Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Endokrinoloji doktoruna gittim daha detaylı kan tahlili yaptrdi birde ultrason istedi.orda belli oldu anti tpo die bi değerdi yanlış hatrlamiosam.vücudun ürettiği bi savaşçı diyelm tiroidi yok etmeye calisioms.dolaysıyla tiroid şekil bozukluğuna ugruo çalışması da yavaşlıo sonucnda.hipotiroidiye benzerlk gosterioms.

cnm benimde önce 3e yükseldi sonra 7 civarı oldu endokronoloji doktoru ilaca başlattı simdi 1.6 filan. gebelik icin 2 den fazla olmasini tavsiye etmiyorlar. direk engel değil ama onunda etkisi oluyor. sen onu takibe al

Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.

ben de seni bu topiğe çağırmayı düşünüyordum.
HOŞGELDIN...
Hepimiz kimyasal gebelik olayini yaşadık malesef aslinda çoğu kadın yaşarmış ama test yaptirmadiysa farkına varmaz adeti gecikti sanırmış. Ama kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalmak kolay diyorlar insallah yakin zamanda göbişlerimiz dolar

Aynen tesellimiz o hamile kalabiliyoruz. Rabbim tekrar nasip etsin hepimize.

çok geçmiş olsun cnm.Allah m sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsn.doktorun sıkıntı yok dediğine göre hormon testlerini falan yapmşlardır herhalde. ShinSeGi arkadşmz bizimle yeni paylaşmştı bilmiodk biz d vitamini eksikliğide sorun olabiliomş.doktorun araştrmş mydı.

Kizlar kadın doğuma gittim tahlil için adama sordum hocam D vitamini eksikliği de pko ya neden olabiliyormus diye ona da bi baksak dedim çok da şart değil dedi etkisi hormonlar önemli dedi..

Kizlar kadın doğuma gittim tahlil için adama sordum hocam D vitamini eksikliği de pko ya neden olabiliyormus diye ona da bi baksak dedim çok da şart değil dedi etkisi hormonlar önemli dedi..

bi zahmet bakıverseydi yani.benmkide tiroid önemli değil demişti sonra haşimato nodül çıktı yani.bu doktorların rahatlığı da ayrı yani

bi zahmet bakıverseydi yani.benmkide tiroid önemli değil demişti sonra haşimato nodül çıktı yani.bu doktorların rahatlığı da ayrı yani
Yazmadı sanırım d yi. B12 iğnesi oluyorum ona da bi baksak yükselmis mi dedim tamam dedi. Aynen aynen. Nodülün temiz demi ? Nerede

Bende bubara çok Saldım 52 ye doğru yol alıyordu iki gündür dikkat etmeye başladım. Bu ay yine şöyle glikoz indeksi yüksek olan şeylerden kaçınmaya özen göstereyim diyorum. En azından yumurtayi çatlayıncaya kadar foliküller iyi beslensin de sağlıklı yumurtalar yapayım onlardan.

zaten çoğu doktor önemsemiyor cnm ama canan karatay basbas bağırıyor D vitamini önemli diye. Ayrica irenbe tüp bebek merkezinin sitesinde de okudum. hem bakiverse nolcak bu doktorlar da bi alem hormon ilaclarini çerez gibi veriyorlar vitamin ilaclarina gelince sanki zarari varmış gibi gerek yok

ben de kilo aldim ya aman bebek vardir belki hateket etmiyim yorulmayayim derken kilolar geliyor şişman diilim ama gidişat balık etlilige dogru

doktora danıstınmı canım
yok danışmadim cnm ama cok araştırdım zarari olmaz nasilsa diye kullanmaya başladım ve kullandığım ilk ay ilk defa hamile kaldim kimyasal gebelik oldu ama olsun o bile gelişme oldu bize. benim yumurtlama problemim yok ama yine de ekstra faydasi olur diye kullaniyorum

cnm benimde önce 3e yükseldi sonra 7 civarı oldu endokronoloji doktoru ilaca başlattı simdi 1.6 filan. gebelik icin 2 den fazla olmasini tavsiye etmiyorlar. direk engel değil ama onunda etkisi oluyor. sen onu takibe al

tmm kızlar yrn bakalım ne diyecek dr
kesin gerek yok der çok yüksek değil der
yada beni şaşırtır inşallah

hoşgeldin aramıza
düşüklerin bi sürü sebebi olabilir canım
bunun için araştırılması gerek dr un bişey yok diyorsa yoktur elbet ama gerekli tüm tahliller yapıldımı bilmiyorum tabi
bide canım kanda trombofili panelini ve genetik testlerini yaptırmışmıydınız ?
9 ayda iki gebelik yaşamıssın keşke sağlıkla devamı gelseydi ama nasip değilmiş
ben 6 yılda 1 kere gebe kalabildim o da kimyasal oldu
senin şansının yüksek oldugunu düşünüyorum
inşallah kısa zamanda yeniden gebe kalır ve sağlıkla kucağınada alırsın canım
benimde yarın aşılamam olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…