teşekkürler tatlım , cümlemize inşallah nasip olur güzel haberlerinsallahhhh ikinizde de vardir. cifter cifter görürüz pozitifi:)
kız Allah iyiliğini versin , açıkçası belirti aramak yoruyor beni , iki kimyasaldan sonra akıllandım adeti beklemek en doğrusu, erken hamileliği öğrenipte ne yapayım :)) sonrası kırmızı kart , gol sayılmıyorrr :))
canim bana babam alivermisti küçük bir ilac sisesinde ari sütü vardı onu küçük bi kavanoz balla karistirdik onu hergün sabah ac karnına 1 çay kaşığı kadar yiyorum, poleni de ayrı aldık polenide ballin arkasından 1 çay kaşığı yiyorum.ben aktara sormustum. ayrı ayrı satıyorlar dıye dusunmustum ama hazır bırlestırılmıs haldeymıs. cok cok ufak,minnacık bır sısede satılıyordu. senın kullandıgın da oyle mıydı? bir de ne kadar tüketiyorsun bir günde.
benim 5 gün gecikti bi de sen gibi adete 1 hafta kala cok az kan geldi. ama doktor muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dediben de kımyasal gecırdım gecen ay tüp tedavisi sonucunda. son adet kanamam bıttıkten sonraki 21. güünüm bugun. bugun olmam lazım ama bır hafta daha bekle dedıler. olmazsan gel dediler. kimyasal sonra kendimiz denedik. bir ihtimal hamile kalmış olabilir miyim diyorum. gecen gun kucuk kahve bır leke geldı o kadar. bır daha bısey gelmedı. sizin adetlerınız kımyasaldan sonra cok gecıkmıs,erken mı gelmıstı veya tam zamanında mı olmustunuz?
kız Allah iyiliğini versin , açıkçası belirti aramak yoruyor beni , iki kimyasaldan sonra akıllandım adeti beklemek en doğrusu, erken hamileliği öğrenipte ne yapayım :)) sonrası kırmızı kart , gol sayılmıyorrr :))
Slm kizlar bende yazmak istedim Ben en son 14 kasimda adet oldum. Daha sonra olamadim doktor adet sokturucu Verdi 've kullanmadim 13 kasimda kann test I yaptirdim pozitif. Cikti fakat 14 unde adet oldum yank kimyasal gebelikmis bugun adetim geceli bir ay oldu 've ben hamileyimmm
benim 5 gün gecikti bi de sen gibi adete 1 hafta kala cok az kan geldi. ama doktor muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dedi
Slm kizlar bende yazmak istedim Ben en son 14 kasimda adet oldum. Daha sonra olamadim doktor adet sokturucu Verdi 've kullanmadim 13 kasimda kann test I yaptirdim pozitif. Cikti fakat 14 unde adet oldum yank kimyasal gebelikmis bugun adetim geceli bir ay oldu 've ben hamileyimmm
Çok sevindim hadi inşaallah :) çifter çifterKızlar ben de bugun doktora gittim çok şükür iki yumurtam büyümüş 16 mm olmuş pazartesiye çatlatırım inşşaaaallahtavuk gibi yumurtlayip duruyom ama ortada bebek yok
Hadi inşaallah tutsun güzelcekızlar yarın aşılamam var biliyorsunuz
dualarınızı esirgemeyin ne olur
bide tsh ile ilgili soru sormuştum bülent tıraş hocamız cevaplamış sağolsun
ve evet 2,5 altı olması faydalı diyor
yrn inşallah dr um da hemfikir olur ilaç yazarda endokrine gitmek zorunda kalmam o halde
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tsh-ve-asilama.895451/#post-44660755
linkide attım isterseniz bakabilirsiniz cevaba
Hadi inşaallah tutsun güzelce
Tebrikler çok güzel haberSlm kizlar bende yazmak istedim Ben en son 14 kasimda adet oldum. Daha sonra olamadim doktor adet sokturucu Verdi 've kullanmadim 13 kasimda kann test I yaptirdim pozitif. Cikti fakat 14 unde adet oldum yank kimyasal gebelikmis bugun adetim geceli bir ay oldu 've ben hamileyimmm
Dinlen güzelce iyi geceler yarın için bebişli günlerinşallah canım inşallah
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
hadi bakalım uyuma vakti sabaha dinç uyanayım
iyigeceler herkese
aaaa maşallah yaaa ne guzel. tebrik ederim. darısı başımızaSlm kizlar bende yazmak istedim Ben en son 14 kasimda adet oldum. Daha sonra olamadim doktor adet sokturucu Verdi 've kullanmadim 13 kasimda kann test I yaptirdim pozitif. Cikti fakat 14 unde adet oldum yank kimyasal gebelikmis bugun adetim geceli bir ay oldu 've ben hamileyimmm
evet cnm yaaa mesela ben de 20 aydir bebek olmadi diyorum ya bugun zaten bi 15 ayi filan tsh 2nin üstündeydi belki ondan olmadıkızlar yarın aşılamam var biliyorsunuz
yrn inşallah dr um da hemfikir olur ilaç yazarda endokrine gitmek zorunda kalmam o halde
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tsh-ve-asilama.895451/#post-44660755
en güzeli adetin biraz gecikince kan testi yaptirmak. idrar testleri güvenilir değilkan degıl de kahverengı oldugu ıcın acaba yerlesme kanaması mı dedım ama bılmıyorum. gıdıp beta yaptırıp negatıfı gormek ıstmıyorum. o yuzden hıc bır gırısımd bulunmuyorum:) acaba dıyorum ılk defa ıdrar testı mı yapsam ama onda da daha cıkar mı,erken mi? kanda daha once cıkıyormus ya.
insallahhhh asilamanin sonucu pozitif olur... sen 1 saat filan yat asilmadan sonra doktor kalk desede kalkmakızlar yarın aşılamam var biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?