evet bi an evvel cektir sonra daha da problem olur.ayy dimibnde karşıyım ilaç alımına da mecbur kalınca bi sorayım dedimdi
diş yüzünden ara da vermek istemıyorum
çekilmezse de ya hamilelikte sıkıntı olursa diye korkuyorum
pofffffffffff
Kızar gittim doktora. Ultrason ile baktı Polikistik oluşumlar var dedi.. Tarlusal verdi. Adet olunca TSH ve prolaktini bi olcelim dedi. 3 aylık duphaston tedavisine başlayacağız ona gore bir dahaki gelişinde sonuclara bakarak konuşuruz ayrıntılı dedi.
Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim 5+5 ken düştü. Sonra tekrar hic kalamadim. 2 gundur incir kurune basladim Rabbim hepimize hayirlisini versin en kisa surede bizede annelik duygusunu tattirsin :)
Tahlil sonuçlarını göstermeye gelince konuşalım dedi. Korunma ile ilgili birşey söylemedi.Hayırlısı olsn cnm yeniden kist mi olmuşuoms yani.bu ilaç tedavisinde korunck msn nasıl olcak
Tahlil sonuçlarını göstermeye gelince konuşalım dedi. Korunma ile ilgili birşey söylemedi.
Geçmiş olsun cnm ya insallah hayirlisiyla atlatirsin bu dönemiTahlil sonuçlarını göstermeye gelince konuşalım dedi. Korunma ile ilgili birşey söylemedi.
senin zaten pko var mıydı? yumurtan catlamayip kist mi olmuş? kist oluştuğu için mi adet olamamışsın? duphaston ne işe yariyor? ammaaa çok soru sordum kusurabakma cnmKızar gittim doktora. Ultrason ile baktı Polikistik oluşumlar var dedi.. Tarlusal verdi. Adet olunca TSH ve prolaktini bi olcelim dedi. 3 aylık duphaston tedavisine başlayacağız ona gore bir dahaki gelişinde sonuclara bakarak konuşuruz ayrıntılı dedi.
inşallah döllenme oluyodur canımKisslar bu arada benim sol kasigima hep derler ya iğne batması gibi oluo die.nasıl oluo derdim.Aynen öyle batma oldu 3 5 kere gelde heyecnlanma yani hemen ovu.Testi yaptım bikac saattir su icmiodm.acaba yumurta yeni mi catlio dedim ama sonuç hayalet çizgi galiba benm yumurtlama günüm geçti.İnşallah içimde güzel oluşumlar oluodur.dua edelm inşallah birbirimze
geçmiş olsun cnm herhangi bi sağlık problemi var mi? yoksa herşey düzenli mi?Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim 5+5 ken düştü. Sonra tekrar hic kalamadim. 2 gundur incir kurune basladim Rabbim hepimize hayirlisini versin en kisa surede bizede annelik duygusunu tattirsin :)
en azından sorunu bilip tedavisini olmakda güzel insallah ilacını kullanıp hamiş kalirsin cnmTahlil sonuçlarını göstermeye gelince konuşalım dedi. Korunma ile ilgili birşey söylemedi.
senin zaten pko var mıydı? yumurtan catlamayip kist mi olmuş? kist oluştuğu için mi adet olamamışsın? duphaston ne işe yariyor? ammaaa çok soru sordum kusurabakma cnm
seni çok iyi anliyorum cnmEvet var bende pko klomen ile gebelik olmuştu benim zaten. Şimdi regl sonrası bu ilaca başlatacak. Bende ilk kez kullancam okuduklarıma göre adeti düzenliyor ve rahmi hazırlıyormus. Ama genelde uzun tedaviler hep 3 ,6 ay arası. Ben gidince klomeni soracağım beraber verir mi diye.. Çünkü Doktor 7. Ay deyince bir yıl olsun sonra tedavi muhabbeti yaptı. Bana uzatıyor gibi geliyor. Hatta eger vermezse de kendim kulllanmayi dusunuyorum klomeni. Elimde var daha yarım kutu. Bende Yoruldum artık doktorlardan iyice. Her hastane sonrası bir depresiflesiyorum eşimle tartışıyorum. Evlilikten bebekten soğuyorum.
Evet var bende pko klomen ile gebelik olmuştu benim zaten. Şimdi regl sonrası bu ilaca başlatacak. Bende ilk kez kullancam okuduklarıma göre adeti düzenliyor ve rahmi hazırlıyormus. Ama genelde uzun tedaviler hep 3 ,6 ay arası. Ben gidince klomeni soracağım beraber verir mi diye.. Çünkü Doktor 7. Ay deyince bir yıl olsun sonra tedavi muhabbeti yaptı. Bana uzatıyor gibi geliyor. Hatta eger vermezse de kendim kulllanmayi dusunuyorum klomeni. Elimde var daha yarım kutu. Bende Yoruldum artık doktorlardan iyice. Her hastane sonrası bir depresiflesiyorum eşimle tartışıyorum. Evlilikten bebekten soğuyorum.
seni çok iyi anliyorum cnmbaşka bi doktora git istersen 1 yıldır olmuyo de ama klomeni doktor kontrolunde kullan küçük kistleri büyütebiliyormus Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?