senin yine iyi benim ilk yaptiklarimda cok silik çıkıyor sonradan senin ki kadar filan koyulaşıyor
testleri atma tarih yaz üstüne biriktir birbirleriyle kıyasla kimisi bekledikçe de koyulaşıyor. bir de ovulasyon testini çok takma sen düzenli çalışNe yapcgmi bilemedm cnmcm acaba biraksam mi su testleri yoksa dvm mi etsem.sanki hiç kopkoyu olmiick gibi gelio.ama ben testte kopkoyu görmesem de o yumurta catlyck efendminşallah hissediyorum inaniyrm Allah m sen utandrma Ya Rabbimm
Kimyasal olduğu için iptal olmadıysa aşılama yaptir tutmazsa sonra ilaca dvm edersn.asilamadn sonra tüp bebeğe geçiolarms galiba ya.ona geçmez ilaç tedavisine gecersn.sıralamaya göre ters gibi ama sana ilaç tedavisi yumurta takibi yapilmadn aşılama mi yapilckti anlamadım.
Ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam aşılama denerdm hazır yapilioken daha hizli olur sanki ne biliim
Canım bazı okuduğum yerlerde en köyü olan günü yumurtlama olarak alın diyor şöyle bir dizi halinde sıralandığında resimleri nasıl oluyor ? Senin yumurtalarından sorun yok ben çatlamama ihtimali vermiyorum rahat ol çatlar ol gün aşırı çalıştığın surece bir problem yok takma testleri kafayaNe yapcgmi bilemedm cnmcm acaba biraksam mi su testleri yoksa dvm mi etsem.sanki hiç kopkoyu olmiick gibi gelio.ama ben testte kopkoyu görmesem de o yumurta catlyck efendminşallah hissediyorum inaniyrm Allah m sen utandrma Ya Rabbimm
valla benim regli olma tarihim çok karışık 2 yumurta catladigi icin. yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunduğu için ya sali ya da cuma adet olmam gerekiyodum doktor cumaya kadar adet olmazsan gel test yapalim demişti. cumayi beklemeden persembe test yaptim negatif adette olmadim
testleri atma tarih yaz üstüne biriktir birbirleriyle kıyasla kimisi bekledikçe de koyulaşıyor. bir de ovulasyon testini çok takma sen düzenli çalışben de ovulasyon testi yüzünden stres yapiyodum doktor yasaklamıştı bana bi ara
canım ben zaten tamamen tersten gittim bu tedavi işlerinde
bi 3 ay ilaç tedavisi gördüm klomen+çatlatma iğnesi (özelde)
ardıından aşılama yaptırmam gerekirken
aşılamadan önce direk tüp bebek yaptırdım (özelde)
o tutmadı aşılama yaptırdım (devlette)
şimdi de ilaç tedavisi dedi dr ( özelde)
aşılama yaptırabilirim tabiki 2 defa iğneli aşılamadan sonra tüp bebek raporum da çıkacak
1 iğneli aşılamam kalmıştı işte onu mu denesem önce diyorum
ama özeldeki dr da öyle umutlu motive edici konuştuki orayada gitmek çok istiyorum
poff kararsız kaldım
Canım bazı okuduğum yerlerde en köyü olan günü yumurtlama olarak alın diyor şöyle bir dizi halinde sıralandığında resimleri nasıl oluyor ? Senin yumurtalarından sorun yok ben çatlamama ihtimali vermiyorum rahat ol çatlar ol gün aşırı çalıştığın surece bir problem yok takma testleri kafaya
aynen canım o yüzden zaten çok istiyorum o özeldeki dr la devam etmeyiKiyamam gerçekten hatlar biraz karışmış ne yaparsın bilemiyrm sen daha iyi biliosn bana aşılama daha kısa bi süreç gibi geldi beklemek istemedgndn onu düşündüm
Ama şunu söylemem lazım ki ilk gittigim kadın dogumcu 3 ay korun falan demişti uyuz uyuz sinir olmuştum moralim sıfırlanmsti.sonra kadın dogumcuya gittim bi de endokrine aynı gün aslında kötü şeylerde duydum ama doktorlar o kadar pozitifti ki gercektn ben bu ay hamile olcgma inandm inşallah.
Rahimmde miyom varmış hamilelgi etkileyen yerde değil ama ilk defa duydum.hasimato hastasymsm düşük ondan olmuş olablrms bi daha olmayacak da diyemeyz dedi doktor 2 tane nodul varmış.Ama adam konuştu konuştu bi dahaki ay hamile kalınca gelceksin falan dedi kadın dogumcu hamile kalınca gelcksn artık dedi çok pozitif konuştular ve ben o kadar mutlu ayrildm ki anlatamam.ondan pozitif doktor da çok önemli bence onu da söylemem lazım.senin hatlar yine karışık gibi
Canim bende de bu ay gec yumurtlama oldu.. hatta hic yumurtlamayacagimi sanmistim o yuzden testlere devam :)İnşallah cnm zaten daha akıntım da başlamadı ondan takmiorm pek takvim yanlış bildi sadece ama inaniyrm inşallah catlatcaz o yumurtaları
aynen canım o yüzden zaten çok istiyorum o özeldeki dr la devam etmeyi
devletteki aşılama da hiç öyle migidiyosun dr seni tanımıyor bile tmm haklı tanımamakta ama,
insan böyle hassas bi durumda bilgilendirilmek istiyor, dr u motive edici konuşsun istiyor
ben düşük yaptıgımda ilk defa gitmiş olmama ragmen o dr a
20 dk boyunca bize moral verdi anlattı detaylıca herbişeyi
hani ne bileyim belki ilaç tedavisiyle de oluverir gibi
bu ay sanırım özele gideceğim aklıma böylesi yatıyor
hadi inşallah ikimizde pozitif drlarla yolumuza devm ediyoruz pozitif haberlerimizide paylaşırız
Canim bende de bu ay gec yumurtlama oldu.. hatta hic yumurtlamayacagimi sanmistim o yuzden testlere devam :)
kızlar size bi sorum olacak
ben aşılama yaptırcaktım o ay kimyasal oldu işte
şimdi düşük yaptıgım zaman gittiğim özeldeki dr
regl olunca gel ilaç tedavisi uygulucam dedi
sizce üniversite hastanesine aşılamaya mı gideyim?
yoksa özele ilaç tedavisi yumurta takibine mi ?
olabilir valla kırmızılıları görene kadar elime heyet raporu verseler hamile değilsin diye umut etmeye devam edicem sanırım çünkü bu ay çok değişik belirtiler yaşadımhımm değişikmişbende bilemedim canım
dediğin gibi kan testi yaptırdıgın için umut da tükendi diyorsun da
ama şöyle diyim bazen sonradan kan testinde gebeliğini öğrenenler de var
hatta yeni okudum adetine 3 4 gün kala 0,4 çıkmış gebe değilsin demişler
regl tarihi geçince bida baktırmış çıkmış kanda
böyle değişik şeylerde okuyoruz ya bu sefer insan diyor acaba benimde mi öyle diye
Çok merak ediyorum ne olacak halimiz. Hadi diyelim yumurtlamadan sonra 14 gun gercegini unutalim senin kimyasal kanamanın olduğu gün regl başlayacak diyelim ne zamandı o ?olabilir valla kırmızılıları görene kadar elime heyet raporu verseler hamile değilsin diye umut etmeye devam edicem sanırım çünkü bu ay çok değişik belirtiler yaşadım
doktor cumaya kadar bekle cuma adet olmazsan gel tahlil yapalim demişti ben persembe yaptim negatif. cumartesi bitti hala adet yokÇok merak ediyorum ne olacak halimiz. Hadi diyelim yumurtlamadan sonra 14 gun gercegini unutalim senin kimyasal kanamanın olduğu gün regl başlayacak diyelim ne zamandı o ?
Hoş benim o da geçti hala ses seda yok. Esime adet olmadım daha pazartesi doktora gidelim diyorum yine mi doktor diyor adam... Çok çabuk bıktı benimki Allah göstermesin uzun yıllar uğraşacaksınız deseler pes eder kesin..
Bende çarşamba yaptım tahlili hesaba gore tam 14. Günde yanı. 15 inde ovulasyon testi çift çizgi idi 16 sında bir kere ilişki oldu. Hanı eğer birşey tuutmus olsa 30 unda çıkardı kanda. Ondan yana umudum yok da en azından söktürücü verir de erkenden tedavi başlar diye istiyorum ben gitmek. Sivilcelerim ayyuka çıktı resmen kocaman her yerde.doktor cumaya kadar bekle cuma adet olmazsan gel tahlil yapalim demişti ben persembe yaptim negatif. cumartesi bitti hala adet yokvalla benimki de öyle 1 hafta bekleyelim diyor. adamın da kafası karıştı
ben de doktora gidip neden böyle olduğunu öğrenmek istiyorum. adet söktürücü kullanmayı düşünmüyorum bu sefer hatta hiç bir hormon ilacı istemiyorum mahfediyorlar beniBende çarşamba yaptım tahlili hesaba gore tam 14. Günde yanı. 15 inde ovulasyon testi çift çizgi idi 16 sında bir kere ilişki oldu. Hanı eğer birşey tuutmus olsa 30 unda çıkardı kanda. Ondan yana umudum yok da en azından söktürücü verir de erkenden tedavi başlar diye istiyorum ben gitmek. Sivilcelerim ayyuka çıktı resmen kocaman her yerde.
Ben bu ay ilaç da kullanmadım. Sömestr tatilinde memlekete giderim orada kalırız hep o yüzden burada ne kadar erken başlasam o kadar iyi diye düşünüyorum. Acaba subata mı ertelesem bi ay daha kendi haline mi bıraksam da dedim ama sonra Vazgeçtim..ben de doktora gidip neden böyle olduğunu öğrenmek istiyorum. adet söktürücü kullanmayı düşünmüyorum bu sefer hatta hiç bir hormon ilacı istemiyorum mahfediyorlar beni3 gündür gündüzleri hiç bişey yok aksam oldu ku karnım şişiyor kasiklarim ağrıyor tam diyorum adet olcam sabaha geçiyor
hmmm tabi memlekete gideceksin tedaviye başlaman iyi olur memlekete gittiğinde ara vermiş olursun hatta belki memlekete hamiş gidersin :)Ben bu ay ilaç da kullanmadım. Sömestr tatilinde memlekete giderim orada kalırız hep o yüzden burada ne kadar erken başlasam o kadar iyi diye düşünüyorum. Acaba subata mı ertelesem bi ay daha kendi haline mi bıraksam da dedim ama sonra Vazgeçtim..
Hormon ilaçları etkiliyor baya evet ben günde 1 kerecik klomen kullandım o bile etkilemişti. Sıvı tüket bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?