Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Şimdi telefondaki takvime baktım da regl olsaydım vaktinde şimdi yumurtlamaya 3 4 gün kalmıştı ben daha regl olcam da yumurtlayacagim da ocak ayı da boş geçecek benim. Umutlar subata...

canım hoşgeldin
ben tarlusal kullanmadım hiç etkileri hakkında da fikrim yok o yüzden..
geç olsun güç olmasın canım şubata ne kaldı şurda
hem hiç belli de olmaz bakarsın ocak olurumutları tüketmek yok
burdan uzaklaşma fikrini okudum hepimizin yani benimde böyle dönemlerim oldu
ama uzaklaşmakta çare değil,
hatta burda seninle aynı şekilde mucadele eden insanlarla omuz omuza vermek çok daha fazla
rahatlatıyor beni. sende kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım
biliyorsun bizim için etken faktör stres sıkıntı vs ne relax o kdr iyi
bende aşılama tedavsine başladım bu arada

Aa çok sevindim hadi inşaallah güzel sonuçlar alalım :) ne zaman belli oluyor? Çok sağol canım bu arada. Ama yok yanı ocak kurtarmak benim. Regl olcam da 14 15 gün geçecek de yumurtlayacagim şubat anca.. Bi de zaten sömestr tatilinde memlekette degerlendiremeyeceğiz bile belki de.. Boş yere ilaç icmesem mi bile diyorum hatta

evet canım inşallah hayırlısıyla vesile olur tedavim
sonuç bilmiyorum daha aşılamam olmadı
bgn iğnede 6.günümdü çarşamba kontrol var

Kizlar bugun çok değişik şeyler oldu :))) doktora gittim daha adetin 7. gunundeyim klomene başlayalı 2 gün oldu ultrasonda bi baktı sıvı var yumurta çatlamış nasil olur diye şok oldu. ben de sok oldum tabi :/ daha adetim bugün bitmişti. hemen kan testi yaptirdi e2 54 çıktı lh 14. çatlamış da olabilir catlamamış da dedi catladiysa kaliteli bi yumurta değilmiş dedi... ama klomene devam bi de östrojen hapi verdi yumurta takibine devam etcez dedi. bakalim nolcak bu ay. ama klomeni son kullanisim bi daha kullanmam düzenimi bozdu

evet canım inşallah hayırlısıyla vesile olur tedavim
sonuç bilmiyorum daha aşılamam olmadı
bgn iğnede 6.günümdü çarşamba kontrol var
ayyy kontrollerini sakın kaçırma benim ilk seferinde doktor cuma bakti pazartesi gel dedi ama yumurtam pazar gunu çatlamış asilama yapamadik aman dikkat et ben gibi olma

ayyy kontrollerini sakın kaçırma benim ilk seferinde doktor cuma bakti pazartesi gel dedi ama yumurtam pazar gunu çatlamış asilama yapamadik aman dikkat et ben gibi olma

canım çarşamba başlamıştım işte bu çarşamba kontrol
öncesinde çağırmadı inşallah öyle bişey olmaz ya
senin mesajını da okudum
bazı kadınlar öyle adet biter bitmez yumurtlayabiliyormuş
bi kaç kişiden duymuştum regl sonrası hamile kaldım dediklerini ama
snn yeni bittiği için değerlendirmemişsin haliyle
bende şaşırdım yani canım dr kontrolundeysen sorun yok
gelişmeleri takip edersin belki çatlamamıştır

Hadi ya ne uyuz yumurta çatlaması gerektiği zaman Çatlamamış kendi kendine. Gelişen başka var mı peki ?

kızlar dikişlerim acıyor alındıktan sonra diner inşallah bu agrılar
artık ağrı kesici içmek istemiyorum
aşılama gününe kdr tamamen iyileşsem süper olur
aksi takdirde yanlış karar verdiğimi düşüneceğim çünkü
ikisine bir arada kalkışmamak lazımmış demek istemiyorum

iyigeceler herkese
gündüzleri pek gelemiyorum agrım oluyor yatıyorum uzanıyorum

canim dikisler alındıktan sonra hiç biseyin kalmaz merak etme cok çabuk iyilesiyor

Günaydın kisslar
Sabah test yaptım tabiki negatif çıktı.Ama ben pozitif cikmiicgni tahmin ediodm zaten.İnşallah kan da vardır da idrara geçmemiştir diyelim.velevki yok nasip yani yapck bişey yok
Ama ben kimyasal oldgm zaman da 2 gün önce test yapmstm cikmamsti ertesi gün leke gelince adet oluyrm zannetmstm.sonra çıkmıştı.nasip tabiki de cumartesi yi bekliyrm inşallah

Hayırlısı olsun canım

inşallah pozitifi görürürsün canim ve inşallah biz de görürüz:)
ama benim bu ay artik umudum az yumurta o kadar erken catladiysa kaliteli değildir bi de çok hastayim öksürük geçmedi

Kizlar peki sizce ilişkiden 1buçuk saat sonra filan lavobaya gitmek hamile kalma ihtimalini azaltır mi?

Bir buçuk çok etkilemez sanırım baya uzun bende giderim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…