Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Arkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.

Günaydın cnm çok geçmiş olsn.benm degerim 24 e düştükten sonra kanama başlamıştı.bünyeye göre değişio zannediorm.kanama günleri de ona göre kiminn 3 4 gün sürüo doktorum 1 ay süren bile olabilio demişti.Benm 13 gün falan sürmüştü.Allah m bi daha yasatmasn inşallah.

Arkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.
Geçmiş olsun canım. Benim perşembe 89 idi. Pazartesi 20e düştü salı kanama başlamıştı. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelikler versin..

Sanada çok geçmiş olsun canım ilki dış gebelikti bu da böle olunca moral falan kalmadı

Geçmiş olsun canım. Benim perşembe 89 idi. Pazartesi 20e düştü salı kanama başlamıştı. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelikler versin..
İnşallah canım herkese sağlıklı gebelik nasip etsin de mutlu olalım artık

Sanada çok geçmiş olsun canım ilki dış gebelikti bu da böle olunca moral falan kalmadı

Kiyamam kaç ay var arada dış gebeliktn sonra korunms mydn.kimyasal da da genelde doktorlar korunma vermiolar.benm ilk gittigm doktor 2 3 ay korun demişti.sonra gittigim 1 ay korun dedi.o ay korunduk bizde hayırlısı bakalım.olabilio demekki cnm hepimizin tesellisi o.çok şükür kendiligndn oluo.senin gibi 1 dış 1 kimyasal yaşayıp ya da 2 kimyasal yaşayıp arkasndn hamile olan da çok var.insan elbetteki üzülüo ama şükür ki tesellimz var dimi

Evet canım korunmuştuk ondan sonra ilk ay denememizde de bu oldu tüm belirtileri yaşıosun ama sonuç boş. Hayırlısı inş olur. Sonuçta bizlere bişi olmasın biz sağlam olduktan sonra her zaman olur.korunduktan sonra denediniz mi siz yani hamile kaldın mı canım

canım ben iki kimyasal yaşadım olmam gereken adet günümden yaklaşık 1 hafta sonra kanama başladı , ama bhcg değerim senin ki kadar yüksek değildi benim ki 35 felandı

canım hsg çektirmiş miydin? tüplerle ilgili

canım ben iki kimyasal yaşadım olmam gereken adet günümden yaklaşık 1 hafta sonra kanama başladı , ama bhcg değerim senin ki kadar yüksek değildi benim ki 35 felandı
Teşekkür ederim canım kimyasaldan sonra korundunmu peki

Teşekkür ederim canım kimyasaldan sonra korundunmu peki
:) doktor korun dedi ama korunmadım , çünkü ben sorunca korun dedi , bende kan pıhtılaşma sorunu var bundan dolayı kimyasal yaşamış olabilirim diye kendim düşünüyorum

:) doktor korun dedi ama korunmadım , çünkü ben sorunca korun dedi , bende kan pıhtılaşma sorunu var bundan dolayı kimyasal yaşamış olabilirim diye kendim düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı gebelik yaşayıp biz de bebişlerimizi kucaklarımıza alabiliriz

Kimyasaldn sonra korunmasz ilk ayimz cnmcm.bat dün dü ama benm bir haftadr kahve akıntım var.Dün akşam açık kırmızı kan geldi tmm adet baslio dedm ama hemen arkasndn kahve leke gelms yine.hala kanama başlamadı.Sabah ta siyaha yakın koyu kahve akıntı gelmiş.su an da tertemiz.bilmiorm neler oluo.kimyasal yasadgm ay da bat tan 1 gün önce kahve akıntı gelmsti.benm adetim öyle başlar.ama kanama baslamaynca 7.gün idrar testi yaptım pozitifti.sonra kanda çıktı sonra değer düştü.şimdi ne oluo bilemiyrm.bekliyrm.yarın doktora gitcm büyük ihtimal

Hayırlısı olur inş canım ne zormuş bu işler

cnm benim beta hgc 1 e yaklaştığında kanama başladı.

insallah hamilesindir cnm ama olaki hamile degilsen de bu lekelenmeler normal diil sebebini bi araştır.

Kizlar benim çarşamba gece 11 gibi gelişti ilk kırmızı. 1. Gün olarak Çarşambayı mi saymaliyim perşembeyi mi ? Ona gore klomen içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…