Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kizlar ben bu ay ateş ölçümü yaptim cok ilginç bişey ve gercekten doğru gibi. hep sabahlari ölçtüm ve pazar günü 36.4e kadar düştü ateşim. paZartesi ölçmeyi unuttum bugün sabah 36.9 çıktı. 0.5 artmış. doktor dün yumurtan catlamaya başlamış demişti. demekki dün gercekten catladi yumurtam ateş ölçümü de onu gösteriyor

Bende ölçüyorum canım test almadım bu sefer onunla devam etcem. Hadi hayırlı olsun

ShinSeGi canım ya sana birşey danışacağim. Klomen cuma bitecek benim ama kontrole salı gidebilecegim. Önceki kullanmamda 2 gun sonra gitttiginde daha 11mm bile olmamisti ve 7 gün sonra filan çatlatmıştı. O yüzden için rahat aslında. Ama sence birşey kaybetmem demi ? İlişki olacak tabii öncesinde inşaallah. Kendi çatlar sanırım iğneye gerek kalmaz inşaallah.

Kızlar siz bilirsiniz bir şey danışmak istiyorum ağrım çok ama kanamam az ne içsem söktürür peki daha doğrusu sizce içeyim mi bişi

Kızlar siz bilirsiniz bir şey danışmak istiyorum ağrım çok ama kanamam az ne içsem söktürür peki daha doğrusu sizce içeyim mi bişi
Ben adaçayı içtim canım ağrıya da iyi gelir varsa icebilirsin. Yoksa kuru nane ve kekiği kaynamış suya köy beklet 10dk demlensin iç

Papatya çayı iyi gelir mi canım acaba o varmış evde gelmezse naneli karışımı yapayım

aaa ayrılıyormusun aramızdan ben mi yanlış anladım yoksa

Ben bu sefer hiiicc bişey yapmiicm insallah olan testlerimi de ataym diorm

canım valla ilk mesajını okuyunca bi gidiyomuşsun gibi sezdim neyseki burdasın
hakkımızda hayırlısı canım, inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz artık

Yok cnm yanlış anlamssn.burdaym inşallah ama detaysiz incelemesiztamamen yüzeysel

en güzeli o zaten ne kdr kafaya takarsan okdr sıkıntı oluyor
ki senin güzel bi avantajın var 4.ayda kimyasal da olsa gebelik elde etmişsin
bence yeniden olması yakındır canım hiç canını sıkma ne olur
herşey güzel olacakkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…