ben de izmirrr:)Ben izmiryumurtlama bu ay karisabilir tam bilemiyrm ama normal döngüne göre de olablr.test yaparsn istersen.Ben ilk adete kadar korunmstm.ondan çok dikkat etmedm ama tahminmce normal adet döngümdeki gün gibi oldu.
benim normal adet dongum gibiydi ama klomen kullandığım icin biraz erken yumurtladimSat 8 aralıktı. O zaman yumurtlama acaba kanama bitince mi olcak bakalım doktor ne dicek zaten haftaya çağırdı kontrole eşimle
Bende ölçüyorum canım test almadım bu sefer onunla devam etcem. Hadi hayırlı olsunKizlar ben bu ay ateş ölçümü yaptim cok ilginç bişey ve gercekten doğru gibi. hep sabahlari ölçtüm ve pazar günü 36.4e kadar düştü ateşim. paZartesi ölçmeyi unuttum bugün sabah 36.9 çıktı. 0.5 artmış. doktor dün yumurtan catlamaya başlamış demişti. demekki dün gercekten catladi yumurtam ateş ölçümü de onu gösteriyor
Ben adaçayı içtim canım ağrıya da iyi gelir varsa icebilirsin. Yoksa kuru nane ve kekiği kaynamış suya köy beklet 10dk demlensin içKızlar siz bilirsiniz bir şey danışmak istiyorum ağrım çok ama kanamam az ne içsem söktürür peki daha doğrusu sizce içeyim mi bişi
Çok saol canım bi bakayım ben neler var diyeBen adaçayı içtim canım ağrıya da iyi gelir varsa icebilirsin. Yoksa kuru nane ve kekiği kaynamış suya köy beklet 10dk demlensin iç
Papatya da sakinleştirici özelliği olduğundan iyi gelir. Ama tabi su torbası varsa ayağının altına koy onu da unutmaPapatya çayı iyi gelir mi canım acaba o varmış evde gelmezse naneli karışımı yapayım
Saol canım papatya iyi geldi içtim ağrımı da aldı bide sökerse tamamdır inşPapatya da sakinleştirici özelliği olduğundan iyi gelir. Ama tabi su torbası varsa ayağının altına koy onu da unutma
Bende ölçüyorum canım test almadım bu sefer onunla devam etcem. Hadi hayırlı olsun
Kisslar nasilsnz.bugün katilamadm aranıza pek.kırmızılar geldi.kendime biraz çeki düzen vermeye çalıştım.düşündüm.İnşallah gelecek günlerde daha sakin olmaya caliscm.soğan kuru yapayım mi diodm ama vazgeçtim yaparsam kesin yine takarimdaha öncede yapmstm.kürü yaptgm ay sonuç negatif ertesi ay pozitif ama kimyasal oldu.unutmuştum da.ondan artık günlere bakmamaya karar verdim inşallah.sadece gun asiri ilişkiye odaklandm.İnşallah yumurtlama olduğu takdirde Allah n izniyle olcaksa olur.zamanı geldyse.bakalım.öpüyorum hepinzi tek tek umutla bekleylm.İnşallah hep
Ben bu sefer hiiicc bişey yapmiicm insallah olan testlerimi de ataym diorm
aaa ayrılıyormusun aramızdan ben mi yanlış anladım yoksa
canım valla ilk mesajını okuyunca bi gidiyomuşsun gibi sezdim neyseki burdasın
hakkımızda hayırlısı canım, inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz artık
Yok cnm yanlış anlamssn.burdaym inşallah ama detaysiz incelemesiztamamen yüzeysel
Eylül annesi olamadık sıra geldi ekim annesi olmaya
Amiiiin canım inşaallah2016 sonuna kdr sağlıkla ve vaktiyle gelen bebeişlerimiz olsun inşallah
eylül,ekim, kasım, belkide yılın son ayı aralıkRabbim daha fazla bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?