Merhbalar kızlar
Kasım ayında çok güzel heyecanlar yaşadım ama maalesef ki çok kısa sürdü.adet başladı zannettim sonra hamile oldgmu öğrendim daha sonra düşük yaptgmi öğrendim bunların hepsi 1 hafta içerisinde oldu.daha sonra doktor günlüklrm başladı.ilk gittiğim kadın dogumcu 2 3 ay korun dedi.şaşırdım.tabiki doktor değiştirdim.şimdi 1 ay korunsan iyi olur rahim kendini toplasın diyor.beta hcg henüz sıfırlanmadi.doktoruma da güveniyorum ama beklemek çok zorO kadar karışık duygular yaşıyorum ki anlatamam bazen umut bazen umutsuzlk yaşıyorum.acabalarm hiç bitmiyor.yeniden çift çizgileri ne zaman görebilcm çok merak ediyrm.
Gelin birbirimize destek olalım.yaşadıklarımızı paylaşalım ve umutlarımızı arttıralım
ayyy Allah korusun sen de çok dikkat et o zaman kendine cnmÇok geçmiş olsun dikkat et kendine iç ilacı yat dinlen. Benim de okuldan bir öğretmene domuz gribi teşhisi koymuşlar acayip moralim bozuldu .. Genç bir bayan inşaallah iyileşirsin sende bi an evvel.
ben de öğretmenim kızlar :)Ben de öğretmenim ne çok öğretmen arkadaş varmış burdanerdensiniz peki
hayirlisi olsun cnm...cuma olmam gerekıyodu,ıkı gun gecıkmeyle bu sabah oldum.
cnm hayirlisi olsun demekki azcik daha zamani var sabir... insallah hepimiz cok yakin zamanda hamiş kalcaz...Cnmcm normal adet döngünü düşünürsen 35.güne normal diolar.ama kimyasal kanamani baz alırsan.1 2gun onunden ya da arkasndn olursn.benm 23 nde düşük ten dolayı kanama baslamsti.normal adet döngüme göre bat 12 si falandi ama 20.sinde oldum.Sen karar ver nasıl düşüncgnenormal adet tarihnden 1 hafta geç gelmesi normal diyen de var
Canim cok sukurr en azından geldiler dua et sakin ol bencede biz çok kaptirioruz zaten olcagi varsa olcak bencede sadece ilişkiye girmeye odaklncak insan adet i geçince de test yapcak bu kadar o zaman belki olur ben o kadar belirti yaşadım hepsi boş çıktı sonuçtaKisslar nasilsnz.bugün katilamadm aranıza pek.kırmızılar geldi.kendime biraz çeki düzen vermeye çalıştım.düşündüm.İnşallah gelecek günlerde daha sakin olmaya caliscm.soğan kuru yapayım mi diodm ama vazgeçtim yaparsam kesin yine takarimdaha öncede yapmstm.kürü yaptgm ay sonuç negatif ertesi ay pozitif ama kimyasal oldu.unutmuştum da.ondan artık günlere bakmamaya karar verdim inşallah.sadece gun asiri ilişkiye odaklandm.İnşallah yumurtlama olduğu takdirde Allah n izniyle olcaksa olur.zamanı geldyse.bakalım.öpüyorum hepinzi tek tek umutla bekleylm.İnşallah hep
cnm hayirlisi olsun demekki azcik daha zamani var sabir... insallah hepimiz cok yakin zamanda hamiş kalcaz...
ama o lekelenmeler neydi ki o zaman. istersen bi doktora git en azindan için rahat olur. ben çok evhamliyimdir da
Canim cok sukurr en azından geldiler dua et sakin ol bencede biz çok kaptirioruz zaten olcagi varsa olcak bencede sadece ilişkiye girmeye odaklncak insan adet i geçince de test yapcak bu kadar o zaman belki olur ben o kadar belirti yaşadım hepsi boş çıktı sonuçta
Günaydın kızlarrr bu gece kanamam başladı kendi az az ama ağrısı felaket resmen belim kopuo sanki ayakta durmakta zorlanıom inş çok sürmez
Ah canım ilkngun benimde öyleydi belim felaket ağrıdı. Ama parça düşünce gectiGünaydın kızlarrr bu gece kanamam başladı kendi az az ama ağrısı felaket resmen belim kopuo sanki ayakta durmakta zorlanıom inş çok sürmez
Evet hepimizin yakın olacakSende mi adet oluosn cnmcm.birlikte bekliicz o zaman bat larmz hep yakin oldu sanki.
Ah canım ilkngun benimde öyleydi belim felaket ağrıdı. Ama parça düşünce gecti
Bir daha daha ağrım olmadı öyle kolay atlattım. 3 gün yoğun kanama oldu sonra leke olarak devam etti 7 güne tamamladı. Benim adetlerin de ona benzer 5gun hafif kanama olur sonra lekelenme ile 7 yr tamamlar.
şimdi bugün Adet başlangıcı mı sayılıo benm en fazla 3 4 gün sürerdi normalde şimdi yumurtlama falan ne zaman olcak bakalm
şimdi bugün Adet başlangıcı mı sayılıo benm en fazla 3 4 gün sürerdi normalde şimdi yumurtlama falan ne zaman olcak bakalm
Dogru canim ama beklememeye çalisalim bu sefer ınsallah güzel sonucalr alirizAynen bende cnm kasik batması falan.dusunmiicm inşallah bu sefer.bat normalde benm daha erken ama sevgililer gününü 14 şubat die bat kafama koyuyrm 14 şubatı inşallah atlatrsk tmmdryine geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?