az kalmış :) adet gününü bekle bence hiç erkenden yaptırma sonra insan negatif çıkarsa stres oluyor acaba sonradan pozitif olur mi diyeİnşallah cnmcmm ama daha 1 hafta var
Evet canim korkuyordum aldirmaya erteledim hep ama eninde sonunda gidecektim..hamilelik olur basima dert acar diye korktum iyiki yaptirmisim
Dedigin gibi agzimi acamiyorum suyu bile zor yutuyorum.hafifler insallah gunden gune.iyilesme sureci ameliyattan daha cok can yakioson 1kaldi benimde 4/3gitti
Onuda atlattik mi tanamdir :)
Bnmde ilk asilamamda 75lik puregon vurmustum reglin 2,gunu gittim 9,gunu kontrol vardi tmm dedi boyutlari 10,catlatma yaptim 11.gun asilamam oldusimdi yine erken gibi takvimime gore ayin20sinde yani 16.gunumde ama muhtemeln 13.gunumde falan olucaktir
Bakalim carsamba kontrol var hayirlisi artik.
Tesekkurler canim. Bakalim ikinci asilamam olcak bu sonra tup bebek ama insallah gerek kalmaz.insallah Rabbim ol der ve oluverir
Cnm belli de olmaz sen yine de dikkat etbu arada bayanlar ben bugun doktora gittim yaşadığım belirtileri adete 1 hafta kala olan az kanamayi filan söyledim muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dediadetim de o yuzden gecikmiş. tekrar klomene başladık bakalım hayırlı olur insallah
bu arada bayanlar ben bugun doktora gittim yaşadığım belirtileri adete 1 hafta kala olan az kanamayi filan söyledim muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dediadetim de o yuzden gecikmiş. tekrar klomene başladık bakalım hayırlı olur insallah
evet cnm çok erken daha az daha sabretHayırlısı olsun cnm.inşallah olcak.biraz daha dikkat edelim inşallah.Bende test yaptım bu arada çıkmasını beklemiodm zaten ama yaptım tabikide negatifkan da bile henüz çıkmayabilir die düşünüyorum zaten.Hayırlısı baklm
cnm benim o tarz bi durumum olmadi kimyasalda bilemiyorum belki gercekten yerlesme kanamasi da olabilir istersen pazartesi bi kan tahlili yaptirSelammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum
İnsallah ouledir canim evet pazartesi gidip hemen yaptiricamcnm benim o tarz bi durumum olmadi kimyasalda bilemiyorum belki gercekten yerlesme kanamasi da olabilir istersen pazartesi bi kan tahlili yaptir
evet cnm çok erken daha az daha sabret
bayanlar bu arada siz belki biliyorsunuzdur ama ben yeni bir şey öğrendim. D vitamini eksikliği bebeğin tutunmasini engelliyormuş ayrıca pko ya da sebep oluyormuş. bem bugun D vitamini için tahlil istedim gerçekten de çok düşük çıktı. Normalde 20-30 olması gereken değer ben de 4,5. tüp bebek merkezlerinde hep D vitamini eksikliğine bakıyorlarmış önce. Ama bugüne kadar gittiğim hiç bir kadın doğum doktoru buna bakmadı bugün ben istemesem yine bakilmayacakti. siz de muhakak baktirin derim.
cnm haberlerde çıkmış biz de öyle öğrendik bi araştırdım internetten gerçekten de öyle bi durum varmış hatta tüp bebek merkezlerine giden kadinlarin nerdeyse hepsinde d vitamini eksikliği çıkıyormuş irenbe tüp bebek merkezinin sayfasinda okudum bunu da. Demekki kızlar bol bol güneşleniyoruz ve devit 3 kullaniyoruz :)aaaaabende bunu ilk defa duyuyorum inan ki
ki benimde kasımda mı ne hatırlayamadım şimdi
d vitaminim eksik çıkmıştı damla kullanmıştım
sonrasına artış oldumu bakılmadı da
iyiki bizle de paylaştın canım tşkler
Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum
evet cnm çok erken daha az daha sabret
bayanlar bu arada siz belki biliyorsunuzdur ama ben yeni bir şey öğrendim. D vitamini eksikliği bebeğin tutunmasini engelliyormuş ayrıca pko ya da sebep oluyormuş. bem bugun D vitamini için tahlil istedim gerçekten de çok düşük çıktı. Normalde 20-30 olması gereken değer ben de 4,5. tüp bebek merkezlerinde hep D vitamini eksikliğine bakıyorlarmış önce. Ama bugüne kadar gittiğim hiç bir kadın doğum doktoru buna bakmadı bugün ben istemesem yine bakilmayacakti. siz de muhakak baktirin derim.
Acaba idrar testi yapsam evde cikarmiiEn doğrusu doktora gidip muayene olman cnm.benm şöyle oldu.14 kasım da adet olmam gerekiodu 13nde leke geldi.adet oluyrm zannettim.5. Gün kanama hâlâ baslamamsti aksine lekelrm azaldı.7.Gün 19 kasım da evde test yaptım.pozitifi gördüm.8.Gün kanda gebelik çıktı.yani 20 kasım da muayene olmadım o gün.23.kasımda tekrar doktora gittigmde kan değerim düşmüştü.kanama falan da olmamsti.doktor o lekelrle atmissn dedi ama o 23u gecesi kanamam başladı ve ilk önce pembe geldi ama sonra baya baya sokuldu yoğun oldu adet gibi.benm uzun sürdü.15 güne yakın.arkadslrn daha kısa genelde ama adet kanaması gibi yoğun kanama hepimizde oldu die biliyrm.hakkimzda hayırlısı.inşallah
Acaba idrar testi yapsam evde cikarmii
dene bakalim biAcaba idrar testi yapsam evde cikarmii
Bende d vitamini eksikligi var.. hatta dr devit vermisti ama kullanmiyordum. Demekki etkisi var kimyasaldacnm haberlerde çıkmış biz de öyle öğrendik bi araştırdım internetten gerçekten de öyle bi durum varmış hatta tüp bebek merkezlerine giden kadinlarin nerdeyse hepsinde d vitamini eksikliği çıkıyormuş irenbe tüp bebek merkezinin sayfasinda okudum bunu da. Demekki kızlar bol bol güneşleniyoruz ve devit 3 kullaniyoruz :)
merhaba arkadaşlar sayfanız hepimize uğur getirsin , sağlıklı , hayırlı hamilelik haberleriyle dolsun taşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?