Pko da kilo çok önemli glisemik indeksi yüksek şekerli besinler tüketmeynbfiyirlarm mesela pirinç yerine bulgur. Makarna yerine kuru bakliyat. Yumurta paynir süt gibi besinlerle beslenir diyorlar m bende dikkat etcem dediğim onları yerim. Sabah okula giderken süt. Öğlen yumurta zeytin peynir bi de tam buğday ekmegi yedim bir dilim. Simdi elma az sonra da bulgur pilavı yogurt yicem. AC kalamam zaten tansiyon düşer benim direkben de kilo aldim yaaman bebek vardir belki hateket etmiyim yorulmayayim derken kilolar geliyor şişman diilim ama gidişat balık etlilige dogru
bende pco yok ama kilo hormonları bozuyormus. bebek düşünmeden once hem spora hem diyetisyene gitmiştim ne güzel zayiflamistim ama simdi hepsini geri aldim. boyum 1.68 kilom 63. çok diil kilom ama yağlandim resmen göbiş yaptimPko da kilo çok önemli glisemik indeksi yüksek şekerli besinler tüketmeynbfiyirlarm mesela pirinç yerine bulgur. Makarna yerine kuru bakliyat. Yumurta paynir süt gibi besinlerle beslenir diyorlar m bende dikkat etcem dediğim onları yerim. Sabah okula giderken süt. Öğlen yumurta zeytin peynir bi de tam buğday ekmegi yedim bir dilim. Simdi elma az sonra da bulgur pilavı yogurt yicem. AC kalamam zaten tansiyon düşer benim direk
ah tatlım aynı günde buluşuyoruz , hadi bismillah hayırlı haberler verelim , sağlıklı olsunGünaydın kisslar
Sabah test yaptım tabiki negatif çıktı.Ama ben pozitif cikmiicgni tahmin ediodm zaten.İnşallah kan da vardır da idrara geçmemiştir diyelim.velevki yok nasip yani yapck bişey yok
Ama ben kimyasal oldgm zaman da 2 gün önce test yapmstm cikmamsti ertesi gün leke gelince adet oluyrm zannetmstm.sonra çıkmıştı.nasip tabiki de cumartesi yi bekliyrm inşallah
hadi bismillah hayırlı haberler verelim , sağlıklı
Evet canım bende kilo yok çok sukur ama yine de dikkat etmem lazim pko varken. Dikkat et sende. Boyun uzunmus ama kiloku değilsin bence o kadar. Bi 3 versen yeterbende pco yok ama kilo hormonları bozuyormus. bebek düşünmeden once hem spora hem diyetisyene gitmiştim ne güzel zayiflamistim ama simdi hepsini geri aldim. boyum 1.68 kilom 63. çok diil kilom ama yağlandim resmen göbiş yaptimhamile göbeği olsaydi iyiydi
sen kaçıncı günündesin?lekelenme nasıl nokta nokta mı? bhcg testi mi yaptın , ben 24. gündeyim test yapmadımcnmcm bugün test yaptım negatif maalesefkahve lekelenmem bi arttı bi azaldı kırmızılar daha gelmedi.garip hallerdeym.sen ne durumdasn
Reglindn 24/ günü mü canım ? Yumurtlamadan kaç gün geçti biliyor musun ?sen kaçıncı günündesin?lekelenme nasıl nokta nokta mı? bhcg testi mi yaptın , ben 24. gündeyim test yapmadım
evt canım 10 gün geçtiReglindn 24/ günü mü canım ? Yumurtlamadan kaç gün geçti biliyor musun ?
sen kaçıncı günündesin?lekelenme nasıl nokta nokta mı? bhcg testi mi yaptın , ben 24. gündeyim test yapmadım
hayırlısı canım belki akıntıdır , yarın ola hayır ola25.gün cnmcm.idrar testi yaptm.lekelenmenn en yoğun günüydü ama şuan yine kesildi lekeye döndü
hayırlısı canım belki akıntıdır , yarın ola hayır ola
Kızlar ben de bugun doktora gittim çok şükür iki yumurtam büyümüş 16 mm olmuş pazartesiye çatlatırım inşşaaaallahtavuk gibi yumurtlayip duruyom ama ortada bebek yok
benim leke yok tatlım , yarın belki belli olur , iyice gözlerimi açıp teste bakarsam :))) ama hamilelik belirtisi yok bakalıminşallah cnm bilemiorm ki.sen naapcksn ne zaman test yapcksn ya da kan mı vercksn.leke dvm edio mu
maşallah canımKızlar ben de bugun doktora gittim çok şükür iki yumurtam büyümüş 16 mm olmuş pazartesiye çatlatırım inşşaaaallahtavuk gibi yumurtlayip duruyom ama ortada bebek yok
benim leke yok tatlım , yarın belki belli olur , iyice gözlerimi açıp teste bakarsam :))) ama hamilelik belirtisi yok bakalım
benim leke yok tatlım , yarın belki belli olur , iyice gözlerimi açıp teste bakarsam :))) ama hamilelik belirtisi yok bakalım
insallahhhh ikinizde de vardir. cifter cifter görürüz pozitifi:)hadi yaa belli olmaz cnmcmm benm vardı da nooldu sanki
beeeeennnn:) 3aydir hem kendim içiyorum hem eşime iciriyorum
kız Allah iyiliğini versin , açıkçası belirti aramak yoruyor beni , iki kimyasaldan sonra akıllandım adeti beklemek en doğrusu, erken hamileliği öğrenipte ne yapayım :)) sonrası kırmızı kart , gol sayılmıyorrr :))hadi yaa belli olmaz cnmcmm benm vardı da nooldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?