hoşgeldin cnm amiiinnn inşallah...merhaba arkadaşlar sayfanız hepimize uğur getirsin , sağlıklı , hayırlı hamilelik haberleriyle dolsun taşsın
ben kasım ve aralık aylarında üst üste kimyasal geçirdim doktor bu ay korun dedi ama :) korunmadım , bende homozigot mutasyon var , bu ay heöatoloji doktoruna gittim coraspirine başlattı , folik asit alıyorum 3 aydır bakalım, bu gün 19. günüm , ovülasyon ile takip ettim geçen aylarda denk getirmiştim bakalım bu ay ne olacak, korkum dış gebelik felan filan geçirmek
canım ovulasyon testinde koyu çiziğini olduğu gün ve öncesi bazılarında ilişki günleri olursa gebelik Allah ın izni ile oluşuyor ,Bende çarşamba yaptım tahlili hesaba gore tam 14. Günde yanı. 15 inde ovulasyon testi çift çizgi idi 16 sında bir kere ilişki oldu. Hanı eğer birşey tuutmus olsa 30 unda çıkardı kanda. Ondan yana umudum yok da en azından söktürücü verir de erkenden tedavi başlar diye istiyorum ben gitmek. Sivilcelerim ayyuka çıktı resmen kocaman her yerde.
canım bende kan pıhtılaşması var , ilk gebeliğimde 30. haftamda erken doğum sonucu kızımı kaybettim , tabi o zamanlar durmumu bilmiyordum sonrasındaki kan testlerinde çıktı sorunum , genetik mutasyon var bende , 1,5 yıl sonra da iki kere kimyasal geçirdim , ovulasyon testinde koyu günü , öncesini değerlendirmiştim geçen aylarda hamile kaldım , çoğunlukla koyu çizgi sonrası günü tavsiye ediyorlar ama benim döngüm farklı bunu anlamam 10 ayımı aldı :)) hep koyu çizgi ertesi gününü değerlendiriyordum hamile kalamıyordumAllah korusun cnm benm inşallah sağlıklı olur bu sefer.bende kasım ayında geçirdim 1 ay korunduk doktor tavsiyesyle bu ay bat ı beklyrm bakalm ne olck inşallah pozitif sağlıklı sonuçlar alırız hep birlkte
2 kere kimyasal oldu die mi gittin cnm.homozigot mutasyon dediğin şey de ikinciden sonra araştrnca mı çıktı.hiç bilmiorm nasıl bişey ama inşallah bu sefer sapasağlam bi gebelik geçirirsn.hiç aklına kötü bişey getirme dış gebelik falan nerden çıkarıosn Allah korusun.güzel düşünelim inşallah.bat ne zamandı.bende bu ay ovu.la takip ettim kimyasal arkasndn bi düzenszlk var mı die.inşallah tutmuştr.
canım bende kan pıhtılaşması var , ilk gebeliğimde 30. haftamda erken doğum sonucu kızımı kaybettim , tabi o zamanlar durmumu bilmiyordum sonrasındaki kan testlerinde çıktı sorunum , genetik mutasyon var bende , 1,5 yıl sonra da iki kere kimyasal geçirdim , ovulasyon testinde koyu günü , öncesini değerlendirmiştim geçen aylarda hamile kaldım , çoğunlukla koyu çizgi sonrası günü tavsiye ediyorlar ama benim döngüm farklı bunu anlamam 10 ayımı aldı :)) hep koyu çizgi ertesi gününü değerlendiriyordum hamile kalamıyordum
inşallak canım :)) kimyasal yaşaya yaşaya erken belirtilerde uzmanlaştım , benim ikisinde de 20. ile 24. günler arasında başım ağrıdı , onun dışında adet belirtilerinin aynısını yaşadım ama 24. günde felan erken gebelik testinde çok silik ikinci çizgiyi gördüm ,ilk hamileliğimde de öyleydi aynı adet belirtilerini yaşıyorsun ama baş ağrısı yoktu , sanırım ben kimyasalı yaşayınca öncesinde başım ağrıyor , komik olan öncesinde forumlarda kimyasal gebeliği okudum :)) başıma geldi hemde iki kere şimdi dış gebeliği okudum o gelmez inşallah bu ne bahtsızlıktırdoğru diosun belkide cnmcm.bende ovu.testi yaptım ama çalışmaları günaşırı yaptık.ondan önden arkadan yakalanmştr inşallah.bi belirtiler yaşıorm ama inşallah vardır bişeyler.sende şuan durumlar ne
canım fsh ın kaç? soğan kürü ve ardından testere dişli aslan pençesi kürü fsh ıı düşürüyor , benim fsh 19 ken bu kürler sonucunda 8 e düştüraporlu yaptırmak istedik. pahalı bir tedavi tüp tedavisi ve 1. olacağı da kesin değil. e devlet de yarısını ödüyorken,bu haktan yararlanalım dedik. uludağ üniversitesine gittik hemen, mayıs (2015) ayıydı. tabi biz yeni öğrendiğimiz için fsh,tüp bebek falan bilmiyoruz bu kadar sıra olabileceğini. hemen sıra alırız,muayene oluruz,raporu alırız sandık. ya da en fazla 1,2 ay bekleriz dedik. sekreter bize daha 2016 ocak randevuları açılmadı dedi. ki bu randevu sadece ilk muayene. ondan sonra tetkikler yapılacak hem bana hem eşime.sonra 2 defa aşılaması var, tutmazsa heyete girmesi var. sizin rapor almanız 2016 mayıs haziranı bulur dedi bize. e benim fsh ım yüksek,acele etmem lazım. biz de istanbula gitmeye karar verdik. cerrahpaşada bir profesörden randevu aldık hemen. muayene oldum. histereskopi oldum. temiz çıktı. sonra rahim filmi çekildi. sonra da hemen aşılama yaptı ilk adette. tutmayınca hemen 2. aşılamayı yaptı.o da tutmayınca raporumuzu aldık. yoksa burada sıra beklesek daha yeni anca ilk muayenemi ya olurdum,ya da daha bekliyor olurdum.
eğer böyle fsh ımın yüksek olduğunu bilseydim,bekler miydim hiç,asla. hemen denemeye başlardım evlenince. ama işte kısmet.
cnm haberlerde çıkmış biz de öyle öğrendik bi araştırdım internetten gerçekten de öyle bi durum varmış hatta tüp bebek merkezlerine giden kadinlarin nerdeyse hepsinde d vitamini eksikliği çıkıyormuş irenbe tüp bebek merkezinin sayfasinda okudum bunu da. Demekki kızlar bol bol güneşleniyoruz ve devit 3 kullaniyoruz :)
ben kasım ve aralık aylarında üst üste kimyasal geçirdim doktor bu ay korun dedi ama :) korunmadım , bende homozigot mutasyon var , bu ay heöatoloji doktoruna gittim coraspirine başlattı , folik asit alıyorum 3 aydır bakalım, bu gün 19. günüm , ovülasyon ile takip ettim geçen aylarda denk getirmiştim bakalım bu ay ne olacak, korkum dış gebelik felan filan geçirmek
değerlerin çok güzel ondan bişey dememiş ,Fsh 5.99
Lh 7.22
Prolaktin 19.15
Degerlerim normal mi kizlar... doktor bisey demedi sonuclari gorunce
canım bazı forumlarda okudum , adet dönemi coraspirin kullanmayın deniyor , yumurta kalitesini düşürüyormuş adetten sonra içilince de yumurta kalitesini arttırıyormuş , doktoruna bir sor , benim doktor adete doğru coraspirini bırak dedi , bende 1 gün kala bırakacağımevet cnm çarşamba kontrole gidince ilk işim d vitaminime baktırmak olcak
canım benimde 3 tane heterozigotum var, şimdi aşılama tedavisindeyim
dr um corasipirn verdi aşılamadan sonra da clexane iğneye başlıcaz
inşallah hayırlısıyla nasip olur hepimize
sağlıkla evlatlarımızı kucaklamak
canım fsh ın kaç? soğan kürü ve ardından testere dişli aslan pençesi kürü fsh ıı düşürüyor , benim fsh 19 ken bu kürler sonucunda 8 e düştü
canım bazı forumlarda okudum , adet dönemi coraspirin kullanmayın deniyor , yumurta kalitesini düşürüyormuş adetten sonra içilince de yumurta kalitesini arttırıyormuş , doktoruna bir sor , benim doktor adete doğru coraspirini bırak dedi , bende 1 gün kala bırakacağım
mybaby24 bizde mutasyon olduğu için hematoloji uzmanına da görünmemiz gerek , coraspirini hematoloji uzmanı başlattı bende
inşallak canım :)) kimyasal yaşaya yaşaya erken belirtilerde uzmanlaştım , benim ikisinde de 20. ile 24. günler arasında başım ağrıdı , onun dışında adet belirtilerinin aynısını yaşadım ama 24. günde felan erken gebelik testinde çok silik ikinci çizgiyi gördüm ,ilk hamileliğimde de öyleydi aynı adet belirtilerini yaşıyorsun ama baş ağrısı yoktu , sanırım ben kimyasalı yaşayınca öncesinde başım ağrıyor , komik olan öncesinde forumlarda kimyasal gebeliği okudum :)) başıma geldi hemde iki kere şimdi dış gebeliği okudum o gelmez inşallah bu ne bahtsızlıktır
canım ovulasyon testinde koyu çiziğini olduğu gün ve öncesi bazılarında ilişki günleri olursa gebelik Allah ın izni ile oluşuyor ,
Bak bende de 1 hafta kala açık kahve bi leke gelmişti. Ben söylemedim onu sen şimdi okuyunca bi acaba dedim. Ama vajinal ultrason ile baktı öyle birşey olsa söylerdi herhalde. Adet kendiliğinden oldun sanırım ama sen demi geç de olsa. Benimki duphaston dedi 3 ay ama canım hiç istemiyor klomeni söyleyeceğim...bu arada bayanlar ben bugun doktora gittim yaşadığım belirtileri adete 1 hafta kala olan az kanamayi filan söyledim muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dediadetim de o yuzden gecikmiş. tekrar klomene başladık bakalım hayırlı olur insallah
Canım sadece bunlarla birşey diyemeyiz. Git betana baktir istersen net bilgiyi o verir. Lekelenme oncesinde bi yoğun kanama oldu 3 gün hatta parçalı kanama vardı bende.Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?