Arkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.
Geçmiş olsun canım. Benim perşembe 89 idi. Pazartesi 20e düştü salı kanama başlamıştı. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelikler versin..Arkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.
Sanada çok geçmiş olsun canım ilki dış gebelikti bu da böle olunca moral falan kalmadıGünaydın cnm çok geçmiş olsn.benm degerim 24 e düştükten sonra kanama başlamıştı.bünyeye göre değişio zannediorm.kanama günleri de ona göre kiminn 3 4 gün sürüo doktorum 1 ay süren bile olabilio demişti.Benm 13 gün falan sürmüştü.Allah m bi daha yasatmasn inşallah.
İnşallah canım herkese sağlıklı gebelik nasip etsin de mutlu olalım artıkGeçmiş olsun canım. Benim perşembe 89 idi. Pazartesi 20e düştü salı kanama başlamıştı. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelikler versin..
Sanada çok geçmiş olsun canım ilki dış gebelikti bu da böle olunca moral falan kalmadı
Evet canım korunmuştuk ondan sonra ilk ay denememizde de bu oldu tüm belirtileri yaşıosun ama sonuç boş. Hayırlısı inş olur. Sonuçta bizlere bişi olmasın biz sağlam olduktan sonra her zaman olur.korunduktan sonra denediniz mi siz yani hamile kaldın mı canımKiyamam kaç ay var arada dış gebeliktn sonra korunms mydn.kimyasal da da genelde doktorlar korunma vermiolar.benm ilk gittigm doktor 2 3 ay korun demişti.sonra gittigim 1 ay korun dedi.o ay korunduk bizde hayırlısı bakalım.olabilio demekki cnm hepimizin tesellisi o.çok şükür kendiligndn oluo.senin gibi 1 dış 1 kimyasal yaşayıp ya da 2 kimyasal yaşayıp arkasndn hamile olan da çok var.insan elbetteki üzülüo ama şükür ki tesellimz var dimi
canım inşallah hamilesindir , banada doktor aşılama veya tüp önerdi , özel olmaz ise tüp bebeğe yönlendirilme sebebin nedir? benim kan pıhtılaşma sorunum var , yaptırırsam tutar mı diye sıkıntılarım vartup bebek tedavısı.kısa yazayımdedım:)
canım ben iki kimyasal yaşadım olmam gereken adet günümden yaklaşık 1 hafta sonra kanama başladı , ama bhcg değerim senin ki kadar yüksek değildi benim ki 35 felandıArkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.
canım hsg çektirmiş miydin? tüplerle ilgiliEvet canım korunmuştuk ondan sonra ilk ay denememizde de bu oldu tüm belirtileri yaşıosun ama sonuç boş. Hayırlısı inş olur. Sonuçta bizlere bişi olmasın biz sağlam olduktan sonra her zaman olur.korunduktan sonra denediniz mi siz yani hamile kaldın mı canım
Teşekkür ederim canım kimyasaldan sonra korundunmu pekicanım ben iki kimyasal yaşadım olmam gereken adet günümden yaklaşık 1 hafta sonra kanama başladı , ama bhcg değerim senin ki kadar yüksek değildi benim ki 35 felandı
Yok çektirmedim bakalım pazartesi eski ilk doktoruma gideceğim o ne dicekcanım hsg çektirmiş miydin? tüplerle ilgili
bana ofis histereskopi yapılacak tüple ilgili bir işlem, bakalım adetin 8. günü yapılıyor, canım Allah şifa versin hepimizeYok çektirmedim bakalım pazartesi eski ilk doktoruma gideceğim o ne dicek
:) doktor korun dedi ama korunmadım , çünkü ben sorunca korun dedi , bende kan pıhtılaşma sorunu var bundan dolayı kimyasal yaşamış olabilirim diye kendim düşünüyorumTeşekkür ederim canım kimyasaldan sonra korundunmu peki
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı gebelik yaşayıp biz de bebişlerimizi kucaklarımıza alabiliriz:) doktor korun dedi ama korunmadım , çünkü ben sorunca korun dedi , bende kan pıhtılaşma sorunu var bundan dolayı kimyasal yaşamış olabilirim diye kendim düşünüyorum
AMİN AMİN tatlımÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı gebelik yaşayıp biz de bebişlerimizi kucaklarımıza alabiliriz
Evet canım korunmuştuk ondan sonra ilk ay denememizde de bu oldu tüm belirtileri yaşıosun ama sonuç boş. Hayırlısı inş olur. Sonuçta bizlere bişi olmasın biz sağlam olduktan sonra her zaman olur.korunduktan sonra denediniz mi siz yani hamile kaldın mı canım
Hayırlısı olur inş canım ne zormuş bu işlerKimyasaldn sonra korunmasz ilk ayimz cnmcm.bat dün dü ama benm bir haftadr kahve akıntım var.Dün akşam açık kırmızı kan geldi tmm adet baslio dedm ama hemen arkasndn kahve leke gelms yine.hala kanama başlamadı.Sabah ta siyaha yakın koyu kahve akıntı gelmiş.su an da tertemiz.bilmiorm neler oluo.kimyasal yasadgm ay da bat tan 1 gün önce kahve akıntı gelmsti.benm adetim öyle başlar.ama kanama baslamaynca 7.gün idrar testi yaptım pozitifti.sonra kanda çıktı sonra değer düştü.şimdi ne oluo bilemiyrm.bekliyrm.yarın doktora gitcm büyük ihtimal
cnm benim beta hgc 1 e yaklaştığında kanama başladı.Arkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.
insallah hamilesindir cnm ama olaki hamile degilsen de bu lekelenmeler normal diil sebebini bi araştır.Kimyasaldn sonra korunmasz ilk ayimz cnmcm.bat dün dü ama benm bir haftadr kahve akıntım var.Dün akşam açık kırmızı kan geldi tmm adet baslio dedm ama hemen arkasndn kahve leke gelms yine.hala kanama başlamadı.Sabah ta siyaha yakın koyu kahve akıntı gelmiş.su an da tertemiz.bilmiorm neler oluo.kimyasal yasadgm ay da bat tan 1 gün önce kahve akıntı gelmsti.benm adetim öyle başlar.ama kanama baslamaynca 7.gün idrar testi yaptım pozitifti.sonra kanda çıktı sonra değer düştü.şimdi ne oluo bilemiyrm.bekliyrm.yarın doktora gitcm büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?