evet canım troidler benim daha önce hiç sorunum yoktu bununla ilgili hep 2 nin altında çıkardı
şimdi tamda aşılama zamanı üzüldüm
inşallah bebeğin tutunmasına engel değildir
en azından kısa zamanda düşmesini sağlarım belki de bilmiyorum dr da görünmeden ezbere konuşamıyorum
peki haşimato dediğin nasıl öğrenildi canım
cnm benimde önce 3e yükseldi sonra 7 civarı oldu endokronoloji doktoru ilaca başlattı simdi 1.6 filan. gebelik icin 2 den fazla olmasini tavsiye etmiyorlar. direk engel değil ama onunda etkisi oluyor. sen onu takibe alya kızlar 6 ocakta reglin ikinci günü yani
TSH baktrmıştım 3,79 çıkmış
daha önce hiç yüksek çıkmazdı
ilk defa kimyasal gebelikte 4kusur olmuştu
onun dışında hep 2nin altındaydı
şimdi neden yüksek anlamadımtsh yüksekliği de engel diye biliyorum gebeliğe
yanlış mı biliyorumiçim huzursuz oldu şimdi ya
ben de seni bu topiğe çağırmayı düşünüyordum.Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
Aynen tesellimiz o hamile kalabiliyoruz. Rabbim tekrar nasip etsin hepimize.Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
Kizlar kadın doğuma gittim tahlil için adama sordum hocam D vitamini eksikliği de pko ya neden olabiliyormus diye ona da bi baksak dedim çok da şart değil dedi etkisi hormonlar önemli dedi..
Yazmadı sanırım d yi. B12 iğnesi oluyorum ona da bi baksak yükselmis mi dedim tamam dedi. Aynen aynen. Nodülün temiz demi ? Neredebi zahmet bakıverseydi yani.benmkide tiroid önemli değil demişti sonra haşimato nodül çıktı yani.bu doktorların rahatlığı da ayrı yani
evet var o ıhtımal ama hayal kırıklıgı ıstemedıgım ıcın cok da anlam yuklemek ıstemyıorum.ama cok ıstıyorumolmasını .hala gelen bısey yok.Yerleşme kanaması olma ihtomi var o zaman o lekeninay hadi inşaallah peşpeşe güzel haberler gelsin
zaten çoğu doktor önemsemiyor cnm ama canan karatay basbas bağırıyor D vitamini önemli diye. Ayrica irenbe tüp bebek merkezinin sitesinde de okudum. hem bakiverse nolcak bu doktorlar da bi alem hormon ilaclarini çerez gibi veriyorlar vitamin ilaclarina gelince sanki zarari varmış gibi gerek yokKizlar kadın doğuma gittim tahlil için adama sordum hocam D vitamini eksikliği de pko ya neden olabiliyormus diye ona da bi baksak dedim çok da şart değil dedi etkisi hormonlar önemli dedi..
ben de kilo aldim yaBende bubara çok Saldım 52 ye doğru yol alıyordu iki gündür dikkat etmeye başladım. Bu ay yine şöyle glikoz indeksi yüksek olan şeylerden kaçınmaya özen göstereyim diyorum. En azından yumurtayi çatlayıncaya kadarfoliküller iyi beslensin de sağlıklı yumurtalar yapayım onlardan.
beeeeennnn:) 3aydir hem kendim içiyorum hem eşime iciriyorumyumurta kalıtesını arttırmak ıcın bal arı sutu polen karısımı tuketen var mı arkadaslar.
beeeeennnn:) 3aydir hem kendim içiyorum hem eşime iciriyorum
beeeeennnn:) 3aydir hem kendim içiyorum hem eşime iciriyorum
doktora danıstınmı canımbeeeeennnn:) 3aydir hem kendim içiyorum hem eşime iciriyorum
yok danışmadim cnm ama cok araştırdım zarari olmaz nasilsa diye kullanmaya başladım ve kullandığım ilk ay ilk defa hamile kaldim kimyasal gebelik oldu ama olsun o bile gelişme oldu bize. benim yumurtlama problemim yok ama yine de ekstra faydasi olur diye kullaniyorumdoktora danıstınmı canım
keçiboynuzu kürü yapıyorum ben eşime. sperm kalitesi falan iyi çıktı ama yumurtlama zamani birliktelik çok oluyor kalitesi düşmesin diye yapiyoruz.bız de kecıboynuzu ozu ıcıyoruz.eczaneden alıyoruz.
Endokrinoloji doktoruna gittim daha detaylı kan tahlili yaptrdi birde ultrason istedi.orda belli oldu anti tpo die bi değerdi yanlış hatrlamiosam.vücudun ürettiği bi savaşçı diyelm tiroidi yok etmeye calisioms.dolaysıyla tiroid şekil bozukluğuna ugruo çalışması da yavaşlıo sonucnda.hipotiroidiye benzerlk gosterioms.
cnm benimde önce 3e yükseldi sonra 7 civarı oldu endokronoloji doktoru ilaca başlattı simdi 1.6 filan. gebelik icin 2 den fazla olmasini tavsiye etmiyorlar. direk engel değil ama onunda etkisi oluyor. sen onu takibe al
Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?