hoşgeldin cnm tahmin ettim az çok psikolojini kiyamamThe_new ShinSeGi şimdi etiketleri tam hatırlayamıyorum. Kizlar yaklaşık bir haftadır biraz depresif hallerdeyim. Denedim buraya girmesem aklım direkli meşgul olmayı bırakır mi diye hayır olmadı hiç de öyle birşey. Bugün tarlusal bitti. Regl bekliyorum artık. Sonra hormon testi sonra doktorla konuscaz bakalım ne diyecek. Klomen istemeyi düşünüyorum doktordan açık açık. Hatta vermezse duphaston önce derse kendim kullanıp başka doktora yumurta takibine gitmeyi bile düşündüm bu bir hafta da. Yoksa o 3 ay duphaston tedavisi gitgide uzayacak gibi geliyor ve kendimde o psikolojiyi görmüyorum maalesef. Durumum bundan ibaret. Canım sıkkın. Şimdi şöyle bi okuyacağı sayfaları sizde sıkıntı giderici durumlar var mı bakalım.
The_new ShinSeGi şimdi etiketleri tam hatırlayamıyorum. Kizlar yaklaşık bir haftadır biraz depresif hallerdeyim. Denedim buraya girmesem aklım direkli meşgul olmayı bırakır mi diye hayır olmadı hiç de öyle birşey. Bugün tarlusal bitti. Regl bekliyorum artık. Sonra hormon testi sonra doktorla konuscaz bakalım ne diyecek. Klomen istemeyi düşünüyorum doktordan açık açık. Hatta vermezse duphaston önce derse kendim kullanıp başka doktora yumurta takibine gitmeyi bile düşündüm bu bir hafta da. Yoksa o 3 ay duphaston tedavisi gitgide uzayacak gibi geliyor ve kendimde o psikolojiyi görmüyorum maalesef. Durumum bundan ibaret. Canım sıkkın. Şimdi şöyle bi okuyacağı sayfaları sizde sıkıntı giderici durumlar var mı bakalım.
Evet okudum seninkileri de. Az kaldı az bata belli olur yakında ferah tut içini güzel haber gelsin sendenHoşgeldin cnm.dediğin gibi kafamıza takilcksa takılıo ışte.Bende 1 haftadr belirtiden mahvoldum.hiçbirşey yapamadm bilio msn akşama kadar okuyrm okuyrm.ister istemez gidio kafam engel olamıyorum.tam unutur gibi oluorm bi ağrı bi bişey yine geliolar.bir iki gündür daha rahat gibiydim.saat 4 5 gibi uyandım sonra sol göğsümün üzerine yatinca acı hissedince yine koptum.saat bu saat oldu velhasıl uyuyamadm bi daha.noolcak bu psikolojimz bilmiormo kadar belirti hissettim çatlıo mu dollenio mu dedim ama bu kadar üzerinde durdum die olmiick diorm yani.öyle garip hallerdyz bizde biraktgn gibiyiz yani cnmcm.insallah vardır tabi.İnşallah hamileymdr.İnşallah hepimiz hamile olurz en yakın zamanda
Col geçmiş olsun. İşte bende eğer gecikme olursa diye gününde beta baktirdin farketmek için kimyasal durumunu. Okudum canım evet. Hormon testine gittiğimde D vitamini de söyleyeyim diye düşündüm bende. Hadi insaallah şifa olsun sana buhoşgeldin cnm tahmin ettim az çok psikolojini kiyamambenim de psikolojik çok bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim çok şükür. evet benim adet 5 gün gecikmeyle kendiliğinden geldi belki farkına varamadan bi kimyasal gebelik daha geçirdim
yeni öğrendiğim bi bilgiyi hemen senle de paylaşayım D vitamini eksikliği hem pco ya hem de bebeğin tutunamamasina sebep oluyormuş internette araştırdım cumartesi d vitamini tahlili istedim gerçekten de benim cok düşük çıktı 30 üzeri olmasi gerekirken benim 4.5 hatta canan karatay 80 filan ollmasi lazim diyormuş. hemen devit ampul kullanmaya başladım. istersen sende bi baktir. bazi doktorlar bunu cok2 önemsemiyor ama mesela irenbe tüp bebek merkezinin sitesinde okudum gelen hastalarin önce D vitaminine bakıyorlarmış ve çoğunda eksik çıkıyormuş önce onu tedavi ediyorlarmış
Evet okudum seninkileri de. Az kaldı az bata belli olur yakında ferah tut içini güzel haber gelsin senden
Sagol canim benim insani aklinda kaliyo iste ufak tefek seylerdeğerlerin çok güzel ondan bişey dememiş ,
yapmaya devam et derim , bende nerdeyse 1 yıldır ovulasyon testlerini yapıyorum , kist varken koyu çizgiyi yakalayamamıştım , kist bittikten sonra koyu çizgiyi hep gördüm ama günlerim değişti tabi bazen 12. bazen 13. kimyasal gebeliklerden sonra 14. gün gördüm koyu çizgiyi , 25 güne bir adet olurken 31 güne çıktı, normal bence , sen yapmaya devam etarkadaşlar merhaba nasılsınız.. herkes iyidir umarım.. ben kimyasaldan yani düşük kanamasından hemen sonra ovulasyon testine başladım.. normalde sadece 2 gün koyu bi çizgi olurdu ama şimdi 3 gündür ne tam koyu ne de silik şekilde testler o kadar kafam karıştı ki ne yapmalıyım
bilgim yok , ama canım çok düşünmemeye çalış moralini bozma , ben 37 yaşındayım , doktorlar aşılama dedi :) halen direniyorum normal yolla hamile kalayım diye , hoş kalsamda kan pıhtılaşma sorunum var :) anlayacağın var var var ama bebek yok :)) ,Kizlar tarlusal kullanan oldu mu aranızda ? 6 gün kullandım bitti dün. Ama 3 4 gündür acayip akintim var beyaz. Kasık ağrısı da var. Hani yumurta çatlıyor diyecek kadar yanı. Ovulasyon testim olsa yapardım o derece yani. Fikrinizi var mı ?
Hiç bilmiyorum canım duymadım da öyle bir kür. Ne için kullaniyorsun?kızlar brokoli kürü yapıyorum , hamileliğe engel olurmu diye sormak istedim , bilgisi olan var mı?
cnm tarlusal ben kullandim bittikten bi kac gün sonra adet oldum. ama sanirim pco su olanlar bazen adet olmadan bi kaç kere yumurtluyomuş diye okudum istersen bugünü değerlendirKizlar tarlusal kullanan oldu mu aranızda ? 6 gün kullandım bitti dün. Ama 3 4 gündür acayip akintim var beyaz. Kasık ağrısı da var. Hani yumurta çatlıyor diyecek kadar yanı. Ovulasyon testim olsa yapardım o derece yani. Fikrinizi var mı ?
bende hiç bilmiyorum ki.kızlar brokoli kürü yapıyorum , hamileliğe engel olurmu diye sormak istedim , bilgisi olan var mı?
Tarlusal bittikten 10 gün sonra bile anca sökülenler de var. Çok geçe kalmasa bari kırmızılar . acaba kistler eriyor mu ? Ondan mi akıntı var bildiğin adet oluyorum gibi hissettiriyor. Tarlusalın o tarz bi etkisini de görmedim pek.cnm tarlusal ben kullandim bittikten bi kac gün sonra adet oldum. ama sanirim pco su olanlar bazen adet olmadan bi kaç kere yumurtluyomuş diye okudum istersen bugünü değerlendirbelli olmaz bu işler.
Şimdi telefondaki takvime baktım da regl olsaydım vaktinde şimdi yumurtlamaya 3 4 gün kalmıştıben daha regl olcam da yumurtlayacagim da ocak ayı da boş geçecek benim. Umutlar subata...
Kasık batmaları bende olmuştu canım. İyiye işaret bence inşaallah :) son kaç oldu şimdi ?puff naapcn kuzum yaabu beklemek bizi mahvetck yani belirsizlk benmde kasığıma sabahtn beri ara ara sancı girip duruo anlamadm ya.kimyasalda hiç böyle bişey yaşamamştm ben anlamıyrm.inşallah hayırlara çıksın
Kasık batmaları bende olmuştu canım. İyiye işaret bence inşaallah :) son kaç oldu şimdi ?
Evet çıkmayabilir canım henüz. Ama aklında kalmasın yapılmaktadır istediğin zaman ben olsam bende yapardım çünküson 5
yarın sabah bi test yapaym diorm. çıkmayablr ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?