Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Yok canım olmadım daha 10 güne kadar yolu varmış araştırdım da biraz diyorum ya ocak ayını da böyle geçireceğim. Yumurtlama dönemi de tatile gelecek. Memlekette sobalı ev kaynanamlarda kalıyoruz. O da boş geçer gibi.. Boş yere ilaç almış olmak istemiyorum.

burda birinin yazisini okumuştum pko luymuş. adet beklediği günlerde testi farkina varmadan 1 kere daha yumurtlamış tarlusal kullandığı halde adet olamayinca bi daha gebelik testi yapmış pozitif çıkmış hemde adeti bayaga gün gectikten sonra. senin de öyle olmasin sakin

canim dikisler alındıktan sonra hiç biseyin kalmaz merak etme cok çabuk iyilesiyor

inşallah canım inşallah

valla aşılamadan sonra 1,5 saat bekletmiyorlar bile
20 dk uzanır vaziyette kalın sonra kalkın diyor
yok ben yatacam desen de mecbur kalkacan sırada insanlar bekliyor
hem ben bunu dr uma sormuştum hem tüp bebek hem başka bi kadın dogumcuma
hemen kalkmak yerine bi 5 dk beklenebilir ama fazla yatmanın ekstra bi faydası yok dedi
ama psikolojik olarak ki bende öyle yapıyorum bi süre uzanır vaziyette kalıyorum

canım ya erken daha dur yahuuu
bak kendin diosun 2 gün önce çıkmamıştı diye şimdi daha da var regline yani o yüzden no stress

beni aşılama da doktor 1 saat yatirmisti ameliyathane gibi bi yer soğuk cok sıkılmıştım

Yok canım ya o sıralarda ilişki de olmadı. 2 sinde oldu bi de 11 inde. O 9 gunuk ara boş. Hem 5inde doktora gittim catlasa görürdü herhalde diye düşünüyorum evet duydum tarlusal kullandığında regl beklerken gebelik olanları. Aklıma tek takılan şu cumartesi günü benim vücut ısım 36.5 oldu. Normalde 36.2 yada 36.3 çıkıyor hep. Ama ertesi günden itibaren tekrar 36.3 e düştü devam etmedi yüksek.

bakalım öncekinde 30 dk durabilmiştim bu sefer ne kdr durabilcem
böyle bekleme yerlerine hafiften bi müzik tv falan koysalar ya : ozmn bak zaman nasıl geçer
aynen yaaa sabaha kadar yatariz o zaman :) kızlar ben öksürmekten sabaha kadar uyuyamiyorum 2 gecedir korkudan ilac da kullanmiyorum bi öneriniz var mi?

ya o ateş meselesini bende anlayamiyorum ama bu sefer pazar günü adetin 6. günü 36.8 çıktı benim hep 36.6 olurdu tabi adetli olduğum için yumurtlama filan gelmedi aklima. ertesi gün 36.7. doktor dün kontorole gittiğimde yumurta çatlamış gibi dedi. demekki catlicagi zaman 0.2 yükseliyor benim

Sen gün ortası mi ölçüyorsun sabah uyanınca mı ? Benim ikisi arasında çok fark oluyor onh farkettim. Bu yazdıklarım sabah değerlerim.

ben de sabah ölçüyorum yataktan çıkmadan
Az önce bi dikkatli baktım tabloya. Ayın 29 unda da 36.5 imiş benim ben gripten diye düşünmüştüm. Hatirlarsan adete yakın ovulasyon testim koyulaşmıştı benim tekrar tam 28 ve 29 da yanı 30da da iliski oldu. ama 5 ocakta vajinal ultrason ile baktı doktor görmüş olması lazım demi birşey olsa?

aynen yaaa sabaha kadar yatariz o zaman :) kızlar ben öksürmekten sabaha kadar uyuyamiyorum 2 gecedir korkudan ilac da kullanmiyorum bi öneriniz var mi?

canım geçmiş olsun
balla toz zencefil içiyorum ben
tabi zencefilin bi zararı yoktur dimi artık herşeyden korkar olduk
bişey olcak korkusuna gönlümüzce yiyip içemiyoruz

canım sanmıyorum görünsün
ama rahim kendini hazırlayıp endometrium falan kalınlaşıyor ya öyle de görürmüydü bilmem
ben gittiğimde bana daha çok yeni bi gebelik yuvalanma aşamasında
endometrium kendini hazırlamış kalınlaşmış dedi
tabi reglim 5gün mü ne geçmişti
5 ocakta reglin kaç gün geçmişti ?

6 gün geçmişti. Ya ince dedi endometrium için ama onu çok net hatırlıyorum. Yok ya ateşim düşmezdi öyle birşey olsaydı hala yüksek olması lazımdı.

6 gün geçmişti. Ya ince dedi endometrium için ama onu çok net hatırlıyorum. Yok ya ateşim düşmezdi öyle birşey olsaydı hala yüksek olması lazımdı.

anladım canım inşallah güzel haberler alırız bi süpriz bi mucize belkide
şimdi bide kafayada taktın ya o yüzden de gecikme olabilir reglinde
biraz rahatlamaya çalış canım

kızlar yeni eve geldim ama ben iyice karıştım yaalekelenmem artmş.adet başlangıcındaki tarzda.tamam adet oluyrm kabul edeym ama kimyasalda da böyle olmştm.leke geldi die adet oldum demiştm 1 gün önce gelmşti ama meğer yerleşmeymş herhalde.şimdi de bunun yerleşmeden kaynaklanma ihtimali de var.kan versem çıkar mı acaba.hic duydunz mu yerleşme belirtisndn kaç gün sonra kan da çıkıo acaba.

Hiç bilmiyorum ama sen yine de bi ver istersen canım ne olur ne olmaz en azından az da olsa değer çıkar yumurtlamadan 10 gün sonra.

Hiç bilmiyorum ama sen yine de bi ver istersen canım ne olur ne olmaz en azından az da olsa değer çıkar yumurtlamadan 10 gün sonra.

bilemedm ki cnm leke ilk dün sabah gelmişti az.eşimle bi görüşeym bakiiim ne diick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…