Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

saol canım inşallah benim şuan 2. gün adet gibi devam ediyor ama bakalım. tabii her hastanın durumu farklı oluyor ki doktor görüşü de ama merak ettim yine de sizlerde nasıl oldu diye. Rabbim herşeyin en hayırlısını en iyi zamanda verir hep böyle dua ediyorum zaten sağlıklı olmadığı için bunları yaşıyoruz bu şekilde olması daha iyi

ben kanama başladıktan 3 gün sonra gittim cnm doktor hemen klomene başlattı. beta hgc 0.2 olmuştu zaten

valla benim aşılama olayına güvenim o kadar az ki. doktorlar da bizim gibi bakmoyor olaya. sanki sıradan bi iğne yaptirma işlemi gibi muamele ediyorlar. bence ilişki olsun garantiye al işini. eşine keciboyznuzu kürü yap 1 gün ara verince spermler yeterli yenileniyormus zaten

cnm sen erken yaptin zaten. suna beta hgc 50nin altinda bi degerse çıkmayabilir. önümüZdeki günlerde yükselir insallah. lekenme bile var baksana

Benim kimyasal gebeliğimde de bir gün hiç çıkmadı.. Ertesi gün yine çıkmadı moralim bozuldu.. Bir süre internette dolandım burayı okudum. Ve birkaç saat sonra çift çizgiyi görenler olduğunu okudum.. İçime bir kurt düştü gittim çöpten çıkardım testi ve çook silik bir çizgi olduğunu gördüm.. Hemen bir daha yaptım onda da hemen çıkmayan bir silik çizgi belirdi.. Bir gün önce yaptığıma baktım onda bişey yoktu.. Lafın kısası her an değişebilir.. Kırmızıları görmeden umut var demektir.. Hadi inşallah :)

Doğru diosn cnmcmm kırmızıyı görene kadar umut tükenmez inşallah en doğrusu da regl gününün geçmesini beklemek ama yapamiyrz maalesef

Cnm çok geçmiş olsn.senin suan düşükten dolayı kanaman oluyr.Bana doktorum normal öyle demişti.15 güne yakın sürdü.1.ay korun demişti doktorum bende o kanamadn sonra bir adet gecirdktn sonra korunmayı biraktm.Bana doktorum ilaç vs.vermedi.herşey normal yumurtlarn güzel hamile kalablrsn demişti.ondan muayene olman en güzeli doktorun yönlendirir.İnşallah değerin sıfırlanmstr.
bir dedoktoruma korunmaya gerek yok diolar demiştim.kanda değerin sifirlandgni görmemiz lazım demişti.Öyle cnm benmde bildklrm.en kısa zamanda bebisine kavusursn inşallah

cnm sen erken yaptin zaten. suna beta hgc 50nin altinda bi degerse çıkmayabilir. önümüZdeki günlerde yükselir insallah. lekenme bile var baksana

İnşallah öyledir cnmcmm 50.nn altında die cikmiodr yani.beni de umutlandıran tek şey akıntımn az olması normalde adet oncesi olan lekelenmem artardı 3.gün kanama başlardı en geç 4.gün yani.Öyle bakalım bugün de geçti yarinida atlatrsak inşallah ya nasip bakalm

Çok doğru diosn cnmcm.nasipse olur inşallah bende kırmızılri görene kadar umutlym inşallah

evet canım kimyasal gebelik olmuş,geçmiş olsun
ben kanamanın başladıgı günü reglin 1.günü olarak hesapladım ve 29.de regl oldum
ve o ay korundum ilk reglimden sonrada yani şuan aşılama tedavisine başladım
bence dr una gidip muayene olup öyle karar vermekte fayda var
herkesin durumu aynı olmuyor çünkü

ilk aşılamamda aşılama sonrası 3 4 gün sancım olmuştu
gaz sıkışması gibi bişey yaşadım okdr acı vericiydiki
bu sebeple aşılamadan sonraki günleri hiç değerlendirmemiştik
inşallah bu sefer o agrılar olmaz....
eşime havuç suyu içiriyorum hergün okumuştum burda faydalıymış diye
keçiboynuzu pekmezi var kür yerine ondan içiririm
çatlatma iğnesinide kendim yapıcam ilk defa hep eczanede falan yaptırıyordum

Doğru diosn cnmcmm kırmızıyı görene kadar umut tükenmez inşallah en doğrusu da regl gününün geçmesini beklemek ama yapamiyrz maalesef

işte erken test yapıncada kesin sonuç çıksa ohhh misss
inşallah kanda süpriz olur canım
hayırlsı olsun

Hormon tahlili için yarına sıra alabildim devlete hemde tam 2 saatlik bos ders aramda hepsine hepsine baktırcam inşaallah :) D vitamini de aklimda hatta b12 ye de baktircam. Acaba şekeri de istesem mi ki

Hormon tahlili için yarına sıra alabildim devlete hemde tam 2 saatlik bos ders aramda hepsine hepsine baktırcam inşaallah :) D vitamini de aklimda hatta b12 ye de baktircam. Acaba şekeri de istesem mi ki

hepsini iste canım hazır kan vermişken
tam kan sayımı
şeker kolestrol troid vitamin vs
hatta yrn reglinin 2.günü oldugu için hormon tahlillerin bile yapılır

ya kızlar 6 ocakta reglin ikinci günü yani
TSH baktrmıştım 3,79 çıkmış
daha önce hiç yüksek çıkmazdı
ilk defa kimyasal gebelikte 4kusur olmuştu
onun dışında hep 2nin altındaydı
şimdi neden yüksek anlamadım tsh yüksekliği de engel diye biliyorum gebeliğe
yanlış mı biliyorum içim huzursuz oldu şimdi ya

Benim doktor da TSH ve prolaktin istedi hormon testinde canım etkili olabilir diye dusunuyorum ama net bilmiyorum. Ben devlette yaptırcam diye gitmisken hepsine baktırmak istiyorum ne var ne yok. En.son eylülde bakıldı çünkü.

ben kendim dedim içime mi dogdu nedir tsh a da baktırmak istiyorum diye
ama şaşılası durum sonuçları görmedimi ki dr da dün gittiğimde bişey demedi
cmrtesi aşılamaya gittiğimde söliycem bu durumu

ben kendim dedim içime mi dogdu nedir tsh a da baktırmak istiyorum diye
ama şaşılası durum sonuçları görmedimi ki dr da dün gittiğimde bişey demedi
cmrtesi aşılamaya gittiğimde söliycem bu durumu
Şimdiden şöyle istersen araya biliyorsan. Ne bileyim belki bi ilaç filen verir öncesinde faydası olabilecek

Şimdiden şöyle istersen araya biliyorsan. Ne bileyim belki bi ilaç filen verir öncesinde faydası olabilecek

yok cnm arayamıyorum ki yrn gitsem de ha yrn ha cmrtesi gitmişim diye fark yok yani
poffffff hayırlısı artık cmrtesi gittiğimde hatırlatırım artık

Cnmcm ben bu değerleri karistiriorm da tsh tiroid değeri dimi yanlış hatirlamiosam öyleydi.benmde 3.69 çıkmıştı 2 2.5 arası olması lazimms.endokrine gittim hasimato çıktı.doktor düşük bundan olablr de olmayablrde dedi.ilaca başladık.Öyle.Bi arastir istersn

evet canım troidler benim daha önce hiç sorunum yoktu bununla ilgili hep 2 nin altında çıkardı
şimdi tamda aşılama zamanı üzüldüm
inşallah bebeğin tutunmasına engel değildir
en azından kısa zamanda düşmesini sağlarım belki de bilmiyorum dr da görünmeden ezbere konuşamıyorum
peki haşimato dediğin nasıl öğrenildi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…