tüp tedavisi nedir? nasıl yapıldı? ben iki ay üst üste kimyasal geçirdim ikisinde de 31. günde kanamam başladı , ikisinde de önceden kahverengi nokta nokta lekelenmem oldu, normal adet döngüm 25 gündür, iki kimyasalımda da 25. günde lekelenmelerim başladı, 5-6 gün sonrası adet oldum , burda birçok yerde okudum ilk kimyasalından sonrasında hemen normal hamile kalanları ,inşallah sizinki de öyledirben de kımyasal gecırdım gecen ay tüp tedavisi sonucunda. son adet kanamam bıttıkten sonraki 21. güünüm bugun. bugun olmam lazım ama bır hafta daha bekle dedıler. olmazsan gel dediler. kimyasal sonra kendimiz denedik. bir ihtimal hamile kalmış olabilir miyim diyorum. gecen gun kucuk kahve bır leke geldı o kadar. bır daha bısey gelmedı. sizin adetlerınız kımyasaldan sonra cok gecıkmıs,erken mı gelmıstı veya tam zamanında mı olmustunuz?
evet kan vererek bhcg ye göre iki ama şüpelendiklerimle 4 felan :)) kısmetArka arkaya mi yaşadın cnmcm.bizim ilk olduğu için daha acemiyz naapcankimyasal oldu ertesi ay hemen hamile kalcam zannettim galiba eğer hâlâ hamile değilsem ki inşallah hamileymdr diorm içimden önümüzdeki ay ben de hiic bakmiicm takvime.bu ay resmen günleri saydım.fena bi ay di yanii
hayırlı uğurlu olsun canımSlm kizlar bende yazmak istedim Ben en son 14 kasimda adet oldum. Daha sonra olamadim doktor adet sokturucu Verdi 've kullanmadim 13 kasimda kann test I yaptirdim pozitif. Cikti fakat 14 unde adet oldum yank kimyasal gebelikmis bugun adetim geceli bir ay oldu 've ben hamileyimmm
Kizlar asilamam oldu kolay gecti sukur.
Bu sefer kalkinca cok akinti da olmadi
İnsallah iyi biseydir bu. 15gun sonra insallah mutlu haberi alirim.
Hepimizde mutlu olalim insallah en kisa zamanda :)
Kizlar asilamam oldu kolay gecti sukur.
Ya zeynep saliha benim adım bu aradaHadi hayrli olsn cnmcm salliala yi dinle yat sürekli bişey yapma.endokrini de aksatma insallah hemen git
İnsaallah canım. Git git olsun al sen ilacı hemen. Coook dikkat et kendinehiç iş yapmaa boşver bastsin gitsin ev filan
Salliala cnm Dr a dedim hani hafta sonu siz yazamazmisiniz diye pazartesi ben yibe gideyim dedim.oyle kafama gore yazamam dedi dozu vs onemli dedi belkide hic ilac vermez ona ben bisey diyemem dedi endokrine yonlendirdi. Simdi ilac alip kafama gore icemem ki bende.Hadi hayrli olsn cnmcm salliala yi dinle yat sürekli bişey yapma.endokrini de aksatma insallah hemen git
Salliala cnm Dr a dedim hani hafta sonu siz yazamazmisiniz diye pazartesi ben yibe gideyim dedim.oyle kafama gore yazamam dedi dozu vs onemli dedi belkide hic ilac vermez ona ben bisey diyemem dedi endokrine yonlendirdi. Simdi ilac alip kafama gore icemem ki bende.
Thenew evet canimcim is guc yapmak yok valla esimde musade etmiyor simdiden yasaklari siraladi bile :)
tsh ın cok iyi. klomenden dolayi benim de bu ay lh çok erken yükseldi ilk yumişimi çatlattı ne gıcık hormonGünaydın kızlar.mybaby24 canım tohum ekim günün hayırlı olsun inşaallah.
Tahlile bi baktım lh uçmuş yine.. TSH normal gorunuyir. Doktor bi de sadece TSH ve prolaktin istemişti. İyiki hepsine baktırmışım Eki Görüntüle 1746112
yok yaaa benim ilk tiroid hapimi kadin2 dogumcu verdi. hatta eczanelerde 2 tl ye satiliyor. ama miktarin ayarlanmasi çok önemli çok hassas gerçekten. bazi kişiler 50 mcg yi 2ye kırıp içiyorCnmcmm kadın dogumcular tiroid ilacı yazamiolarms.hasımato hastası arkadsm her ay endokrine gidiodu ilaç dozunu ayarlatmak için.kadın dogumculara izin yokmuş galiba.
Bu arada bende zeynep.Salliala da saliha
Memnun olduk kisslar
hayırlı olsun cnm insallah tutar. cidden endokronolojiye git daha iyi olur onlar baska değerlere de bakiyorBi de tsh icin ilac istedim.endokrin bolumune git dedi ben ilac yazamam dedipazrtesiye kaldi yani. İnsallah sorun olmaz zaten cok yuksek degil ama onlem alayim yine de
Hadi ya bendr onun yüzünden çatlamiyor diye düşünüyordumtsh ın cok iyi. klomenden dolayi benim de bu ay lh çok erken yükseldi ilk yumişimi çatlattı ne gıcık hormon
Anladım canım bende endoktone git hemen demek istemiştim zaten :)Salliala cnm Dr a dedim hani hafta sonu siz yazamazmisiniz diye pazartesi ben yibe gideyim dedim.oyle kafama gore yazamam dedi dozu vs onemli dedi belkide hic ilac vermez ona ben bisey diyemem dedi endokrine yonlendirdi. Simdi ilac alip kafama gore icemem ki bende.
Thenew evet canimcim is guc yapmak yok valla esimde musade etmiyor simdiden yasaklari siraladi bile :)
hayırlı , güzel haberler alırsın inşallah canımKizlar asilamam oldu kolay gecti sukur.
yok yaaa benim ilk tiroid hapimi kadin2 dogumcu verdi. hatta eczanelerde 2 tl ye satiliyor. ama miktarin ayarlanmasi çok önemli çok hassas gerçekten. bazi kişiler 50 mcg yi 2ye kırıp içiyor
tup bebek tedavısı.kısa yazayımdedım:)tüp tedavisi nedir? nasıl yapıldı? ben iki ay üst üste kimyasal geçirdim ikisinde de 31. günde kanamam başladı , ikisinde de önceden kahverengi nokta nokta lekelenmem oldu, normal adet döngüm 25 gündür, iki kimyasalımda da 25. günde lekelenmelerim başladı, 5-6 gün sonrası adet oldum , burda birçok yerde okudum ilk kimyasalından sonrasında hemen normal hamile kalanları ,inşallah sizinki de öyledir
Cnmcmm kadın dogumcular tiroid ilacı yazamiolarms.hasımato hastası arkadsm her ay endokrine gidiodu ilaç dozunu ayarlatmak için.kadın dogumculara izin yokmuş galiba.
Bu arada bende zeynep.Salliala da saliha
Memnun olduk kisslar
Tskler canim pazartesi ilk isim o artik.hayırlı olsun cnm insallah tutar. cidden endokronolojiye git daha iyi olur onlar baska değerlere de bakiyor
Anladım canım bende endoktone git hemen demek istemiştim zaten :)
hayırlı , güzel haberler alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?