Eylül annesi olamadık sıra geldi ekim annesi olmaya
en güzeli o zaten ne kdr kafaya takarsan okdr sıkıntı oluyor
ki senin güzel bi avantajın var 4.ayda kimyasal da olsa gebelik elde etmişsin
bence yeniden olması yakındır canım hiç canını sıkma ne olur
herşey güzel olacakkkkkkkk
ilişki olduktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle rahat olShinSeGi canım ya sana birşey danışacağim. Klomen cuma bitecek benim ama kontrole salı gidebilecegim. Önceki kullanmamda 2 gun sonra gitttiginde daha 11mm bile olmamisti ve 7 gün sonra filan çatlatmıştı. O yüzden için rahat aslında. Ama sence birşey kaybetmem demi ? İlişki olacak tabii öncesinde inşaallah. Kendi çatlar sanırım iğneye gerek kalmaz inşaallah.
İnşaallah canım. Kararsizim gidip gitmeme konusunda da salıya aldım randevuilişki olduktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle rahat olyumurta olaki erkenden çatlasa bile ilişki olursa bişey kaçırmamış olursun. insallah çatır çatır çatlarlar kendiliğinden en hayırlı günde.
amın canım. başladık zaten iğnelere bugünhayirlisi olsun cnm...
Kimyasalda düşüş hızlı oluor galiba canım bnmde pek blgim yok ilk defa yaşadım 11inde 271 de hamileliliğimi öğrendm 15i 95 olnca kimyasal dendi 18 i 9 a düşmüştü ve gece de ağrım kanamam başladı bende bundan sonraki düzeni merak ediyorum bakalımkızlar bat 8 ocaktı test yaptim o gün silik çıktı 11nda yapılan beta 61 çıktı. 12lekelenme sonucu hastaneye gittiğimde 24 çıktı. 18nde yani dün gittiğimde 2,65e düşmüş. nasıl sizce düşüş? 13nde kanama başladı o tarihi adet gibi kabul ettim bende bakalım nasıl olcak adet düzenim.
Bu arada çok geçmiş olsun cnmkızlar bat 8 ocaktı test yaptim o gün silik çıktı 11nda yapılan beta 61 çıktı. 12lekelenme sonucu hastaneye gittiğimde 24 çıktı. 18nde yani dün gittiğimde 2,65e düşmüş. nasıl sizce düşüş? 13nde kanama başladı o tarihi adet gibi kabul ettim bende bakalım nasıl olcak adet düzenim.
çok saol canım sana da geçmiş olsun. Bende ilk duyduğumda kürtaj olmam gerekcek diye baya korktum dün doktor ultrasonla bakınca temiz kist falan yok dedi ama değer sıfırlanması lazım mı o konuda bişey demedi. İnşallah kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar grubuna dahil oluruzKimyasalda düşüş hızlı oluor galiba canım bnmde pek blgim yok ilk defa yaşadım 11inde 271 de hamileliliğimi öğrendm 15i 95 olnca kimyasal dendi 18 i 9 a düşmüştü ve gece de ağrım kanamam başladı bende bundan sonraki düzeni merak ediyorum bakalım
İnşallah canım inşallah o günleri göreceğiz en yakın zamandaçok saol canım sana da geçmiş olsun. Bende ilk duyduğumda kürtaj olmam gerekcek diye baya korktum dün doktor ultrasonla bakınca temiz kist falan yok dedi ama değer sıfırlanması lazım mı o konuda bişey demedi. İnşallah kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar grubuna dahil oluruz
düşüşün çabuk olmasi iyi bi de sifirlanmasini beklemicenkızlar bat 8 ocaktı test yaptim o gün silik çıktı 11nda yapılan beta 61 çıktı. 12lekelenme sonucu hastaneye gittiğimde 24 çıktı. 18nde yani dün gittiğimde 2,65e düşmüş. nasıl sizce düşüş? 13nde kanama başladı o tarihi adet gibi kabul ettim bende bakalım nasıl olcak adet düzenim.
saol canım :)düşüşün çabuk olmasi iyi bi de sifirlanmasini beklemicen
3.ayda cnmcmnasip yaa Allah m hiçbirimizi hiç bekletmesin isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.bu ay 5.deneme olcak.deneme az da yas gidio ondan çok beklemekten korkuorm ama nasip yaa hayirlsi olsn
kızlar bat 8 ocaktı test yaptim o gün silik çıktı 11nda yapılan beta 61 çıktı. 12lekelenme sonucu hastaneye gittiğimde 24 çıktı. 18nde yani dün gittiğimde 2,65e düşmüş. nasıl sizce düşüş? 13nde kanama başladı o tarihi adet gibi kabul ettim bende bakalım nasıl olcak adet düzenim.
3.ay valla çok iyi bişey canım,inşallah yeniden sağlıkla gebe kalman yakındır
bu arada bende 29 yaşındayım 7 senelik evleyim 6 senedir istiyorumbeklemek çok zor gerçekten
Allah ım isteyen herkese nasip etsin herkese
canım bir an önce sıfırlanması gayet iyi
bende senin gibi kanamanın başladıgı günü adet günü saydım ve 29 gün sonra düzenli şekilde regl oldum
inşallah senin de herşey yolunda gider yeni ay yeni umutlar
İnşallah canim ya umutlar iste. Benim de yaş 30 olcak 5 senedir evliyim ama 5. Ay olcak bu düşündüğümüz. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayirli zamanda nasip etsin3.ay valla çok iyi bişey canım,inşallah yeniden sağlıkla gebe kalman yakındır
bu arada bende 29 yaşındayım 7 senelik evleyim 6 senedir istiyorumbeklemek çok zor gerçekten
Allah ım isteyen herkese nasip etsin herkese
canım bir an önce sıfırlanması gayet iyi
bende senin gibi kanamanın başladıgı günü adet günü saydım ve 29 gün sonra düzenli şekilde regl oldum
inşallah senin de herşey yolunda gider yeni ay yeni umutlar
kizlar cok enteresan benim dün 36.9 çıkan ateşim bu sabah 36.5 çıktıniye düştü anlamadim insallah yükselir. hala hastayim ama insallah bu bünyeyle hamile kalabilirim...
hayirlisi artik. ateş ölçümünu de ilk defa böyle düzenli yapiyorum bakalim bu ay öğrenmiş olcam :)İnsaallah canım. Rahat tut içini ben bir yerde dölleme ve yerleşme esnasında vücut ısısının dusebilecegini sonra tekrar yukselebilecegini okumuştum. Emin de değilim ama neden olmasın
Aynen bende canımhayirlisi artik. ateş ölçümünu de ilk defa böyle düzenli yapiyorum bakalim bu ay öğrenmiş olcam :)
cuma olmam gerekıyodu,ıkı gun gecıkmeyle bu sabah oldum.
canlar normalde 5 gün erken olurum , bu sefer 3 gün erken oldum ,kimyasallardan sonra herşey normal çok şükür , cevaplar için teşekkür ederimCnmcm normal adet döngünü düşünürsen 35.güne normal diolar.ama kimyasal kanamani baz alırsan.1 2gun onunden ya da arkasndn olursn.benm 23 nde düşük ten dolayı kanama baslamsti.normal adet döngüme göre bat 12 si falandi ama 20.sinde oldum.Sen karar ver nasıl düşüncgnenormal adet tarihnden 1 hafta geç gelmesi normal diyen de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?