Kizlar yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım hemen. Adaçayı östrojen hormonunu artırıp yumurtlamaya ve adeti düzenlemeye yardımcı olurmuş. (Ben kimyasal gebelik öncesinde okulda her gün bir bardak iciyordum yeni farkettim bu yazıyı okuyunca aklıma geldi ) şimdi yumurtlama gününe kadar içeceğim. Çünkü bi de söktürücü etkisi olduğu için döllenme sonraso olumsuz bir etkisi olabilir diye düşündüm. Günde 1 bardak da olsa içerim severim de ben zaten bitki çayı içmeyi. Elimde ot olarak var kendim demliyorum evde. Kaynar suya atıyorum tabii altını kapatıp 10dk demlenice iciyorum. Şeker ve limon eklemiyorum ben.
Ben içerim herşeyişifa olsn inşallah cnmcmm.bende hiç sevmem adaçayını tadı çok kötü gelio bana
Ben içerim herşeyisoğan kurunu de yaptıktan sonra hele ki... Bu bak gibi bal bana
Kistin filan yoksa da içiliyor mu ki soğan ? Onun yerine yumurta kalitesi için birşeyler deneyebilirsin canımbu arada eğer hamile değilsem bu ay yine soğan kürü yapmayı düşünüyrm
Ay yok tek yudumda diktim ben hep dilkme ne kadar az değerse o kadar memnudum 2 aylık yaptım bende 15 er gün.. Birşey değişmedi maalesef ..bende yaptım soğan kürünü cnmcmm.damak tadı galiba soğan suyunu cay gibi yapıp içeblrm yani o derece severek içiodm ama ada çayı sevemedğm bi tad maalesef.
Ben içerim herşeyisoğan kurunu de yaptıktan sonra hele ki... Bu bak gibi bal bana
bende yaptım soğan kürünü cnmcmm.damak tadı galiba soğan suyunu cay gibi yapıp içeblrm yani o derece severek içiodm ama ada çayı sevemedğm bi tad maalesef.
Aşılama sonrası yenilip içilecek faydalı şeyler var mı kibende şifa niyetine içmiştim sogan kürü
kistim yok ama yaptım bi sefercik
Allah Allah ben hiç bilmiyorum canım bu aşılama olaylarını. Neden dikkat etmiyorlarki acaba. Onlar için ne kadar normal önemsiz birşey demi.. Ah bi anlasalar ne umutlarla o masaya oturduğunu insanların... Yine de sen umutsuzluğa kapılma. Her gebelik farklıdır diyorlar. Hepsinde aynı seyleri hissetmeyebilirsinkızlarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa
bnm bu sefer aşılamam da çatlatma iğnesini vurdugum saatten sonra 37.saatte yapıldı
ve malum dr kontrol etmedi aşı öncesi yumileriendişelendim
şimdi bide böyle belirti melirti olmayınca geç mi kalındı aşı için diyorum
çünkü bi gün öncesi tek taraflı yumurtlama sancısı gibi olmuştu
ondan pek umudum yok.
geçen sefer aşılama sınrası şeffaf uzayan akıntıda çok olmuştu
ağrım sızım 2 gün sürdü
ateş basması olmuştu yumurtlama döneminde olan
ilk aşılamaya göre hiçbişey aynı değill
ikisi tamamen farklı yani
herşeyi geçtim 37. saatte aşılanma olması iyice bu soru işaretlerine sebep oldu
hiç aşılama olmamış gibi ya bu sefer poffffff
Aşılama sonrası yenilip içilecek faydalı şeyler var mı kisana da onlardan bakalım canım. Pek severim ben böyle değişik şeyleri. Lokman hekim diyor bana arkadaşlarım çekmiyorlarsa çok sukur de bilmiyorlar dertlerimi...
Allah Allah ben hiç bilmiyorum canım bu aşılama olaylarını. Neden dikkat etmiyorlarki acaba. Onlar için ne kadar normal önemsiz birşey demi.. Ah bi anlasalar ne umutlarla o masaya oturduğunu insanların... Yine de sen umutsuzluğa kapılma. Her gebelik farklıdır diyorlar. Hepsinde aynı seyleri hissetmeyebilirsin
cnm malesef aşılama olayini doktorlar pek önemsemiyor ama içini ferah tutmaya çalış yumurta catladiktan sonra 24 ile 48 saate kadar yasiyabiliyormus doktorum söylemişti insallah son anlarinada olsa denk gelmiştiryani cnm bende ikisi arasında bariz fark olunca ve 37.saate olunca bi tuhaf hissettim
hayırlısı artık
ama size şimdiden sölim hiç umudum yok
olursa şahane olur mucize olur süpriz olurr yaniiii
inşallah da öyle olur
Kistin filan yoksa da içiliyor mu ki soğan ? Onun yerine yumurta kalitesi için birşeyler deneyebilirsin canım
bende şifa niyetine içmiştim sogan kürü
kistim yok ama yaptım bi sefercik
kızlarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa
bnm bu sefer aşılamam da çatlatma iğnesini vurdugum saatten sonra 37.saatte yapıldı
ve malum dr kontrol etmedi aşı öncesi yumileriendişelendim
şimdi bide böyle belirti melirti olmayınca geç mi kalındı aşı için diyorum
çünkü bi gün öncesi tek taraflı yumurtlama sancısı gibi olmuştu
ondan pek umudum yok.
geçen sefer aşılama sınrası şeffaf uzayan akıntıda çok olmuştu
ağrım sızım 2 gün sürdü
ateş basması olmuştu yumurtlama döneminde olan
ilk aşılamaya göre hiçbişey aynı değill
ikisi tamamen farklı yani
herşeyi geçtim 37. saatte aşılanma olması iyice bu soru işaretlerine sebep oldu
hiç aşılama olmamış gibi ya bu sefer poffffff
Nasıl gidiyor kontrolller yeni yumyum var mı ?cnm malesef aşılama olayini doktorlar pek önemsemiyor ama içini ferah tutmaya çalış yumurta catladiktan sonra 24 ile 48 saate kadar yasiyabiliyormus doktorum söylemişti insallah son anlarinada olsa denk gelmiştirananas faydaliymis diye okumuştum bi büyük ananas alıp hergün 1 dilimi yencekmis tüp bebek yaptiranlar bebek tutsun diye yapiyormus. bende ananasimi aldım yumurtamin catlamasini bekliyorum :)
Salliala adacayini bende denedim bi ara ne yararını gördüm ne de zararini. sen biliyosundur zaten ama yumurta catlamasina yakin adacayini birak. dollenmeden sonra düşük yapmaya sebep olabilir
O zaman önce bi kontroller yapılsın 3. İçin herşeyin normal çıkmasını bekleyin bi canımArkadaşlar doktordan geldim şimdi değer 9 a düşmüş kanamam geldi gelecek gibi normal değil dedi doktor eşimle bana bazı testler yapcakmş bakalım haftaya gideceğiz inş en kısa sürede atlatırız şu durumu kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil dış ve kimyasal. İnsan 3. Ye korkuyo yine hayal kırıklığı olcak die
cnm iki tane yumurta vardi cuma günü 16 mm di cumartesi 17ye yakındı. bugün gittim catlamaya başlamış. biraz küçükken çatlamış oldu bakalim artık hayirlisi. daha önce 22mm ken catladida noldu sanki...Nasıl gidiyor kontrolller yeni yumyum var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?