Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ben de kanam bittiği gün hissettim çok fazla akıntı oldu belki de o düşük kanamasını yaşarken ovu oldu bitti bile

aynen öyle cnm.bende öyle düşünüyrm.hatta doktorum bana korunun demişti korunuodk ama korunmasakta geçen ay bişey olcğnı düşünmüodm çünkü ovu.gününü kaçırdğmı tahmin ediodm

hadi ya hayırlsı olsn cnm önümzdeki ay inşallah olur.belirti hissetmş mydn
Belirti cok hissettim.. tek fark kimyasal gebeligimde bir ara su gibi akinti olmustu bu sefer o olmadi onun disinda hemen hemen tum belirtiler vardi.. umutlanmistim.. husran oldu..

Belirti cok hissettim.. tek fark kimyasal gebeligimde bir ara su gibi akinti olmustu bu sefer o olmadi onun disinda hemen hemen tum belirtiler vardi.. umutlanmistim.. husran oldu..

benm de bu ay ilk kimyasaldn sonra.bende de bişeyler oldu. dün oldu gerçi yoğun olarak kasıklrmda ama belirti olarak düşüneym mi bilemiyrm.bu ay hamile olmak çok istiyrm ama çok beklenti içinde de değilim.ama ovu.testyle de takip edince insan ister istemez belirti mi acaba dio yani.bilmiyrm hayrlısı olsn

Bat ne zaman canim?

Bat ne zaman canim?

daha 10 gün var çok var cnm 16 ocak.belirti daha başlamadı aslnda da gögüslermde olmştu kimyasalı yaşadğmda gaz olmuştu falan şuan onlar daha başlamadı yani çok erken zaten.ama ovu.ve döllenme belirtisi olablr mi acaba die aklıma takılıodu.öncesnde belim ağrıodu sonradn kasık ağrısı başladı falan öyle.nasip bakalm

Ayy hadi insallah senden iyi haberler aliriz da bize de umut olursun :)

rahim filmi, spermiyogram vs hepsi yapildi histeroskopi hariç onu ilerki aşamada yapıyorlar sanırım çünkü doktorum şu an gerek yok dedi. sebepsiz infertilite dendi

her hasta farklı tabi. bana bu tedavi sürecinin en başında ilk önce histereskopi yapılmıştı. bi yandan herşeyinin temiz cıkması guzel ama sebepsiz dendiği zaman da e niye olmuyor o zaman diyor insan. e peki ne kadar süre daha olmazsa başka tedavi seçenekleri düşüneceksiniz veya doktorunuz düşünecek?

haklisin cnm yumurtanin catladigi güne bile denk getiriyoruz ama olmuyor aşılama yapıldı bana suan sadece klomen ve yumurta takibi deniyorum bu ay da deneyip yaza kadar doktora ara vericem yazın tüp bebek islemlerine baslicam insallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…