Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

waaayyy 14 şubat güzel süpriz olur. insallah bu ay hamile kalirsin

waaayyy 14 şubat güzel süpriz olur. insallah bu ay hamile kalirsin
Nasip bakalım önce cuma günü hormon tahlili sonra doktor ne konuşacak benle merak ediyorum çok. Bu ay ovulasyon testi almayacagim ısı takibi ile devam etcem ona karar verdim bi de
Olur öyle inişler çıkışlar zeynepcim heyecan ve duygu dolu haller bunlar. Hepimizde var. Ben sakinim düşünmüyorum diyebilenlere hayranım o ayrı...

kısslar bu arada nokta gibi kahve leke gelmişinşallah bi daha hiiç gelmezsn lekecğmm

ya benim aşılama yaptırdıgım yer
aşılama öncesi yumileri kontrol etmiyo
duruyomu çatlamışmı nolmuş diye
yrn 23:00da çatlatmam olcak cuma boş cumartesi aşılama
aklıma şimdi de o takıldı valla

bende de kontrol etmemişlerdir sanirim çoğu yer kontrol etmiyor kesin çatlamıştır diye kabul ediyorlar

Hiç bilmiyorum canım ya aslında etmeleri lazım mantıklı olarak..

Kisslar sabah namaza kalkınca ilk idrarla test yaptım düşündüm bi aslında gece su icmistim yatmadn ama sonrakiyle mi yapsam die sonra beklemiim dedim.sonra çok uykum vardı kalkasm yoktu dedim şimdi pozitif görürsem uyuyamam en iyisi yapmiimm sonra dedim aman sanki kesin pozitif gorcen velhasıl yaptım.afedersnz idrarin rengide baya koyuydu aklımda kalmadı yanlstr die yani sonuç negatif.Bende yattım uyudum ohh rahatladım.yeni kalkiorm kalkamiorm telefona uyandmda sizce hâlâ ihtimal var mi.olsa çıkardı mi artık.Bugün yumurtlamadn sonraki 12.gün ya da 11 bilemiorm.ne dersnz.lekelerde az az dvm edio dün biraz daha azdı öncekine göre bugünü bilmiorm

Dur bakalım Hemen umutsuzluk yok Cumartesiyi belli olacak inşaallah uyku da başlamış olabilir bak bu da iyiye işaret.

Dur bakalım Hemen umutsuzluk yok Cumartesiyi belli olacak inşaallah uyku da başlamış olabilir bak bu da iyiye işaret.

Sorma bende artık belirti düşünmek istemedgmdn bişeye yormak istemiorm ama 3 gündür uyudukca uyuyorum.goguslrmdeki hafif sızı da dvm edio.bi de belime agrio ama adetten de olablr bilemiyrm ki hiç.eskisi kadar umudum yokerken bitirdm umutlarimi10 gündür oldu olcak die die bugüne halim kalmadı

Bnde cumartesi sabah test yapmıştım negatifti ( 11. Gün) akşam üstü oturdum fındık kırıyordum ne olduysa 10dk sonra uyuyakalmıştım. Anlık böyle çökmüştü resmen. Pazar günü sabah silik çizgi vardı bir gün bile çok fark ediyor. Ay ne güzel duygular Rabbim yasatsin tekrar hepimizee

ayy gerçektn mi kimyasal da mı öyle olmştupozitife dönebilr mi diosn 1 2 ggün etkilio mu diosn yaniibak bana bişeyler oluo3 ocaksa yumutlama bugün 11.gün olur.umutlarımı yeşerttin cnmmminşallah hayrlysa Allahmm

ayy gerçektn mi kimyasal da mı öyle olmştupozitife dönebilr mi diosn 1 2 ggün etkilio mu diosn yaniibak bana bişeyler oluo3 ocaksa yumutlama bugün 11.gün olur.umutlarımı yeşerttin cnmmminşallah hayrlysa Allahmm
Tabii ki canım biliyorsun 2 günde 2 katına çıkan bir değer bu

bende de kontrol etmemişlerdir sanirim çoğu yer kontrol etmiyor kesin çatlamıştır diye kabul ediyorlar

Hiç bilmiyorum canım ya aslında etmeleri lazım mantıklı olarak..

aşılama yapılmadan önce son bi durum kontrol yapılabilir ama yapılmıyo işte
hatta bgn şeffaf akıntı var yogun şekilde daha çatlatmayı 23:00 de yapıcam
belkide çatladı bile diye içimden geçmedi deil
dr bgn için ilişki olabilir dedi aslında
ama cmrtesi için hangisi daha ii bilemedim çnkğ 2 günlük perhiz bile olmucak ozmn

canım nice yazılar okuduk ettik sende biliosun ne hikayeler duyduk
zaten erken yaptın testini
işte bu yüzden herkese tavsiyem regliniz geçince test yapmanız
ben çok erken testler yatım zamanında ama artık yapmıyorum
çünkü yapınca baktım ki daha da stresli bi hal alıyor durum
bencede umut var kırmızılar gelene kdr umut vardır her zmn
o yüzden napıyoruz erken test yapmıyoruz
çünkü yapınca kesin bi sonuca varılmıyor malesefyine soru işareti yine soru işareti

kızlar benim de adetten 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. Doktora gittim hcg 61 çıktı sonra ertesi gün lekelenme oldu tekrar beta hcg 24e düştü. Bugün artık adet oldum ama çok ağrım var. Okuduklarıma göre kimyasal oldum ben de. doktora pazarttesi gidicem adet olduğumu düşünürsek 5. gün oluyor. geçen ay klomen kullandım. bakalım bu ay vercekmi? kimyasal olduktan sonra bir ay ara vermeli miyim sizce? yaşayanlar nasıl yaptı?

Canım geçmiş olsun çok.. Benim de ilk gün çok ağrım oldu ama bi parça düştü sonrasında ağrı geçti. Zaten kanama da 3 gün tam oldu sonrasında lekelenme olarak devam etti 4 gün daha. Bende klomen ile gebe kalmıştım benim gittiğim Doktor bu ay ilaç kullanmayalım dedi ama ben regl olamadım kendiliğinden tarlusal ile anca bugün başladı adetim. Başka bi arkadaşa da devam etti doktoru direk tedaviye. Her doktor farklı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…