Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ben de kilo aldim ya aman bebek vardir belki hateket etmiyim yorulmayayim derken kilolar geliyor şişman diilim ama gidişat balık etlilige dogru
Pko da kilo çok önemli glisemik indeksi yüksek şekerli besinler tüketmeynbfiyirlarm mesela pirinç yerine bulgur. Makarna yerine kuru bakliyat. Yumurta paynir süt gibi besinlerle beslenir diyorlar m bende dikkat etcem dediğim onları yerim. Sabah okula giderken süt. Öğlen yumurta zeytin peynir bi de tam buğday ekmegi yedim bir dilim. Simdi elma az sonra da bulgur pilavı yogurt yicem. AC kalamam zaten tansiyon düşer benim direk

bende pco yok ama kilo hormonları bozuyormus. bebek düşünmeden once hem spora hem diyetisyene gitmiştim ne güzel zayiflamistim ama simdi hepsini geri aldim. boyum 1.68 kilom 63. çok diil kilom ama yağlandim resmen göbiş yaptim hamile göbeği olsaydi iyiydi

ah tatlım aynı günde buluşuyoruz , hadi bismillah hayırlı haberler verelim , sağlıklı olsun

Evet canım bende kilo yok çok sukur ama yine de dikkat etmem lazim pko varken. Dikkat et sende. Boyun uzunmus ama kiloku değilsin bence o kadar. Bi 3 versen yeter Benim boy 1. 59 filan 52ye yaklaşınca gobis buradayım diyor sanki..

cnmcm bugün test yaptım negatif maalesefkahve lekelenmem bi arttı bi azaldı kırmızılar daha gelmedi.garip hallerdeym.sen ne durumdasn
sen kaçıncı günündesin?lekelenme nasıl nokta nokta mı? bhcg testi mi yaptın , ben 24. gündeyim test yapmadım

sen kaçıncı günündesin?lekelenme nasıl nokta nokta mı? bhcg testi mi yaptın , ben 24. gündeyim test yapmadım

25.gün cnmcm.idrar testi yaptm.lekelenmenn en yoğun günüydü ama şuan yine kesildi lekeye döndü

Kızlar ben de bugun doktora gittim çok şükür iki yumurtam büyümüş 16 mm olmuş pazartesiye çatlatırım inşşaaaallah tavuk gibi yumurtlayip duruyom ama ortada bebek yok

beeeeennnn:) 3aydir hem kendim içiyorum hem eşime iciriyorum

ben aktara sormustum. ayrı ayrı satıyorlar dıye dusunmustum ama hazır bırlestırılmıs haldeymıs. cok cok ufak,minnacık bır sısede satılıyordu. senın kullandıgın da oyle mıydı? bir de ne kadar tüketiyorsun bir günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…