arkadaşlar merhaba.. bişe sorcam kimyasaldan sonra kritik günü nasıl belirliyorsunuz. ben ovulasyon testi aldım ama içimde bi şüphe var acaba teste başlamadan ovulasyon gerçekleşmiş midir kiiii ?
ben doktor takibindeydim cnm kimyasaldan sonra ve klomen kullandım bu yüzden 5 gün erken yumurtam çatladı.arkadaşlar merhaba.. bişe sorcam kimyasaldan sonra kritik günü nasıl belirliyorsunuz. ben ovulasyon testi aldım ama içimde bi şüphe var acaba teste başlamadan ovulasyon gerçekleşmiş midir kiiii ?
benim adetim biteli 2 gün oldu daha doğrusu zaten 10 gün gecikmişti çünkü gebelik vardı daha sonra gebelik devam etmiyor dediler ve ertesi gün kanama başladı 2 gün önce de bitti bunu normal adet gibi mi değerlendirmeliyim sizce.. bu arada teşekkür ederim hoşbuldumm :)merhaba cnm hoşgeldn
adetinin kaçıncı günündesn tahmini bi tarih belirleyebiliosn zaten biliosn dimi son adet tarihin ve adet döngünün uzunluğyla
Amin cnm inşallah.kese görünmedi dimi.Bi sorun var mydi sende veya eşinde.Kaç ay korundn bi de korundn mu.biz arakadaslrla yeni geçirdik hep umudumz çok beklemedn tekrar sağlıklı bi şekilde hamilelik yaşamak.İnşallah sen bize bizde sana uğurlu gelirz cnmcmm
ya inanır mısınız doktor hiçç ama hiçç ilgilenmedi o duygusal hassas halimde bile bu kimyasaldı demekki gidebilirsin kanaman başlar ve kendiliğinden biter dedi. neden olmuştur ne yapmalıyım falan dedim cevap bile vermedi bilemiyoruz canım nedenini dedi dalga geçer gibi ve maalesef yaşadığım yerde gidebileceğim en iyi hastane burası ve önerilen tek doktorben doktor takibindeydim cnm kimyasaldan sonra ve klomen kullandım bu yüzden 5 gün erken yumurtam çatladı.
Hicbir sıkıntimiz yok canimgeçmiş olsun cnm herhangi bi sağlık problemi var mi? yoksa herşey düzenli mi?
o zaman yakinda olur insallah cnmHicbir sıkıntimiz yok canim
hadi yaaaya inanır mısınız doktor hiçç ama hiçç ilgilenmedi o duygusal hassas halimde bile bu kimyasaldı demekki gidebilirsin kanaman başlar ve kendiliğinden biter dedi. neden olmuştur ne yapmalıyım falan dedim cevap bile vermedi bilemiyoruz canım nedenini dedi dalga geçer gibi ve maalesef yaşadığım yerde gidebileceğim en iyi hastane burası ve önerilen tek doktor
benim adetim biteli 2 gün oldu daha doğrusu zaten 10 gün gecikmişti çünkü gebelik vardı daha sonra gebelik devam etmiyor dediler ve ertesi gün kanama başladı 2 gün önce de bitti bunu normal adet gibi mi değerlendirmeliyim sizce.. bu arada teşekkür ederim hoşbuldumm :)
evet cnm benim doktorum normal adet olarak kabul etti normal adetim gibi 8 günde bitti sadece daha yoğun bi kanamam oldu. senin beta hgc kaça kadar yükselmişti? benim fazla yükselmedi 20 ye çıktı sonra düştübenim adetim biteli 2 gün oldu daha doğrusu zaten 10 gün gecikmişti çünkü gebelik vardı daha sonra gebelik devam etmiyor dediler ve ertesi gün kanama başladı 2 gün önce de bitti bunu normal adet gibi mi değerlendirmeliyim sizce.. bu arada teşekkür ederim hoşbuldumm :)
Esimde de bendede hicbir sorun yok canim sukurler olsun.. doktor korunmana gerek yok dedi cunku kurtaj olmadim kendiliginden dustu.. kist falanda yok incir kurunu yumurta kalitesini cok yukseltiyormus onun icin deniyorum..dusukten 3 ay sonra tekrar klomen kullandim ama catlatma ignesi ve takip olmadi bayram tatiline geldi cunku doktor kendisi catlar dedi ama tutmadi sonra kasim ayinda tekrar kullandim catlatma igneside oldum ama yine tutmadi. Bu ay igneye baslicaktik ama buda yilbasi tatiline denk geldidoktor onumuzdeki ay gel artik dedi. Arastirma hastanesine gidiyorum.. vardir bunda da bir hayir..
Ama ben inaniyorum hepimiz sirayla buraya tek tek yazicaz 'kizlllarrrrrr hamileyimmmmmm'diye :)))))
evet bi an evvel cektir sonra daha da problem olur.
Kızar gittim doktora. Ultrason ile baktı Polikistik oluşumlar var dedi.. Tarlusal verdi. Adet olunca TSH ve prolaktini bi olcelim dedi. 3 aylık duphaston tedavisine başlayacağız ona gore bir dahaki gelişinde sonuclara bakarak konuşuruz ayrıntılı dedi.
Evet var bende pko klomen ile gebelik olmuştu benim zaten. Şimdi regl sonrası bu ilaca başlatacak. Bende ilk kez kullancam okuduklarıma göre adeti düzenliyor ve rahmi hazırlıyormus. Ama genelde uzun tedaviler hep 3 ,6 ay arası. Ben gidince klomeni soracağım beraber verir mi diye.. Çünkü Doktor 7. Ay deyince bir yıl olsun sonra tedavi muhabbeti yaptı. Bana uzatıyor gibi geliyor. Hatta eger vermezse de kendim kulllanmayi dusunuyorum klomeni. Elimde var daha yarım kutu. Bende Yoruldum artık doktorlardan iyice. Her hastane sonrası bir depresiflesiyorum eşimle tartışıyorum. Evlilikten bebekten soğuyorum.
Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim 5+5 ken düştü. Sonra tekrar hic kalamadim. 2 gundur incir kurune basladim Rabbim hepimize hayirlisini versin en kisa surede bizede annelik duygusunu tattirsin :)
Kisslar bu arada benim sol kasigima hep derler ya iğne batması gibi oluo die.nasıl oluo derdim.Aynen öyle batma oldu 3 5 kere gelde heyecnlanma yani hemen ovu.Testi yaptım bikac saattir su icmiodm.acaba yumurta yeni mi catlio dedim ama sonuç hayalet çizgi galiba benm yumurtlama günüm geçti.İnşallah içimde güzel oluşumlar oluodur.dua edelm inşallah birbirimze
benim adetim biteli 2 gün oldu daha doğrusu zaten 10 gün gecikmişti çünkü gebelik vardı daha sonra gebelik devam etmiyor dediler ve ertesi gün kanama başladı 2 gün önce de bitti bunu normal adet gibi mi değerlendirmeliyim sizce.. bu arada teşekkür ederim hoşbuldumm :)
Esimde de bendede hicbir sorun yok canim sukurler olsun.. doktor korunmana gerek yok dedi cunku kurtaj olmadim kendiliginden dustu.. kist falanda yok incir kurunu yumurta kalitesini cok yukseltiyormus onun icin deniyorum..dusukten 3 ay sonra tekrar klomen kullandim ama catlatma ignesi ve takip olmadi bayram tatiline geldi cunku doktor kendisi catlar dedi ama tutmadi sonra kasim ayinda tekrar kullandim catlatma igneside oldum ama yine tutmadi. Bu ay igneye baslicaktik ama buda yilbasi tatiline denk geldidoktor onumuzdeki ay gel artik dedi. Arastirma hastanesine gidiyorum.. vardir bunda da bir hayir..
Ama ben inaniyorum hepimiz sirayla buraya tek tek yazicaz 'kizlllarrrrrr hamileyimmmmmm'diye :)))))
ya inanır mısınız doktor hiçç ama hiçç ilgilenmedi o duygusal hassas halimde bile bu kimyasaldı demekki gidebilirsin kanaman başlar ve kendiliğinden biter dedi. neden olmuştur ne yapmalıyım falan dedim cevap bile vermedi bilemiyoruz canım nedenini dedi dalga geçer gibi ve maalesef yaşadığım yerde gidebileceğim en iyi hastane burası ve önerilen tek doktor
kan testi yaptirsana daha garantiKızlar bugün adetim geceli bir gün oldu dün olmam gerekiyordu ama olmadım adet günüme de iki gün varken test yaptım ama çıkmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya yine ikinci çizgi çıkmaz sa
aynen canımcım sanırım bu ay tedavi planımı erteleyeceğim ben
napalım herşeyde vardır bi hayır nasip yani dişim durdu durdu 2 gündür ağrımaya başladı çünkü
canım hayırlısı olsun. pko hamile kalmaya engel bi durum değl inan ki okdr çok kişi varki pko olup hemen hamile kalan ki sende 4.ayındaydı dimi yanlış bilmiosam gebelik yaşamadın mı kimyasal da olsa. bu büyük bi mucize
bak bana 6.sene sonunda ilk defa hamile kalmıştım
ne olur umutsuz olma ilacını iç elinden geleni yap duanı et Rabbim elbet verir bizede yeniden
ben kaç dr değişitrdim kaç defa iğneler ilaçlar vs o kdr unutmuştum ki kendiliğinden olabilme ihtimalini
şok olmuştum çift çizgi gördüğüm an, keşke hepimizin devam etseydi gebelikleri sağlıkla
burda birbirimize destek olup yolumuza devam edeceğiz taam mı
aramıza hoşgeldin ....AMİN inşallah
inşallah güzel oluşumlar oluyordur canımcım
bende artık tam anlamıyla regl oldum
ama hangi dr a gideyim diye düşünürken dişim yüzünden iptal edicem sanırım
benim de senn gibi oldu hemen hemen reglimin geçtiği 12 13.günde düşük kanamam başladı
dr um bunu regl günü gibi sayıyıoruz dedi ve dediği gibi oldu
bu ay hatta bgn regl oldum tam 29.günde yani
ama farklı günlerde olanlarda oldu aramızda
sen günü not et ona göre değerlendirirsin
Amin inşallah canım bizlerde daimi mutlulugu yaşarız
benimde aşılama tedavim 22 ay tatil nedeniyle ertelenmişti
tam gideceğim artık bu ay dedim kimyasal gebelik oldu
bu ay dedim dişim sorun yarattı
hayırlısı diyorum artık
onlar için çok sıradan bi durummuş gibi sanki
canım bnm geçmş olsun sanada
bnm dr um vucut sağlıksız gebeliği sonlandırır dedi
şanslısın ki dış gebelik vs değil dedi
yada gebelik sonlanmasaydı daha çok zaman geçince bebeğinde sorun olabilirdi dedi
ne kdr sağlıklı sperm ve yumurta bir araya gelsede gelişim sırasında hasar oluşabilir dedi
evet bu açıdan bakınca şanslı sayılırız ama üzülmemek elde değil
ben 1 hafta ağladım sızladım kafayı yicektim
iyi tarafından bakmaya başlayınca rahatladım
en azından kendiliğinden tedavisiz gebe kalabilmiştim
tüp bebek aşılama vs denedim ben daha önce
şimdi en azından tek tüpümün açık oldugundan eminim
the new naptın ovulasyon testini. belirleyebildin mı gününü,cuma konuşmuştuk en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?