- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
saol canım inşallah benim şuan 2. gün adet gibi devam ediyor ama bakalım. tabii her hastanın durumu farklı oluyor ki doktor görüşü de ama merak ettim yine de sizlerde nasıl oldu diye. Rabbim herşeyin en hayırlısını en iyi zamanda verir hep böyle dua ediyorum zaten sağlıklı olmadığı için bunları yaşıyoruz bu şekilde olması daha iyiCanım geçmiş olsun çok.. Benim de ilk gün çok ağrım oldu ama bi parça düştü sonrasında ağrı geçti. Zaten kanama da 3 gün tam oldu sonrasında lekelenme olarak devam etti 4 gün daha. Bende klomen ile gebe kalmıştım benim gittiğim Doktor bu ay ilaç kullanmayalım dedi ama ben regl olamadım kendiliğinden tarlusal ile anca bugün başladı adetim. Başka bi arkadaşa da devam etti doktoru direk tedaviye. Her doktor farklı yani.
ben kanama başladıktan 3 gün sonra gittim cnm doktor hemen klomene başlattı. beta hgc 0.2 olmuştu zatenkızlar benim de adetten 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. Doktora gittim hcg 61 çıktı sonra ertesi gün lekelenme oldu tekrar beta hcg 24e düştü. Bugün artık adet oldum ama çok ağrım var. Okuduklarıma göre kimyasal oldum ben de. doktora pazarttesi gidicem adet olduğumu düşünürsek 5. gün oluyor. geçen ay klomen kullandım. bakalım bu ay vercekmi? kimyasal olduktan sonra bir ay ara vermeli miyim sizce? yaşayanlar nasıl yaptı?
valla benim aşılama olayına güvenim o kadar az ki. doktorlar da bizim gibi bakmoyor olaya. sanki sıradan bi iğne yaptirma işlemi gibi muamele ediyorlar. bence ilişki olsun garantiye al işini. eşine keciboyznuzu kürü yap 1 gün ara verince spermler yeterli yenileniyormus zatenaşılama yapılmadan önce son bi durum kontrol yapılabilir ama yapılmıyo işte
hatta bgn şeffaf akıntı var yogun şekilde daha çatlatmayı 23:00 de yapıcam
belkide çatladı bile diye içimden geçmedi deil
dr bgn için ilişki olabilir dedi aslında
ama cmrtesi için hangisi daha ii bilemedimçnkğ 2 günlük perhiz bile olmucak ozmn
canım nice yazılar okuduk ettik sende biliosun ne hikayeler duyduk
zaten erken yaptın testini
işte bu yüzden herkese tavsiyem regliniz geçince test yapmanız
ben çok erken testler yatım zamanında ama artık yapmıyorum
çünkü yapınca baktım ki daha da stresli bi hal alıyor durum
bencede umut var kırmızılar gelene kdr umut vardır her zmn
o yüzden napıyoruz erken test yapmıyoruz
çünkü yapınca kesin bi sonuca varılmıyor malesefyine soru işareti yine soru işareti
cnm sen erken yaptin zaten. suna beta hgc 50nin altinda bi degerse çıkmayabilir. önümüZdeki günlerde yükselir insallah. lekenme bile var baksanaKisslar sabah namaza kalkınca ilk idrarla test yaptım düşündüm bi aslında gece su icmistim yatmadn ama sonrakiyle mi yapsam die sonra beklemiim dedim.sonra çok uykum vardı kalkasm yoktu dedim şimdi pozitif görürsem uyuyamam en iyisi yapmiimm sonra dedim aman sanki kesin pozitif gorcen velhasıl yaptım.afedersnz idrarin rengide baya koyuydu aklımda kalmadı yanlstr die yani sonuç negatif.Bende yattım uyudum ohh rahatladım.yeni kalkiorm kalkamiorm telefona uyandmda sizce hâlâ ihtimal var mi.olsa çıkardı mi artık.Bugün yumurtlamadn sonraki 12.gün ya da 11 bilemiorm.ne dersnz.lekelerde az az dvm edio dün biraz daha azdı öncekine göre bugünü bilmiorm
Benim kimyasal gebeliğimde de bir gün hiç çıkmadı.. Ertesi gün yine çıkmadı moralim bozuldu.. Bir süre internette dolandım burayı okudum. Ve birkaç saat sonra çift çizgiyi görenler olduğunu okudum.. İçime bir kurt düştü gittim çöpten çıkardım testi ve çook silik bir çizgi olduğunu gördüm.. Hemen bir daha yaptım onda da hemen çıkmayan bir silik çizgi belirdi.. Bir gün önce yaptığıma baktım onda bişey yoktu.. Lafın kısası her an değişebilir.. Kırmızıları görmeden umut var demektir.. Hadi inşallah :)Kisslar sabah namaza kalkınca ilk idrarla test yaptım düşündüm bi aslında gece su icmistim yatmadn ama sonrakiyle mi yapsam die sonra beklemiim dedim.sonra çok uykum vardı kalkasm yoktu dedim şimdi pozitif görürsem uyuyamam en iyisi yapmiimm sonra dedim aman sanki kesin pozitif gorcen velhasıl yaptım.afedersnz idrarin rengide baya koyuydu aklımda kalmadı yanlstr die yani sonuç negatif.Bende yattım uyudum ohh rahatladım.yeni kalkiorm kalkamiorm telefona uyandmda sizce hâlâ ihtimal var mi.olsa çıkardı mi artık.Bugün yumurtlamadn sonraki 12.gün ya da 11 bilemiorm.ne dersnz.lekelerde az az dvm edio dün biraz daha azdı öncekine göre bugünü bilmiorm
aşılama yapılmadan önce son bi durum kontrol yapılabilir ama yapılmıyo işte
hatta bgn şeffaf akıntı var yogun şekilde daha çatlatmayı 23:00 de yapıcam
belkide çatladı bile diye içimden geçmedi deil
dr bgn için ilişki olabilir dedi aslında
ama cmrtesi için hangisi daha ii bilemedimçnkğ 2 günlük perhiz bile olmucak ozmn
canım nice yazılar okuduk ettik sende biliosun ne hikayeler duyduk
zaten erken yaptın testini
işte bu yüzden herkese tavsiyem regliniz geçince test yapmanız
ben çok erken testler yatım zamanında ama artık yapmıyorum
çünkü yapınca baktım ki daha da stresli bi hal alıyor durum
bencede umut var kırmızılar gelene kdr umut vardır her zmn
o yüzden napıyoruz erken test yapmıyoruz
çünkü yapınca kesin bi sonuca varılmıyor malesefyine soru işareti yine soru işareti
saol canım inşallah benim şuan 2. gün adet gibi devam ediyor ama bakalım. tabii her hastanın durumu farklı oluyor ki doktor görüşü de ama merak ettim yine de sizlerde nasıl oldu diye. Rabbim herşeyin en hayırlısını en iyi zamanda verir hep böyle dua ediyorum zaten sağlıklı olmadığı için bunları yaşıyoruz bu şekilde olması daha iyi
cnm sen erken yaptin zaten. suna beta hgc 50nin altinda bi degerse çıkmayabilir. önümüZdeki günlerde yükselir insallah. lekenme bile var baksana
Benim kimyasal gebeliğimde de bir gün hiç çıkmadı.. Ertesi gün yine çıkmadı moralim bozuldu.. Bir süre internette dolandım burayı okudum. Ve birkaç saat sonra çift çizgiyi görenler olduğunu okudum.. İçime bir kurt düştü gittim çöpten çıkardım testi ve çook silik bir çizgi olduğunu gördüm.. Hemen bir daha yaptım onda da hemen çıkmayan bir silik çizgi belirdi.. Bir gün önce yaptığıma baktım onda bişey yoktu.. Lafın kısası her an değişebilir.. Kırmızıları görmeden umut var demektir.. Hadi inşallah :)
kızlar benim de adetten 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra tekrar yaptım o da silik çıktı. Doktora gittim hcg 61 çıktı sonra ertesi gün lekelenme oldu tekrar beta hcg 24e düştü. Bugün artık adet oldum ama çok ağrım var. Okuduklarıma göre kimyasal oldum ben de. doktora pazarttesi gidicem adet olduğumu düşünürsek 5. gün oluyor. geçen ay klomen kullandım. bakalım bu ay vercekmi? kimyasal olduktan sonra bir ay ara vermeli miyim sizce? yaşayanlar nasıl yaptı?
valla benim aşılama olayına güvenim o kadar az ki. doktorlar da bizim gibi bakmoyor olaya. sanki sıradan bi iğne yaptirma işlemi gibi muamele ediyorlar. bence ilişki olsun garantiye al işini. eşine keciboyznuzu kürü yap 1 gün ara verince spermler yeterli yenileniyormus zaten
Doğru diosn cnmcmm kırmızıyı görene kadar umut tükenmez inşallah en doğrusu da regl gününün geçmesini beklemek ama yapamiyrz maalesef
Hormon tahlili için yarına sıra alabildim devlete hemde tam 2 saatlik bos ders aramdahepsine hepsine baktırcam inşaallah :) D vitamini de aklimda hatta b12 ye de baktircam. Acaba şekeri de istesem mi ki
Benim doktor da TSH ve prolaktin istedi hormon testinde canım etkili olabilir diye dusunuyorum ama net bilmiyorum. Ben devlette yaptırcam diye gitmisken hepsine baktırmak istiyorum ne var ne yok. En.son eylülde bakıldı çünkü.ya kızlar 6 ocakta reglin ikinci günü yani
TSH baktrmıştım 3,79 çıkmış
daha önce hiç yüksek çıkmazdı
ilk defa kimyasal gebelikte 4kusur olmuştu
onun dışında hep 2nin altındaydı
şimdi neden yüksek anlamadımtsh yüksekliği de engel diye biliyorum gebeliğe
yanlış mı biliyorumiçim huzursuz oldu şimdi ya
Benim doktor da TSH ve prolaktin istedi hormon testinde canım etkili olabilir diye dusunuyorum ama net bilmiyorum. Ben devlette yaptırcam diye gitmisken hepsine baktırmak istiyorum ne var ne yok. En.son eylülde bakıldı çünkü.
Şimdiden şöyle istersen araya biliyorsan. Ne bileyim belki bi ilaç filen verir öncesinde faydası olabilecekben kendim dedim içime mi dogdu nedir tsh a da baktırmak istiyorum diye
ama şaşılası durum sonuçları görmedimi ki dr da dün gittiğimde bişey demedi
cmrtesi aşılamaya gittiğimde söliycem bu durumu
Şimdiden şöyle istersen araya biliyorsan. Ne bileyim belki bi ilaç filen verir öncesinde faydası olabilecek
ya kızlar 6 ocakta reglin ikinci günü yani
TSH baktrmıştım 3,79 çıkmış
daha önce hiç yüksek çıkmazdı
ilk defa kimyasal gebelikte 4kusur olmuştu
onun dışında hep 2nin altındaydı
şimdi neden yüksek anlamadımtsh yüksekliği de engel diye biliyorum gebeliğe
yanlış mı biliyorumiçim huzursuz oldu şimdi ya
Cnmcm ben bu değerleri karistiriorm da tsh tiroid değeri dimi yanlış hatirlamiosam öyleydi.benmde 3.69 çıkmıştı 2 2.5 arası olması lazimms.endokrine gittim hasimato çıktı.doktor düşük bundan olablr de olmayablrde dedi.ilaca başladık.Öyle.Bi arastir istersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?