waaayyy 14 şubat güzel süpriz olur. insallah bu ay hamile kalirsinKizlar az önce yatsı namazını kıldıktan sonra yatmadan bi daha tuvalete gideyim dedim azıcık kırmızılar geldiartik gece oldugundan ertesi gunu 1 sayiyim. bat 14 şubat diyebiliriz sanırım ya çok mutlu oldum şimdi.
wwuuuu sevgililer gününe müjdeli haber mi gelio inşallahhadi gözün aydın cnm.sabaha kadar sökülürsn inşallah.benmde bugün leke düne göre az geldi yarıyarıya diyeblrm o derece inşallah yarın hiç gelmez dee şimdi wc ye gitmeye korkuorm ya çok geldyse die.gelen bişey de hissetmedm de korkular ayyukaa çıktı
Nasip bakalım önce cuma günü hormon tahlili sonra doktor ne konuşacak benle merak ediyorum çok. Bu ay ovulasyon testi almayacagim ısı takibi ile devam etcem ona karar verdim bi dewaaayyy 14 şubat güzel süpriz olur. insallah bu ay hamile kalirsin
insan hemen havaya giriyor zaten bende öyle şeyler yapıyorum arada :)))) negatif cikarsa da moralini bozma kirmizilari görene kadar umut bitmez
Kizlar az önce yatsı namazını kıldıktan sonra yatmadan bi daha tuvalete gideyim dedim azıcık kırmızılar geldiartik gece oldugundan ertesi gunu 1 sayiyim. bat 14 şubat diyebiliriz sanırım ya çok mutlu oldum şimdi.
kısslar bu arada nokta gibi kahve leke gelmişinşallah bi daha hiiç gelmezsn lekecğmm
cumartesi bat ise erken gebelik testinde çıkar ama dimi
bende de kontrol etmemişlerdirya benim aşılama yaptırdıgım yer
aşılama öncesi yumileri kontrol etmiyo
duruyomu çatlamışmı nolmuş diye
yrn 23:00da çatlatmam olcak cuma boş cumartesi aşılama
aklıma şimdi de o takıldı valla
Hiç bilmiyorum canım ya aslında etmeleri lazım mantıklı olarak..ya benim aşılama yaptırdıgım yer
aşılama öncesi yumileri kontrol etmiyo
duruyomu çatlamışmı nolmuş diye
yrn 23:00da çatlatmam olcak cuma boş cumartesi aşılama
aklıma şimdi de o takıldı valla
Dur bakalım Hemen umutsuzluk yok Cumartesiyi belli olacak inşaallahKisslar sabah namaza kalkınca ilk idrarla test yaptım düşündüm bi aslında gece su icmistim yatmadn ama sonrakiyle mi yapsam die sonra beklemiim dedim.sonra çok uykum vardı kalkasm yoktu dedim şimdi pozitif görürsem uyuyamam en iyisi yapmiimm sonra dedim aman sanki kesin pozitif gorcen velhasıl yaptım.afedersnz idrarin rengide baya koyuydu aklımda kalmadı yanlstr die yani sonuç negatif.Bende yattım uyudum ohh rahatladım.yeni kalkiorm kalkamiorm telefona uyandmda sizce hâlâ ihtimal var mi.olsa çıkardı mi artık.Bugün yumurtlamadn sonraki 12.gün ya da 11 bilemiorm.ne dersnz.lekelerde az az dvm edio dün biraz daha azdı öncekine göre bugünü bilmiorm
Dur bakalım Hemen umutsuzluk yok Cumartesiyi belli olacak inşaallahuyku da başlamış olabilir bak bu da iyiye işaret.
Bnde cumartesi sabah test yapmıştım negatifti ( 11. Gün) akşam üstü oturdum fındık kırıyordum ne olduysa 10dk sonra uyuyakalmıştım. Anlık böyle çökmüştü resmen. Pazar günü sabah silik çizgi vardıbir gün bile çok fark ediyor. Ay ne güzel duygular Rabbim yasatsin tekrar hepimizee
Tabii ki canım biliyorsun 2 günde 2 katına çıkan bir değer buayy gerçektn mi kimyasal da mı öyle olmştupozitife dönebilr mi diosn 1 2 ggün etkilio mu diosn yanii bak bana bişeyler oluo 3 ocaksa yumutlama bugün 11.gün olur.umutlarımı yeşerttin cnmmm inşallah hayrlysa Allahmm
Tabii ki canım biliyorsun 2 günde 2 katına çıkan bir değer bu
bende de kontrol etmemişlerdirsanirim çoğu yer kontrol etmiyor kesin çatlamıştır diye kabul ediyorlar
Hiç bilmiyorum canım ya aslında etmeleri lazım mantıklı olarak..
Kisslar sabah namaza kalkınca ilk idrarla test yaptım düşündüm bi aslında gece su icmistim yatmadn ama sonrakiyle mi yapsam die sonra beklemiim dedim.sonra çok uykum vardı kalkasm yoktu dedim şimdi pozitif görürsem uyuyamam en iyisi yapmiimm sonra dedim aman sanki kesin pozitif gorcen velhasıl yaptım.afedersnz idrarin rengide baya koyuydu aklımda kalmadı yanlstr die yani sonuç negatif.Bende yattım uyudum ohh rahatladım.yeni kalkiorm kalkamiorm telefona uyandmda sizce hâlâ ihtimal var mi.olsa çıkardı mi artık.Bugün yumurtlamadn sonraki 12.gün ya da 11 bilemiorm.ne dersnz.lekelerde az az dvm edio dün biraz daha azdı öncekine göre bugünü bilmiorm
Canım geçmiş olsun çok.. Benim de ilk gün çok ağrım oldu ama bi parça düştü sonrasında ağrı geçti. Zaten kanama da 3 gün tam oldu sonrasında lekelenme olarak devam etti 4 gün daha. Bende klomen ile gebe kalmıştım benim gittiğim Doktor bu ay ilaç kullanmayalım dedi ama ben regl olamadım kendiliğinden tarlusal ile anca bugün başladı adetim. Başka bi arkadaşa da devam etti doktoru direk tedaviye. Her doktor farklı yani.kızlar benim de adetten 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. Doktora gittim hcg 61 çıktı sonra ertesi gün lekelenme oldu tekrar beta hcg 24e düştü. Bugün artık adet oldum ama çok ağrım var. Okuduklarıma göre kimyasal oldum ben de. doktora pazarttesi gidicem adet olduğumu düşünürsek 5. gün oluyor. geçen ay klomen kullandım. bakalım bu ay vercekmi? kimyasal olduktan sonra bir ay ara vermeli miyim sizce? yaşayanlar nasıl yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?