cnm bizde bi sorun bulunamadi ama 20 aydır olmuyor4ay filan yumurta takibi catlatma ignesi filan yapildi, 2 ay aşılama tedavisi oldu ama sadece 1 aşılama yapilabildi. geçen ay kendiliginden kimyasal oldu. bu ay da klomene başladık ama olmadi sen hangi asamalardan gectin?
tam anlayamadım canım sorunu. bir sonraki adeti hesaplamak için son günden itibaren sayabilirsin,kaç günde bir adet oluyorsan. ama mesela tedaviye başlamak için veya yaptıracağın kan testleri için ilk olduğun günden sayıyorsun.Kızlar adet gününu hesapların bitiminden mi hesaplaniyo baslangicindan mi
cnm bizde bi sorun bulunamadi ama 20 aydır olmuyor4ay filan yumurta takibi catlatma ignesi filan yapildi, 2 ay aşılama tedavisi oldu ama sadece 1 aşılama yapilabildi. geçen ay kendiliginden kimyasal oldu. bu ay da klomene başladık ama olmadi sen hangi asamalardan gectin?
28 günde bi adet oluyorum da bi önceki adetim kimyasal di düşük yapmıştım şimdi ne zaman adet olcam die düşünüyorum bnm hesabıma göre dün olmam gerekiyo du 8 aralıkta başladı 11 de bitmistitam anlayamadım canım sorunu. bir sonraki adeti hesaplamak için son günden itibaren sayabilirsin,kaç günde bir adet oluyorsan. ama mesela tedaviye başlamak için veya yaptıracağın kan testleri için ilk olduğun günden sayıyorsun.
Tşkler cnm hayirlisi olsun hakkımızdaadet zamanı değişebiliyormus, ben de bugun sordum doktoruma. olman gereken zamandan once veya sonra gelebiliyormus. benım mesela 15 ocakta olmam lazım. 15inde olmazsan en fazla bir hafta bekle,yine olmazsan gel dedi doktor. senin de çok geçerse doktoruna sor. ben de kimyasal geçirdim geçen ay.
rahim filmi, spermiyogram vs hepsi yapildi histeroskopi hariç onu ilerki aşamada yapıyorlar sanırım çünkü doktorum şu an gerek yok dedi. sebepsiz infertilite dendisebepsiz infertilite mi dendi? testler,rahim filmi,histereskopi vs. yapıldı mı ya da eşine test yapıldı mı? yani neden olmadığına dair ne diyor doktorlar?
kaç aydır deniyorsunuz cnmKizlar ben adet oldumyumurtlama testlerine gore tam da gununde geldi.. ama neden tutmadi bu ay bilmiyorum cok umutluydum
ben de kanam bittiği gün hissettim çok fazla akıntı oldu belki de o düşük kanamasını yaşarken ovu oldu bitti bilecnm bana doktorum o kanamann düşük sebeyle oldğnu söyledi.ondan bi dahaki adeti normal adet döngüne göre bekle dedi ama gecikti tabi.sen daha adet olmadın zannediyrm.ondan kafan karışmış herhalde.
benm düşük kanamasınn bittiği günlerde ovu.oldu gelen akıntı dan hissettm.kanama tam bitmeden çatladı.doktorum 1 ay korunma verdi.bende adetimi beklemştm öyle.korunmasaydım da bişey olmaz zannediodm. nasip tabi.
benim 700 leri gördü ama aniden 114 e düştü ertesi gün 17 daha sonraki gün sıfırlandı canımevet cnm benim doktorum normal adet olarak kabul etti normal adetim gibi 8 günde bitti sadece daha yoğun bi kanamam oldu. senin beta hgc kaça kadar yükselmişti? benim fazla yükselmedi 20 ye çıktı sonra düştü
5. Ayda kimyasal gebelik yasadim.. bu ay 6. Ay ve yine adet oldum..kaç aydır deniyorsunuz cnm
hmmm senin bayaga yükselmiş benim 20ye kadar çıktığı icin fiziksel olarak çok etkilemedi benibenim 700 leri gördü ama aniden 114 e düştü ertesi gün 17 daha sonraki gün sıfırlandı canım
ben de 5 gün gecikmeyle adet oldumKızlar bugün test yaptım yine bişey yok bn anlamadım hem adetim gecikti iki gün hemde test negatif herhalde adetim olcak ama geç olcak
kiyamam yaaa5. Ayda kimyasal gebelik yasadim.. bu ay 6. Ay ve yine adet oldum..
Senin basladi mi kanamankiyamam yaaaicimizden kimse gamule kalamadi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?