kimyasal kanaması ayrı,adet kanaması ayrı diye bir durum var mı
Kızlar ben adet oldumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim (( o kadar yumurta çatladı doğru zamanlarda ilişki oldu ama sonuç yine negatif ((( niye olmuyor anlamiyorum ki.
doktor adetin 3. günü gel demişti. cumartesi adetin 3,5 - 4. günü filan olcak cumartesi gitsem problem olur mu ki? okuldan izin alıp durmak istemiyorum sorun olcak yoksa
Kızlar ben adet oldumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim (( o kadar yumurta çatladı doğru zamanlarda ilişki oldu ama sonuç yine negatif ((( niye olmuyor anlamiyorum ki.
doktor adetin 3. günü gel demişti. cumartesi adetin 3,5 - 4. günü filan olcak cumartesi gitsem problem olur mu ki? okuldan izin alıp durmak istemiyorum sorun olcak yoksa
ben 17 kasımda adet oldum,21 kasımda bitti. bu adetimde işte tüp yapıldı. sonra işte iğnelerden ve kimyasal gebelikten dolayı 12 aralıkta olmam gereken kanamayı 19 aralıkta oldum,25 aralıkta kanama bitti. kanama bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi doktor. biz de 27sinde başladık,gün aşırıya. ama ben hiç sizin yaptığınız o testlerden yapmadım şu zamana kadar. normalde yumurtlamadan önce akıntım olurdu ama hiç akıntım yok. 25 aralıkta bittiği için normalde 15 ocakta adet olmam lazım,tabi kimyasal dolayı değişmezse günü. 15inden sonra en fazla bir hafta içinde olmam gerekirmiş. olmazsan gel dediler. bugün de 2. tüp için rapor çıkardık yine. belki gerek kalmaz ilaçlara:)
inşallah gerek kalmaz cnmcmmbu ay benmde ovu.dönemnde akıntım olmadı gibi sonradan çok az geldi inşallah çatlatmşzdır..18 i gibi olursn sanki 15 nden sonraya sarkablr bikaçgün endişe etme hepimiz öyle yaşadık
çatlayalım artık,hamile kalalım sağlıkla,hayırlısıyla. 1,5 sene oldu başlayalı. beklemeye tahammül kalmıyor bazen.
insallah gerek kalmaz cnm :)ben 17 kasımda adet oldum,21 kasımda bitti. bu adetimde işte tüp yapıldı. sonra işte iğnelerden ve kimyasal gebelikten dolayı 12 aralıkta olmam gereken kanamayı 19 aralıkta oldum,25 aralıkta kanama bitti. kanama bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi doktor. biz de 27sinde başladık,gün aşırıya. ama ben hiç sizin yaptığınız o testlerden yapmadım şu zamana kadar. normalde yumurtlamadan önce akıntım olurdu ama hiç akıntım yok. 25 aralıkta bittiği için normalde 15 ocakta adet olmam lazım,tabi kimyasal dolayı değişmezse günü. 15inden sonra en fazla bir hafta içinde olmam gerekirmiş. olmazsan gel dediler. bugün de 2. tüp için rapor çıkardık yine. belki gerek kalmaz ilaçlara:)
aynen ben de hamile degilsem bi an evvel adet olayim istedim çünkü geçen hergün aleyhimize ve geciktikce insan korkuyor bi sorun mu var diyebi yandan kendiliğimden kalayım diyorum,bir yandan da kalamayacaksam bir an önce olayım diyorum. ALLAH a nasıl dua edeceğimi şaşırdım:) artık 'yarabbim sen iyisini bilirsin' diyorum.
insallah gerek kalmaz cnm :)
aynen ben de hamile degilsem bi an evvel adet olayim istedim çünkü geçen hergün aleyhimize ve geciktikce insan korkuyor bi sorun mu var diye
benim de tam tersi. ilk günden beri eşim çok istedi. ben de 3,5 yıllık evliyim. ben hem evliliğimiz otursun,biraz gezelim istedim. bi yandan da açıköğretim okuyup,kpss ye hazırlanıyordum. 2 sene sonunda hadi dedik başlayalım. işte 1,5 sene geçti. tabiki de rabbim bilir. belki de anne baba olmayı nasip etmeyecek,bilemiyoruz. ama işte bu süreçte çok değişik duygular yaşıyoruz. adet olunca umutsuzluğa kapıldığımız çok oldu. adet bitince hadi dedik yeni dönem başlıyor,yeni heyecan,yine denemeye devam. ama işte yaş 33 olacak martta. rezervim azalabilir. erken menopoz olabilir dedi doktor. bunların da telaşı var. zaten umut olmasa hiçbişey olmaz. 2 ay boyunca her ay bursadan istanbula gittim aşılama için. eşim bursada (işten dolayı),ben istanbulda. aşılama günleri gelebildi sadece. şehir dışına gidip gelmesi de çok zor,yorucu,iğneler bir yandan vs. Ama işte hala umutluyuz ki,burdayız. her yolu denemeye devam.
cnm bizde bi sorun bulunamadi ama 20 aydır olmuyorsiz kendiniz deniyorsunuz sanırım? yani bir sorun var mı bildiğiniz? burda tüp tedavisi sonrası kimyasal yaşayan ve tedavi olan ben miyim bir tek.
aynen cnm umudumz hiç bitmesn inşallah.bu arada bende bursalym busra yazıo zannetmstm meğer bursaymsbursa da neden tedavi olmadn cnm.bu arada bende 28 m çok haklısn bende daha da geç kalmak istemedm inşallah Rabbim kolay yoldan en yakın en hayrlı zamanda nasip eder hepimize
aynen cnm umudumz hiç bitmesn inşallah.bu arada bende bursalym busra yazıo zannetmstm meğer bursaymsbursa da neden tedavi olmadn cnm.bu arada bende 28 m çok haklısn bende daha da geç kalmak istemedm inşallah Rabbim kolay yoldan en yakın en hayrlı zamanda nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?