapcm diorm sonra bi baktm yine icmisim ertelenio..İnşallah 1 saat sonra falan yapcm.bugün büyük gündür inşallah
Canim senin kimyasal sonrasi kanaman ayin kacinda basladi? Bir de ovulasyon testiyle yumurtlama takip ettin mi? Neye gore belirledin adet tarihini?
Evet canim benim ilk adet olacak ama kesinlikle sarkma oldu bende.. yumurtlama yaklasik 6-7 gun gecikti..(testlerden anladim) o yuzden adet de gecikecek benim..1 kutu yetiyor yada artıyor diyemeyiz
vucudunun ilaçlara verdiği tepkiyle alakalı canım
gonal f tüp bebekte de kullanılıyor ama sanırım ben daha yüksek bi dozunu kullanmıştım
haydi inşallah bu ay güzel haberler gelir
canım ben düşük kanamasının başladıgı günü reglin başlangıcı olarak saydım
ve ona göre 4 ocak regl bekliyorum
ve şimdi vc gittim hafif bi lekelenme oldu
sanırım tam vaktinde gelmiş olucak bu duruma göre
dr umda kanamanın başladıgı günü regl başlangıcı sayıyorum dedi
senin kimyasal sonrası ilk adet mi olacak ?
Evet canim benim ilk adet olacak ama kesinlikle sarkma oldu bende.. yumurtlama yaklasik 6-7 gun gecikti..(testlerden anladim) o yuzden adet de gecikecek benim..
Insallah canim yaa :) iyi haberlerini bekliyorumanladım canım. ovulasyon zamanını biliyorsan ozaman 14 gün ekleyip tahnmini regl gününü hesaplayabilirsin
hepimiz inşallah son adetlerimizi oluruz 9 ay regl olmayız artık
anladım canım bende ilk adetimi olucam son 2 gün geri sayım başladı
4 ocakta bekliyorum
canım bende aynı ilaçtan kullanıyorumarada sağlık ocagına gittiğimde baktırıyorum folat değerime
fazlada çıkmıyor yani o sebeple kullanmaya devam ediyorum
benim bel değil ama kasık ağrım olur tek taraflı olur
sanırım büyük olan folikül ne tarafta çatlıyorsa o taraf agrıyor
canım son 2 gün bekliyorum bakalım 4 ocakda gelmesi gerek
eger dediğim gibi olursam tam zamanında olmuş oluyorum
sen ne durumdasın
canım çiftlerin muyenelerindeki duruma göre aşılamanın şartı değişiyor
mesela bi arkadaşım 3 defa ilaçlı 2 defa da iğneli aşılamanın ardından rapor çıkaartırken
ben 2 iğneli aşılamanın ardından rapor çıkarabilcektim
ama 2.yi yapmayı düşündüğüm ay kimyasal oldu bu ay da bilmiyorum ne yapıcam
özeldeki dr da gel dedi ilaç tedavisi uygulucam dedi
aşılamayıda üniversitede yaptırmam lazım rapor için
kafam karmakarışık
aynen öyle canım
BU ARADA HERKESE BEBİŞ GETİREN BİR 2016 DİLİYORUM
MUTLU SENELER İYİ YILLAR
Demek ki sen ortada bir yerlerde oldun canım. Ovulasyon takibi yapmasam gecikme normal diyeceğim bende kimyasal sonrası yumurtlamada dolayısıyla regl de kaymalar olabiliyormus çünkü. E kan testi de yaptım çok sukur geç kanama olduğunda aklımda bir şüphe yok tekrar kimyasal olduğuna yönelik. Aslında bir yandan içim rahat bir yandan da şüphe var yumurta çatlamadı mı ki diye..Kisslar ben de kimyasal sonrası ilk regl dönemimi geçirdim.tarihleri söylersem belki size de yardimci olur.son adet tarihim 18ndydi her ay 2 3 gün öne gelir normal şartlarda.neyse sonraki ayın 23 nde düşük kanamam başladı.doktorum gelecek regl dönemini adet tarihinde bekliicksn dedi öyle olunca bende 18.ini düşündüm 2 ay geçtiği için uzerindn normal şartlarda ayın 12 snde falan olmam lazımdı en geç ama ben ayın 20.sinde oldum.ekim ayında başlayan macera aralign sonunda bitti elhamdülillah. Artık beklenen adetten 1 hafta sonra mi dersinz düşük kanamasndn 3 gün önce mi dersnz bilmiorm ama doktorum normal adet kanamasnda bekliicksn şimdiki kanama dusuk ten dolayı demişti.Bende ondan endişe etmiştim bata sizi anlayabiliorm sinir olmstm.Hadi olayım hadi olaym derken.Öyle.inşa hepimiz sağlıklı regl ve yumurtlama donemlri gecirip ardından mutlu sağlıklı hamilelik donemimize geçeriz
cnm benim kimyasal kanamam Aralik 7 de başladı klomen kullandığım için çok erken çatladı yumurtam adetin 9. günü çatladı. 3 gün sonra bi yumurta daha çatladı.doktor takibindeydim ben ordan biliyorumCanim senin kimyasal sonrasi kanaman ayin kacinda basladi? Bir de ovulasyon testiyle yumurtlama takip ettin mi? Neye gore belirledin adet tarihini?
mybaby24 Benim de geçti canım gelen giden yok. Ovulasyon testime gore 17. Gün bugün. 14. Gün kan negatif çıktığı için öyle boş boş bekliyorum.p.tesi doktora giderim herhalde bi. Regl olsam da gidecektin her türlü zaten.
Lekelenme mi dedin belki kanama değildir yerleşmedir hemen umutsuzluğa düşme bakalım.
Cnmcmm folikasit vücutta depolanabilen bi vitamin olmadgndn ilacın sürekli icilmesinde bi sıkıntı yokmuş vücut fazlasını zaten atioms öyle duymuştum
cnm benim kimyasal kanamam Aralik 7 de başladı klomen kullandığım için çok erken çatladı yumurtam adetin 9. günü çatladı. 3 gün sonra bi yumurta daha çatladı.doktor takibindeydim ben ordan biliyorum
Kızlar ben bu yumurta çatlamasini anlamadım zannımca hâlâ catlamadi bizimki sabır taşıymış mübarekaman çatlasn da sıkıntı yok inşallah.gün asiri ilişkiye dvm gerisi Allah m takdiri bizde zaman geçirmece testlerle oyalanalm Eki Görüntüle 1733667
kızlar size bi sorum olacak
ben aşılama yaptırcaktım o ay kimyasal oldu işte
şimdi düşük yaptıgım zaman gittiğim özeldeki dr
regl olunca gel ilaç tedavisi uygulucam dedi
sizce üniversite hastanesine aşılamaya mı gideyim?
yoksa özele ilaç tedavisi yumurta takibine mi ?
senin yine iyi benim ilk yaptiklarimda cok silik çıkıyor sonradan senin ki kadar filan koyulaşıyorKızlar ben bu yumurta çatlamasini anlamadım zannımca hâlâ catlamadi bizimki sabır taşıymış mübarekaman çatlasn da sıkıntı yok inşallah.gün asiri ilişkiye dvm gerisi Allah m takdiri bizde zaman geçirmece testlerle oyalanalm Eki Görüntüle 1733667
valla benim regli olma tarihim çok karışık 2 yumurta catladigi icin. yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunduğu için ya sali ya da cuma adet olmam gerekiyodum doktor cumaya kadar adet olmazsan gel test yapalim demişti. cumayi beklemeden persembe test yaptim negatif adette olmadimbenim bu aydan umudum bu lekelerle bitti bile cnm
zaten yoktu ama eşime sabah sanırım regl olucam diyince bi şaşırdı
ayy dedim herkes aynı tepkiyi veriyor bi kere oldu diye arka arkaya olcak değil ya dedim
böyle üzgün surat yapıp benide üzmeyin dedim
yıllardır aynı sinyallerle gelir
önce şeffaf kahverengi( artık nasıl bi renkse) lekelenmeler 2gün önceden sinyali verir
sonra biraz daha koyulaşır ve kahveye döner ve sonra kırmızı
bende en erken yrn sökülsede reglimin 2.günü pzrtesi gitsem diye dua ediyorum
evet canım banada aile hekimi öyle dedi ama
nedense arada sırada kontrol ettiriyorum ben yinede
benim de 7 aralıkdasen reglini hangi gün gelecek hesaplamıştın?
sabır taşı ayy alemsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?