Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

cnm bazi kisilerde yerleşme kanamasindan 1-2 gün sonra çıkıyormuş bazi kisilerde 5-6 gün sonra. insallah öyledir sen bari mucizemiz ol

cnm bazi kisilerde yerleşme kanamasindan 1-2 gün sonra çıkıyormuş bazi kisilerde 5-6 gün sonra. insallah öyledir sen bari mucizemiz ol

cnm zaten ovu.2 snde en koyuysa 3.nde yumurta çatlamşsa yarın 10.gün bugün 9. gün olur.zaten yerleşme de 9 10 günde oluo 12.günde test yapın diolar ya ovulasyondan sonraki.ben biraz acele ediorm bakma.inşallah dediğn gibi mucizemz olur

Salliala kuzumm kıyamam sana hakkımzda hayrlsı.sıkma canını.inşallah kalbinden geçen şeyler hayrlsyla tek tek olur.Rabbim bize selamet versn

canım nasıl bi lekelenme peki ?
ayy inşallah öyledir yaaaaa sonuçta regl olmak için erken yani daha
bak şimdiiiiii bende merak ettim

sorma cnm regl için erken ama bilmiormki az az gelio arada artmadı yani ama bilmiorm leke basladktn 3 4 gün sonra kan 5 6 gün sonra idrar da çıkar die okudum.yarın da beklesem mi bilemiorm

kısslar özellikle Salliala bunu senden biliorm yumurtlamadn 14 gün sonra adet başlamıo mydu cnmcmmm..benm yumurtlamanın üzerinden daha 10 gün geçione diosnz bu durumaillaa kendimi hamile ilan etcm yanii

kısslar özellikle Salliala bunu senden biliorm yumurtlamadn 14 gün sonra adet başlamıo mydu cnmcmmm..benm yumurtlamanın üzerinden daha 10 gün geçione diosnz bu durumaillaa kendimi hamile ilan etcm yanii
Evet normali öyle canım. Kaldı 4 gün güzel habere diyoruz inşaallah bence kanda çıkar ama 2 gün daha bekle idrarda görürsün belki once. yine de ne olur ne olmaz

Evet normali öyle canım. Kaldı 4 gün güzel habere diyoruz inşaallah bence kanda çıkar ama 2 gün daha bekle idrarda görürsün belki once. yine de ne olur ne olmaz

durum aynen bu son 2 ya sabıreşim de bekle dio beklemem lazım ama gercektn

Göğüs sızısı ve uyuklama var mı ?

güğüs sızısı önceki gece sol göğsmde olmştu uykularm kaçmştı heyecandndün gece de sabaha karşı yani sağ göğsümde hafif oldu amaan dedim sende bu sefer umrumda değil dedm uyuucm mahvoldm önceki gün çünkü.bi uyandm saat 10 bilmiorm.normal gibi gelio ama gazm da var ama normal gibi gelio şuan bilemiyrm

zaten cok belirgin belirtiler için erken anca o kadar hissedersin heralde insallah bebis geliyodur

Kendini oyalayacak birşeyler bul az önce eşim EE şimdi sen ne zaman adet olcan diye soruyor. Allah bilir dedim hayırlısı olsun canım sen bebise gün say bende kirmizilara

Tarlusaldan sonra 15. Günde bile adet olanlar varmış Yuh dedim yandın saliş bi de bunu bekle şimdi. 2gun geçti bakalım bel ve karın ağrısı gelmedi henüz..

Tarlusaldan sonra 15. Günde bile adet olanlar varmış Yuh dedim yandın saliş bi de bunu bekle şimdi. 2gun geçti bakalım bel ve karın ağrısı gelmedi henüz..
adaçayı içmeyi denedin mi hiç ya da maydanoz suyu? adet söktürüyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…