Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İnşallah öyledir cnm bende arada öyle yapiorm ama.en son üzülmüştü doktora gitmişti ya.ondan kafama takıldı
Aynen bnde az gircem artık çok takıyorum kafama bi bn daha adet olmadım kimyasaldan sonra gecikme oluyo demiştiniz ama kızlar dış gebelik falan değildir demi test te gebelik çıkıyo mu onda da

Aynen bnde az gircem artık çok takıyorum kafama bi bn daha adet olmadım kimyasaldan sonra gecikme oluyo demiştiniz ama kızlar dış gebelik falan değildir demi test te gebelik çıkıyo mu onda da
dış gebelik de olsa çıkar gebelik testinde sen tekrar bi kanda baktir istersen belki sen hamilesindir :)))

yaaaaaaaaaaaaaaaa öyle demeeeeeeeeeee
o zaman daha trajikomik bişey söyliyeyim mantar oldum mantar varken hamile kalman zaten zor hamile kalamazsin dediler mantar varken hamile kaldim ama malesef kimyasal oldu nasip olduktan sonra gerisi bahane yani

ben geldim beni merak eden de olmamış hiç
neyse hadi neler oldu anlatayım size
8 ocakta reglinin 2.günü üniversiteye gittim aşılama dr uma
muayene etti başlayabiliriz dedi,kan verdim işte herşey yolunda
sonra dedim tmm başlayalım ama benim dişim problem yaratıyo
şimdi diş bölümüne gidip çektirmek istiyorum sorun olurmu dedm
olmaz dedi. antibiyotik vs kullanırsam etkisi olurmu dedim olmaz dedi
o sebeple hem aşılamaya başladım hemde dişimi çektirdim
ama çok kötüyüm yanagım şiş bişey yiyemiyorum agrısı sızısı
inşallah hemen toparlar cerrahi bi operasyon oldugu için epey zorlanıyorum
Allah ım hayırlısını versin yardım etsin

aaa kıyamam çok geçmiş olsun yirmilik diş ameliyati filan mi oldun yoksa. iğneyle mi aşılama yapcaniz?

aaa kıyamam çok geçmiş olsun yirmilik diş ameliyati filan mi oldun yoksa. iğneyle mi aşılama yapcaniz?

evet canım 20lik gömülü dişim alındı, ameliyat yani resmen
çenemde yüzümde baskı agrı yapıyordu hep ertelemiştim
bu ay erteleyemem dedim gittim iyiki gitmişim röntgende de çekilmesi gerek diye çıktı
sonra gebelik falan olunca başıma dert açacaktı belkide
zaten geçen ayı degerlendiremedik bu ayıda değerlendiremeseydim üzülürdüm
dr da sıkıntı olmaz diyince ikisi de gönlüme göre oldu
iğneli aşılama canım gonal f 75 lik vuruyorum haftaya çarşamba kontol

benimde gömülüydü 3 dişimde ameliyatla alındı bilirim onu çok zor oluyo ben ameliyatin ardından 5 gün sadece corba icebildim ağzımı bile acamiyordum Allah yardimcin olsun. iyiki aldırmışsın ilerde çürüyormuş onlar

ben de gonal f 50 lik kullandim. benim ilk ay yumurtlama günümü kacirdilar. ilac cabuk etki etti çok erken catlamisti yumurtam

Geçmiş olsun cnm inşallah aşılama da hayırlı sonuçlar verir Rabbim emeklerinizi boşa cikarmaz

Evet canim korkuyordum aldirmaya erteledim hep ama eninde sonunda gidecektim..hamilelik olur basima dert acar diye korktum iyiki yaptirmisim
Dedigin gibi agzimi acamiyorum suyu bile zor yutuyorum.hafifler insallah gunden gune.iyilesme sureci ameliyattan daha cok can yakio son 1kaldi benimde 4/3gitti
Onuda atlattik mi tanamdir :)

ben de gonal f 50 lik kullandim. benim ilk ay yumurtlama günümü kacirdilar. ilac cabuk etki etti çok erken catlamisti yumurtam
Bnmde ilk asilamamda 75lik puregon vurmustum reglin 2,gunu gittim 9,gunu kontrol vardi tmm dedi boyutlari 10,catlatma yaptim 11.gun asilamam oldu simdi yine erken gibi takvimime gore ayin20sinde yani 16.gunumde ama muhtemeln 13.gunumde falan olucaktir
Bakalim carsamba kontrol var hayirlisi artik.
Geçmiş olsun cnm inşallah aşılama da hayırlı sonuçlar verir Rabbim emeklerinizi boşa cikarmaz
Tesekkurler canim. Bakalim ikinci asilamam olcak bu sonra tup bebek ama insallah gerek kalmaz.insallah Rabbim ol der ve oluverir

Cnm geçmiş olsun.aşılama inşallah bu sefer tutar.çoook sevindim.okuyunca yazdiklrni yaşasın dedim hamileymssn gibi sevindim olcak inşallah içime doğmuştur inşallah

Cnm geçmiş olsun.aşılama inşallah bu sefer tutar.çoook sevindim.okuyunca yazdiklrni yaşasın dedim hamileymssn gibi sevindim olcak inşallah içime doğmuştur inşallah

teşekkürler canım benim
valla bir anda verilmiş bi kararla düştüm ünivrsite yollarına
hayırlısı artık Rabbim inşallah nasip etmiştir
bat larımız 9 ay gelmez inşallah
9 ay sonra dogum bitince hemen gelsin malum ikinciye başlamak lazım dimi ama

Ayyyynennn cnm benm inşallah o günler yakındr
Ben çok rahatszm bu arada ya neden anlamiyrmmidem karnım başım o kadar fenaym ki.baştan hasta mym usuttum mu dedim yedigim mi dokundu dedim.2 gündür yediklrme de dikkat ediorm ama bu 3.günüm yine aynıydım.neler oluo bana yaa
İnşallah hamilelktndr diorm ama doktora gitck hale geldim yani test yapasim var ama çıkmaz yani daha bilemedim ne yapsam

insallah hamileliktendir cnm... kaç gün kaldi bata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…