Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ben kasım ve aralık aylarında üst üste kimyasal geçirdim doktor bu ay korun dedi ama :) korunmadım , bende homozigot mutasyon var , bu ay heöatoloji doktoruna gittim coraspirine başlattı , folik asit alıyorum 3 aydır bakalım, bu gün 19. günüm , ovülasyon ile takip ettim geçen aylarda denk getirmiştim bakalım bu ay ne olacak, korkum dış gebelik felan filan geçirmek

Allah korusun cnm benm inşallah sağlıklı olur bu sefer.bende kasım ayında geçirdim 1 ay korunduk doktor tavsiyesyle bu ay bat ı beklyrm bakalm ne olck inşallah pozitif sağlıklı sonuçlar alırız hep birlkte
2 kere kimyasal oldu die mi gittin cnm.homozigot mutasyon dediğin şey de ikinciden sonra araştrnca mı çıktı.hiç bilmiorm nasıl bişey ama inşallah bu sefer sapasağlam bi gebelik geçirirsn.hiç aklına kötü bişey getirme dış gebelik falan nerden çıkarıosn Allah korusun.güzel düşünelim inşallah.bat ne zamandı.bende bu ay ovu.la takip ettim kimyasal arkasndn bi düzenszlk var mı die.inşallah tutmuştr.

canım ovulasyon testinde koyu çiziğini olduğu gün ve öncesi bazılarında ilişki günleri olursa gebelik Allah ın izni ile oluşuyor ,

canım bende kan pıhtılaşması var , ilk gebeliğimde 30. haftamda erken doğum sonucu kızımı kaybettim , tabi o zamanlar durmumu bilmiyordum sonrasındaki kan testlerinde çıktı sorunum , genetik mutasyon var bende , 1,5 yıl sonra da iki kere kimyasal geçirdim , ovulasyon testinde koyu günü , öncesini değerlendirmiştim geçen aylarda hamile kaldım , çoğunlukla koyu çizgi sonrası günü tavsiye ediyorlar ama benim döngüm farklı bunu anlamam 10 ayımı aldı :)) hep koyu çizgi ertesi gününü değerlendiriyordum hamile kalamıyordum

doğru diosun belkide cnmcm.bende ovu.testi yaptım ama çalışmaları günaşırı yaptık.ondan önden arkadan yakalanmştr inşallah.bi belirtiler yaşıorm ama inşallah vardır bişeyler.sende şuan durumlar ne

inşallak canım :)) kimyasal yaşaya yaşaya erken belirtilerde uzmanlaştım , benim ikisinde de 20. ile 24. günler arasında başım ağrıdı , onun dışında adet belirtilerinin aynısını yaşadım ama 24. günde felan erken gebelik testinde çok silik ikinci çizgiyi gördüm ,ilk hamileliğimde de öyleydi aynı adet belirtilerini yaşıyorsun ama baş ağrısı yoktu , sanırım ben kimyasalı yaşayınca öncesinde başım ağrıyor , komik olan öncesinde forumlarda kimyasal gebeliği okudum :)) başıma geldi hemde iki kere şimdi dış gebeliği okudum o gelmez inşallah bu ne bahtsızlıktır

canım fsh ın kaç? soğan kürü ve ardından testere dişli aslan pençesi kürü fsh ıı düşürüyor , benim fsh 19 ken bu kürler sonucunda 8 e düştü

evet cnm çarşamba kontrole gidince ilk işim d vitaminime baktırmak olcak

canım benimde 3 tane heterozigotum var, şimdi aşılama tedavisindeyim
dr um corasipirn verdi aşılamadan sonra da clexane iğneye başlıcaz
inşallah hayırlısıyla nasip olur hepimize
sağlıkla evlatlarımızı kucaklamak

canım bazı forumlarda okudum , adet dönemi coraspirin kullanmayın deniyor , yumurta kalitesini düşürüyormuş adetten sonra içilince de yumurta kalitesini arttırıyormuş , doktoruna bir sor , benim doktor adete doğru coraspirini bırak dedi , bende 1 gün kala bırakacağım

mybaby24 bizde mutasyon olduğu için hematoloji uzmanına da görünmemiz gerek , coraspirini hematoloji uzmanı başlattı bende

canım fsh ın kaç? soğan kürü ve ardından testere dişli aslan pençesi kürü fsh ıı düşürüyor , benim fsh 19 ken bu kürler sonucunda 8 e düştü

mayıs ayında ilk öğrendiğimde 14.73 tü. gecen ay tüp tedavisine başlarken tekrar yaptırdı doktor, 6 çıktı. soğan kürünü duydum. yapsam mı yapmasam mı dıye cok dusundum ama yapmadım. rahim duvarını incelttiğini duydum,o yüzden cesaret edemedim açıkçası. ama düşük çıksa da bunun anlamı yokmuş. en yüksek ve kötü çıkan sonuç baz alınırmış. düşük çıktığı aylar da yumurta sayısının arttığı anlamına gelmezmiş,o yüzden 6 çıksa da sevinemiyorum. yeni dönem yeni umutlar demek,sadece buna konsantre oldum. fsh yüksek çıkıp da hamile kalanlar da var,fsh düşük olup hamile kalamayanlar da var. artık rabbim ol diyecek,o zaman olacak. sen tedavi oldun mu,kendin mi deniyorsun?

canım bende zaten reglinin 2.günü gittim dr a aşılamaya başladık
daha bgn içmeye başladım coraspirini
çünkü dişimden dolayı ağzımda dikiş var 2 3 gün içmemem lazımdı aspirin ve türevlerini
tedavide oldugum içn aşılamam olunca iğneye geçicem o yüzden sorun olmaz inşallah

mybaby24 bizde mutasyon olduğu için hematoloji uzmanına da görünmemiz gerek , coraspirini hematoloji uzmanı başlattı bende

hematoloji uzmanına görüncem canım aklımda benimde
çarşamba randevum var fırsat olursa o bölümede ugrayım diyorum
sen tedavi görüyormusun ?

Allah korusun cnm.Bende kimyasal yaşayan birini okumstm hadi cnm demiştim inanamamstm sonra başıma geldi sonra o kızın yalancı biri oldgu ortaya çıktı ama ben tabi kendimdn meshul oldgmdn o gelmsti aklıma.Hadi cnm mi dersin al da gör dedim kendi kendime
Hayırlısı nasip tabi.İnşallah artık sağlıklı yaşarız cnmcm.Güzel düşünelim.

The_new ShinSeGi şimdi etiketleri tam hatırlayamıyorum. Kizlar yaklaşık bir haftadır biraz depresif hallerdeyim. Denedim buraya girmesem aklım direkli meşgul olmayı bırakır mi diye hayır olmadı hiç de öyle birşey. Bugün tarlusal bitti. Regl bekliyorum artık. Sonra hormon testi sonra doktorla konuscaz bakalım ne diyecek. Klomen istemeyi düşünüyorum doktordan açık açık. Hatta vermezse duphaston önce derse kendim kullanıp başka doktora yumurta takibine gitmeyi bile düşündüm bu bir hafta da. Yoksa o 3 ay duphaston tedavisi gitgide uzayacak gibi geliyor ve kendimde o psikolojiyi görmüyorum maalesef. Durumum bundan ibaret. Canım sıkkın. Şimdi şöyle bi okuyacağı sayfaları sizde sıkıntı giderici durumlar var mı bakalım.

Yok canım maalesef olmadı benim bu ay. Hatta hala regl bile olamadım söktürücü kullanıyorum. Pko var benim..
canım ovulasyon testinde koyu çiziğini olduğu gün ve öncesi bazılarında ilişki günleri olursa gebelik Allah ın izni ile oluşuyor ,

Bak bende de 1 hafta kala açık kahve bi leke gelmişti. Ben söylemedim onu sen şimdi okuyunca bi acaba dedim. Ama vajinal ultrason ile baktı öyle birşey olsa söylerdi herhalde. Adet kendiliğinden oldun sanırım ama sen demi geç de olsa. Benimki duphaston dedi 3 ay ama canım hiç istemiyor klomeni söyleyeceğim...

Canım sadece bunlarla birşey diyemeyiz. Git betana baktir istersen net bilgiyi o verir. Lekelenme oncesinde bi yoğun kanama oldu 3 gün hatta parçalı kanama vardı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…