Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Vay ilerleme var süpersin bekle bekle güzel olacak inşaallah umutlar sende

Vay ilerleme var süpersin bekle bekle güzel olacak inşaallah umutlar sende

kıyamamm kuzumaa yaa inşallah bebeğim ne diyiimm bende umutlanıyrm hala hissediyrm bişeyler şaka gibi ama umutlanmak da istemiorm.inşallah bakalm hayrlsı.sabah ta kimyasaldn sonra çok hamile kalan okudm.nasip tabi bilemeyz bizm nasıl olcak

insallaaahhh olur. bence de azcik daha bekle ki emin ol

insallaaahhh olur. bence de azcik daha bekle ki emin ol

aynen cnmm inşallah bakalmkan vermek için bile p.tesiyi beklemek istiorm testte pozitifi görcm tabi gelen giden olmııck sonra ben p.tesi hastaneye gitcm inşallahhayaller ve hayatlar olcaz tabiiAllah m nasip et inşallah sen çok büyüksn biz çok aciziz

benım de kımyasaldan sonra ılk defa kahverengı bır lekelenmem oldu azıcık da olsa.2 gun once oldu. bır daha da gelen gıden olmadı.

sorma cnm regl için erken ama bilmiormki az az gelio arada artmadı yani ama bilmiorm leke basladktn 3 4 gün sonra kan 5 6 gün sonra idrar da çıkar die okudum.yarın da beklesem mi bilemiorm

kısslar özellikle Salliala bunu senden biliorm yumurtlamadn 14 gün sonra adet başlamıo mydu cnmcmmm..benm yumurtlamanın üzerinden daha 10 gün geçione diosnz bu durumaillaa kendimi hamile ilan etcm yanii

canım valla ben yumiden 14.gün sonra regl olurum genellkle
çok nadir şaşar hatta bikere 1 hafta önce geldi ondada hamile falan da değildim
inşallah güzel haberlerini alırız
reglin ne zmn ki?

canım valla ben yumiden 14.gün sonra regl olurum genellkle
çok nadir şaşar hatta bikere 1 hafta önce geldi ondada hamile falan da değildim
inşallah güzel haberlerini alırız
reglin ne zmn ki?

İnşallah cnm inşallah daa bilmiorm ki ben neyim
Cumartesi bat ama yarın sabah test yapcm inşallah cuma tekrar yaparm olmadı cumartesi de yaparımpazartesi de doktora giderim diorm
Ya kadın doğuma ya psikologa bu gidişle

ı

ıkı gun var normalde bu cuma olmalıyım.ama cmuadan sonra bır hafta daha zaman verdı,kımyasal sonrası gecıkebılır dedı doktor.beklemesı cok zor.ne gebelık ne de adet belırtısıvar.
Yerleşme kanaması olma ihtomi var o zaman o lekenin ay hadi inşaallah peşpeşe güzel haberler gelsin

ı

ıkı gun var normalde bu cuma olmalıyım.ama cmuadan sonra bır hafta daha zaman verdı,kımyasal sonrası gecıkebılır dedı doktor.beklemesı cok zor.ne gebelık ne de adet belırtısıvar.

cnmcmm hayrlsı inşallah yerleşme belirtisidr.benmde 2 3 gündür kahve leke gelio cumartesi bat ama bakalm sonuç ne olcak.haberlşlm inşallah

İnşallah cnm inşallah daa bilmiorm ki ben neyim
Cumartesi bat ama yarın sabah test yapcm inşallah cuma tekrar yaparm olmadı cumartesi de yaparımpazartesi de doktora giderim diorm
Ya kadın doğuma ya psikologa bu gidişle
aaa çok heyecanli test sonucunu hemen at :)

aaa çok heyecanli test sonucunu hemen at :)

yaa sorma cnmcmm heyecanım biraz korkuya biraz üzüntüye döndü gibi.ya negatif sonuç çıkarsa keşke pozitif çıksa ama negatif çıkarsa da bu ayki beklenti heyecan bitceknasip tabi yaa önümüzdeki aylara bakarz dimibende hastane bakmaya başladım bu arada nerde muayene olcam doğum yapcam die araştırmalara çıktımne kadar dengeszm dimi

Kizlar az önce yatsı namazını kıldıktan sonra yatmadan bi daha tuvalete gideyim dedim azıcık kırmızılar geldi artik gece oldugundan ertesi gunu 1 sayiyim. bat 14 şubat diyebiliriz sanırım ya çok mutlu oldum şimdi.

Olsun olsun tedbirli olmak lazim

wwuuuu sevgililer gününe müjdeli haber mi gelio inşallahhadi gözün aydın cnm.sabaha kadar sökülürsn inşallah.benmde bugün leke düne göre az geldi yarıyarıya diyeblrm o derece inşallah yarın hiç gelmez dee şimdi wc ye gitmeye korkuorm ya çok geldyse die.gelen bişey de hissetmedm de korkular ayyukaa çıktı

insan hemen havaya giriyor zaten bende öyle şeyler yapıyorum arada :)))) negatif cikarsa da moralini bozma kirmizilari görene kadar umut bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…