Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

hayirlisi olsun cnm...

cnm iki tane yumurta vardi cuma günü 16 mm di cumartesi 17ye yakındı. bugün gittim catlamaya başlamış. biraz küçükken çatlamış oldu bakalim artık hayirlisi. daha önce 22mm ken catladida noldu sanki...
Önemli olan kaliteli olması inşaallah canım hayırlısı ile.

eveeet,bu ay da olmadı malesef,bu sabah ıtıbarıyle yıne geldı kırmızı kımyasal sonrası belkı dogal yolla olur dedık ama olmadı ıste. yarın 2.tup bebek yolculugumuz baslayacak.kımyasaldan 23 gun basladı kanamam.yenı bır donem,yenı ılaclar,yıne ıgneler,gunasırı yumurta kontrollerı,yıne yumurta toplama,yumurtanın dollenmesını bekleme,hucrelere bolunmesını bekleme,kalıtelı olmalarını bekleme,transfer gunu veeeee en zor olan kısmı: ılk 4 gunu sadece yemek yemek ıcın yatagımdan kalkacagım,gerısınde de cok yorulmamam gereken 12 uzuuun gunu beklemek... bunların hıcbırını yasamadan bebıs sahıbı olmanız dılegıyle... allah yar ve yardımcımız olsun arkadaslar.

On

O zaman önce bi kontroller yapılsın 3. İçin herşeyin normal çıkmasını bekleyin bi canım inşaallah kötü birşey çıkmaz ferah tut içini
İnş canım öle yapacağız zaten inş halledilmeyecek bi sorun çıkmaz

Amin inş hepmize sabır versin çok zor beklemek

Kızlar hepimiz ne kadar zor zamanlardan geçsek de en güzeli umutlu ve pozitif olmak. Bu işte en önemli nokta bu. Hep örneklerini görüyoruz. Ben de geçen hafta kimyasal yaşadım. bugün doktora gittim. tekrar beta baktı sonuç daha çıkmadı ama ultrasonda temiz kist falan yok dedi. bu ay rahim iyice temizlensin adet düzenlensin diye duphaston verdi. korunma konusunda hiç bişey demedi. hata ilişkiye girmem dersen ilaç vermiyim ama girceksen dedi yarıda kesip sana bunu verelim kullan temizlensin iyice dedi. sonra da sormayı unuttum. Klomen vermişti geçen ay bu ay vermedi bakalım. Korunsam mı korunmasam mı bilemedim

evet ananası tüp bebekde bende yemiştim canım
bide kabak çekirdeği diye duymuştum ikisinide yedim ama nasip olmadı
artık aşılamamın sonucunu öğrenmek için beklemekten başka çarem yok
umarım ben yanılıyorumdur herşey yolundadır

aynen öyle canım nasip kısmet valla
bende aşılama sonrası bile çok dikkat etmiştim kendime ilkinde
hani tüm gün yatııyordum nerdeyse,şimdi öyle değilim markete vs gidiyorum
işimi gücümü hallediyorum
agır kaldırmıyorum uzak durmam gereken gıdalardan uzak duruyorum tmm

bu arada endokrine gittim bgn ama randevusuz gitmiştim öyle bi sıra vardı ki
malesef sıra alamadım ve elim boş döndüm eve
yrn özele gideceğim artık

canım inşallah 3.de sağlıkla kucagına alırsın
ama öncesinde testlerini yaptır önlemini al mutlaka
Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder hepimize

canım hayırlısı olsun sıkma canını ne olur
böyle düşünme tedavi sürecini , pozitif düşünnn güzel şeyler düşünnn
belki de bu süreç seni bebeğine götürecek,
evet zorluklarla dolu ama sonunda bebeğine kavuşacaksın,
Allah ım dermansı başka dert vermesin
bak çok şükür böyle tüp bebek gibi imkanlardan faydalanabiliyoruz
hatta geçen gün tv de duymuştum dogurganlık aşısı diye bişey çıkmış yeni
tıp da artık ilerliyor bu konuda biz elimizden geleni yapalım Rabbim inşalah nasip eder

benin daha önceden bir hamileliğim olduğu için eşim tüp istemiyor , çocuk istiyor :) , benimde doktorum infertilite hastasısın demişti ama bana doktorlar kendiliğinden de hamile kalırsın dediği için eşim tüpten uzak duruyor , aynı zamanda yaşımdan dolayı aşılama önerildi , bakalım hayırlısı

evet ben de gord
evet gordum dogurganlık asısını. tıp gelısıyor. dun de 5.tup denemesınde akupunkturla hamıle kalan bırı vardı haberlerde. allah saglık versın,olana kadar devam:) yenı donem yenı heyecan demek bızım ıcın,yenı umut demek. bu tedavıdekı ıntralıpıd serumdan umutluyum,bakalım:)

sen hangısını ıstıyosun pekı

canım genelde kimyasaldan sonra normal hamile kalan çok ama benim gibi ikinci kimyasalınıda yaşayabilirsin ama yinede ben korunmuyorum ben ilk kimyasalımı femara adlı hap sonucunda yaşadım ve bana da ikinci ay doktorum hapı kullandırtmadı

sanırım ben de korunmuycam canım. zaten haftaya bi hafta ben şehir dışında olcam kalan zamanda akışına bırakcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. 2 kere üst üste mi yaşadın canm sen?

sanırım ben de korunmuycam canım. zaten haftaya bi hafta ben şehir dışında olcam kalan zamanda akışına bırakcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. 2 kere üst üste mi yaşadın canm sen?
evet kısmet , bu ayda korunmadım , korunmayı düşünmüyorum ,sebebini araştırıyoruz , bende kan pıhtılaşması var

amin cnm insallah senin de bu son olur hayirli bir sekilde bu sefer bebeğin tutunur insallah

Kizlar yaaa ben iyilesemedim daha kötü oldum dün acile gittik hamilelerin kullanabileceği tarz bi antibiyotik bir de minoset verdi doktor mecbur içtim. kadin doğum doktorumda icebilirsin dedi. kulaklarim yüzüm dişlerim bile o kadar ağrıyoki

geçmiş olsun canım antibiyotik aksef mi? ben de kullanmıştım

geçmiş olsun canım antibiyotik aksef mi? ben de kullanmıştım
Rovamycine adi. bu ay ağrı kesici bile icmemek için cok cabaladim ama malesef hastalığa yenim düştüm bu ay bu kadar hastayek hamile kalirsam tam mucize olcak. kimyasal gebeligi de vajinal mantar varken olmustum. doktor mantar varken hamile kalman zor demişti

Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşirsin

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…