cnm bazi kisilerde yerleşme kanamasindan 1-2 gün sonra çıkıyormuş bazi kisilerde 5-6 gün sonra. insallah öyledir sen bari mucizemiz olkızlar yeni eve geldim ama ben iyice karıştım yaalekelenmem artmş.adet başlangıcındaki tarzda.tamam adet oluyrm kabul edeym ama kimyasalda da böyle olmştm.leke geldi die adet oldum demiştm 1 gün önce gelmşti ama meğer yerleşmeymş herhalde.şimdi de bunun yerleşmeden kaynaklanma ihtimali de var.kan versem çıkar mı acaba.hic duydunz mu yerleşme belirtisndn kaç gün sonra kan da çıkıo acaba.
kıyamammmm yaaa... olur inşallahMucize istemiyorum ya regl olsam yeter
cnm bazi kisilerde yerleşme kanamasindan 1-2 gün sonra çıkıyormuş bazi kisilerde 5-6 gün sonra. insallah öyledir sen bari mucizemiz ol
Amin inşaallah canım sen güzel haberler ver de keyfimiz biraz yerine gelsin :)Salliala kuzumm kıyamam sana hakkımzda hayrlsı.sıkma canını.inşallah kalbinden geçen şeyler hayrlsyla tek tek olur.Rabbim bize selamet versn
Amin inşaallah canım sen güzel haberler ver de keyfimiz biraz yerine gelsin :)
inşallah cnmm bakalm
canım nasıl bi lekelenme peki ?
ayy inşallah öyledir yaaaaasonuçta regl olmak için erken yani daha
bak şimdiiiiii bende merak ettim
Evet normali öyle canım. Kaldı 4 gün güzel habere diyoruz inşaallahkısslar özellikleSalliala bunu senden biliorm yumurtlamadn 14 gün sonra adet başlamıo mydu cnmcmmm..benm yumurtlamanın üzerinden daha 10 gün geçio ne diosnz bu duruma illaa kendimi hamile ilan etcm yanii
Evet normali öyle canım. Kaldı 4 gün güzel habere diyoruz inşaallahbence kanda çıkar ama 2 gün daha bekle idrarda görürsün belki once. yine de ne olur ne olmaz
Göğüs sızısı ve uyuklama var mı ?durum aynen buson 2 ya sabır eşim de bekle dio beklemem lazım ama gercektn
Göğüs sızısı ve uyuklama var mı ?
zaten cok belirgin belirtiler için erken anca o kadar hissedersin heraldegüğüs sızısı önceki gece sol göğsmde olmştu uykularm kaçmştı heyecandndün gece de sabaha karşı yani sağ göğsümde hafif oldu amaan dedim sende bu sefer umrumda değil dedm uyuucm mahvoldm önceki gün çünkü.bi uyandm saat 10 bilmiorm.normal gibi gelio ama gazm da var ama normal gibi gelio şuan bilemiyrm
Kendini oyalayacak birşeyler bulgüğüs sızısı önceki gece sol göğsmde olmştu uykularm kaçmştı heyecandndün gece de sabaha karşı yani sağ göğsümde hafif oldu amaan dedim sende bu sefer umrumda değil dedm uyuucm mahvoldm önceki gün çünkü.bi uyandm saat 10 bilmiorm.normal gibi gelio ama gazm da var ama normal gibi gelio şuan bilemiyrm
adaçayı içmeyi denedin mi hiç ya da maydanoz suyu? adet söktürüyor diyorlarTarlusaldan sonra 15. Günde bile adet olanlar varmışYuh dedim yandın saliş bi de bunu bekle şimdi. 2gun geçti bakalım bel ve karın ağrısı gelmedi henüz..
Tarlusaldan sonra 15. Günde bile adet olanlar varmışYuh dedim yandın saliş bi de bunu bekle şimdi. 2gun geçti bakalım bel ve karın ağrısı gelmedi henüz..
Adaçayı iciyorum canım. Daha önce maydanozu çok içtim bi faydasını görmedim maalesef.. Nedense herkese etki eden şeyler bana pek etki etmiyor.adaçayı içmeyi denedin mi hiç ya da maydanoz suyu? adet söktürüyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?