Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kizlar yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım hemen. Adaçayı östrojen hormonunu artırıp yumurtlamaya ve adeti düzenlemeye yardımcı olurmuş. (Ben kimyasal gebelik öncesinde okulda her gün bir bardak iciyordum yeni farkettim bu yazıyı okuyunca aklıma geldi ) şimdi yumurtlama gününe kadar içeceğim. Çünkü bi de söktürücü etkisi olduğu için döllenme sonraso olumsuz bir etkisi olabilir diye düşündüm. Günde 1 bardak da olsa içerim severim de ben zaten bitki çayı içmeyi. Elimde ot olarak var kendim demliyorum evde. Kaynar suya atıyorum tabii altını kapatıp 10dk demlenice iciyorum. Şeker ve limon eklemiyorum ben.

şifa olsn inşallah cnmcmm.bende hiç sevmem adaçayını tadı çok kötü gelio bana

Ben içerim herşeyi soğan kurunu de yaptıktan sonra hele ki... Bu bak gibi bal bana

bende yaptım soğan kürünü cnmcmm.damak tadı galiba soğan suyunu cay gibi yapıp içeblrm yani o derece severek içiodm ama ada çayı sevemedğm bi tad maalesef.

bende yaptım soğan kürünü cnmcmm.damak tadı galiba soğan suyunu cay gibi yapıp içeblrm yani o derece severek içiodm ama ada çayı sevemedğm bi tad maalesef.
Ay yok tek yudumda diktim ben hep dilkme ne kadar az değerse o kadar memnudum 2 aylık yaptım bende 15 er gün.. Birşey değişmedi maalesef ..

Ben içerim herşeyi soğan kurunu de yaptıktan sonra hele ki... Bu bak gibi bal bana

bende şifa niyetine içmiştim sogan kürü
kistim yok ama yaptım bi sefercik

kızlarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa
bnm bu sefer aşılamam da çatlatma iğnesini vurdugum saatten sonra 37.saatte yapıldı
ve malum dr kontrol etmedi aşı öncesi yumileri endişelendim
şimdi bide böyle belirti melirti olmayınca geç mi kalındı aşı için diyorum
çünkü bi gün öncesi tek taraflı yumurtlama sancısı gibi olmuştu
ondan pek umudum yok.
geçen sefer aşılama sınrası şeffaf uzayan akıntıda çok olmuştu
ağrım sızım 2 gün sürdü
ateş basması olmuştu yumurtlama döneminde olan
ilk aşılamaya göre hiçbişey aynı değill
ikisi tamamen farklı yani
herşeyi geçtim 37. saatte aşılanma olması iyice bu soru işaretlerine sebep oldu

hiç aşılama olmamış gibi ya bu sefer poffffff

Aşılama sonrası yenilip içilecek faydalı şeyler var mı ki sana da onlardan bakalım canım. Pek severim ben böyle değişik şeyleri. Lokman hekim diyor bana arkadaşlarım çekmiyorlarsa çok sukur de bilmiyorlar dertlerimi...

Allah Allah ben hiç bilmiyorum canım bu aşılama olaylarını. Neden dikkat etmiyorlarki acaba. Onlar için ne kadar normal önemsiz birşey demi.. Ah bi anlasalar ne umutlarla o masaya oturduğunu insanların... Yine de sen umutsuzluğa kapılma. Her gebelik farklıdır diyorlar. Hepsinde aynı seyleri hissetmeyebilirsin

bilmem ki canım işte bazı yiyeceklerden uzak duruyorum
maydanoz adaçayı kafeinli gıdalar falan
faydalı şeyler yemeğe çalışıorum
inşallah tutar ya valla artık ne düşünücem bilmiyorum
az öncede yazdım ilk aşılama ile bu ikincisi çok farklı

yani cnm bende ikisi arasında bariz fark olunca ve 37.saate olunca bi tuhaf hissettim
hayırlısı artık
ama size şimdiden sölim hiç umudum yok
olursa şahane olur mucize olur süpriz olurr yaniiii
inşallah da öyle olur

yani cnm bende ikisi arasında bariz fark olunca ve 37.saate olunca bi tuhaf hissettim
hayırlısı artık
ama size şimdiden sölim hiç umudum yok
olursa şahane olur mucize olur süpriz olurr yaniiii
inşallah da öyle olur
cnm malesef aşılama olayini doktorlar pek önemsemiyor ama içini ferah tutmaya çalış yumurta catladiktan sonra 24 ile 48 saate kadar yasiyabiliyormus doktorum söylemişti insallah son anlarinada olsa denk gelmiştir ananas faydaliymis diye okumuştum bi büyük ananas alıp hergün 1 dilimi yencekmis tüp bebek yaptiranlar bebek tutsun diye yapiyormus. bende ananasimi aldım yumurtamin catlamasini bekliyorum :)
Salliala adacayini bende denedim bi ara ne yararını gördüm ne de zararini. sen biliyosundur zaten ama yumurta catlamasina yakin adacayini birak. dollenmeden sonra düşük yapmaya sebep olabilir

Kistin filan yoksa da içiliyor mu ki soğan ? Onun yerine yumurta kalitesi için birşeyler deneyebilirsin canım

Soğan kuru de işte cnm eğer sıkıntın yoksa bile yumurtalklri gelistrioms.pco su olan arkadaş o dönem yok oldu demişti gerçi de adetinn 2.günü mu 7.günü mu ne baslamsti sogan kurune o ay hamile kaldı.10 gün falan icebildi ama galiba.Ben adetim biter bitmez baslamstm.Bende 9 gün falan içtim ertesi ay kimyasal oldu ışte.Ama bu sefer bende adet te başlamak istiorm.o ark.yum.büyütmek için adet donemnde baslanio dedi ama bilemiorm.adet bitimndn 2 gün sonra baslanilio diyen var.kafasına göre takilio herkes

Yumurtaları da gelistrmeye faydalyms cnmcmm

Cnmcmm bende hiç yorum yapamiicm bilemiyrm nasıl belirtiler olması lazım veya bi yanlışlık önemsememzlk var mi ama nasipse inşallah olcak cnm.2.ye tüp bebek yaptran ark.1 saat ayağa kalkmaması gerekirken 15 dk.sonra wc ye gitmiş düşün.artık bu işlerden de sıkılmış kiyamam.hep hüsran hep hüsran.olursa olur demiş eşinden bile gizli gitmiş olmazsa bana suç bulur die.Ama sonuç pozitif doğurdu elhamdülillah çok da sağlıklı bi hamilelik geçirdi.ilkinde hiç kıpırdamadm hep yattım falan diodu.bu sefer 15 dk yatmadm hemen tuvalete gittim demişti.nasipms oldu velhasıl.gönlünü ferah tut inşallah

Nasıl gidiyor kontrolller yeni yumyum var mı ?

Arkadaşlar doktordan geldim şimdi değer 9 a düşmüş kanamam geldi gelecek gibi normal değil dedi doktor eşimle bana bazı testler yapcakmş bakalım haftaya gideceğiz inş en kısa sürede atlatırız şu durumu kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil dış ve kimyasal. İnsan 3. Ye korkuyo yine hayal kırıklığı olcak die

On
O zaman önce bi kontroller yapılsın 3. İçin herşeyin normal çıkmasını bekleyin bi canım inşaallah kötü birşey çıkmaz ferah tut içini

Nasıl gidiyor kontrolller yeni yumyum var mı ?
cnm iki tane yumurta vardi cuma günü 16 mm di cumartesi 17ye yakındı. bugün gittim catlamaya başlamış. biraz küçükken çatlamış oldu bakalim artık hayirlisi. daha önce 22mm ken catladida noldu sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…