Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

biz 10 ay kendimiz denedik. ilk denemeye başladığımızda doktora gittik,hani biz çocuk düşünüyoruz bi muayene olalım dedik. sadece vajinal muayene etti. sorun yok. işte şu günlr şu günler deneyin dedi,malum günler 10-12-14 :) 6 ay denedik,olmadı. ama diyoruz işte yeni başladık ondan olmuyor. bu ay kesin diyoruz. 2 ay geçti,3 ay geçti. zaman geçtikçe şansımız daha artar diyoruz,yok olmuyor. stres yaptık ondan olmuyor diyoruz,neyse. 6 ayın sonunda tekrar başka doktora gittim olmuyor diye. yine sadece muayene,yine 10-12-14 devam:) yine bir kan testi isteyen yok,çok şükür. şu fsh a bi bakalım diyen yok. 10 ay bitti,hala yok. benim eşim çok aşırı istiyordu olsun diye. tamam dedi beklemiyoruz 1 sene dolmasını,gidiyoruz. gittik neyse. 10 aydır olmuyor deyince test istedi. fsh 14.73 çıktı. bir cuma günüydü,iyi hatırlıyorum o dakikaya kadar fsh ı bilmiyoruz biz. erken menopoz,tüp bebek hep dışarıdan duyduğumuz şeylerdi. doktor direk bize 'yumurta rezervin azalıyor,erken menopoz olabilir,hemen tüp dene' dedi. o an tabi benim gözyaşlarım ve kadının dediği şeyleri anlamıyorum,salaklaştım. çıktık,tabi ben ağla,ağla. her şey tabiki bizim için ama yine de aklına gelmiyor böyle şeyler yaşayacağın. doktor bişey yok,kendiliğinden olur diyecek sandık biz. 5 mayıstı bunu öğrendiğimizde,hemen o gün tü bebek merkezine gittik,görüştük,rapordan bahsettiler. sonra da işte rapor macerası başladı. mayısta histereskopi oldum. haziranda hsg çekildi( rahim filmi). eylülde ilk aşılama negatif. ekimde 2. aşılama negatif. kasımda ilk tüp negatif,kimyasal yani. şimdi de bir yandan adet olsam bir an önce tedavi başlasa diyorum,bi yandan kendim kalsam diyorum. bu aşamadayım. 2. raporu çıkardık,bekliyoruz.

Kızlar adet gününu hesapların bitiminden mi hesaplaniyo baslangicindan mi
tam anlayamadım canım sorunu. bir sonraki adeti hesaplamak için son günden itibaren sayabilirsin,kaç günde bir adet oluyorsan. ama mesela tedaviye başlamak için veya yaptıracağın kan testleri için ilk olduğun günden sayıyorsun.

sebepsiz infertilite mi dendi? testler,rahim filmi,histereskopi vs. yapıldı mı ya da eşine test yapıldı mı? yani neden olmadığına dair ne diyor doktorlar?

28 günde bi adet oluyorum da bi önceki adetim kimyasal di düşük yapmıştım şimdi ne zaman adet olcam die düşünüyorum bnm hesabıma göre dün olmam gerekiyo du 8 aralıkta başladı 11 de bitmisti

adet zamanı değişebiliyormus, ben de bugun sordum doktoruma. olman gereken zamandan once veya sonra gelebiliyormus. benım mesela 15 ocakta olmam lazım. 15inde olmazsan en fazla bir hafta bekle,yine olmazsan gel dedi doktor. senin de çok geçerse doktoruna sor. ben de kimyasal geçirdim geçen ay.

Tşkler cnm hayirlisi olsun hakkımızda

sebepsiz infertilite mi dendi? testler,rahim filmi,histereskopi vs. yapıldı mı ya da eşine test yapıldı mı? yani neden olmadığına dair ne diyor doktorlar?
rahim filmi, spermiyogram vs hepsi yapildi histeroskopi hariç onu ilerki aşamada yapıyorlar sanırım çünkü doktorum şu an gerek yok dedi. sebepsiz infertilite dendi

Kizlar ben adet oldum yumurtlama testlerine gore tam da gununde geldi.. ama neden tutmadi bu ay bilmiyorum cok umutluydum

ben de kanam bittiği gün hissettim çok fazla akıntı oldu belki de o düşük kanamasını yaşarken ovu oldu bitti bile

evet cnm benim doktorum normal adet olarak kabul etti normal adetim gibi 8 günde bitti sadece daha yoğun bi kanamam oldu. senin beta hgc kaça kadar yükselmişti? benim fazla yükselmedi 20 ye çıktı sonra düştü
benim 700 leri gördü ama aniden 114 e düştü ertesi gün 17 daha sonraki gün sıfırlandı canım

Fsh 5.99
Lh 7.22
Prolaktin 19.15
Degerlerim normal mi kizlar... doktor bisey demedi sonuclari gorunce

Kızlar bugün test yaptım yine bişey yok bn anlamadım hem adetim gecikti iki gün hemde test negatif herhalde adetim olcak ama geç olcak

Kızlar bugün test yaptım yine bişey yok bn anlamadım hem adetim gecikti iki gün hemde test negatif herhalde adetim olcak ama geç olcak
ben de 5 gün gecikmeyle adet oldum herşeye hazırlıklı ol cnm... sonra adet olursan üzülme diye diyorum.

rahim filminden sonra kolay hamile kaliniyor dediler olmadi, aşılamadan sonra kolay hamile kalınıyor dediler yine olmadi, kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kaliniyor dediler ve yineeee olmadı ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…