- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canım sende mi öğretmensin valla okullarda bizim durum daha zor geçen ay ben de faranjit oldum doktor antibiyotik verdi son anda aklıma geldi bir ihtimal hamile olabilirim dedim kullanma o zaman dedi 1 aydır direniyorum ama allahtan kullanmamışım :) gerçi yine tutunamadı bebişim ama olsun kendimi suçlu hissetmedim.Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.
Evet canım bende öğretmenim. Faranjit başa bela bol bol sıvı tüketimini bendr okulda vdrvamki cay bitki çayı iciyorum hiç olmadı ılık su devamlı.Canım sende mi öğretmensin valla okullarda bizim durum daha zor geçen ay ben de faranjit oldum doktor antibiyotik verdi son anda aklıma geldi bir ihtimal hamile olabilirim dedim kullanma o zaman dedi 1 aydır direniyorum ama allahtan kullanmamışım :) gerçi yine tutunamadı bebişim ama olsun kendimi suçlu hissetmedim.
:)) hamile kalman zor dedi :)) yaa canım Allah şifa versinRovamycine adi. bu ay ağrı kesici bile icmemek için cok cabaladim ama malesef hastalığa yenim düştümbu ay bu kadar hastayek hamile kalirsam tam mucize olcak. kimyasal gebeligi de vajinal mantar varken olmustum. doktor mantar varken hamile kalman zor demişti
Benim doktor da klomen verdi sadece duphaston a gerek yok o zaman dedi
Kizlar yaaa ben iyilesemedim daha kötü oldum dün acile gittikhamilelerin kullanabileceği tarz bi antibiyotik bir de minoset verdi doktor mecbur içtim. kadin doğum doktorumda icebilirsin dedi. kulaklarim yüzüm dişlerim bile o kadar ağrıyoki
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.
canlar , kimyasal gebelikten sonra ki ilk adetiniz , normal adet döngünüze uygun olarak mı gerçekleşti yoksa günlerde sapma oldu mu?kimyasal gebelikten sonra adetiniz olması gerekn günden geç mi erken mi oldu ?
teşekkürler canım , kimyasaldan önce normal regl aralığın 29 gün müydü?cnm ben 28 kasımda regl bekliyordum 30 unda hamileliği öğendim
sonra 7 aralıkta kanama oldu( reglin ilk günü gibi saydım)
29 gün sonra yani 4 ocakta da kimyasal sonrası ilk reglimi oldum canım
7 aralıgı reglin 1.günü saydıgım için ocak reglim zamanında gelmiş oldu
Aynen canım bende onu İstiyordum. Bu ara hastanelere gittim geldim maske de takmadım koktum duyunca da Allah korusun.yaaa gönlünden geçen oldu yani
zaten klomen istiyodun sende dimi
canım geçmiş olsun
inşallah hemencik iyileşirsin
ayyyy Allah korusun yaa insan korkuyo cidden bu gripten de yaa
bende hastaneye gidrken maske kullanyorum mecbur ne olur olmaz diye
Bende pko olduğu için 45 gün sonra ilaç sayesinde anca regl olabildim ben. O yüzden ban bkm sencanlar , kimyasal gebelikten sonra ki ilk adetiniz , normal adet döngünüze uygun olarak mı gerçekleşti yoksa günlerde sapma oldu mu?kimyasal gebelikten sonra adetiniz olması gerekn günden geç mi erken mi oldu ?
İstanbul dayım ben canım. Evet var baya öğretmen fark etmiştim.Ben de öğretmenim ne çok öğretmen arkadaş varmış burdanerdensiniz peki
evet cnm 28 29 geneldeteşekkürler canım , kimyasaldan önce normal regl aralığın 29 gün müydü?
Aynen canım bende onu İstiyordum. Bu ara hastanelere gittim geldim maske de takmadım koktum duyunca da Allah korusun.
amin inşaallah. Leslie ile 2 mile ve adaçayina da devamAllah korusun cnm ama dikkat etmek lazım heryerde salgın var
klomen de hayırlara vesile olsun inşallah
ben de öğretmenim , bana da üniversite yıllarımda adet ağrılarım için d.kontrol hapı vs vermişlerdi , hastanede staj yaparken bir abla kullanma onları demişti iyi ki de demiş kullanmamıştım, meğer kan pıhtılaşma hastasıymışım ve benim gibi olanların dk hapı kullanması çok zararlıymışBen siklüs kaç onu bile bilmiyorum. 2 yıl hap kullandım bebek için bırakınca bir birine karıştı zaten. Şimdi de çatlarsa üstüne 14 gün ekleyip gün bat hesaplıyorum kendimeevlenmeden öncesinde de doğum kontrol hapı kullanıyordum sivilce için. O yüzden karman çorman. Lise dönemini de hatırlamıyorum hiç.
amıncanım.hepımız anne olalım:)amin cnm insallah senin de bu son olur hayirli bir sekilde bu sefer bebeğin tutunur insallah
cuma olmam gerekıyodu,ıkı gun gecıkmeyle bu sabah oldum.canlar , kimyasal gebelikten sonra ki ilk adetiniz , normal adet döngünüze uygun olarak mı gerçekleşti yoksa günlerde sapma oldu mu?kimyasal gebelikten sonra adetiniz olması gerekn günden geç mi erken mi oldu ?
canlar , kimyasal gebelikten sonra ki ilk adetiniz , normal adet döngünüze uygun olarak mı gerçekleşti yoksa günlerde sapma oldu mu?kimyasal gebelikten sonra adetiniz olması gerekn günden geç mi erken mi oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?