Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.
Canım sende mi öğretmensin valla okullarda bizim durum daha zor geçen ay ben de faranjit oldum doktor antibiyotik verdi son anda aklıma geldi bir ihtimal hamile olabilirim dedim kullanma o zaman dedi 1 aydır direniyorum ama allahtan kullanmamışım :) gerçi yine tutunamadı bebişim ama olsun kendimi suçlu hissetmedim.

Evet canım bende öğretmenim. Faranjit başa bela bol bol sıvı tüketimini bendr okulda vdrvamki cay bitki çayı iciyorum hiç olmadı ılık su devamlı.

:)) hamile kalman zor dedi :)) yaa canım Allah şifa versin

Benim doktor da klomen verdi sadece duphaston a gerek yok o zaman dedi

yaaa gönlünden geçen oldu yani
zaten klomen istiyodun sende dimi

canım geçmiş olsun
inşallah hemencik iyileşirsin

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.

ayyyy Allah korusun yaa insan korkuyo cidden bu gripten de yaa
bende hastaneye gidrken maske kullanyorum mecbur ne olur olmaz diye

canlar , kimyasal gebelikten sonra ki ilk adetiniz , normal adet döngünüze uygun olarak mı gerçekleşti yoksa günlerde sapma oldu mu?kimyasal gebelikten sonra adetiniz olması gerekn günden geç mi erken mi oldu ?

canlar , kimyasal gebelikten sonra ki ilk adetiniz , normal adet döngünüze uygun olarak mı gerçekleşti yoksa günlerde sapma oldu mu?kimyasal gebelikten sonra adetiniz olması gerekn günden geç mi erken mi oldu ?

cnm ben 28 kasımda regl bekliyordum 30 unda hamileliği öğendim
sonra 7 aralıkta kanama oldu( reglin ilk günü gibi saydım)
29 gün sonra yani 4 ocakta da kimyasal sonrası ilk reglimi oldum canım
7 aralıgı reglin 1.günü saydıgım için ocak reglim zamanında gelmiş oldu

teşekkürler canım , kimyasaldan önce normal regl aralığın 29 gün müydü?

Aynen canım bende onu İstiyordum. Bu ara hastanelere gittim geldim maske de takmadım koktum duyunca da Allah korusun.

Bende pko olduğu için 45 gün sonra ilaç sayesinde anca regl olabildim ben. O yüzden ban bkm sen /

Ben siklüs kaç onu bile bilmiyorum. 2 yıl hap kullandım bebek için bırakınca bir birine karıştı zaten. Şimdi de çatlarsa üstüne 14 gün ekleyip gün bat hesaplıyorum kendime evlenmeden öncesinde de doğum kontrol hapı kullanıyordum sivilce için. O yüzden karman çorman. Lise dönemini de hatırlamıyorum hiç.

ben de öğretmenim , bana da üniversite yıllarımda adet ağrılarım için d.kontrol hapı vs vermişlerdi , hastanede staj yaparken bir abla kullanma onları demişti iyi ki de demiş kullanmamıştım, meğer kan pıhtılaşma hastasıymışım ve benim gibi olanların dk hapı kullanması çok zararlıymış

Kisslar nasilsnz.bugün katilamadm aranıza pek.kırmızılar geldi.kendime biraz çeki düzen vermeye çalıştım.düşündüm.İnşallah gelecek günlerde daha sakin olmaya caliscm.soğan kuru yapayım mi diodm ama vazgeçtim yaparsam kesin yine takarimdaha öncede yapmstm.kürü yaptgm ay sonuç negatif ertesi ay pozitif ama kimyasal oldu.unutmuştum da.ondan artık günlere bakmamaya karar verdim inşallah.sadece gun asiri ilişkiye odaklandm.İnşallah yumurtlama olduğu takdirde Allah n izniyle olcaksa olur.zamanı geldyse.bakalım.öpüyorum hepinzi tek tek umutla bekleylm.İnşallah hep

Cnmcm normal adet döngünü düşünürsen 35.güne normal diolar.ama kimyasal kanamani baz alırsan.1 2gun onunden ya da arkasndn olursn.benm 23 nde düşük ten dolayı kanama baslamsti.normal adet döngüme göre bat 12 si falandi ama 20.sinde oldum.Sen karar ver nasıl düşüncgne normal adet tarihnden 1 hafta geç gelmesi normal diyen de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…