hayirlisi olsun cnm...Arkadaşlar doktordan geldim şimdi değer 9 a düşmüş kanamam geldi gelecek gibi normal değil dedi doktor eşimle bana bazı testler yapcakmş bakalım haftaya gideceğiz inş en kısa sürede atlatırız şu durumu kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil dış ve kimyasal. İnsan 3. Ye korkuyo yine hayal kırıklığı olcak die
Önemli olan kaliteli olması inşaallah canım hayırlısı ile.cnm iki tane yumurta vardi cuma günü 16 mm di cumartesi 17ye yakındı. bugün gittim catlamaya başlamış. biraz küçükken çatlamış oldu bakalim artık hayirlisi. daha önce 22mm ken catladida noldu sanki...
İnş canım öle yapacağız zaten inş halledilmeyecek bi sorun çıkmazOn
O zaman önce bi kontroller yapılsın 3. İçin herşeyin normal çıkmasını bekleyin bi canıminşaallah kötü birşey çıkmaz ferah tut içini
Amin inş hepmize sabır versin çok zor beklemekeveeet,bu ay da olmadı malesef,bu sabah ıtıbarıyle yıne geldı kırmızıkımyasal sonrası belkı dogal yolla olur dedık ama olmadı ıste. yarın 2.tup bebek yolculugumuz baslayacak.kımyasaldan 23 gun basladı kanamam.yenı bır donem,yenı ılaclar,yıne ıgneler,gunasırı yumurta kontrollerı,yıne yumurta toplama,yumurtanın dollenmesını bekleme,hucrelere bolunmesını bekleme,kalıtelı olmalarını bekleme,transfer gunu veeeee en zor olan kısmı: ılk 4 gunu sadece yemek yemek ıcın yatagımdan kalkacagım,gerısınde de cok yorulmamam gereken 12 uzuuun gunu beklemek... bunların hıcbırını yasamadan bebıs sahıbı olmanız dılegıyle... allah yar ve yardımcımız olsun arkadaslar.
cnm malesef aşılama olayini doktorlar pek önemsemiyor ama içini ferah tutmaya çalış yumurta catladiktan sonra 24 ile 48 saate kadar yasiyabiliyormus doktorum söylemişti insallah son anlarinada olsa denk gelmiştirananas faydaliymis diye okumuştum bi büyük ananas alıp hergün 1 dilimi yencekmis tüp bebek yaptiranlar bebek tutsun diye yapiyormus. bende ananasimi aldım yumurtamin catlamasini bekliyorum :)
Salliala adacayini bende denedim bi ara ne yararını gördüm ne de zararini. sen biliyosundur zaten ama yumurta catlamasina yakin adacayini birak. dollenmeden sonra düşük yapmaya sebep olabilir
Cnmcmm bende hiç yorum yapamiicm bilemiyrm nasıl belirtiler olması lazım veya bi yanlışlık önemsememzlk var mi ama nasipse inşallah olcak cnm.2.ye tüp bebek yaptran ark.1 saat ayağa kalkmaması gerekirken 15 dk.sonra wc ye gitmiş düşün.artık bu işlerden de sıkılmış kiyamam.hep hüsran hep hüsran.olursa olur demiş eşinden bile gizli gitmiş olmazsa bana suç bulur die.Ama sonuç pozitif doğurdu elhamdülillah çok da sağlıklı bi hamilelik geçirdi.ilkinde hiç kıpırdamadm hep yattım falan diodu.bu sefer 15 dk yatmadm hemen tuvalete gittim demişti.nasipms oldu velhasıl.gönlünü ferah tut inşallah
Arkadaşlar doktordan geldim şimdi değer 9 a düşmüş kanamam geldi gelecek gibi normal değil dedi doktor eşimle bana bazı testler yapcakmş bakalım haftaya gideceğiz inş en kısa sürede atlatırız şu durumu kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil dış ve kimyasal. İnsan 3. Ye korkuyo yine hayal kırıklığı olcak die
eveeet,bu ay da olmadı malesef,bu sabah ıtıbarıyle yıne geldı kırmızıkımyasal sonrası belkı dogal yolla olur dedık ama olmadı ıste. yarın 2.tup bebek yolculugumuz baslayacak.kımyasaldan 23 gun basladı kanamam.yenı bır donem,yenı ılaclar,yıne ıgneler,gunasırı yumurta kontrollerı,yıne yumurta toplama,yumurtanın dollenmesını bekleme,hucrelere bolunmesını bekleme,kalıtelı olmalarını bekleme,transfer gunu veeeee en zor olan kısmı: ılk 4 gunu sadece yemek yemek ıcın yatagımdan kalkacagım,gerısınde de cok yorulmamam gereken 12 uzuuun gunu beklemek... bunların hıcbırını yasamadan bebıs sahıbı olmanız dılegıyle... allah yar ve yardımcımız olsun arkadaslar.
benin daha önceden bir hamileliğim olduğu için eşim tüp istemiyor , çocuk istiyor :) , benimde doktorum infertilite hastasısın demişti ama bana doktorlar kendiliğinden de hamile kalırsın dediği için eşim tüpten uzak duruyor , aynı zamanda yaşımdan dolayı aşılama önerildi , bakalım hayırlısıevet hıkayeler aynı:) inşallah ıkımız de bebıslere kavusuruz,herksle beraber tabı:) tup bebek tedavısı mı ıstemıyor cocuk mu ıstemıyor esın? benım hıc bıtkısel bısey yemedıgım halde gecen ay fsh 6 cıkmıştı ama yuksek cıkan kotu deger baz alınırmıs,dusuk cıksa da bu durum rezervımızın azalmasını engellemezmıs malesefyani bir kere yüksek cıktıysa ondan sonraki değerler iyi de çıksa kötü olana göre hareket edilirmiş,öyle okumuştum netten. bana da kullandıracağı iğne pıhtılaşma için olabilir,bakalım adetin 2. günü gidince daha detaylı öğreneceğim.
evet ben de gordevet ananası tüp bebekde bende yemiştim canım
bide kabak çekirdeği diye duymuştum ikisinide yedim ama nasip olmadı
artık aşılamamın sonucunu öğrenmek için beklemekten başka çarem yok
umarım ben yanılıyorumdur herşey yolundadır
aynen öyle canım nasip kısmet valla
bende aşılama sonrası bile çok dikkat etmiştim kendime ilkinde
hani tüm gün yatııyordum nerdeyse,şimdi öyle değilim markete vs gidiyorum
işimi gücümü hallediyorum
agır kaldırmıyorum uzak durmam gereken gıdalardan uzak duruyorum tmm
bu arada endokrine gittim bgn ama randevusuz gitmiştim öyle bi sıra vardı ki
malesef sıra alamadım ve elim boş döndüm eve
yrn özele gideceğim artık
canım inşallah 3.de sağlıkla kucagına alırsın
ama öncesinde testlerini yaptır önlemini al mutlaka
Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder hepimize
canım hayırlısı olsun sıkma canını ne olur
böyle düşünme tedavi sürecini , pozitif düşünnn güzel şeyler düşünnn
belki de bu süreç seni bebeğine götürecek,
evet zorluklarla dolu ama sonunda bebeğine kavuşacaksın,
Allah ım dermansı başka dert vermesin
bak çok şükür böyle tüp bebek gibi imkanlardan faydalanabiliyoruz
hatta geçen gün tv de duymuştum dogurganlık aşısı diye bişey çıkmış yeni
tıp da artık ilerliyor bu konuda biz elimizden geleni yapalım Rabbim inşalah nasip eder
evet gordum dogurganlık asısını. tıp gelısıyor. dun de 5.tup denemesınde akupunkturla hamıle kalan bırı vardı haberlerde. allah saglık versın,olana kadar devam:) yenı donem yenı heyecan demek bızım ıcın,yenı umut demek. bu tedavıdekı ıntralıpıd serumdan umutluyum,bakalım:)evet ananası tüp bebekde bende yemiştim canım
bide kabak çekirdeği diye duymuştum ikisinide yedim ama nasip olmadı
artık aşılamamın sonucunu öğrenmek için beklemekten başka çarem yok
umarım ben yanılıyorumdur herşey yolundadır
aynen öyle canım nasip kısmet valla
bende aşılama sonrası bile çok dikkat etmiştim kendime ilkinde
hani tüm gün yatııyordum nerdeyse,şimdi öyle değilim markete vs gidiyorum
işimi gücümü hallediyorum
agır kaldırmıyorum uzak durmam gereken gıdalardan uzak duruyorum tmm
bu arada endokrine gittim bgn ama randevusuz gitmiştim öyle bi sıra vardı ki
malesef sıra alamadım ve elim boş döndüm eve
yrn özele gideceğim artık
canım inşallah 3.de sağlıkla kucagına alırsın
ama öncesinde testlerini yaptır önlemini al mutlaka
Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder hepimize
canım hayırlısı olsun sıkma canını ne olur
böyle düşünme tedavi sürecini , pozitif düşünnn güzel şeyler düşünnn
belki de bu süreç seni bebeğine götürecek,
evet zorluklarla dolu ama sonunda bebeğine kavuşacaksın,
Allah ım dermansı başka dert vermesin
bak çok şükür böyle tüp bebek gibi imkanlardan faydalanabiliyoruz
hatta geçen gün tv de duymuştum dogurganlık aşısı diye bişey çıkmış yeni
tıp da artık ilerliyor bu konuda biz elimizden geleni yapalım Rabbim inşalah nasip eder
sen hangısını ıstıyosun pekıbenin daha önceden bir hamileliğim olduğu için eşim tüp istemiyor , çocuk istiyor :) , benimde doktorum infertilite hastasısın demişti ama bana doktorlar kendiliğinden de hamile kalırsın dediği için eşim tüpten uzak duruyor , aynı zamanda yaşımdan dolayı aşılama önerildi , bakalım hayırlısı
canım genelde kimyasaldan sonra normal hamile kalan çok ama benim gibi ikinci kimyasalınıda yaşayabilirsin ama yinede ben korunmuyorum ben ilk kimyasalımı femara adlı hap sonucunda yaşadım ve bana da ikinci ay doktorum hapı kullandırtmadıKızlar hepimiz ne kadar zor zamanlardan geçsek de en güzeli umutlu ve pozitif olmak. Bu işte en önemli nokta bu. Hep örneklerini görüyoruz. Ben de geçen hafta kimyasal yaşadım. bugün doktora gittim. tekrar beta baktı sonuç daha çıkmadı ama ultrasonda temiz kist falan yok dedi. bu ay rahim iyice temizlensin adet düzenlensin diye duphaston verdi. korunma konusunda hiç bişey demedi. hata ilişkiye girmem dersen ilaç vermiyim ama girceksen dedi yarıda kesip sana bunu verelim kullan temizlensin iyice dedi. sonra da sormayı unuttum. Klomen vermişti geçen ay bu ay vermedi bakalım. Korunsam mı korunmasam mı bilemedim
sanırım ben de korunmuycam canım. zaten haftaya bi hafta ben şehir dışında olcam kalan zamanda akışına bırakcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. 2 kere üst üste mi yaşadın canm sen?canım genelde kimyasaldan sonra normal hamile kalan çok ama benim gibi ikinci kimyasalınıda yaşayabilirsin ama yinede ben korunmuyorum ben ilk kimyasalımı femara adlı hap sonucunda yaşadım ve bana da ikinci ay doktorum hapı kullandırtmadı
evet kısmet , bu ayda korunmadım , korunmayı düşünmüyorum ,sebebini araştırıyoruz , bende kan pıhtılaşması varsanırım ben de korunmuycam canım. zaten haftaya bi hafta ben şehir dışında olcam kalan zamanda akışına bırakcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. 2 kere üst üste mi yaşadın canm sen?
amin cnm insallah senin de bu son olur hayirli bir sekilde bu sefer bebeğin tutunur insallaheveeet,bu ay da olmadı malesef,bu sabah ıtıbarıyle yıne geldı kırmızıkımyasal sonrası belkı dogal yolla olur dedık ama olmadı ıste. yarın 2.tup bebek yolculugumuz baslayacak.kımyasaldan 23 gun basladı kanamam.yenı bır donem,yenı ılaclar,yıne ıgneler,gunasırı yumurta kontrollerı,yıne yumurta toplama,yumurtanın dollenmesını bekleme,hucrelere bolunmesını bekleme,kalıtelı olmalarını bekleme,transfer gunu veeeee en zor olan kısmı: ılk 4 gunu sadece yemek yemek ıcın yatagımdan kalkacagım,gerısınde de cok yorulmamam gereken 12 uzuuun gunu beklemek... bunların hıcbırını yasamadan bebıs sahıbı olmanız dılegıyle... allah yar ve yardımcımız olsun arkadaslar.
geçmiş olsun canımKizlar yaaa ben iyilesemedim daha kötü oldum dün acile gittikhamilelerin kullanabileceği tarz bi antibiyotik bir de minoset verdi doktor mecbur içtim. kadin doğum doktorumda icebilirsin dedi. kulaklarim yüzüm dişlerim bile o kadar ağrıyoki
Rovamycine adi. bu ay ağrı kesici bile icmemek için cok cabaladim ama malesef hastalığa yenim düştümgeçmiş olsun canımantibiyotik aksef mi? ben de kullanmıştım
Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşirsinKizlar yaaa ben iyilesemedim daha kötü oldum dün acile gittikhamilelerin kullanabileceği tarz bi antibiyotik bir de minoset verdi doktor mecbur içtim. kadin doğum doktorumda icebilirsin dedi. kulaklarim yüzüm dişlerim bile o kadar ağrıyoki
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.Kizlar yaaa ben iyilesemedim daha kötü oldum dün acile gittikhamilelerin kullanabileceği tarz bi antibiyotik bir de minoset verdi doktor mecbur içtim. kadin doğum doktorumda icebilirsin dedi. kulaklarim yüzüm dişlerim bile o kadar ağrıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?