esımın degerlerı normal. benım fsh degerım 14 cıktı.o yuzden tupe yonlendırdıler.ama bız devlet destegınden faydalanmak ıcın cerrahpasa da 2 asılama yaptırdık,rapor aldık,eurofertıl bursada yaptırdık,ıste kımyasal oldu. adet olunca 2. ye baslarız dedıler. adet olana kadar kendınız deneyın dedıler. bu seferkı tedavıde ıgnelere ek olarak bı de kan sulandırıcı ıgne yapılcak. bır de yenı bır serum tedavısı var,onu uygulayacaklar. bız asılamanın tutmayacagını bıle bıle rapor alabılmek ıcın yaptırdık. pıhtılasma sorununda asılama tutma sansı dusukse ya da hıc yoksa,rapor cıkarmayacaksınız tupe baslamanız daha mantıklı gıbı. ben 32 yasındayım,zaman benım onemlı cunku yumurta rezervım azalıyor. bu tedavılerde ne zaman ne olacak bılemıyosun.zamankaybetmemekgerek.canım inşallah hamilesindir , banada doktor aşılama veya tüp önerdi , özel olmaz ise tüp bebeğe yönlendirilme sebebin nedir? benim kan pıhtılaşma sorunum var , yaptırırsam tutar mı diye sıkıntılarım var
Hayırlısı olur inş canım ne zormuş bu işler
insallah hamilesindir cnm ama olaki hamile degilsen de bu lekelenmeler normal diil sebebini bi araştır.
Kizlar benim çarşamba gece 11 gibi gelişti ilk kırmızı. 1. Gün olarak Çarşambayı mi saymaliyim perşembeyi mi ? Ona gore klomen içeceğim.
Yani belli günlerde başlatıyor doktor. Benim gecenki 5. Gün başla demişti. Öyle yapacağım yine. Ona gore ya bu gece alayım ilk hapı yada yarın başlarim doktora da sorarım hem diye düşündüm sonra.Ben tam bilmiorm klomen saatli mi önemli mi ama ben gece de gelse o günü sayiyrm.çarşamba yatsı diorm mesela.ama ilaç olunca nasıl olur bilemiorm cnmm
Yani belli günlerde başlatıyor doktor. Benim gecenki 5. Gün başla demişti. Öyle yapacağım yine. Ona gore ya bu gece alayım ilk hapı yada yarın başlarim doktora da sorarım hem diye düşündüm sonra.
canım bizim durmumuzda aynı sizin gibi ama farklar var, eşimin değerleri iyi , benim yaş 37 , kan pıhtılaşma sorunum var ve fsh ım oynuyor bir ara 19 oldu , sende aşılama fsh ın yüksek olduğu için mi tutmadı , kan pıhtılaşman var mı?esımın degerlerı normal. benım fsh degerım 14 cıktı.o yuzden tupe yonlendırdıler.ama bız devlet destegınden faydalanmak ıcın cerrahpasa da 2 asılama yaptırdık,rapor aldık,eurofertıl bursada yaptırdık,ıste kımyasal oldu. adet olunca 2. ye baslarız dedıler. adet olana kadar kendınız deneyın dedıler. bu seferkı tedavıde ıgnelere ek olarak bı de kan sulandırıcı ıgne yapılcak. bır de yenı bır serum tedavısı var,onu uygulayacaklar. bız asılamanın tutmayacagını bıle bıle rapor alabılmek ıcın yaptırdık. pıhtılasma sorununda asılama tutma sansı dusukse ya da hıc yoksa,rapor cıkarmayacaksınız tupe baslamanız daha mantıklı gıbı. ben 32 yasındayım,zaman benım onemlı cunku yumurta rezervım azalıyor. bu tedavılerde ne zaman ne olacak bılemıyosun.zamankaybetmemekgerek.
tatlım perşembeyi 1. gün olarak alacaksın ,Kizlar benim çarşamba gece 11 gibi gelişti ilk kırmızı. 1. Gün olarak Çarşambayı mi saymaliyim perşembeyi mi ? Ona gore klomen içeceğim.
tup bebek doktorumzaten bu fsh degerıyle asılama tutmazdedı ama rapor ıcın fsh 15 altındaysa 2asılama zorunludıye yaptırdık. pıhtılasma sorunun var demedı.sadece bu tedavıde kan sulandırıcı ıgne. bu ıgne pıhtılasma ıcınmı bılmıyorum. bana asılama oncesı hıstereskopı yapıldı,temız cıktı,ama rahmımın kucuk oldugunu ogrendım.bı de hsg yanı rahım fılmı cektırdım anestezılı olarak.sag tup acıkcıktı, sol tupun yarısı acık cıktı. fsh19 sa bence hıc bekleme,tupyaptır. yas cokonemlı ıkımız ıcıncanım bizim durmumuzda aynı sizin gibi ama farklar var, eşimin değerleri iyi , benim yaş 37 , kan pıhtılaşma sorunum var ve fsh ım oynuyor bir ara 19 oldu , sende aşılama fsh ın yüksek olduğu için mi tutmadı , kan pıhtılaşman var mı?
tok olduktan sonra saat onemlı degılGece içmek zor gelirse sabah içersin.Bende bu folikasiti herhangi bi saatte iciorm ama saati önemli mi acaba bilio msnz
eşimi ikna edemiyorum , benim kan pıhtılaşma sorunum var , hamile kalırsam iğne kulanacağım kan sulandırıcı , bu ay coraspirin kullanmaya başladım , bitkileri kullanarak fsh ı 8 e indirmeyi başardık , şimdi 10 , bana da ofis histereskopi yapılacak bu ay aynen seninki gibi anestezili :)) çok benziyoruz , adeti bekliyorumtup bebek doktorumzaten bu fsh degerıyle asılama tutmazdedı ama rapor ıcın fsh 15 altındaysa 2asılama zorunludıye yaptırdık. pıhtılasma sorunun var demedı.sadece bu tedavıde kan sulandırıcı ıgne. bu ıgne pıhtılasma ıcınmı bılmıyorum. bana asılama oncesı hıstereskopı yapıldı,temız cıktı,ama rahmımın kucuk oldugunu ogrendım.bı de hsg yanı rahım fılmı cektırdım anestezılı olarak.sag tup acıkcıktı, sol tupun yarısı acık cıktı. fsh19 sa bence hıc bekleme,tupyaptır. yas cokonemlı ıkımız ıcın
Arkadaşlar günaydın ben size bir şey sormak istiyorum pazartesi 271 olan değerim cuma 95 e düşmüştü doktor kimyasal dedi peki ne zaman kanamanız oluo vücut ne zaman atıyo bunu sat 8 aralıktı.
canım inşallah hamilesindir , banada doktor aşılama veya tüp önerdi , özel olmaz ise tüp bebeğe yönlendirilme sebebin nedir? benim kan pıhtılaşma sorunum var , yaptırırsam tutar mı diye sıkıntılarım var
bana ofis histereskopi yapılacak tüple ilgili bir işlem, bakalım adetin 8. günü yapılıyor, canım Allah şifa versin hepimize
Gece içmek zor gelirse sabah içersin.Bende bu folikasiti herhangi bi saatte iciorm ama saati önemli mi acaba bilio msnz
tok olduktan sonra saat onemlı degıl
canım bende şimdi kan sulandırıcı iğne başladım
çok acıtıyo yayaparkende zorlanıyorum valla
ama napalım bebeğim olsun sağlıklı olsun da acısınada katlanırım
ben tüp bebek öncesi histeroskopi yaptırmıştım canım
rahim duvarında polip varmış o alındı
bi arkadaşında kaç senedir olmamıştı bebişi
histeroskopide perde oldugu görünmüş ve alınmış ondan sonra hamile kaldı
inşallah seninde şifan olur canım
canım ben genelde hep kahvaltıdan sonra içiyorum
unuttugum zamanlarda da akşam yemeğinden sonra
belli bi saati varmı bilmiyorum düzenli içmek önemli olan
bide durumunu okudum canım yrn gitmelisin dr a bencede
inşallah herşey yolundadır ve süpriz ile bebişin haberi gelir
Amin canım inşallah benimde hala yok kanama belirti falan da yok bakalım beklemedeyim psikolojik olarak sanki her an gelcekmş gbime gelio artıkcanım benim kanamam başladıgı gün 390 dı b-hcg sonra günden güne düştü düştü
b hcg nin tamamen sıfırlanması da bi 20 günü buldu
o ay korunduk bizde dr tavsiyesi ile
çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
hayırlısıyla gebe kalıp sağlıkla dogurmayı nasıp etsin hepimize
Bende 3 4 gün ped ile gezdim bi de çok kanama olursa filan diye..Amin canım inşallah benimde hala yok kanama belirti falan da yok bakalım beklemedeyim psikolojik olarak sanki her an gelcekmş gbime gelio artık
Aynen bende öyleyim bide çalışıom her an olurum diye öle geziyom çok sinir bozucuBende 3 4 gün ped ile gezdim bi de çok kanama olursa filan diye..
eşimi ikna edemiyorum , benim kan pıhtılaşma sorunum var , hamile kalırsam iğne kulanacağım kan sulandırıcı , bu ay coraspirin kullanmaya başladım , bitkileri kullanarak fsh ı 8 e indirmeyi başardık , şimdi 10 , bana da ofis histereskopi yapılacak bu ay aynen seninki gibi anestezili :)) çok benziyoruz , adeti bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?