Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ayy dimi bnde karşıyım ilaç alımına da mecbur kalınca bi sorayım dedimdi
diş yüzünden ara da vermek istemıyorum
çekilmezse de ya hamilelikte sıkıntı olursa diye korkuyorum

pofffffffffff
evet bi an evvel cektir sonra daha da problem olur.

Kızar gittim doktora. Ultrason ile baktı Polikistik oluşumlar var dedi.. Tarlusal verdi. Adet olunca TSH ve prolaktini bi olcelim dedi. 3 aylık duphaston tedavisine başlayacağız ona gore bir dahaki gelişinde sonuclara bakarak konuşuruz ayrıntılı dedi.

Hayırlısı olsn cnm yeniden kist mi olmuşuoms yani.bu ilaç tedavisinde korunck msn nasıl olcak

Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim 5+5 ken düştü. Sonra tekrar hic kalamadim. 2 gundur incir kurune basladim Rabbim hepimize hayirlisini versin en kisa surede bizede annelik duygusunu tattirsin :)

Amin cnm inşallah.kese görünmedi dimi.Bi sorun var mydi sende veya eşinde.Kaç ay korundn bi de korundn mu.biz arakadaslrla yeni geçirdik hep umudumz çok beklemedn tekrar sağlıklı bi şekilde hamilelik yaşamak.İnşallah sen bize bizde sana uğurlu gelirz cnmcmm

Kisslar bu arada benim sol kasigima hep derler ya iğne batması gibi oluo die.nasıl oluo derdim.Aynen öyle batma oldu 3 5 kere gelde heyecnlanma yani hemen ovu.Testi yaptım bikac saattir su icmiodm.acaba yumurta yeni mi catlio dedim ama sonuç hayalet çizgi galiba benm yumurtlama günüm geçti.İnşallah içimde güzel oluşumlar oluodur.dua edelm inşallah birbirimze

senin zaten pko var mıydı? yumurtan catlamayip kist mi olmuş? kist oluştuğu için mi adet olamamışsın? duphaston ne işe yariyor? ammaaa çok soru sordum kusurabakma cnm

inşallah döllenme oluyodur canım

Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim 5+5 ken düştü. Sonra tekrar hic kalamadim. 2 gundur incir kurune basladim Rabbim hepimize hayirlisini versin en kisa surede bizede annelik duygusunu tattirsin :)
geçmiş olsun cnm herhangi bi sağlık problemi var mi? yoksa herşey düzenli mi?

Evet var bende pko klomen ile gebelik olmuştu benim zaten. Şimdi regl sonrası bu ilaca başlatacak. Bende ilk kez kullancam okuduklarıma göre adeti düzenliyor ve rahmi hazırlıyormus. Ama genelde uzun tedaviler hep 3 ,6 ay arası. Ben gidince klomeni soracağım beraber verir mi diye.. Çünkü Doktor 7. Ay deyince bir yıl olsun sonra tedavi muhabbeti yaptı. Bana uzatıyor gibi geliyor. Hatta eger vermezse de kendim kulllanmayi dusunuyorum klomeni. Elimde var daha yarım kutu. Bende Yoruldum artık doktorlardan iyice. Her hastane sonrası bir depresiflesiyorum eşimle tartışıyorum. Evlilikten bebekten soğuyorum.
senin zaten pko var mıydı? yumurtan catlamayip kist mi olmuş? kist oluştuğu için mi adet olamamışsın? duphaston ne işe yariyor? ammaaa çok soru sordum kusurabakma cnm

seni çok iyi anliyorum cnm başka bi doktora git istersen 1 yıldır olmuyo de ama klomeni doktor kontrolunde kullan küçük kistleri büyütebiliyormus Allah korusun

Öyle düşünme cnm yaa.zamanı var unutma elimzden geleni yapcaz inşallah gitcez gelcez ne gerekiosa yapcaz.bu süreçtede eşlerimzi en büyük destekçi olarak düşünmeliyiz.onlar bizi asla anlamazlar.bütün belirtileri hisleri biz yaşıyoruz.çok beklenti içine girmesek keşke eslerimizden.Ben şahsen bu yönde hatalar yapiorm.dua et cnm kendini bırakma.durmak yok yola dvm inşallah

seni çok iyi anliyorum cnm başka bi doktora git istersen 1 yıldır olmuyo de ama klomeni doktor kontrolunde kullan küçük kistleri büyütebiliyormus Allah korusun

Bence de cnm bende katiliyrm.bende yaşımdan dolayı eğer 5 6 ay olmazsa doktora gidip 1 yıldır ugrasyrz demeyi düşünüyordum gerekli taramalri yapsın die Salliala

evet kesinlikle erkeklerden fazla bişey beklememek lazım çünkü anlayamiyorlar bizi. tam kontrol edemedikleri anlayamadiklari bi durum. Salliala biraz daha sabır cnm kafan rahat olmazsa zaten zorlaşır hamile kalman. 1 yıl dolmadan hamile kalacaksın insallah hatta belki de bu ay

arkadaşlar merhaba.. bişe sorcam kimyasaldan sonra kritik günü nasıl belirliyorsunuz. ben ovulasyon testi aldım ama içimde bi şüphe var acaba teste başlamadan ovulasyon gerçekleşmiş midir kiiii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…