Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

kimyasal kanaması ayrı,adet kanaması ayrı diye bir durum var mı

bana doktorum öyle demişti cnm. o düşük kanaması sen normal adet tarihnde bekliicksn demişti.ama bazı arkdşlrn doktorlrı onu adet sayıyolar.benm ikisinn ortasnda oldu işte bilmiyrm.sende kendnce belirle duruma göre ovu.u farkettysen o günden 14 gün sonra bekle

Kızlar ben adet oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim (( o kadar yumurta çatladı doğru zamanlarda ilişki oldu ama sonuç yine negatif ((( niye olmuyor anlamiyorum ki.

doktor adetin 3. günü gel demişti. cumartesi adetin 3,5 - 4. günü filan olcak cumartesi gitsem problem olur mu ki? okuldan izin alıp durmak istemiyorum sorun olcak yoksa

ben 17 kasımda adet oldum,21 kasımda bitti. bu adetimde işte tüp yapıldı. sonra işte iğnelerden ve kimyasal gebelikten dolayı 12 aralıkta olmam gereken kanamayı 19 aralıkta oldum,25 aralıkta kanama bitti. kanama bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi doktor. biz de 27sinde başladık,gün aşırıya. ama ben hiç sizin yaptığınız o testlerden yapmadım şu zamana kadar. normalde yumurtlamadan önce akıntım olurdu ama hiç akıntım yok. 25 aralıkta bittiği için normalde 15 ocakta adet olmam lazım,tabi kimyasal dolayı değişmezse günü. 15inden sonra en fazla bir hafta içinde olmam gerekirmiş. olmazsan gel dediler. bugün de 2. tüp için rapor çıkardık yine. belki gerek kalmaz ilaçlara:)

yapcak bişey yok cnmcm hamilelik yoksa erken olması en güzeli.doktoru ara yarın istersen sor cumartesi git bencede gece oldum dersn hastaneye de erken gitcksn sonuçta kabul eder inşallah

bence üzülme. çünkü bunun senin için hayırlı mı hayırsız mı olduğunu bir tek rabbim bilir. benim için hayırlısı buymuş de bence arkadaşım.çok değişik zamanlar yaşıyoruz. bazı aylar keşke adet olmasam diyoruz,hamile olsak diyoruz. ama bazı aylar da geliyor,artık adet olsam da tedaviye başlasam diyoruz:) genelde 2. ya da 3. gel diyorlar. 4. güne pek kalınmıyor sanırım. o yüzden sen yine de bir sor. geç kalmış olma bu sefer 4. günde gidip te. her ay çok önemli arkadaşım biliyorsun. izin işi sıkıntı ama napalım bu da çok önemli senin için.

ben de eğer kendiliğimden kalamayacaksam bu ay,bir an önce hasta olsam da tedavi başlasa diyorum:)

inşallah gerek kalmaz cnmcmmbu ay benmde ovu.dönemnde akıntım olmadı gibi sonradan çok az geldi inşallah çatlatmşzdır..18 i gibi olursn sanki 15 nden sonraya sarkablr bikaçgün endişe etme hepimiz öyle yaşadık

çatlayalım artık,hamile kalalım sağlıkla,hayırlısıyla. 1,5 sene oldu başlayalı. beklemeye tahammül kalmıyor bazen.

çatlayalım artık,hamile kalalım sağlıkla,hayırlısıyla. 1,5 sene oldu başlayalı. beklemeye tahammül kalmıyor bazen.

doğru cnm haklısn ama yapcak bişey yok zamanı gelmeden olmuo hiçbişey.ben 6 yıllık evlym eşim istemediği için 6 yıl bekledm hadi ben 2 yıl istemiodm de 4 yıl onu bekledm.nasıl bekledm hiç bilmiorm hiç zor gelmedi elhamdüllillah ama hep dedimki zamanı var sabret.herkes bi sekilde beklio kimi evlenmio geç evlenio öyle beklio kimi evlenio tedavi beklio inşallah benmde beklemem böyledr dedm hep eşime hiç suç bulmadım.elbetteki yeri gelince laf söyledm amahakediodu da neyysebelki hiç olmayablr de dedm.kesin olcak die bi kural da yok dedm kendi kendime nasip Rabbim yazmadysa yapcak bişey yokeeee şimdi kimyasaldn sonra doktor 1 ay korun diyince 1 ay nasıl bekliicm dedm günleri saydım resmen nasıl sabretmsm onca yıl bilemedm düşününce

insallah gerek kalmaz cnm :)

bi yandan kendiliğimden kalayım diyorum,bir yandan da kalamayacaksam bir an önce olayım diyorum. ALLAH a nasıl dua edeceğimi şaşırdım:) artık 'yarabbim sen iyisini bilirsin' diyorum.
aynen ben de hamile degilsem bi an evvel adet olayim istedim çünkü geçen hergün aleyhimize ve geciktikce insan korkuyor bi sorun mu var diye

benim de tam tersi. ilk günden beri eşim çok istedi. ben de 3,5 yıllık evliyim. ben hem evliliğimiz otursun,biraz gezelim istedim. bi yandan da açıköğretim okuyup,kpss ye hazırlanıyordum. 2 sene sonunda hadi dedik başlayalım. işte 1,5 sene geçti. tabiki de rabbim bilir. belki de anne baba olmayı nasip etmeyecek,bilemiyoruz. ama işte bu süreçte çok değişik duygular yaşıyoruz. adet olunca umutsuzluğa kapıldığımız çok oldu. adet bitince hadi dedik yeni dönem başlıyor,yeni heyecan,yine denemeye devam. ama işte yaş 33 olacak martta. rezervim azalabilir. erken menopoz olabilir dedi doktor. bunların da telaşı var. zaten umut olmasa hiçbişey olmaz. 2 ay boyunca her ay bursadan istanbula gittim aşılama için. eşim bursada (işten dolayı),ben istanbulda. aşılama günleri gelebildi sadece. şehir dışına gidip gelmesi de çok zor,yorucu,iğneler bir yandan vs. Ama işte hala umutluyuz ki,burdayız. her yolu denemeye devam.

aynen ben de hamile degilsem bi an evvel adet olayim istedim çünkü geçen hergün aleyhimize ve geciktikce insan korkuyor bi sorun mu var diye

siz kendiniz deniyorsunuz sanırım? yani bir sorun var mı bildiğiniz? burda tüp tedavisi sonrası kimyasal yaşayan ve tedavi olan ben miyim bir tek.

aynen cnm umudumz hiç bitmesn inşallah.bu arada bende bursalym busra yazıo zannetmstm meğer bursaymsbursa da neden tedavi olmadn cnm.bu arada bende 28 m çok haklısn bende daha da geç kalmak istemedm inşallah Rabbim kolay yoldan en yakın en hayrlı zamanda nasip eder hepimize

siz kendiniz deniyorsunuz sanırım? yani bir sorun var mı bildiğiniz? burda tüp tedavisi sonrası kimyasal yaşayan ve tedavi olan ben miyim bir tek.
cnm bizde bi sorun bulunamadi ama 20 aydır olmuyor 4ay filan yumurta takibi catlatma ignesi filan yapildi, 2 ay aşılama tedavisi oldu ama sadece 1 aşılama yapilabildi. geçen ay kendiliginden kimyasal oldu. bu ay da klomene başladık ama olmadi sen hangi asamalardan gectin?

raporlu yaptırmak istedik. pahalı bir tedavi tüp tedavisi ve 1. olacağı da kesin değil. e devlet de yarısını ödüyorken,bu haktan yararlanalım dedik. uludağ üniversitesine gittik hemen, mayıs (2015) ayıydı. tabi biz yeni öğrendiğimiz için fsh,tüp bebek falan bilmiyoruz bu kadar sıra olabileceğini. hemen sıra alırız,muayene oluruz,raporu alırız sandık. ya da en fazla 1,2 ay bekleriz dedik. sekreter bize daha 2016 ocak randevuları açılmadı dedi. ki bu randevu sadece ilk muayene. ondan sonra tetkikler yapılacak hem bana hem eşime.sonra 2 defa aşılaması var, tutmazsa heyete girmesi var. sizin rapor almanız 2016 mayıs haziranı bulur dedi bize. e benim fsh ım yüksek,acele etmem lazım. biz de istanbula gitmeye karar verdik. cerrahpaşada bir profesörden randevu aldık hemen. muayene oldum. histereskopi oldum. temiz çıktı. sonra rahim filmi çekildi. sonra da hemen aşılama yaptı ilk adette. tutmayınca hemen 2. aşılamayı yaptı.o da tutmayınca raporumuzu aldık. yoksa burada sıra beklesek daha yeni anca ilk muayenemi ya olurdum,ya da daha bekliyor olurdum.
eğer böyle fsh ımın yüksek olduğunu bilseydim,bekler miydim hiç,asla. hemen denemeye başlardım evlenince. ama işte kısmet.

başlarda bursadan kimseyi bulamıyordum. şimdi arada görüyorum bursalı:) memnun oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…