saraçoğlu rahimde yapışıklık olursa öneriyor , tedbir amaçlı yapıyorum ama bırakacağımHiç bilmiyorum canım duymadım da öyle bir kür. Ne için kullaniyorsun?
bir araştır ama soğuk algınlığından da doğal olarak bunlarla korunuyor insan , çok geçmiş olsun canımbende hiç bilmiyorum ki.
bende de öksürük başladı hasta oldum sabah aksam zencefil çayı ihlamur içiyorum zarari olmaz insallah
kaçıncı günündesin? belki çıkmayabilirson 5
yarın sabah bi test yapaym diorm. çıkmayablr ama dimi
kaçıncı günündesin? belki çıkmayabilir
çıkar bence sanırım 24. gün bende çok çok silik çıkmıştı birde ateşin yükseliyor ölç birovu.dn sonraki 10.gün olcak yarın.bencede çıkmaz gibi gelio.en erken 12.gün diolar
çıkar bence sanırım 24. gün bende çok çok silik çıkmıştı birde ateşin yükseliyor ölç bir
ovulasyonda en koyu hangi gün ise onun ertesi günü 1 oluyor eğer 10 gün geçmişse çıkabilir ama geç yumurtladıysan çıkmaz , ateşini ölç ama gündelik şeyleri yaparken , yattığında ölçme zaten yükselir , ama senin durum biraz farklı ovulasyonda T çizgisini tam koyu yakalayamamıştın sanırım , öyleyse en koyu zamanı ovulasyon günü olarak al, resimleri olsa bakardımhemen mi ölçeym cnm ateşimi zaman farkeder mi.bi de 24.gün çarşamba oluo yarın 23.gün.bu arada ovu.günü 2 ocak diorum ama testte en koyu çıkan gün.koyu günü kabul ediyrz dimi ertesi günden sayarsak bi gün daha atar.ben hiç bu kadar ince hesap yapmamştm.kimyasal oldğu ay da bat tan 2 3 gün önce yapmştm test negatif çıkmştı.ondan emin olamıyrm.belki o geç döllenmeydi onu da bilmiorm.
ovulasyonda en koyu hangi gün ise onun ertesi günü 1 oluyor eğer 10 gün geçmişse çıkabilir ama geç yumurtladıysan çıkmaz , ateşini ölç ama gündelik şeyleri yaparken , yattığında ölçme zaten yükselir , ama senin durum biraz farklı ovulasyonda T çizgisini tam koyu yakalayamamıştın sanırım , öyleyse en koyu zamanı ovulasyon günü olarak al, resimleri olsa bakardım
arkadaşlar bugün doktora gittim ve kimyasal gebelikle ilgili şunu öğrendim , eğer bebek sağlıklı değilse vücut doğal bir süreç içinde gebeliği sonlandırıyor , kimyasal yaşıyoruz ama vardır bunda da bir hayır , sağlıklı gebelik zaten tutunuyormuş bundan dolayı üzülmeyelim canlar , ayrıca kimyasal gebelik yaşamak normal bir gebeliğinde habercisiymiş hayırlısı ile inşallah
canım benim adet döngüm 25 güne bir , iki kimyasalımda da 25. günde hamile olduğumu erken gebelik testinde çok çok silik gördüm ve birde kendim anlamamıştım ama ateşim birazcık yükselmişti , normalde elim soğuktur , sonrasında zaten kimyasal olduğu için ateşim düştühemen mi ölçeym cnm ateşimi zaman farkeder mi.bi de 24.gün çarşamba oluo yarın 23.gün.bu arada ovu.günü 2 ocak diorum ama testte en koyu çıkan gün.koyu günü kabul ediyrz dimi ertesi günden sayarsak bi gün daha atar.ben hiç bu kadar ince hesap yapmamştm.kimyasal oldğu ay da bat tan 2 3 gün önce yapmştm test negatif çıkmştı.ondan emin olamıyrm.belki o geç döllenmeydi onu da bilmiorm.
aynen yarın belli olabilir , hadi hayırlısı sağlıklısı ile AMİN inşallah hamiş haberleri alırız , çıkmasa bile moralini bozma dediğim gibi geç belli oluyor seninkiler , öncelikle vücut döngümüzü iyi takip etmeliyizIşte o zaman arkadslrla bakmstk en koyu gün 2 ocak demiştik.zaten takvimimde 2 ocağı gösteriodu.ben daha sonra ara ara yine test yaptm ama bi daha koyulasmadi.yumurtladysam insallah o zaman yumurtlamsmdr.Bu arada 3. Ocağı 1 sayarsak yarın 10.gün oluo.testim var inşallah tekrarlarm sonraki günler ya
sanki 31 aralık 1 ve 2 ocak aynı renkte gibi bu durumda 2 ocak olur , çünkü sonrasında bariz açılma var
sanki 31 aralık 1 ve 2 ocak aynı renkte gibi bu durumda 2 ocak olur , çünkü sonrasında bariz açılma var
benimkini ekleyeyim kasımda ilk kimyasalımı yaşadığımda ovulasyon testim , 13, 14 ve 15 günler değerlendirildi
canım testler bozuk olabiliyor , :) öylelerine rastladım hatta satın aldığım yerede söyledim , sanırım en iyisi clearblue denen marka , ben labquıc kullandımBenm zaten testler bozuktu sanki baksana c ler bile tam kırmızı değil.ucuz test ondan herhalde
canım testler bozuk olabiliyor , :) öylelerine rastladım hatta satın aldığım yerede söyledim , sanırım en iyisi clearblue denen marka , ben labquıc kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?