Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

arkadaşlar merhaba.. bişe sorcam kimyasaldan sonra kritik günü nasıl belirliyorsunuz. ben ovulasyon testi aldım ama içimde bi şüphe var acaba teste başlamadan ovulasyon gerçekleşmiş midir kiiii ?

merhaba cnm hoşgeldn
adetinin kaçıncı günündesn tahmini bi tarih belirleyebiliosn zaten biliosn dimi son adet tarihin ve adet döngünün uzunluğyla

arkadaşlar merhaba.. bişe sorcam kimyasaldan sonra kritik günü nasıl belirliyorsunuz. ben ovulasyon testi aldım ama içimde bi şüphe var acaba teste başlamadan ovulasyon gerçekleşmiş midir kiiii ?
ben doktor takibindeydim cnm kimyasaldan sonra ve klomen kullandım bu yüzden 5 gün erken yumurtam çatladı.

merhaba cnm hoşgeldn
adetinin kaçıncı günündesn tahmini bi tarih belirleyebiliosn zaten biliosn dimi son adet tarihin ve adet döngünün uzunluğyla
benim adetim biteli 2 gün oldu daha doğrusu zaten 10 gün gecikmişti çünkü gebelik vardı daha sonra gebelik devam etmiyor dediler ve ertesi gün kanama başladı 2 gün önce de bitti bunu normal adet gibi mi değerlendirmeliyim sizce.. bu arada teşekkür ederim hoşbuldumm :)

Esimde de bendede hicbir sorun yok canim sukurler olsun.. doktor korunmana gerek yok dedi cunku kurtaj olmadim kendiliginden dustu.. kist falanda yok incir kurunu yumurta kalitesini cok yukseltiyormus onun icin deniyorum..dusukten 3 ay sonra tekrar klomen kullandim ama catlatma ignesi ve takip olmadi bayram tatiline geldi cunku doktor kendisi catlar dedi ama tutmadi sonra kasim ayinda tekrar kullandim catlatma igneside oldum ama yine tutmadi. Bu ay igneye baslicaktik ama buda yilbasi tatiline denk geldi doktor onumuzdeki ay gel artik dedi. Arastirma hastanesine gidiyorum.. vardir bunda da bir hayir..
Ama ben inaniyorum hepimiz sirayla buraya tek tek yazicaz 'kizlllarrrrrr hamileyimmmmmm'diye :)))))

ben doktor takibindeydim cnm kimyasaldan sonra ve klomen kullandım bu yüzden 5 gün erken yumurtam çatladı.
ya inanır mısınız doktor hiçç ama hiçç ilgilenmedi o duygusal hassas halimde bile bu kimyasaldı demekki gidebilirsin kanaman başlar ve kendiliğinden biter dedi. neden olmuştur ne yapmalıyım falan dedim cevap bile vermedi bilemiyoruz canım nedenini dedi dalga geçer gibi ve maalesef yaşadığım yerde gidebileceğim en iyi hastane burası ve önerilen tek doktor

hadi yaaa doktor çok önemli valla. ben de doktor değiştirdim önceki doktorum çok iyiydi ama çok yoğundu soru bile soramiyordum. simdi daha az yoğun bi doktora gidiyorum sağolsun herşeyi inceliyor her sorumu cevapliyor arkadaş gibi

cnm bana doktorum o kanamann düşük sebeyle oldğnu söyledi.ondan bi dahaki adeti normal adet döngüne göre bekle dedi ama gecikti tabi.sen daha adet olmadın zannediyrm.ondan kafan karışmış herhalde.
benm düşük kanamasınn bittiği günlerde ovu.oldu gelen akıntı dan hissettm.kanama tam bitmeden çatladı.doktorum 1 ay korunma verdi.bende adetimi beklemştm öyle.korunmasaydım da bişey olmaz zannediodm. nasip tabi.

evet cnm benim doktorum normal adet olarak kabul etti normal adetim gibi 8 günde bitti sadece daha yoğun bi kanamam oldu. senin beta hgc kaça kadar yükselmişti? benim fazla yükselmedi 20 ye çıktı sonra düştü

inşallah cnm inşallahümidimizi kaybetmeyelim herşey zamanı gelince oluo.bize düşen sadece sabretmekinşallah Allah yardmcmz olsn

evet bi an evvel cektir sonra daha da problem olur.

aynen canımcım sanırım bu ay tedavi planımı erteleyeceğim ben
napalım herşeyde vardır bi hayır nasip yani dişim durdu durdu 2 gündür ağrımaya başladı çünkü

canım hayırlısı olsun. pko hamile kalmaya engel bi durum değl inan ki okdr çok kişi varki pko olup hemen hamile kalan ki sende 4.ayındaydı dimi yanlış bilmiosam gebelik yaşamadın mı kimyasal da olsa. bu büyük bi mucize
bak bana 6.sene sonunda ilk defa hamile kalmıştım
ne olur umutsuz olma ilacını iç elinden geleni yap duanı et Rabbim elbet verir bizede yeniden
ben kaç dr değişitrdim kaç defa iğneler ilaçlar vs o kdr unutmuştum ki kendiliğinden olabilme ihtimalini
şok olmuştum çift çizgi gördüğüm an, keşke hepimizin devam etseydi gebelikleri sağlıkla
burda birbirimize destek olup yolumuza devam edeceğiz taam mı

Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim 5+5 ken düştü. Sonra tekrar hic kalamadim. 2 gundur incir kurune basladim Rabbim hepimize hayirlisini versin en kisa surede bizede annelik duygusunu tattirsin :)

aramıza hoşgeldin ....AMİN inşallah

inşallah güzel oluşumlar oluyordur canımcım
bende artık tam anlamıyla regl oldum
ama hangi dr a gideyim diye düşünürken dişim yüzünden iptal edicem sanırım

benim de senn gibi oldu hemen hemen reglimin geçtiği 12 13.günde düşük kanamam başladı
dr um bunu regl günü gibi sayıyıoruz dedi ve dediği gibi oldu
bu ay hatta bgn regl oldum tam 29.günde yani
ama farklı günlerde olanlarda oldu aramızda
sen günü not et ona göre değerlendirirsin

Amin inşallah canım bizlerde daimi mutlulugu yaşarız
benimde aşılama tedavim 22 ay tatil nedeniyle ertelenmişti
tam gideceğim artık bu ay dedim kimyasal gebelik oldu
bu ay dedim dişim sorun yarattı
hayırlısı diyorum artık

onlar için çok sıradan bi durummuş gibi sanki
canım bnm geçmş olsun sanada
bnm dr um vucut sağlıksız gebeliği sonlandırır dedi
şanslısın ki dış gebelik vs değil dedi
yada gebelik sonlanmasaydı daha çok zaman geçince bebeğinde sorun olabilirdi dedi
ne kdr sağlıklı sperm ve yumurta bir araya gelsede gelişim sırasında hasar oluşabilir dedi
evet bu açıdan bakınca şanslı sayılırız ama üzülmemek elde değil
ben 1 hafta ağladım sızladım kafayı yicektim
iyi tarafından bakmaya başlayınca rahatladım
en azından kendiliğinden tedavisiz gebe kalabilmiştim
tüp bebek aşılama vs denedim ben daha önce
şimdi en azından tek tüpümün açık oldugundan eminim

Kızlar bugün adetim geceli bir gün oldu dün olmam gerekiyordu ama olmadım adet günüme de iki gün varken test yaptım ama çıkmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya yine ikinci çizgi çıkmaz sa

kan testi yaptirsana daha garanti

dişin eğer çok rahatsz ediosa kesin hallet cnm sonra 9 ay sıkıntı çekmektn iyidir.bende bi kontrole gitsem iyi olurdu ama gidemedm bende ama rahatsız eden bi durum yok suan çok şükür.
bu arada kasıklrm fena oldu yaa baya sancı girdi halam geldi biraz hareket ettim onunla mı alakalı bilmiorm ama rahatsız edici derecede kramp gibi girdi bikaç kere.hayırlara çıksın inşallah

the new naptın ovulasyon testini. belirleyebildin mı gününü,cuma konuşmuştuk en son.

the new naptın ovulasyon testini. belirleyebildin mı gününü,cuma konuşmuştuk en son.

cnm sorma 2 ocaktı galiba en koyu gün.birebir aynı koyulkta olmadı ama arkadşlr en koyu gün kabul edilio dedi.benmde 3 ocakta silikti yani.zaten takvimimde 2 ocak gösteriodu.yüksek ihtimal o gün yani.değerlendrmeye çalıştık bakalm nasip artık ama kasıklrmda hareketlenmelr var dua et inş. arkadşm hayrlara çıksın hayrlı haberler olsn.akşam üstü batma şeklinde oldu.az önce de baya baya sancı gibi girdi.bilmiyrm neler oluo bana.halam gelmşti biraz fazla hareket ettim ondan mı bilemiorminşallah güzel şeyler oluodr içimde
bu arada cnm benm normal adet günümden geç oldu sat 18 ekimdi öne geior benm 3 gün falan kasım düşük kanamasyla geçti aralıkta da öne gelcğni düşünerek 12 snde falan düşünüodm ama 20 aralıkta oldum.kimyasal kanaması da 23 kasımda başlamstı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…