Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

3.ayda cnmcmnasip yaa Allah m hiçbirimizi hiç bekletmesin isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.bu ay 5.deneme olcak.deneme az da yas gidio ondan çok beklemekten korkuorm ama nasip yaa hayirlsi olsn

ilişki olduktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle rahat ol yumurta olaki erkenden çatlasa bile ilişki olursa bişey kaçırmamış olursun. insallah çatır çatır çatlarlar kendiliğinden en hayırlı günde.

ilişki olduktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle rahat ol yumurta olaki erkenden çatlasa bile ilişki olursa bişey kaçırmamış olursun. insallah çatır çatır çatlarlar kendiliğinden en hayırlı günde.
İnşaallah canım. Kararsizim gidip gitmeme konusunda da salıya aldım randevu

kızlar bat 8 ocaktı test yaptim o gün silik çıktı 11nda yapılan beta 61 çıktı. 12lekelenme sonucu hastaneye gittiğimde 24 çıktı. 18nde yani dün gittiğimde 2,65e düşmüş. nasıl sizce düşüş? 13nde kanama başladı o tarihi adet gibi kabul ettim bende bakalım nasıl olcak adet düzenim.

Kimyasalda düşüş hızlı oluor galiba canım bnmde pek blgim yok ilk defa yaşadım 11inde 271 de hamileliliğimi öğrendm 15i 95 olnca kimyasal dendi 18 i 9 a düşmüştü ve gece de ağrım kanamam başladı bende bundan sonraki düzeni merak ediyorum bakalım

Bu arada çok geçmiş olsun cnm

çok saol canım sana da geçmiş olsun. Bende ilk duyduğumda kürtaj olmam gerekcek diye baya korktum dün doktor ultrasonla bakınca temiz kist falan yok dedi ama değer sıfırlanması lazım mı o konuda bişey demedi. İnşallah kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar grubuna dahil oluruz

İnşallah canım inşallah o günleri göreceğiz en yakın zamanda

düşüşün çabuk olmasi iyi bi de sifirlanmasini beklemicen

3.ayda cnmcmnasip yaa Allah m hiçbirimizi hiç bekletmesin isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.bu ay 5.deneme olcak.deneme az da yas gidio ondan çok beklemekten korkuorm ama nasip yaa hayirlsi olsn

3.ay valla çok iyi bişey canım,inşallah yeniden sağlıkla gebe kalman yakındır
bu arada bende 29 yaşındayım 7 senelik evleyim 6 senedir istiyorum beklemek çok zor gerçekten
Allah ım isteyen herkese nasip etsin herkese

canım bir an önce sıfırlanması gayet iyi
bende senin gibi kanamanın başladıgı günü adet günü saydım ve 29 gün sonra düzenli şekilde regl oldum
inşallah senin de herşey yolunda gider yeni ay yeni umutlar

Aynen öyle cnmcm beklemek zor Allah m yardım etsin kimseyi bekletmesn inşallah.bende 87 lym.6 yıllık evlym ama eşimi ikna etmek zor oldu biraz.nasip tabi.hep zamanı var die düşünüp sabrettim.gerçekten zamanı varmış.Hayırlısı.İnşallah daha çok beklemyz

İnşallah canim ya umutlar iste. Benim de yaş 30 olcak 5 senedir evliyim ama 5. Ay olcak bu düşündüğümüz. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayirli zamanda nasip etsin

kizlar cok enteresan benim dün 36.9 çıkan ateşim bu sabah 36.5 çıktı niye düştü anlamadim insallah yükselir. hala hastayim ama insallah bu bünyeyle hamile kalabilirim...

İnsaallah canım. Rahat tut içini ben bir yerde dölleme ve yerleşme esnasında vücut ısısının dusebilecegini sonra tekrar yukselebilecegini okumuştum. Emin de değilim ama neden olmasın
kizlar cok enteresan benim dün 36.9 çıkan ateşim bu sabah 36.5 çıktı niye düştü anlamadim insallah yükselir. hala hastayim ama insallah bu bünyeyle hamile kalabilirim...

İnsaallah canım. Rahat tut içini ben bir yerde dölleme ve yerleşme esnasında vücut ısısının dusebilecegini sonra tekrar yukselebilecegini okumuştum. Emin de değilim ama neden olmasın
hayirlisi artik. ateş ölçümünu de ilk defa böyle düzenli yapiyorum bakalim bu ay öğrenmiş olcam :)

cuma olmam gerekıyodu,ıkı gun gecıkmeyle bu sabah oldum.
canlar normalde 5 gün erken olurum , bu sefer 3 gün erken oldum ,kimyasallardan sonra herşey normal çok şükür , cevaplar için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…