Simdi gordum canim adet olmussunben de 5 gün gecikmeyle adet oldumherşeye hazırlıklı ol cnm... sonra adet olursan üzülme diye diyorum.
Kizlar ben adet oldumyumurtlama testlerine gore tam da gununde geldi.. ama neden tutmadi bu ay bilmiyorum cok umutluydum
Bnde adet olcam herhalde günüm geçti test yaptım cikmadi ne zaman olursam artıkSimdi gordum canim adet olmussunumutlar subata kaldi yani
ben de kanam bittiği gün hissettim çok fazla akıntı oldu belki de o düşük kanamasını yaşarken ovu oldu bitti bile
Bnde adet olcam herhalde günüm geçti test yaptım cikmadi ne zaman olursam artık
Belirti cok hissettim.. tek fark kimyasal gebeligimde bir ara su gibi akinti olmustu bu sefer o olmadi onun disinda hemen hemen tum belirtiler vardi.. umutlanmistim.. husran oldu..hadi yahayırlsı olsn cnm önümzdeki ay inşallah olur.belirti hissetmş mydn
Testte gec cikabilir canim belli olmaz.. adet olana kadar umut vardir.. moralini bozma senBnde adet olcam herhalde günüm geçti test yaptım cikmadi ne zaman olursam artık
Belirti cok hissettim.. tek fark kimyasal gebeligimde bir ara su gibi akinti olmustu bu sefer o olmadi onun disinda hemen hemen tum belirtiler vardi.. umutlanmistim.. husran oldu..
Bat ne zaman canim?benm de bu ay ilk kimyasaldn sonra.bende de bişeyler oldu. dün oldu gerçi yoğun olarak kasıklrmda ama belirti olarak düşüneym mi bilemiyrm.bu ay hamile olmak çok istiyrm ama çok beklenti içinde de değilim.ama ovu.testyle de takip edince insan ister istemez belirti mi acaba dio yani.bilmiyrm hayrlısı olsn
Bat ne zaman canim?
evet cnm dün aksam adet oldumSenin basladi mi kanaman
Ayy hadi insallah senden iyi haberler aliriz da bize de umut olursun :)daha 10 gün var çok var cnm 16 ocak.belirti daha başlamadı aslnda da gögüslermde olmştu kimyasalı yaşadğmda gaz olmuştu falan şuan onlar daha başlamadı yani çok erken zaten.ama ovu.ve döllenme belirtisi olablr mi acaba die aklıma takılıodu.öncesnde belim ağrıodu sonradn kasık ağrısı başladı falan öyle.nasip bakalm
Ben bir kac gun depresif takilir sonra kendime gelirim sanirim :))evet cnm dün aksam adet oldum
Ayy hadi insallah senden iyi haberler aliriz da bize de umut olursun :)
rahim filmi, spermiyogram vs hepsi yapildi histeroskopi hariç onu ilerki aşamada yapıyorlar sanırım çünkü doktorum şu an gerek yok dedi. sebepsiz infertilite dendi
haklisin cnm yumurtanin catladigi güne bile denk getiriyoruz ama olmuyorher hasta farklı tabi. bana bu tedavi sürecinin en başında ilk önce histereskopi yapılmıştı. bi yandan herşeyinin temiz cıkması guzel ama sebepsiz dendiği zaman da e niye olmuyor o zaman diyor insan. e peki ne kadar süre daha olmazsa başka tedavi seçenekleri düşüneceksiniz veya doktorunuz düşünecek?
evet yaaa hala ses yok ondan. belki stres yapmamak için girmiyor olabilir ben de artık daha az giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?