Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ben de kımyasal gecırdım gecen ay tüp tedavisi sonucunda. son adet kanamam bıttıkten sonraki 21. güünüm bugun. bugun olmam lazım ama bır hafta daha bekle dedıler. olmazsan gel dediler. kimyasal sonra kendimiz denedik. bir ihtimal hamile kalmış olabilir miyim diyorum. gecen gun kucuk kahve bır leke geldı o kadar. bır daha bısey gelmedı. sizin adetlerınız kımyasaldan sonra cok gecıkmıs,erken mı gelmıstı veya tam zamanında mı olmustunuz?

canim bana babam alivermisti küçük bir ilac sisesinde ari sütü vardı onu küçük bi kavanoz balla karistirdik onu hergün sabah ac karnına 1 çay kaşığı kadar yiyorum, poleni de ayrı aldık polenide ballin arkasından 1 çay kaşığı yiyorum.

benim 5 gün gecikti bi de sen gibi adete 1 hafta kala cok az kan geldi. ama doktor muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dedi

Arka arkaya mi yaşadın cnmcm.bizim ilk olduğu için daha acemiyz naapcankimyasal oldu ertesi ay hemen hamile kalcam zannettim galibaeğer hâlâ hamile değilsem ki inşallah hamileymdr diorm içimden önümüzdeki ay ben de hiic bakmiicm takvime.bu ay resmen günleri saydım.fena bi ay di yanii

Slm kizlar bende yazmak istedim Ben en son 14 kasimda adet oldum. Daha sonra olamadim doktor adet sokturucu Verdi 've kullanmadim 13 kasimda kann test I yaptirdim pozitif. Cikti fakat 14 unde adet oldum yank kimyasal gebelikmis bugun adetim geceli bir ay oldu 've ben hamileyimmm

cooook guzel:)

benim 5 gün gecikti bi de sen gibi adete 1 hafta kala cok az kan geldi. ama doktor muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış tutunamamiş dedi

kan degıl de kahverengı oldugu ıcın acaba yerlesme kanaması mı dedım ama bılmıyorum. gıdıp beta yaptırıp negatıfı gormek ıstmıyorum. o yuzden hıc bır gırısımd bulunmuyorum:) acaba dıyorum ılk defa ıdrar testı mı yapsam ama onda da daha cıkar mı,erken mi? kanda daha once cıkıyormus ya.

kimyasal gebelik sonrasında hemen hamile mi kaldın yani
tebrikler canım
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
bize de umut oldun

Y
Kızlar ben de bugun doktora gittim çok şükür iki yumurtam büyümüş 16 mm olmuş pazartesiye çatlatırım inşşaaaallah tavuk gibi yumurtlayip duruyom ama ortada bebek yok
Çok sevindim hadi inşaallah :) çifter çifter bende klomen kullancam ya duphaston ile beraber doktoru ikna etmem lazım yada kendi kendime kuklancam 5. Gün başlayıp gecenki gibi

Hadi inşaallah tutsun güzelce

Tebrikler çok güzel haber bizlere dua et benim ilk ay hüsran maalesef pko foliküllerim hemne yerleşmişler... Şimdi regl oldum 45 gün sonra.. Tedaviye başlayacağım tekrar

aaaa maşallah yaaa ne guzel. tebrik ederim. darısı başımıza

evet cnm yaaa mesela ben de 20 aydir bebek olmadi diyorum ya bugun zaten bi 15 ayi filan tsh 2nin üstündeydi belki ondan olmadı

en güzeli adetin biraz gecikince kan testi yaptirmak. idrar testleri güvenilir değil

insallahhhh asilamanin sonucu pozitif olur... sen 1 saat filan yat asilmadan sonra doktor kalk desede kalkma

Günaydın kızlar. mybaby24 canım tohum ekim günün hayırlı olsun inşaallah.
Tahlile bi baktım lh uçmuş yine.. TSH normal gorunuyir. Doktor bi de sadece TSH ve prolaktin istemişti. İyiki hepsine baktırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…